antonl Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 [...] Επισης εν κατακλειδι θελω και ενα stand για το κρεβατι, για να το χω να βλεπω ταινιες και αντε να σερφαρω και λιγο. Οχι καταστασεις stress δλδ. Εχω βρει τα εξης. [...] Σίγουρα θα βολεύει κάτι τέτοιο; Δηλ. να χεις ~4 κιλά πράμα στα πόδια σου για κανα 2ωρο; Ακόμα και καλοκαίρι που όσο να ναι θα ψήνονται λίγο τα πόδια; Πήρα πριν καν 2 χρόνια, ένα πράμα σαν πτυσσόμενο τραπεζάκι που ναι πχ για να τρως πρωινό στο κρεβάτι (πλαστική βάση, μεταλλικά αναδιπλούμενα πόδια) και το χρησιμοποιώ για το laptop. Μακράν η καλύτερη αγορά «περιφερειακού» που χω κάνει. 5€ από ΙΚΕΑ το χα πάρει. Bonus οι θέσεις για ποτήρι, τασάκι, τσιγάρα στα πλάγια.
therock Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Σίγουρα θα βολεύει κάτι τέτοιο; Δηλ. να χεις ~4 κιλά πράμα στα πόδια σου για κανα 2ωρο; Ακόμα και καλοκαίρι που όσο να ναι θα ψήνονται λίγο τα πόδια; Πήρα πριν καν 2 χρόνια, ένα πράμα σαν πτυσσόμενο τραπεζάκι που ναι πχ για να τρως πρωινό στο κρεβάτι (πλαστική βάση, μεταλλικά αναδιπλούμενα πόδια) και το χρησιμοποιώ για το laptop. Μακράν η καλύτερη αγορά «περιφερειακού» που χω κάνει. 5€ από ΙΚΕΑ το χα πάρει. Bonus οι θέσεις για ποτήρι, τασάκι, τσιγάρα στα πλάγια. Οχι ενταξει αυτο ειναι πουπουλο. Μονο οτι ζυγιζει το λαπτοπ θα εχω. Αλλα οταν θα ειμαι ξαπλβμενος για ταινια η ημικαθιστος για ιντερνετ δεν θα το χω στα ποδια μου. Στο στρωμα μπροστα μου θα ειναι καθισμενο και το αξεσουαρ αυτο απλως θα το στηριζει ωστε να μην μπλοκαρονται οι αεραγωγοι. Επισης απο ΙΚΕΑ στο παρελθον σκεφτομουν να επαιρνα μια σανιδια μια ποδια στα ακρα για να το εχω στα ποδια του κρεββατιου και να εχω λαπτοπ, Τηλεοραση κτλ. Αλλα θα πρπει να το βαζω και να το βγαζω και δεν ξερω κατα ποσο θα βολευει. Συν οτι ειναι και λιγο ακριβουτσικο. ΙΚΕΑ Εσυ εχεις μηπως καποιο λινκ για αυτο που μου λες, να δω πως ακριβως ειναι?
antonl Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δυστυχώς δεν έχω κάποιο link. Απλά για να το φανταστείς, είναι ~20cm πιο μακρύ (κενό αριστερά-δεξιά) και ~5cm πιο πλατύ (κενό μπρος-πίσω) απ το 17άρι. Πάνω αριστερή και δεξιά γωνία, θέσεις για ποτήρι. Περιμετρικά, το χείλος είναι υψωμένο κατά 1cm. Αυτό όλο είναι σκληρό πλαστικό (μπλε χρώματος). Τέλος, δύο μεταλλικά πόδια σε σχήμα Π που ανοίγουν και κλείνουν («ασφαλίζουν» με κούμπωμα σ αυτές τις θέσεις). Αλλά ΟΚ, αν δε σκοπεύεις να το χεις πάνω σου, το βάρος και η θερμότητα που θα χεις απ τις βάσεις που χεις παραθέσει, φαντάζομαι δε θα σ ενοχλεί. Αν και δε μπορώ να καταλάβω πού ακριβώς σκοπεύεις να το τοποθετήσεις και πόσο θα βόλευε
cwn13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 ρε παιδια εχετε να προτεινετε κ σε μενα κατι μεχρι 30γιουργια καλο κ κυριως αθορυβο? για 17αρι! εγω εχω την Coolermaster U3 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και στο πως κραταει το λαπτοπ αλλα και απο τους ανεμιστηρες φιλε μου. για τα λεφτα της ειναι must buy! απο θορυβο τι λεει φιλος?
johnnyman Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 ρε παιδια εχετε να προτεινετε κ σε μενα κατι μεχρι 30γιουργια καλο κ κυριως αθορυβο? για 17αρι! απο θορυβο τι λεει φιλος? φιλε μου παρε την coolermaster u3 ειναι η καλυτερη βαση για τα λεφτα της.εγω την εχω κ ακομα με τα fans στο full ειναι αθορυβη.
cwn13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 φιλε μου παρε την coolermaster u3 ειναι η καλυτερη βαση για τα λεφτα της.εγω την εχω κ ακομα με τα fans στο full ειναι αθορυβη. αυτο ηθελα ν'ακουσω!εχεις υπ'οψιν κανα μαγαζι η μονο παραγγελια απο multirama?thanks φιλε.
De_la_sol Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Σας χαιρετώ... Είμαι καινούργιο μέλος, και μόλις πριν λίγες ώρες έκανα αγορά cooler μαζί και εγγραφή στο isomnia. Ας πω και γω λίγα ε πει του θέματος. ξεκινώντας να πω ότι είχα μια βάση φθηνή την οποία την πούλησα σε έναν φίλο, δεν με ικανοποιούσε διότι ζητούσα περισσότερη ψύξη. Με την πρώτη μάτια βλέποντας τις φώτο...χωρίς να την ξέρω,ψηφίζω την ΖΝ-NC3000U,νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερη σε θέμα ποιότητας.Τώρα την coolmaster (με 2 coolerakia) προσπάθησα να την κάνω αγορά από το plaisio άλλα δεν υπήρχε(εξαντλήθηκε κατά τα λεγόμενα τους)..λογού του ότι τα coolerakia πηγαίνουν όπου θέλεις.Τελικά αγόρασα με 24,90 την turbo-x coolerALU20,με 4 USB με(είναι λίγο μικρότερη από το laptop) από ποιότητα δεν θα έλεγα ότι είναι και κάτι αξιόλογο... όμως παιδιά αυτό που είναι στα + είναι ότι είδα μεγάλη διάφορα στην ψύξη σε σχέση με την προηγούμενη,έμεινα πολύ ικανοποιημένος.Έχω ένα acer 5742g-15,6΄-i5, με κάρτα 1GB
stavros100 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 γεια σας παιδια θελω και εγω τιν βοηθια σας.. εγω ενα λαπτοπ TOSHIBA satellite 17' 3 χρονια μου εχει βγει καλος δε μου εχει διμιουργισει κανενα προβλημα . .. ώμος το προβλημα μου ειναι το εξης.. επιδη μετατρεπω και επεξεργαζομε σινεχια ταινιες καθε μερα ο επεξεργαστης φτανει στο full στο 90% και στο 95% intel pentium dual cpu t3400 με αποτέλεσμα το λαπτοπ να μου γονατιζει και να με δυσκολεύει να κανω καπια αλλη εργασία παράλληλα ετσι διαπίστωσα οτι το λαπτοπ που εχω δεν μου κανει για τιν συγκεκριμένη εργασία που το χρειάζομαι .. ετσι έκανα μια μικρή έρευνα στα μαγαζιά και αποφάσισα να παρω ενα αλλο http://www.multirama...14&catid=010200 δεν ειναι και πολυ ακριβώς,και τον θελω επιδη ειναι intel core 7, (δεν μπορω να ανέβω παραπανω σε χρήματα) εχει κανεις αποψη να μου πει αμα ειναι καλο το laptop σαν μαρκα;.. γιατι ο επεξεργαστης που εχει φαινεται οτι ειναι καλος .. δεχτή καθε αποψη ευχαρισω ... (θα ηθελα να αγοραζα παλι TOSHIBA αλλα ειναι ακριβοί)
De_la_sol Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Φίλε Σταύρο... Δυστυχώς το link δεν μου ανοίγει για να δω,και να σου πω για αυτό που θέλεις να πάρεις. Τώρα όσο για τα toshiba που λες.. από τα λεγόμενα φίλου τεχνικού (επιδιορθώνει H/Y) ότι είναι ένα κλικ πάνω σαν μάρκα, όχι ότι τα αλλά δεν είναι καλά, αλίμονο . Αν και έχω acer i5 στα 2.7 GHz 1GB κάρτα 15,6 LED (σχεδόν ένα μήνα το έχω και προς το παρόν είμαι ευχαριστημένος,δεν μπορώ να πω για βλάβες καθότι καινούργιο ακόμα)...έχω εν τούτης σε εκτίμηση τα toshiba. Εξ αρχής θα σου έλεγα να κάνεις την υπέρβαση και να πάρεις αυτό που λες (toshiba) αλλά καταλαβαίνω ότι οι τραβάς ζόρι από θέμα χρημάτων (το ίδιο και γω, το laptop μου το πήρα με έκπτωση )..και κατά δεύτερον να την ψάξεις καλά στην αγορά και για άλλες μάρκες, ίσως βρεις κάτι καλό τώρα με την κρίση θα έχει ευκαιρίες πιστεύω
stavros100 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Φίλε Σταύρο... Δυστυχώς το link δεν μου ανοίγει για να δω,και να σου πω για αυτό που θέλεις να πάρεις. Τώρα όσο για τα toshiba που λες.. από τα λεγόμενα φίλου τεχνικού (επιδιορθώνει H/Y) ότι είναι ένα κλικ πάνω σαν μάρκα, όχι ότι τα αλλά δεν είναι καλά, αλίμονο . Αν και έχω acer i5 στα 2.7 GHz 1GB κάρτα 15,6 LED (σχεδόν ένα μήνα το έχω και προς το παρόν είμαι ευχαριστημένος,δεν μπορώ να πω για βλάβες καθότι καινούργιο ακόμα)...έχω εν τούτης σε εκτίμηση τα toshiba. Εξ αρχής θα σου έλεγα να κάνεις την υπέρβαση και να πάρεις αυτό που λες (toshiba) αλλά καταλαβαίνω ότι οι τραβάς ζόρι από θέμα χρημάτων (το ίδιο και γω, το laptop μου το πήρα με έκπτωση )..και κατά δεύτερον να την ψάξεις καλά στην αγορά και για άλλες μάρκες, ίσως βρεις κάτι καλό τώρα με την κρίση θα έχει ευκαιρίες πιστεύω εχεις δίκιο θα κανω υπομονή να ψάξω λίγο ακομα για να παρω κατι ποιο ακριβό .. γιατι φτηνό και καλο δεν γίνετε .....
nikos_papanik Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Καταρχάς να πω ένα γεια και καλό μηνά …. Είμαι καινούργιος στο site.Έχω ένα Acer aspire timelinex 5820tg ένα χρόνο τώρα. Δεν ξέρω αν η θερμοκρασίες είναι υψηλές σε ένα τεστ που έκανα και δουλέψει ο επεξεργαστής σε full load στο 25 λεπτό μου έφτασε στους 70.5 °C !Το λεπτό είναι αυτό (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906923 ).Θα ήθελα μια βοήθεια από εσάς γιατί το έχω παρά πολλές ώρες ανοιχτό .Θέλω να πάρω μια βάση και σκάφτομαι αυτήν (http://www.itsmart.gr/product_info.php?cPath=80_715&products_id=3627 ). Α ξέχασα να αναφέρω ότι εχθές για πρώτη φορά μέ πήγε στους 73°C αλλα για λίγο!!!!
koud Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Mετα απο την μελετη ολων των προτασεων σας κατεληξα οτι τα καλυτερα πρεπει να ειναι το U3 kai to Cooller Master CM- Storm SF-19.Αν βγαλουμε την παραμετρο της τιμης ποιο προτεινετε σαν καλυτερο?Με ενδιαφερει η καλυτερη ψυξη του λαπτοπ μου.Και μια απορια,αν μπορω να προσθεσω και αλλα ανεμηστηρακια στο U3.
Luxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Εγω γιατι νομιζω οτι το καλυτερο που υπαρχει ειναι αυτο που εχω; http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23549&cat=7
egw_eimai_re Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 http://www.super-shopping.gr/index.php?act=viewProd&productId=17450 αυτή είναι η καλύτερη 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα