sakis697 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα (λογικα ναι) αλλα ειπα να γραψω... Θελω να κανω δικτυο αναμεσα στο PC μου και στον Mac αλλα δεν εχω την παραμικρη ιδεα για το πως θα γινει καθως οσο και να προσπαθησα δεν τα καταφερα.. Εχω windows 7 και Mac OS 10.7.2... Αν μπορει καποιος να μου δωσει οδηγιες στα ελληνικα θα το εκτιμουσα..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtsouk Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Τι είδους δίκτυο; Τι θέλεις να μοιράσεις; φιλικά, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis697 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Τι είδους δίκτυο; Τι θέλεις να μοιράσεις; φιλικά, Εε θελω να εχω προσβαση σε δυο σκληρους απο τον Mac που ειναι μεσα στο PC... Ας πουμε τις εικονες να μην τις εχω περασμενες στον Mac αλλα στο PC και οταν θελω να μπαινω να τις κοιταω... Δικτυο εννοω μεσω του router... Ενα τοπικο Lan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinq1 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Οι ρυθμίσεις που πρέπει να κάνεις στο mac: System preferences -> sharing -> Τσεκάρεις το file sharing -> στις διπλανές στήλες βάζεις (με το "+" από κάτω) τους φακέλους που θες να μοιράζεις και τους χρήστες και τα δικαιώματα που αυτοί θα έχουν στον κάθε φάκελο, επίσης πατάς το Options κάτω δεξιά και τσεκάρεις το AFP και το SMB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis697 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Οι ρυθμίσεις που πρέπει να κάνεις στο mac: System preferences -> sharing -> Τσεκάρεις το file sharing -> στις διπλανές στήλες βάζεις (με το "+" από κάτω) τους φακέλους που θες να μοιράζεις και τους χρήστες και τα δικαιώματα που αυτοί θα έχουν στον κάθε φάκελο, επίσης πατάς το Options κάτω δεξιά και τσεκάρεις το AFP και το SMB. το εχω κανει κ αυτο εκανα κ αυτο μολις http://www.insomnia.gr/topic/328500-%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF-pc-mac/ αλλα παλι τιποτα... δεν μπορω να δω κανενα αρχειο η κανεναν σκληρο η φακελο που εχω κανει share Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 γίνεται, μοιραζόμαστε τα έγγραφα έτσι στο γραφείο. Επειδή όμως το έκανα το 2009 και αυτό με λίγο googling, άμεσα δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Νομίζω ότι ο γοογλης θα σε βοηθήσει πολύ περισσότερο! Για ψάξου λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis697 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 γίνεται, μοιραζόμαστε τα έγγραφα έτσι στο γραφείο. Επειδή όμως το έκανα το 2009 και αυτό με λίγο googling, άμεσα δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Νομίζω ότι ο γοογλης θα σε βοηθήσει πολύ περισσότερο! Για ψάξου λίγο. κανω κ αυτο http://www.youtube.com/watch?v=JSm0YflelJ4 και ολα καλα στα windows αλλα οταν παω να συνδεθω απο τον μακ δεν μπορω... τζιφος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeke Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 τσέκαρε το firewall σου ... ή αν έχεις security πρόγραμμα - μήπως το μπλοκάρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaks3 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 ρε παιδια σορρυ για το off,και φιλικα παντα αλλα αλλο pc και αλλο Mac;Δηλαδη το mac δεν ειναι υπολογιστης;Επειδη βλεπω παντου pc-mac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 είναι διαφορετικό λειτουργικό αν το δουλέψεις για λίγο καιρο (έχοντας και κάποια εμπειρία από linux) θα καταλάβεις ότι όλα είναι λειτουργικά για pc κάνουν την ιδια δουλεια με διαφορετικό τρόπο το καθένα αλλα μοιάζουν (mac linux) αλλα όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα