Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2003 Καλησπέρα και πάλι' date='λοιπόν,,,, Πήρα img με το ghost σε 5 cd's. Προσπάθησα μέσα απο τα win να κάνω restore το img - απο τα cd - και όταν του έδεινα την διαδρομή για το πρώτο cd, μου πέταγε κατι σαν "cd0001.gho" δεν είναι αρχείο του ghost!! Μήπως δεν κάνω κάτι καλά? Μήπως μέσα τα win δεν γίνεται επαναφορά με Img απο cd? Ευχαριστώ,[/quote'] Δεν το εχω δοκιμασει φιλε μου...Για δοκιμασε να μπουταρεις με την bootdsk του ghost... :?: :?: :?:
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2003 Καλησπέρα και πάλι' date='λοιπόν,,,, Πήρα img με το ghost σε 5 cd's. Προσπάθησα μέσα απο τα win να κάνω restore το img - απο τα cd - και όταν του έδεινα την διαδρομή για το πρώτο cd, μου πέταγε κατι σαν "cd0001.gho" δεν είναι αρχείο του ghost!! Μήπως δεν κάνω κάτι καλά? Μήπως μέσα τα win δεν γίνεται επαναφορά με Img απο cd? Ευχαριστώ,[/quote'] Δεν το εχω δοκιμασει φιλε μου...Για δοκιμασε να μπουταρεις με την bootdsk του ghost... :?: :?: :?: Φίλε Γιάννη, μόλις τα είδα όλα - και έγχρωμα μάλιστα -, bootάρισα λοιπόν με την δισκέτα του ghost, και μόλις τελείωσε το restore, μου πετάει ενα scandisk για κανα 5λεπτο, με άπειρα restoring orphaned files και διάφορα άλλα που δεν προλάβαινα να δώ...., και μετά δεν ξεκίναγε με τίποτα (βρε τι safe mode, τι last known good config, τίποτα, ασε που τα restart δεν τα προλάβαινα!!. Ευτυχώς την δεύτερη φορά, ήρθε και έκατσε μια χαρά. Μέχρι όμως να ανοίξουν τα win, η καρδιά μου είχε πάει στην Κούλουρη - φυσικά ΔΕΝ είχα σώσει κάποια πράγματα πριν το πείραμα. Κάποιος φίλος στην υπογραφή του γράφει οτι οι ΗΥ είναι μηχανήματα του διαβόλου. Συμφωνώ και επαυξάνω, Ευχαριστώ
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2003 Κάποιος φίλος στην υπογραφή του γράφει οτι οι ΗΥ είναι μηχανήματα του διαβόλου. Συμφωνώ και επαυξάνω' date='Ευχαριστώ[/quote'] Κι εγω ....κι εγω φιλε μου!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Καλησπέρα, Λοιπόν, έκανα backup, και μου έβγαλε στο Task Log -> failure. Παρ΄όλα αυτά στο Integrity Check -> Success. Να Ανησυχώ?? Ευχαριστώ και Καλή Χρονιά.
dimitris74 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 gianni na po kai ego ena tip pou mou exei glitosei polly xrono otan dokimaza leitourgika kaneis ena partition 1-2 giga oso theleis kai rixneis mesa ena adeio txt. katopin pairneis ena ghost apo to partition kai to exei apothikeymeno se mia disketa mazi to ghost. kai tora tha mou peis... apla an thes na formareis to skliro sou apo dos travas ena image to partition apo to sosmeno stin disketa kai exeis ena skliro formarismeno se dt me mono ena txt mesa.. poli kalo eidika otan thes na formareis to skliro na peraseis windows pro xp epoxis mia pou tora to kanoun aftomata
yositosi Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 Λοιπόν παίδες help γιατί θα το σπάσω. Τη συγκεκριμένη απορία την έχουν ξαναθέσει... αλλά δεν πολυκατάλαβα τις προτεινόμενες λύσεις οπότε ας με βοηθήσει κάποιος! Πιο συγκεκριμένα, πήρα ενα Maxtor 120Gb, και θέλω να μεταφέρω σε αυτόν τα δεδομένα του υπάρχοντος 40άρη (για να βάλω τον 40άρη σε άλλο PC). To Ghost που χρησιμοποιώ είναι το 2003 full (τα 60mb) Κίνηση 1η: 40άρης primary master, 120άρης primary slave, boot sequence HDD00. Ο 120 άρης έφαγε format μέσω του CD των XP. Με το ghost έκανα image τον 40άρη στον 120άρη και σχηματίστηκαν τα κλασσικά αρχεία του ghost. Mέχρι εδώ όλα καλά μιας και το Integrity test πέρασε μια χαρά. Στη συνέχεια προκειμένου να κάνω restore στον 120άρη, μεταφέρω τα αρχεία του ghost (.gho) στον 40άρη. Με το που ξεκινάω το restore μπαίνει σε dos environment (όλα καλά μέχρι εδώ)... αλλά με το που φτάνει στο 40% περίπου κάνει restart... και αφού μπει στα XP μου βγάζει integrity check failure και δηλώνει πως το ghost backup περιέχει corrupted data!! Κίνηση 2: To layout παραμένει ίδιο. Επιλέγω στο ghost clone hdd. φυσιολογικότατα, ξεκινάει το η διαδικασία (επανεκκίνηση του pc και λειτουργία σε Dos περιβάλλον)... και το cloning ολοκληρώνεται κανονικά. Βγάζω τον 40άρη δίσκο και θέτω Primary τον 120άρη.... Το pc ξεκινάει να μπει στα windows.... και κολλάει στην γαλάζια οθόνη δείχνοντας το logo "Windows XP"... και δεν λέει να βγάλει το "Welcome" και να προχωρήσει!!! Το εντελώς κουφό! Αν βάλω σαν Primary master τον 40άρη, και primary slave τον 120, με boot sequence hdd01 (μπουτάρει ο 120άρης)... τότε μπαίνει κανονικά στα XP! Επίσης, αν βάλω master τον 120άρη και slave τον 40άρη, bootsequence hdd00.... και πάλι κάνει boot (από τον 120άρη) χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα..... Μήπως ξέρει κανένας τι παίζει????
dpetka2001 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 παιδια τη βοηθεια σας λιγο..θελω να κανω ενα cd για το Ghost που να μπουταρει αυτο αντι της δισκεττας γιατι δεν εχω floppy drive..πως μπορει να γινει αυτο?? εχω κατεβασει το ghost_bootcd απο το site ενος παιδιου απο το θεμα αυτο..θελω να ξερω πως θα το καψω σε cd μην εχοντας floppy..μπορω να το κανω image και να το καψω μετα?? ευχαριστω..
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Κι εγω που δεν εχω flopy στο laptop εφτιαξα μια δισκετα boot για το ghost και μετα την εγραψα με το nero σε bootcd.Ετσι μπουταρω με το bootcd και μετα βαζω το cd με το ghost για τα περαιτερω.Μαλιστα το ghost image το πηρα στο Desktop (μεσω δικτυου) γιατι στο laptop δεν εχω cdrw.
dpetka2001 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 ναι το θεμα ειναι οτι δεν εχω καθολου floppy..αρα πως θα φτιαξω boot disk για να την καψω μετα με το Nero σε CD?? θελω να ξερω αν μπορω να κανω απο το Ghost μια image boot disk και μετα να καψω το image με το Nero..επισης εδω υπαρχει το cdboot disk..τι πρεπει να κανω για να το εχω σε CD??
StAkIS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 ναι το θεμα ειναι οτι δεν εχω καθολου floppy..αρα πως θα φτιαξω boot disk για να την καψω μετα με το Nero σε CD?? θελω να ξερω αν μπορω να κανω απο το Ghost μια image boot disk και μετα να καψω το image με το Nero..επισης εδω[/url'] υπαρχει το cdboot disk..τι πρεπει να κανω για να το εχω σε CD?? Φίλε μου, αυτό θα σε βοηθήσει: http://service1.symantec.com/SUPPORT/ghost.nsf/docid/2000030611414425?Open&src=&docid=2002030414141625&nsf=ghost.nsf&view=docid&dtype=&prod=&ver=&osv=&osv_lvl= :wink:
dpetka2001 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 παιδια πως θα μπορεσω να βρω τους Dos-Drivers για το Plextor Premium για να φτιαξω boot cd?? ευχαριστω..
fga2003 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Μπράβο φίλε Γιάννη δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με το πρόγραμμα αλλα ελπίζω πως θα με βοήθήσουν οι σημειώσεις σου. Καλά να περνάς!
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Μπράβο φίλε Γιάννη δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με το πρόγραμμα αλλα ελπίζω πως θα με βοήθήσουν οι σημειώσεις σου. Καλά να περνάς! Νασαι καλα φιλε μου.Ειναι παρα πολυ χρησιμο προγραμμα.Εχω γλυτωσει απο πολλα format....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.