Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Θα ήθελα τη βοήθεια σας αν έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο. Λοιπόν έχω εταιρικό πρόγραμμα στη WIND με απεριόριστο internet για Blackberry. Στο τελευταίο λογαριασμό όμως μου χρεώσαν κοντά στα 30ε για χρήση internet. Πήγα σε ένα κατάστημα και μου είπανε να στείλω με fax το λογαριασμο και το αίτημα μου ότι δεν έπρεπε να υπάρχει η παραπάνω χρέωση και οτι λογικά θα μου πιστωθεί το ποσό. Το έκανα και σήμερα μου απαντήσανε οτι δεν υπάρχει καμία λανθασμένη χρέωση. :confused:

Δημοσ.

Καταρχήν define το "απεριόριστα". Ρίξε μια ματιά στο συμβόλαιο σου γιατί συνήθως το "απεριόριστα" δεν σημαίνει άπειρο, αλλά κάποιο πολύ μεγάλο νούμερο. Αν δεν βρίσκεις κάτι πάρε το customer support και ρώτα τους να σου εξηγήσουν το παράλογο της απάντησης τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δε νομιζω να ξεπερασα καποιο όριο γιατι οι χρεώσεις ηταν περιπου στη μέση του μηνα.και μετα ειχα μηδενικές χρεωσεις...ευχαριστω για την απαντηση, θα τους παρω και θα δω τι θα μου πουνε...

------------------------------------------------------------

μιλησα και μου ειπαν οτι ειναι χρεωση wap και χρεωνεται(λες και δν ηξερα οτι το wap χρεωνεται).εγω ωστοσο δε χρησιμοποιησα ποτε κατι τετοιο και δε μπορω να καταλαβω απο που προεκυψε...αναγκαστηκα θα πρεπει να το πληρωσω τωρα τι να πω...

Επεξ/σία από jimakos9
  • Super Moderators
Δημοσ.

Το απεριόριστο ειδικά στην υπηρεσία blackberry είναι συνήθως ...250mb. Απο κει και πέρα υπάρχουν και μερικές εφαρμογές για blackberry (πχ online radio) που δεν χρησιμοποιούν το default APN της υπηρεσίας blackberry, αλλα αυτο της wind για τα mobile data (είτε το gint.b-online.gr είτε το wap). Σε αυτη την περίπτωση υπαρχει κόστος και μάλιστα υψηλό που δεν συμπεριλαμβάνεται στην κίνηση δεδομένων μέσω της υπηρεσίας BB.

Επίσης χρεώσεις μπορει να προκύψουν αν έστω και για λίγο βάλεις την κάρτα sim σε συσκευη που δεν είναι blackberry.

B)

Δημοσ.

η sim παιζει να μην εχει βγει ποτε απο το κινητο αυτο :P και εφαρμογες τυπου ραδιο κτλπ δε χρησιμοποιω...για το απεριοριστο το δικο μου πρεπει να ειναι παραπανω γτ κανω σιγουρα 350μβ το μηνα και δν εχω παραπανω χρεωση ;) thx παντως!

• Super Moderators
Δημοσ.

η sim παιζει να μην εχει βγει ποτε απο το κινητο αυτο :P και εφαρμογες τυπου ραδιο κτλπ δε χρησιμοποιω...για το απεριοριστο το δικο μου πρεπει να ειναι παραπανω γτ κανω σιγουρα 350μβ το μηνα και δν εχω παραπανω χρεωση ;) thx παντως!

Σχεδόν ποτε δεν τηρείται το όριο των data στην υπηρεσία blackberry. Τόσα χρόνια σε εταιρικό με χιλιάδες χρήστες δεν χρέωσε ποτε κανέναν η wind για επιπλέον χρήση data στο bb.

Απο τη στιγμη όμως που σου είπαν για χρέωση wap 3 σενάρια μπορει να παίζουν:

Να μπήκε η κάρτα σε άλλη συσκευη

Να εγκατεστησες κάποια περίεργη εφαρμογή

Να έκανε λάθος η wind

B)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια και 2ος μηνας σερι π με χρεωνει wap η wind...δε μπορω να καταλαβω τι γινεται.ετσι κ αλλιως θελω να τη κοψω τη συνδεση αυτη.αν δε τα πληρωσω θα παει δικαστικως;;

Δημοσ.

Το απεριόριστο ειδικά στην υπηρεσία blackberry είναι συνήθως ...250mb.

Κάποτε ίσως να ήταν.

Εκτός από mailιέρες τα BB είναι και smartphones(browsing,videostreaming,appworld κλπ).

Στη Vodafone της οποίας είμαι συνδρομητής, το μεγαλύτερο ΒΒ data plan δίνει 1GB

και σε περίπτωση που έχεις Unlimited συμβόλαιο ομιλίας, ο ενσωματωμένος όγκος μπορεί να δοθεί και με υπηρεσίες BB.

Επομένως εδώ μιλάμε για μέγιστο 1.5GB .

Στην πράξη τώρα, με δυσκολία κάποιος φτάνει τα 350-400MB μηνιαίως.

• Super Moderators
Δημοσ.

Κάποτε ίσως να ήταν.

Εκτός από mailιέρες τα BB είναι και smartphones(browsing,videostreaming,appworld κλπ).

Στη Vodafone της οποίας είμαι συνδρομητής, το μεγαλύτερο ΒΒ data plan δίνει 1GB

και σε περίπτωση που έχεις Unlimited συμβόλαιο ομιλίας, ο ενσωματωμένος όγκος μπορεί να δοθεί και με υπηρεσίες BB.

Επομένως εδώ μιλάμε για μέγιστο 1.5GB .

Στην πράξη τώρα, με δυσκολία κάποιος φτάνει τα 350-400MB μηνιαίως.

Για την Wind μιλάμε στο συγκεκριμένο θέμα. Με τη συμπίεση που έχει η υπηρεσία Blackberry είναι λογικό να μην ξεπερνάς τα 300-400mb ακόμη και αν το "σκίσεις" στη χρήση. Η χρέωση όμως που αναφέρει ο χρήστης δεν προέρχεται από την υπηρεσία blackberry αλλά από κάποια εφαρμογή που δεν χρησιμοποιεί το default APN. (εκτός αν είναι λάθος της Wind)

cool.png

Δημοσ.

Αν δεν μας πει τι βλέπει στον αναλυτικό λογαριασμό δεν μπορεί κανείς να ξέρει για τι είδους χρεώσεις επρόκειτο.

Επίσης κάτω από τον τίτλο «χρεώσεις internet» που ανέφερε ο topic starter, μπορεί να κρύβονται χρεώσιμες συνδρομητικής φύσης υπηρεσίες δεδομένων από τρίτες εταιρείες (βλ. ringtones, videos, info mms etc.).

Μια αναλυτική κατάσταση των λογαριασμών θα έλυνε κάθε απορία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...