Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα ρε ΕΡΤ δινεις τοσα λεφτα για να οαρεις τα δικαιωματα του Euro και μου βαζεις περιγραφη με Βασιλη Μπαλοπουλο ε τι να πω ημαρτον δεν παλευεται ο ανθρωπος. Για να μην μιλησω για μπασκετ και Βαγγελη Ιωαννου αλλο φρουτο απο κει

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλα ρε ΕΡΤ δινεις τοσα λεφτα για να οαρεις τα δικαιωματα του Euro και μου βαζεις περιγραφη με Βασιλη Μπαλοπουλο ε τι να πω ημαρτον δεν παλευεται ο ανθρωπος.

Και ποιον ηθελες να βαλει? Ποιον προτιμουσες?

Δημοσ.

αυτον που σχολιαζει τωρα το γερμανια πορτογαλια

Τι κομπλεξικοι που ειστε ολοι με τους speaker...Ολοι σας βρωμανε και σας πειραζουν.

πολυ ευκολα χαρακτηριζεις καπιον κομπλεξικο εγω την γνωμη ειπα δεν καταλαβα τι ειναι ο μπακοπουλος συγγενης σου?
Δημοσ.

Βαρετος.....

Ασε που ακομα και ετσι, δεν μπορει να σχολιαζει ολα τα ματς.

Αν δεν εχεις ενα Μανωλη Μαυροματη(με την ιδιαζουσα και ωραια φωνη και ιδιαζουσα και εκρηκτικη περιγραφη), εναν Μαμουζελο(με την αθλητικη και μεταλλικη φωνη) να κανει περιγραφες δεν κάνουμε τιποτα. :(

Δημοσ.

πολυ ευκολα χαρακτηριζεις καπιον κομπλεξικο εγω την γνωμη ειπα δεν καταλαβα τι ειναι ο μπακοπουλος συγγενης σου?

To ειπα γενικα και οχι μονο για σενα...Ολοι εδω γκρινιαζουν για ολους. Δεν τους αρεσουν αυτοι του Μεγκα,ουτε αυτοι της ΕΡΤ ουτε της Νοβα...Δηλαδη τι θελετε???

ΥΓ: Τον Μπακοπουλο επειδη τον ακουγα απο την Ερα Σπορ, εχει παιξει ποδοσφαιρο σε επαγγελματικο επιπεδο και ξερει ποδοσφαιρο σε αντιθεση με κατι αλλους που εχουν μαθει τους κανονες του ποδοσφαιρυ απο βιβλια...

Δημοσ.

Δεν είμαι απόλυτα sιγουρος αν άκουσα καλά!OK?

Κάποια στιγμή έκανα zapping στη Ερτ1 όπου είχε μια εκπομπή μετά το τέλος των αγώνων του euro2012 και έκανε ρεπορτάζ μάλλον για τους Ρώσους ένας δημοσιογράφος και είχε δυνατή μουσική.Και στα ξαφνικά ο παρουσιαστής του λέει καλή συνεχεια και καλή διασκέδαση μάλλον ειρωνικά.Ρωτάω ο αφελής.Ο δημοσιογράφος δεν μπορούσε να περιμένει λίγο να βγει έξω από το bar και να κάνει swsta τη δουλειά του την οποια πληρώνεται από τον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη?Είμαι σίγουρος ότι και τα μεθύσια του αλλα και τις Πολωνέζες πάλι ο μαλάκας ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης τα πληρώνει.Ρε άχρηστοι λίγο φιλότιμο.

Πάλι καλά που μαριένς αν είναι αλήθεια ότι τα έξοδα της Ερτ για την αποστολή του 2012 έπεσαν στο 50% σε σχέση με αυτήν του 2008! :mad:

Δημοσ.

Δεν είμαι απόλυτα sιγουρος αν άκουσα καλά!OK?

Κάποια στιγμή έκανα zapping στη Ερτ1 όπου είχε μια εκπομπή μετά το τέλος των αγώνων του euro2012 και έκανε ρεπορτάζ μάλλον για τους Ρώσους ένας δημοσιογράφος και είχε δυνατή μουσική.Και στα ξαφνικά ο παρουσιαστής του λέει καλή συνεχεια και καλή διασκέδαση μάλλον ειρωνικά.Ρωτάω ο αφελής.Ο δημοσιογράφος δεν μπορούσε να περιμένει λίγο να βγει έξω από το bar και να κάνει swsta τη δουλειά του την οποια πληρώνεται από τον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη?Είμαι σίγουρος ότι και τα μεθύσια του αλλα και τις Πολωνέζες πάλι ο μαλάκας ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης τα πληρώνει.Ρε άχρηστοι λίγο φιλότιμο.

Πάλι καλά που μαριένς αν είναι αλήθεια ότι τα έξοδα της Ερτ για την αποστολή του 2012 έπεσαν στο 50% σε σχέση με αυτήν του 2008! :mad:

Καλα ακουσες, αλλα το εβλεπα και εγω εκεινη την ωρα...Απο το σημειο που βγαινουν καθε βραδυ βγηκαν και χθες και λογικα θα υπηρχε καποιο μαγαζι ή κανενας καγκουρας που ειχε δυνατα την μουσικη στο αυτοκινητο εκει κοντα..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Απο το ποδοσφαιρο μακραν ο Γεωργιου.Ξερεις και περισσοτερη μπαλα απο ολους τους καθως πρεπει δημοσιογραφους.Επισης πολυ καλος ο Αλεξης Σπυροπουλος που ξερει και αυτος καλη μπαλα.Συμπαθω και τον Παπανικολαου της ΝΟΒΑ.

Απο τους μπσκετικους παω πολυ τον Φ Συριγο οπως και το γιο του.Ο κορυφαιος ομως για μενα ειναι ο Παπαδογιαννης.

Σαν σπικερ ο κορυφαιος ειναι ο Πριντεζης της ΝΟΒΑ.Τωρα στους ολυμπιακους μου αρεσε ο Ιωσηφ Νικολαου.

Δεν συμπαθω καθολου τον Ιωαννου της ΕΡΤ.

Μ αρεσουν και καποιοι απο την Θεσσαλονικη οπως ο Ραυτοπουλος ο Κυλωνης του Λιμπερο και ο Γιωργος Συριγος του λιμπερο επισης.Καλος ρεπορτερ ειναι ο Ματζιουκης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...