Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτιμώ να διαβάζω Γαύρο/Πρωταθλητή με "δικούς" μας δημοσιογράφους, παρά τις "αντικειμενικές" φυλλάδες που ποιός ξέρει τίνος συμφέροντα εξυπηρετούν. Όχι οτι διαβάζω εφημερίδες, αλλά λέμε τώρα.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

H sporday κάποτε που διάβαζα είχε σχετικά αξιοπρεπές επίπεδο αρθρογραφίας.

Όχι οπαδικά ρεπορτάζ που δουλειά τους είναι να χαιδεύουν αυτιά, αλλά άρθρα - απόψεις, πανουτσοκαρπετόπουλο, Χαραλαμπόπουλο, Λεάνη, το φάντασμα της τελευταίας σελίδας (αλήθεια γράφει ακόμα αυτός); και ναι, και Σωτηρακόπουλο μου άρεσε ή έστω δεν βαριόμουν να διαβάσω.

Με την υποβάθμιση των πάντων, μεταξύ αυτών και του ήδη υποβαθμισμένου ποδοσφαίρου, ε μη περιμένουμε από τις φυλλάδες να μην έχουν πάρει και αυτές την κάτω βόλτα.

Αλήθεια ο Χελάκης, αυτός ο μαχητης της αριστεράς, έχει εκφέρει άποψη για τις απολύσεις στη sporday ή γαργάρα;

Δημοσ.

Αλήθεια ο Χελάκης, αυτός ο μαχητης της αριστεράς, έχει εκφέρει άποψη για τις απολύσεις στη sporday ή γαργάρα;

AυτοκRιτικη αυτός αποκλείεται να κάνει.

Πάντως όταν πέφτουν ΠΟΛΥ δραστικά οι πωλήσεις της εφημερίδας είναι αναμενόμενο η μείωση προσωπικού και όχι μονο.Πάντως πολύ πιθανόν μαζί με το Goal να βάλουνε λουκέτο μετά το καλοκαίρι.Θα προσπαθήσουν να κάνουν μια άρπακτη το καλοκαίρι λόγω Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και Ολυμπιακών αγώνων και μετά ....GAME OVER.

Δημοσ.

Πάντως όταν πέφτουν ΠΟΛΥ δραστικά οι πωλήσεις της εφημερίδας είναι αναμενόμενο η μείωση προσωπικού και όχι μονο.

Ο Διονύσης Ελευθεράτος, (που κακώς παρέλειψα να αναφέρω προηγουμένως δεδομένου πως τον θεωρώ εξαιρετικά ποιοτικό αρθρογράφο) έχει άλλη άποψη πάνω σε αυτό πάντως.

Και γενικά, δε θα ήταν θέμα συζήτησης το περιστατικό, σιγά το νέο, όλοι βρήκαν ευκαιρία να απολύσουν κόσμο ή να μειώσουν μισθούς με αφορμή (ή δικαιολογία) την κατάσταση που επικρατεί, αλλά στη προκειμένη οι τύποι που "τρέχουν" την εφημερίδα λανσάρουν τις μόστρες τους λίγο πολύ ως αριστερές.

Εε, χμ, σίχαμα κάπως.

Δημοσ.

H sporday κάποτε που διάβαζα είχε σχετικά αξιοπρεπές επίπεδο αρθρογραφίας.

Όχι οπαδικά ρεπορτάζ που δουλειά τους είναι να χαιδεύουν αυτιά, αλλά άρθρα - απόψεις, πανουτσοκαρπετόπουλο, Χαραλαμπόπουλο, Λεάνη, το φάντασμα της τελευταίας σελίδας (αλήθεια γράφει ακόμα αυτός); και ναι, και Σωτηρακόπουλο μου άρεσε ή έστω δεν βαριόμουν να διαβάσω.

Με την υποβάθμιση των πάντων, μεταξύ αυτών και του ήδη υποβαθμισμένου ποδοσφαίρου, ε μη περιμένουμε από τις φυλλάδες να μην έχουν πάρει και αυτές την κάτω βόλτα.

Εκτός των πανουτσοκαρπετόπουλων που κάτι ψιλολένε και κόβει λίγο το μυαλό τους, εξαιρώ και τον Σωτηρακόπουλο (που όμως μια μιλάει για την United μια για την Liverpool) όλοι οι υπόλοιποι θα μπορούσαν να είναι βοθρατζήδες. Ποιός Λεάνης ρε, άκου Λεάνης. Κάνει και μάθημα αυτός σε σχολή δημοσιογραφίας...Ήμαρτον!!! που λέει και ο Γεωργίου ο θεός

Δημοσ.

Ποιός Λεάνης ρε, άκου Λεάνης. Κάνει και μάθημα αυτός σε σχολή δημοσιογραφίας...Ήμαρτον!!! που λέει και ο Γεωργίου ο θεός

Νομίζω τον έχεις παρεξηγήσει λόγω του μη σοβαρού στυλ που βγάζει συνήθως.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Από τους πλέον σοβαρούς στο χώρο είναι ο Χρήστος Χαραλαμπόπουλος, αλλά ο συγκεκριμένος αν δεν κάνω λάθος δεν είναι αθλητικός δημοσιογράφος, έστω και αν εργάζεται μεταξύ άλλων και στο Sport-fm και στη Sportday.

Σχετικά καλός και ο Λεάνης έστω και αν η προσέγγισή του είναι συνήθως με χιουμοριστικό και πολύ σαρκαστικό τρόπο που κάπου κουράζει.

Σε περιγραφή, αρκετά καλός ο Αλέξης Σπυρόπουλος...ο Σωτηρακόπουλος είναι καλός μόνο αν σου λείπει ο μορφή του παππού και της γιαγιάς και θέλεις να καθήσεις να ακούσεις ιστορίες την ώρα που βλέπεις μπάλλα.

Δημοσ.

Πλην του Νικολακόπουλου , που δεν παλεύεται , με τους άλλους δεν έχω κάτι. Κάνουν την δουλειά τους. Και δεν είναι πως είμαι ΠΑΟ. Πχ με Χριστόγλου Αντύπα δεν έχω κάτι, ξέρω τι είναι που απευθύνονται κτλ. Δεν μπορούν να είναι όλοι πράσινοι. ¨Οσο για τους αντικειμενικούς , επειδή στην Ελλάδα αν δεν συμφωνείς μαζί μου είσαι βαλτός (ισχύει για τους Έλληνες οπαδούς) δεν έχω κανένα παράπονο. Δόξα το θεώ , μυαλό έχω , παιδεία έχω, φιλτράρω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γιατι λειπει απο το τοπικ ο Μπατης???? Να μας μιλαει για τα ποδια και το αλμα του Χεισλιπ??

Σου εμειναν ανεξιτηλες οι μνημες σε εκεινη την ηττα σου σε περιγραφη Μπατη ε? :devil:

Αφιερωσις :devil: :

Συμπκηρωνω: Χατζηγεωργιου, Ιωαννου και λοιποι κρατικοδιαιτοι αμπασκετοι γλυφτες, για τα "εφετος ειναι ανανεωμενος", "επανηλθε δριμυτερος", "αυτη τη φορα ηρθε για να μεινει", "ειναι αλλος ανθρωπος", "πλεον εχει γερα ποδια και γερα πνευμονια", "εχει χασει εμφανως κιλα", "αφησε πισω τον κακο του εαυτο" που ακουμε εδω και μια 7ετια και βαλε για τον Σχορτσιανιτη, καθε φορα που περιγραφουν παιχνιδι στο οποιο αγωνιζεται.

Δηλαδη αυτο του Μπατη με τον Χαισλιπ, ειναι πταισμα.

Δημοσ.

Μέχρι το έχει χάσει κιλά νόμιζα ότι θα έλεγες για Σαρας.. Για όλους τα ίδια λεει μαλλον.. Τον Μπατη τον σιχαθηκα σε ένα ΠΑΟ - Άρης επι Χαισλιπ, εντάξει είσαι ΠΑΟ αλλα δεν μεταδιδεις κ στο κανάλι της ομάδας, κρίμα κ στα 90s εκανε Καλές μεταδωσεις... Για τους άλλους τα έχω πει, μόνο αυτοί της ετ3 σώζονται γιατι μεταδίδουν το παιχνίδι χωρίς σαλτσες.

Δημοσ.

Ο Παπαδογιάννης όλο κλάψα τελευταία.Αν και για να είμαι δίκαιος δεν τον πολυθυμάμαι να ήταν ποτε αισιόδοξος.Αλλα στο τελευταίο τριήμερο δίνει ρεσιτάλ στη μιζέρια.Ακόμα να του καθίσει ένα θηλυκό ρε παίδες?Αν και πάλι η μιζέρια του είναι ανίατη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...