Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη εχω παρει καινουριο καλο Laptop και ως γνωστον εχουν θεματα με τις θερμοκρασιες γενικοτερα, ψαχνω για το καλυτερο προιον της κατηγοριας για να το προσταψω αναλογα. Οποτε προτασεις για generic no-name coolers ή turbo-x προτασεις δεν μου κανουν. Συγκεκριμενα το εχω ψαξει και ειμαι αναμεσα στα 2 κορυφαια κατα τα λεγομενα προιοντα Zalman NC-3000U και Coolmaster U3.

ZM-NC3000U

ZM-NC3000U_b_01.jpg

http://www.zalman.com/eng/product/Product_Read.asp?idx=399

Cooler Master NotePal U3

top1.jpg?1061109817

http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6671&category_id=16

Αλλα επειδη προκειται για ιδιαιτερη αγορα, δεν μπορω να βρω συγκριτικα review, ουτε αποψεις απο χρηστες που εχουν και τα 2. Μονο μεμονωμενες κριτικες μπορω να βρω. ΚΑτα κυριο λογο σε Zlaman τεινω, ειδκοτερα αφου ακουσα πως και αυτο τις Coolermaster παρουσιαζεις θεμα με τους α;νεμιστηρες μετα απο καποιες βδομαδες, και πως τα λαστιχακια δεν κρατανε καλα τις ακρες του laptop και αυτο μερικες φορες γλιστραει.

Εχει κανεις καποια προσωπικη αποψη για να μπορεσω να αποφασισω?

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εγω εχω την Coolermaster U3 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και στο πως κραταει το λαπτοπ αλλα και απο τους ανεμιστηρες φιλε μου. για τα λεφτα της ειναι must buy!

Δημοσ.

Την εχεις παρει προσφατα? Κοιτα το βασικο τοης πλεονεκτημα ειναι οτι τοποθετεις εσυ τους ανεμιστηρες αναλογα με τις εξοδους θερμοτητας του λαπτοπ. Αλλα διαβασα αυτο το οποιο με εχει ανυσηχησει:

There are a lot of reviews for the U3 saying the fans stop working after only weeks of receiving the unit. And people also said the rubber on the stand was not sufficient enough to hold up their laptops without having it slowly slide down
Δημοσ.

την εχς γυρω στους 5 μηνες και λειτουργουν μια χαρα οι ανεμιστηρες. και στο κατω κατω αν κατι παθουν εχει εγγυηση και στους αλλαζουν. τα λαστιχα που εχει μια χαρα συγκρατουν το λαπτοπ και δεν παει πουθενα. ειναι πολυ σταθερο.

Δημοσ.

Οκ δεκτη η αποψη σου. Κανας αλλος που να εχει να φερει γνωμη για καποιο απο τα δυο ωστε να μπορεσω να καταληξω?

Δημοσ.

την βαση της coolermaster την εχω παρει για την κοπελα μου σε ενα dell Q15R με i5,GT525

μια χαρα δουλευουν ολα και κανει και καλη δουλεια(20-25 βαθμοι κατω σε gaming)

Tην εχει περιπου 6-7 μηνες.

Δημοσ.

Mια απο τις πιο καλες βασεις ειναι αυτη Cooler Master CM Storm SF-19 Strike Force αλλά ειναι πανακριβη, ειναι τιτανοτεραστια και απ'οτι εχω διαβασει κανει θορυβο αν βαλεις τους ανεμιστηρες πολυ δυνατα. Παντως ειναι αποτελεσματικη και καλοφτιαγμενη. Απο τις 2 που αναφερεις θα προτιμουσα (και μαλλον θα παρω για το alienware μου) την U3 μιας και ειναι ποιοτικη ειδικα για τα χρηματα που κοστιζει και οπως και να το κανουμε σιγουρα ειναι πιο αποτελεσματικο να μπορεις να βαλεις του ανεμιστηρες ακριβως εκει που θελεις.

Δημοσ.

Αν σε ενδιαρέρει και κάτι άλλο εκτός από αυτές τις 2

NZXΤ Cryo LX

http://www.nzxt.com/...cooling/cryo_lx

την έχω 3,5 χρόνια τώρα και δεν είχα κανένα απολύτος πρόβλημα. (είναι όμως ακριβή)

Πάντως και τη U3 θα τη δοκίμαζα λόγω του ότι μπορείς να αλλάξεις τις θέσεις στους ανεμιστήρες.

Δημοσ.

Mια απο τις πιο καλες βασεις ειναι αυτη Cooler Master CM Storm SF-19 Strike Force αλλά ειναι πανακριβη, ειναι τιτανοτεραστια και απ'οτι εχω διαβασει κανει θορυβο αν βαλεις τους ανεμιστηρες πολυ δυνατα. Παντως ειναι αποτελεσματικη και καλοφτιαγμενη. Απο τις 2 που αναφερεις θα προτιμουσα (και μαλλον θα παρω για το alienware μου) την U3 μιας και ειναι ποιοτικη ειδικα για τα χρηματα που κοστιζει και οπως και να το κανουμε σιγουρα ειναι πιο αποτελεσματικο να μπορεις να βαλεις του ανεμιστηρες ακριβως εκει που θελεις.

Ναι την ειχα τσεκαρει και αυτην, αλλα κανει 89 στα Multirama, και πανω απο 100 στο Αμαζον. Ενταξει μην τρελαθουμε. Μονο με Alienware που να κοστιζε πανω απο 2000 ευρω αλλα και παλι θα την σκεφτομουνα. Πολλα χρηματα για τετοιου ειδους αξεσουαρ.

Η U3, Παντως επειδη εψαξα πολλα Review δεν ειναι τοσο καλη οσο η Zalman τελικα, απλως ειναι πολυ καλη για τα χρηματα της, και ευκολοπροσβασιμη. 30 Στα Multirama ενω την Ζαλμαν πρεπει να την παρω στα 50 απο Αμαζον...

Αν σε ενδιαρέρει και κάτι άλλο εκτός από αυτές τις 2

NZXΤ Cryo LX

http://www.nzxt.com/...cooling/cryo_lx

την έχω 3,5 χρόνια τώρα και δεν είχα κανένα απολύτος πρόβλημα. (είναι όμως ακριβή)

Πάντως και τη U3 θα τη δοκίμαζα λόγω του ότι μπορείς να αλλάξεις τις θέσεις στους ανεμιστήρες.

Ναι και αυτην την εχω τσεκαρει, οπως και μια ακομα τελευταια επιλογη ειναι η Μassive23 της Thermaltake.

Εν κατακλειδι, ή θα παρω την U3 επειδη οπως ειπα ειναι πολυ καλη για τα λεφτα της και την βρισκεις ευκολα ή θα παω ολος μεσα για την NC-3000 η οποια διαβαζω πως ειναι ακομα καλυτερη.

Καποια σχετικα λινκ σε περιπτωση που ενδιαφερεται και κανεις αλλος.

http://www.laptopcoolerreviews.com/reviews/top-3-gaming-laptop-coolers/

http://www.laptopcoolerreviews.com/reviews/top-10-best-laptop-coolers/

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα πηρα την Zalman, που υποτιθεται πως ηταν η καλυτερη αλλα νομιζα πως πεταξα τα λεφτα μου.

Εκανα μετρησεις και συγκριση σε θερμοκρασιες και δεν βλεπω διαφορες.

393393393393

Δημοσ.

την βαση της coolermaster την εχω παρει για την κοπελα μου σε ενα dell Q15R με i5,GT525

μια χαρα δουλευουν ολα και κανει και καλη δουλεια(20-25 βαθμοι κατω σε gaming)

Tην εχει περιπου 6-7 μηνες.

Μια παρατηρηση,δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις 20-25 βαθμους κατω..ακομα και σε gaming..με τιποτα πανω απο 8-10 βαθμους.

Φιλικα παντα.

Δημοσ.

Μια παρατηρηση,δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις 20-25 βαθμους κατω..ακομα και σε gaming..με τιποτα πανω απο 8-10 βαθμους.

Φιλικα παντα.

Και εγω μεχρι το 10αρι ειδα πεφτει και αυτο καλοκαιρι σε gaming!

Κοιτα και αυτο αν θες!

Δημοσ.

πόσο περίμενες να πέσουν? 2-3 C είναι καλά όταν το λάπτοπ έχει ήδη καλό σύστημα ψύξης.

Ελα ρε συ 50+ idle θεωρειται καλο? Εδω με τον 920 αναβαθμισμενο το desktop μου κραταει σταθερα 29-30 και πανω απο 70 δεν παει ακομα και με stress. Αυτο το ανοιγεις και ξεκιναει 45 και μονο που το χεις να καθεται μετα απο καμμια ωρα χωρις να το αγγιζεις καν, ανεβαζει κοντα 60 και με το stress εφθασε στα 95, που 100 θεωρειται το επικινδυνο οριο. Θεωρουσα πως τουλαχιστον 10 θα τα εριχνε και ευελπιστουσα οτι θα πηγαινε ακομα και 15+ πιο κατω. Τι εδωσα 50 Ευρω και περιμενα 1.5 βδομαδα παραγγελια απο Ευρωπη? Για να εχω ενα πλαστικο notebook stand που κοολαρει 2 βαθμους?? Ρε παιδια υπερβαλλω? :confused:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...