Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να κανω φορματ στο λαπτοπ του αδερφου μου....Ειναι το vaio VGN-NW21EF....Δεν εχω drivers μονο τα windows 7..κατεβασααα απο το σαιτ της βαιο τα driverw για το διχτυο μονο..Κατι αλλο ν προσεξω?

Δημοσ.

για να εισαι καλυμμενος κατεβασε ολα τα drivers για να μην συμβει τιποτα και τρεχεις μετα.

Υ.Γ.ελπιζω οτι λεγοντας drivers για το δικτυο εννοεις για το wifi (μαλλον atheros)

Δημοσ.

Ναιιιι και wifi και ethernet κατεβασα...Δλδ πρπ ν τα κατεβαζω ολααα???μου ειπαν οτι με τα 7 δεν χρειαζεταιιι επειδη θα τα κανει μονο του και κτ τετοια..!!!H αλλιως να χρησιμοποιησω sli driver καπως ετσι μου το ειπαν που εντοπιζει ποιοι drivers μ λειπουν..

Δημοσ.

κοιτα.Και να μην κατεβασεις τιποτα απο drivers θα τα βρει αυτο.Και απ΄τα windows και απ'το vaio update σου.Απλα για να εισαι καλυμμενος κατεβασε τα.Εκτος αν βαριεσαι,κρατα μονο για το wifi

Δημοσ.

μαλλον ναι.Τσεκαρε τα χαρακτηριστικα αυτου που σου βγαζει με του δικου σου (και την εμφανιση) και βεβαιωσου.Δεν ειμαι σιγουρος παντως.Θα δεις αυτον τον κωδικο που εχει μπροστα στην οθονη (κατω δεξια γωνια,μαυρο πλαισιο).Π.χ. σε μενα λεει VPCEL και απο πισω το πληρες

Δημοσ.

θελω να κανω φορματ στο λαπτοπ του αδερφου μου....Ειναι το vaio VGN-NW21EF....Δεν εχω drivers μονο τα windows 7..κατεβασααα απο το σαιτ της βαιο τα driverw για το διχτυο μονο..Κατι αλλο ν προσεξω?

κοκολινο να ξέρεις οτι ολα τα συγχρονα laptops εχουν ενα κρυφό partition που μπορείς να βάλεις τα windows όπως ακριβώς ήταν την πρώτη φορά που το άνοιξες. Είναι πολύ πιο εύκολο, γρήγορο και χωρίς πιθανά προβλήματα σε σχέση με το να βρεις καθαρά windows, να κατεβάσεις drivers, κλπ

Το μόνο μειονέκτημα με τα windows απο το κρυφό partition ειναι οτι πρέπει να αφιερώσεις 15 λεπτά να αφαιρέσεις άχρηστα προγράμματα που μπαίνουν από την sony.

Αν θέλεις να περάσεις μόνο τα windows, αγνόησε τα γραφόμενα μου ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ το κάνεις φτιάξε τα Restore DVD της sony(νομίζω θα χρειαστείς 3 dvd).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...