Προς το περιεχόμενο

Οδηγιες για το Ghost 2003

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Gianni exeis dokimasei na kaneis tin idia douleia me to ghost2004 ?

Mipos einai provlima ypostiri3is tou 708a apo to ghost2003 ? :twisted:

Pantos ta dedomena grafontai mia xara par' oli tin ARGOPOREIA tis eggrafis ... :D

To exei dokimasei kanenas allos ?

ps

Gianni mou efige ena varos ... mou fanike pros stigmi pos to Plextori mou eixe provlima ... :wink:

THANKS

Με την εκδοση 2004 εχω δοκιμασει.Οχι με παλιοτερη...Μοιραζομαστε το...βαρος!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

• Απαντ. 200
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τα XP με SP1 και τα μεχρι στιγμης updates ποσα gb ειναι?

Τι σχεση εχει αυτο με το παρον θεμα?????Θελεις να τα παρεις ghost μονο αυτα???? :?: :?: :?:

Δημοσ.

Aκριβως γι'αυτο ρωταω.

Θελω να ξαναστησω τα XP σε δικο τους partition αυτη τη φορα,και θελω να αποφυγω το ραβε-ξηλωνε με το partition magic.

Καλο θα ηταν να ηξερα απο την αρχη ποσο χωρο χρειαζονται.

Δημοσ.
Aκριβως γι'αυτο ρωταω.

Θελω να ξαναστησω τα XP σε δικο τους partition αυτη τη φορα' date='και θελω να αποφυγω το ραβε-ξηλωνε με το partition magic.

Καλο θα ηταν να ηξερα απο την αρχη ποσο χωρο χρειαζονται.[/quote']

Πανω κατω...1.5GB!!!!Οποτε στο ghost αν διαλεξεις υψηλη συμπιεση καπου στο 55% :D :D :D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

EEEELAAA RE GIANNARE n1 gia osous den to iskeran ^^

xwris plaka eisai o kaluteroteros ! hehe :)

P.s min to pareis kai panw sou ! :o

Δημοσ.
Erotisi' date=' to Ghost tha dei ta 3 partitions se RAID-0 ARAY h oxi??? min to paro tsamba.

YG: MOD ston Gianni!!!!n1 man![/quote']

Φιλε μου μην σε παρω στο λαιμο μου...Δεν ξερω!!!! Ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!:oops: :oops: :oops:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
to diavasa!alla mallon den me 'fotise'!mporeite na koitaksete ligo thn periptwsh mou? http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=386102

ligh bohtheia tha htan kalodexoumenh :D

Για δοκιμασε απο την κεντρικη οθονη να πας στο Ghost advanced και να επιλεξεις Clone και να ακολουθησεις το wizard. :D :D :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...