Προς το περιεχόμενο

Οδηγιες για το Ghost 2003

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μία απορία. Πήρα image από το partition που είναι εγκατηστημένα τα Windows. Από Δευτέρα θα έχω δεύτερο καινούριο σκληρό δίσκο και θέλω να περάσω το image που έφτιαξα στο καινουργιο μου δίσκο. Που θα ξέρω αν επαναφέρει το image στον καινουριο ή στον πάλιο δίσκο μου? Θα επιλέξω Disk->From Image ή Partition From Image.??

• Απαντ. 200
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έχω μία απορία. Πήρα image από το partition που είναι εγκατηστημένα τα Windows. Από Δευτέρα θα έχω δεύτερο καινούριο σκληρό δίσκο και θέλω να περάσω το image που έφτιαξα στο καινουργιο μου δίσκο. Που θα ξέρω αν επαναφέρει το image στον καινουριο ή στον πάλιο δίσκο μου? Θα επιλέξω Disk->From Image ή Partition From Image.??

Νομιζω αν δεν χωρισεις τον καινουργιο δισκο θα επιλεξεις disk from image.... :D :D :D

Δημοσ.

Thanx. Είναι σίγουρο όμως ότι το Image θα γραφτεί στον καινουριο γιατί δε θέλω να χαθεί τίποτα από τον παλιο δίσκο. Δεν υπάρχει επιλογή για το που θα γραφτεί τέλος πάντων? Mήπως το restore γίνεται πάντα στον primary disk οπότε όλα οκ?

Δημοσ.
Thanx. Είναι σίγουρο όμως ότι το Image θα γραφτεί στον καινουριο γιατί δε θέλω να χαθεί τίποτα από τον παλιο δίσκο. Δεν υπάρχει επιλογή για το που θα γραφτεί τέλος πάντων? Mήπως το restore γίνεται πάντα στον primary disk οπότε όλα οκ?

Παντα σε ρωταει που θα γινει η επαναφορα (δισκο ή partition) και σου λεει οτι θα κανει overwrite. :D :D :D

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Eιναι φυσιολογικο οτι δεν βλεπω πανω απο 150-160mb/min στο back up με μεγιστη συμπιεση?

Μηπως δεν αναγνωριζει το cd-r μου?

Μάλλον ναι,

εγώ με φυσιολογική συμπίεση έβλεπα 210mb/min.

Αν δεν σου αναγνώριζε το cdr σου, δεν θα μπορούσες να πάρεις backup.

Δημοσ.

Γιαννη πραγματικα πολυ καλο το manual στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

Στειλτο στην Symantec μηπως και αρχισουν να το βαζουν μαζι!!

Ασ πουμε και κατι που επαθα!!!

Βρηκα απο καποια ακρη και κατέβασα το Norton Ghost 2003.

Ηταν αρκετα μεγαλο (~145 MB)!! Με χαρα περιμενα με υπομονη να κατεβει!!!

Ηταν σε *.iso το καιω και σε CD για να υπαρχει.

Και με χαρα παω να κανω εγκατασταση!!!

Μηπως Γιαννη μπορει να βγάλεις ΕΛΛΗΝΙΚΟ manual για Κορεατικο Norton Ghost 2003????

:lol: :lol:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν μπορεις να κανεις ghost μονο μερικα αρχεια,μονο partition αντιγραφει το Norton.

Mπορεις ομως με το Partition Magic να χωρισεις τον δισκο σε Partitions και μετα να παρεις αντιγραφα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

gnwrizete an to ghost exei kapoio provlima se merika pc? enw to exw xrisimopoiisei se arketa xwris provlima( kai sto diko mou apeires fores..)

prosfata to etrexa se p4 2.8 me 80 skliro xwrismeno se partitions kai otan to rythmisa kai ekane epanekinisi gia na dimiourgisei to image evgale kanonika tis epiloges 1 kai 2 sto dos (1.PC DOS.... 2.windows) kai meta kolouse. ekana epanekinisi kai to ksanaprospathousa alla telika kammia apo tis 2 epiloges den douleve. oute sta windows empaine, oute sto pc dos. meta ekana format KSANA :( kai den epixirisa na to ksanavalw...

Δημοσ.

ghost 2003

dvdr plextor 708a (dvdr+ disk plextor 8x)

xp prof

exei parei kanenas back up tou systimatos tou se dvd ?

an nai tote exei paratirisei oti i antigrafi krataei poly ora (3,5Giga - 30min!!!) ... les kai to antigrafiko grafei se 2x !!!

ti ftaiei?

mipos to ghost den ipostirizei eggrafi se taxytites 4x i 8x ?

eyxaristo ...

Δημοσ.
ghost 2003

dvdr plextor 708a (dvdr+ disk plextor 8x)

xp prof

exei parei kanenas back up tou systimatos tou se dvd ?

an nai tote exei paratirisei oti i antigrafi krataei poly ora (3' date='5Giga - 30min!!!) ... les kai to antigrafiko grafei se 2x !!!

ti ftaiei?

mipos to ghost den ipostirizei eggrafi se taxytites 4x i 8x ?

eyxaristo ...[/quote']

Μια απο τα ιδια ακριβως!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

Gianni exeis dokimasei na kaneis tin idia douleia me to ghost2004 ?

Mipos einai provlima ypostiri3is tou 708a apo to ghost2003 ? :twisted:

Pantos ta dedomena grafontai mia xara par' oli tin ARGOPOREIA tis eggrafis ... :D

To exei dokimasei kanenas allos ?

ps

Gianni mou efige ena varos ... mou fanike pros stigmi pos to Plextori mou eixe provlima ... :wink:

THANKS

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...