adamakos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Εγκατεστησα το Garmin POI Loader για να περασω καποια σημεια ενδιαφεροντος που βρηκα σε καποιο αλλο σαιτ (πρατηρια υγραεριου) Η εγκατασταση γινεται κανονικα. Πως θα τα ενεργοποιησω μεσα απο το προγραμμα garmin mobile xt ετσι ωστε να μπορω να τα χρησιμοποιησω ; Ευχαριστω
mados Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Τι συσκευη εχεις? Και γω αυτο το προβλημα εχω. Δεν ξερω πως να περασω τα POIS μεσω του POI Loader.
adamakos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Τι συσκευη εχεις? Και γω αυτο το προβλημα εχω. Δεν ξερω πως να περασω τα POIS μεσω του POI Loader. εχω το samsung omnia το αρχειο μεταφερεται στο φακελο garmin/poi από το Poi loader αλλα δεν ξερω απο εκει και περα πως θα το ενεργοποιησω μεσα απο το garmin
mados Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 εχω το samsung omnia το αρχειο μεταφερεται στο φακελο garmin/poi από το Poi loader αλλα δεν ξερω απο εκει και περα πως θα το ενεργοποιησω μεσα απο το garmin Και γω το omnia 1 εχω και αντιμετωπιζω ακριβως το ιδιο προβλημα με σενα...
adamakos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Βρήκα μια λυση ψαχνοντας με το poi loader επιλεγουμε αποθηκευση στον υπολογιστη και οχι στη συσκευη garmin το αρχειο που θα δημιουργηθει το μεταφερουμε στο κινητο ειτε μεσω bluetooth ειτε μεσω καλωδιου στο φακελο garmin/poi αν θελουμε περισσοτερα και διαφορετικα προσαρμοσμενα Poi κανουμε το ιδιο στη συσκευη μετα επιλεγουμε το προς τα που και μετα το προσθετα και μεσα εκει θα δουμε τις κατηγοριες με τα προσαρμοσμενα poi που εχουμε βαλει. αν βαλουμε μονο μια κατηγορια θα φαινονται χυμα βεβαια μου εχει προκυψει αλλο προβλημα. τα ελληνικα δεν εμφανιζονται σωστα. παλι καλα που τα εχουν και στα ελληνικα και στα αγγλικα τα σετ των Poi και βολευεται η φαση
mados Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Βρήκα μια λυση ψαχνοντας με το poi loader επιλεγουμε αποθηκευση στον υπολογιστη και οχι στη συσκευη garmin το αρχειο που θα δημιουργηθει το μεταφερουμε στο κινητο ειτε μεσω bluetooth ειτε μεσω καλωδιου στο φακελο garmin/poi αν θελουμε περισσοτερα και διαφορετικα προσαρμοσμενα Poi κανουμε το ιδιο στη συσκευη μετα επιλεγουμε το προς τα που και μετα το προσθετα και μεσα εκει θα δουμε τις κατηγοριες με τα προσαρμοσμενα poi που εχουμε βαλει. αν βαλουμε μονο μια κατηγορια θα φαινονται χυμα βεβαια μου εχει προκυψει αλλο προβλημα. τα ελληνικα δεν εμφανιζονται σωστα. παλι καλα που τα εχουν και στα ελληνικα και στα αγγλικα τα σετ των Poi και βολευεται η φαση Εγω φιλε εχω ακουσει οτι οταν βαζουμε νεα pois τα παλια χανονται, οποτε πρεπει να εχουμε ενα backup των παλιων.
adamakos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 αυτο που λες ισχυει αλλα οταν τα ανεβαζεις στη συσκευη μεσω του poi loader . αν το κανεις οπως λεω δεν χανεται τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα