_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Ελεος γαμώτο έλεος!! Προσπαθώ να κάνω restore με το ghost και μου βγάζει error στο log file ότι "Not enough room on target partition". Kάτι που δεν ισχύει βεβαίως αφού έχει 10% ελέυθερο χώρο. :neutral:
μανος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Έχω το Noston system works 2001 το οποίο έχει και το ghost. Όσο είχα Win 98 δούλευα μιά χαρά, μόνο με μια δισκέτα που όταν ξεκινούσα τον υπολογιστή με την δισκέτα μέσα σε αυτόν μπορούσα να κάνω image και restore. Τώρα έβαλα Win XP και τον σκληρό τον έκανα NTFS με αποτέλεσμα να μήν δουλεύει το Ghost. Μήπως μπορεί κανείς να κάνει μία δισκέτα και να μου την στείλει εδώ; [email protected] γιατί μου λείπει πολύ το Ghost. Ευχαριστώ πολύ.
Pytzamarama Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 κανω ghost (2003) ενα NTFS partition που περιεχει winxp sp2 τα program files μου κτλ. Το περιεργο ειναι οτι μου κανει span το image ως εξης: Φτιαχνει ενα 2gb αρχειο και τα υπολοιπα 890mb τα κανει δευτερο αρχειο. Δεν εχω βρει καμια επιλογη που να του λεω να μου φτιαχνει ενα image και οχι span. Μηπως το κανει για DOS compatibility? Thanx!!
kasiopi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 ...ο δίσκος αρχίζει να φορτώνει μετά από την διαδικασία αντιγραφής και κολλάει σε μία οθόνη που απλά γραφει Windows XP και αυτό ήταν...υπάρχει δραστηριότητα στο IDE που απλά συνεχίζει χωρίς νόημα και για ώρες αν το αφήσεις. Image εχω το ιδιο προβλημα. μηπως βρέθηκε καμια λυση????? ευχαριστώ.
Pytzamarama Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 loipon,afto to span image pou mou kanei sta 2 GB alla ipotheto oti einai gia dos compatibility. To provlima einai oti otan kano to ghost kai meta ksanampainei sta windows mou vgazei ena error oti to task log failed kai oti prepei na kano integrity check. To task log exei panta tis idies 3 eggrafes me imeromhnia 1/1/1970 kai aitia Uknown. Otan kano view mou vgazei keno. Ksanakano Integrity check kai vgazei ta idia... Any clues?(ghost 2003 apo to Norton System 2003)
xalva Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 καλημερα. προσπαθω να βαλω το image σε ενα mapped drive του δικτυου αλλα μου ζηταει οδηγο δικτυου. Στα windows τον οδηγο τον βρισκει κανονικα για τη καρτα δικτυου(μια BROADCOM NETXTREME GIGABIT ETHERNET). Παω ξανα στα advanced settings, και για οδηγο μου ζηταει κατι σε dos. καμια ιδεα; Siemens c1320, WinXp Pro SP2
stehellas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 kalispera paidia exw ena provlimataki thelo na kanw ghost se polous diskous tautoxrona me to ghost 2003 ... mporite na mou pite kapion tropo ? estw kai diktiaka sthmenous ?? euxaristw
ZELDA Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 μπορεί να μου στίλει κάποιος στο mail μου τα 2 word με τις οδηγίες ευχαριστώ είναι ανάγκη
giorgos_rom Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 mporei kapoios na anebasei jana tous odhgous pls... giati ta links den douleboun..
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 mporei kapoios na anebasei jana tous odhgous pls... giati ta links den douleboun.. Ξαναδοκιμασε.Μια χαρα ειναι.
novice21 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Kala re paidia,den parakoloy8eite tis ekselikseis fainetai.PETAKSTE TO GHOST kai balte to Acronis.To exoume syzhthsei dekades fores ayto to 8ema.ACRONIS->kai terma ta basana sas.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Kala re paidia,den parakoloy8eite tis ekselikseis fainetai.PETAKSTE TO GHOST kai balte to Acronis.To exoume syzhthsei dekades fores ayto to 8ema.ACRONIS->kai terma ta basana sas. Αυτα που λες που κολανε στο ποστ αυτο εδω ??? Το ποιο προγραμμα θα βαλει καποιος ειναι δικια του επιλογη.Υπαρχει ...δημοκρατια και σε αυτα. Δεν σε ρωτησε κανεις την γνωμη σου σε αυτο το ποστ τουλαχιστον.Και ατομα με το arconis την εχουν πατησει αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας ΕΔΩ.
giorgos_rom Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 den katebenoun mou leei : Η σελίδα (contents) που ζητάτε δεν είναι διαθέσιμη... giati??
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 den katebenoun mou leei : Η σελίδα (contents) που ζητάτε δεν είναι διαθέσιμη... giati?? Κατι τρεχει με το Pc σου.Μολις δοκιμασα και τα κατεβασα. Τελος παντων τα ανεβασα και εδω: http://rapidshare.de/files/36358436/ghost.rar.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.