Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 hello & bravo gianni gia to kopo sou.exo vasika kapies ili8ies apories.esto oti exo setarei ta panta kai ola doulevoun fine (kali ora tora ) kai 8elo na kano olo to partition ena image oste se kaki tixi (piso mou se exo satana ) na so8o.8elo na to grapso katey8eian se cd oste otan ta ftisoun ta win apo dos na valo to cd kai na metaferei to image.na epilekso cd stin o8oni pou me rotaei an 8elo to image se file i cd kai 8a to grapsei se cd otan ksanampei sta win??ystera afou exo to image,apo dos kai mono ginetai na perasei to image sto partition i 8a prepei na egatastiso pali win kai to norton ghost fisika..? Το μονο που χρειαζεσαι φιλε μου για κατι τετοιο ειναι μια bootdisk του ghost για να ξεκινησεις απο dos και να φορτωσεις το image στο psrtition που θελεις....
Cue Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 Αντιμετωπίζω πρόβλημα με chipset Intel 865 και Serial ATA δίσκο. Μόλις πάω να τρέξω το ghost σε DOS, μου πετάει "General Protection Error ....". Έψαξα στο site της Symantec, αλλά αυτά που έχει δε με βοήθησανε. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία? Ευχαριστώ.
Physics_Rulez Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 μόλις σήμερα μου χρησίμεψε για 1η φορα! δεν είναι απο τα πιο χρήσιμα progz που ξέρετε; ούτε cd's ούτε windows ούτε τπτ! Κυριε Γιάννη ωραίος guide Thanx a lot!
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 μόλις σήμερα μου χρησίμεψε για 1η φορα! δεν είναι απο τα πιο χρήσιμα progz που ξέρετε; ούτε cd's ούτε windows ούτε τπτ! Κυριε Γιάννη ωραίος guide Thanx a lot! Νασαι καλα φιλε μου...Ειναι ...σωσιβιο!!!!
Melven Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 dld giannh na kano mia standard ghost boot disk me pc-dos???(pia i diafora ksereis??)) episis an epilekso na to grapsei se cdr ,ta grafei katey8eian apo dos sto cd??? ayta ta oliga thanks
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 dld giannh na kano mia standard ghost boot disk me pc-dos???(pia i diafora ksereis??))episis an epilekso na to grapsei se cdr ' date='ta grafei katey8eian apo dos sto cd??? ayta ta oliga thanks[/quote'] Η bootdisk ειναι απαραιτητη για την περιπτωση που το pc δεν μπαινει στα windows για να ξεκινησουμε με αυτη και να επαναφερουμε το λειτουργικο οπως ηταν.Απ ευθειας εγγραφη σε cd γινεται αν το cdrw υποστηριζει εγραφη σε dos περιβαλον.Παραδειγμα με το plextor γινεται... Οταν γεμισει το πρωτο cd σου ζηταει δευτερο κλπ.
Melven Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 ok ,ekana ena image kai to egrapse se 3 cd.sto telos afou ta egrapse mou zitise na kanei access kapio apo ta cd profanos.ta dokimasa kai ta 3 alla de proxorage.patisa cancel kai restart kai mpika win kai meta dos pali gia na kano verify integrity opou kai ekane succesfully opos edeikse sto log file....ara de prepei na anisixo...prepei? ti les.. eyxaristooo
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 ok ' date='ekana ena image kai to egrapse se 3 cd.sto telos afou ta egrapse mou zitise na kanei access kapio apo ta cd profanos.ta dokimasa kai ta 3 alla de proxorage.patisa cancel kai restart kai mpika win kai meta dos pali gia na kano verify integrity opou kai ekane succesfully opos edeikse sto log file....ara de prepei na anisixo...prepei?ti les.. eyxaristooo [/quote'] An kai den exo dokimasei apo cd den nomizo na exeis provlima file mou.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Κατεβασα τα αρχεια αλλα μονο το πρωτο το βλεπω σωστα.Την επαναφορα, με τα χιλια ζορια μου εβγαλε μονο το κειμενο.Μηπως φταιει οτι εχω το Adobe 4.0?
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Το αρχειο το δικο μου ειναι σε word.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Eνταξει,το κατεβασα απο τον wert σαν pdf, γιατι το δικο σου δεν εβγαζε στο word παρα μονο το κειμενο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Eνταξει,το κατεβασα απο τον wert σαν pdf, γιατι το δικο σου δεν εβγαζε στο word παρα μονο το κειμενο. Ενημερωτικα μολις το κατεβασα και μου φαινεται ΟΚ.Και κειμενο και εικονες!!!!
mikaha Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2003 Επειδή έτυχε να έχω πρόβλημα με την εκκίνηση των Xp και έχασα πολλά δεδομένα μετά το format είπα να χρησιμοποιήσω το Ghost. Σε περίπτωση λοιπόν που δεν μπαίνει στα Windows βάζω τη Standard Ghost Boot Disc και από το μενού του Ghοst κάνω restore το image που έφτιαξα ?? Έτσι είναι? Φαντάζομαι δεν υπάρχει πρόβλημα στην παραπανω διαδικασία αν απεγκαταστησω το πρόγραμμα. Και κάτι άλλο πώς δημιουργώ boot disc στα Xp? Πρέπι να κάνω format στο A και μετα να αντιγράψω τα αρχεία Boot.ini, Ntdetect.com και Ntldr. Το boot.ini δεν μπορώ να το βρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.