Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αυτο βασικα γιατι να ισχυει δν το πολυκαταλαβα...Θες να μου το εξηγησεις?

Δεν είπες ότι έκανες format; Άρα εφόσον δεν έχεις βρεί τι φταίει και δεν bootάρει από το dvd, λογικό είναι να μην bootάρει ούτε από τον δίσκο (αφού τον έχεις σβήσει με το format) και να σου πετάει το μήνυμα ότι δεν βρίσκει bootable συσκευή.

Εφόσον είναι και SATA οι συσκευές σου δυσκολεύει το πράγμα... Το δισκάκι είναι καλά γραμμένο (το έχεις ελέγξει σε άλλον υπολογιστή, απλά να βεβαιώσεις ότι bootάρει και να το κλείσεις; ), οι συσκευές δεν έχουν conflict, το πληκτρολόγιο δουλεύει, οπότε πρέπει να ψάξεις πιο βαθιά τώρα : Έλεγχος δίσκου, RAM, motherboard (τίποτα jumperάκια σε λάθος θέσεις), update BIOS, κλπ κλπ

Το surface scan/έλεγχο του δίσκου και της RAM μπορείς να τα κάνεις και χωρίς windows, κατέβασε το hiren's boot cd και βάλτο σε ένα usb στικάκι, θα bootάρει σε DOS και θα μπορέσεις να τα ελέγξεις όλα από το μενού του (google is your friend).

Υπάρχει και η μπακάλικη λύση βέβαια, να κάνεις την εγκατάσταση των xp μέσω usb με το WinSetupFromUSB οπότε να παρακαμφθεί όλο το πρόβλημα με το dvd... Δές εδώ : http://thecybergal.blogspot.com/2010/07/make-usb-windows-installer-with.html

Βέβαια αν το pc σου έχει πρόβλημα μπορεί να μην μπορείς να κάνεις ούτε αυτό γιατί θα σου κάνει τα ίδια με τα boot priorities...

Επεξ/σία από Candlemass
Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου.Θα προσπαθησω να κανω το surface scan και αν εχω καποιο προβλημα θα σου πω.Παντως τρεμω γιατι κατι μου λεει οτι ειναι ο σκληρος και οι τιμες ακομα να πεσουν αισθητα.Γιατι αλλιως αγοραζα εναν σκληρο,τον δοκιμαζα στο αλλο pc και αν δεν εφταιγε αυτο το κραταγα σαν αποθηκη στο main pc.Ευχαριστω παντως πολυ φιλε και ελπιζω να βρεθει λυση,γιατι αυτο το pc ειναι καταραμενο :devil: .Ο λογος που με οδηγησε σε φορματ ηταν ενα ακομα πιο περιεργο προβλημα :mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...