Προς το περιεχόμενο

Οδηγιες για το Ghost 2003

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 200
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

θα ηθελα τη βοηθεια σας....

Εχω το ghost 2003 σε δισκετα οταν παω να κανω image το partition του δισκου εκτος απο το αρχειο .gho μου δημιουργει και αλλα 3 αρχεια .ghs (προφανως κανει split το image)

Aυτο πως διορθωνεται;

Δημοσ.

Εχω το ghost 2003 σε δισκετα οταν παω να κανω image το partition του δισκου εκτος απο το αρχειο .gho μου δημιουργει και αλλα 3 αρχεια .ghs (προφανως κανει split το image)

Aυτο πως διορθωνεται;

Δεν χρειαζεσαι καμμια βοηθεια.Διαλεξε το πρωτο και θα "παρει" απο μονο του τα αλλα για να ολοκληρωσει.:-D :-D :-D

Δημοσ.

Aυτο πως διορθωνεται;

Me Acronis.Ena arxeio mono,kai ean 8eleis spliting,to kaneis kata boylhsh

Δημοσ.
Δεν χρειαζεσαι καμμια βοηθεια.Διαλεξε το πρωτο και θα "παρει" απο μονο του τα αλλα για να ολοκληρωσει.:-D :-D :-D

Σε ευχαριστω απλα επειδη σε αλλα 2 pc που εχω μου εβγαλε ενα αρχειο .gho ελεγα μηπως μπορουσα να <πειραξω> κατι στις ρυθμισεις ωστε να υπαρχει μονο ενα και να μην ειμαι αναγκασμενος να εχω φακελο μονο για αυτα.

Υπαρχει περιορισμος στο μεγεθος του αρχειου .gho (πχ 2.1GB) που μπορει να δημιουργησει το ghost;

Υ.Γ. Μου δημιουργησε ενα .gho 2.1GB και τρια .ghs 2.1,2.1 και 1.4GB

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τώρα μπορεί να με πει κακό ο Γιάννης (Platano) αλλά το link για τους οδηγούς πάλι δεν δουλεύει :( και τους χρειάζομαι οπωσδήποτε για να κρατήσω κάτι backup στη δουλειά. Αν είναι εύκολο να μου τους στείλει κάποιος που τους έχει ήδη με email θα του ήμουν υπόχρεος. Το email μου είναι [email protected]

Ευχαριστώ παιδιά.

Δημοσ.
Τώρα μπορεί να με πει κακό ο Γιάννης (Platano) αλλά το link για τους οδηγούς πάλι δεν δουλεύει :( και τους χρειάζομαι οπωσδήποτε για να κρατήσω κάτι backup στη δουλειά. Αν είναι εύκολο να μου τους στείλει κάποιος που τους έχει ήδη με email θα του ήμουν υπόχρεος. Το email μου είναι [email protected]

Ευχαριστώ παιδιά.

Φιλε μου δεν εισαι εσυ ο κακος αλλα ουτε κι εγω,Τα καλοπαιδα στον Pathfinder ειχαν βαλει το χερακι τους και ειχαν αλλαξει την λεξη contens με την browse.

Τρεξε παρτα.Αλλαξα τα link στο αρχικο post.Συγνωμη αλλα δεν φταιω κι εγω.:-D :-D

Δημοσ.

Ρε παιδια έχω μια απορία, ωραία κάνω το backup image. Μετά, αφού κάνω format το σκληρό, πώς θα επαναφέρω το σύστημα όπως ήταν?? Ρωτάω γιατί ο οδηγός του Γιάννη σχετικά με την επαναφορά του λειτουργικού, ξεκινάει με εγκατεστημένο ήδη το Ghost 2003 (άρα και τα windows!)! Αφού δεν θα έχω καν λειτουργικό εγκατεστημένο μετά το format δεν γίνεται από DOS με κάποιο τρόπο να γίνει η επαναφορά? Γιατί αν είναι να ξαναβάλω τα windows τότε δεν έχει νόημα imo.

Δημοσ.
Αφού δεν θα έχω καν λειτουργικό εγκατεστημένο μετά το format δεν γίνεται από DOS με κάποιο τρόπο να γίνει η επαναφορά? Γιατί αν είναι να ξαναβάλω τα windows τότε δεν έχει νόημα imo.

Φυσικα και γινεται με την boot δικστετα που φτιαχνεις οταν για πρωτη φορα εγκαταστησεις το προγραμμα .Μετα το προγραμμα σου ειναι...αχρηστο.Δεν χρειαζεται για να παρεις image ουτε νε κανεις επαναφορα μιας και ολα γινοντει απο dos με την δισκετουλα.

Και για οσους δεν εχουν floppy disk στο pc ή το laptop τους μπορουν την δισκεττα να την κανουν με το nero , boot cd.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Φυσικα και γινεται με την boot δικστετα που φτιαχνεις οταν για πρωτη φορα εγκαταστησεις το προγραμμα .Μετα το προγραμμα σου ειναι...αχρηστο.Δεν χρειαζεται για να παρεις image ουτε νε κανεις επαναφορα μιας και ολα γινοντει απο dos με την δισκετουλα.

Και για οσους δεν εχουν floppy disk στο pc ή το laptop τους μπορουν την δισκεττα να την κανουν με το nero , boot cd.

To dokimasa na kanw boot cd ayti ti disketoula alla mou vgazei kati errors.......

Pos akribws na to kanw............??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...