Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω κανει bridge connections και το λαπτοπ μου λειτουργει ως ρουτερ ετσι συνδεω μεσω ethernet το ps3 μου και εχει ιντερνετ .Το κακο ειναι οτι πρεπει να εχω συνεχεια το λαπτοπ μου ανοιχτο , υπαρχει καπια λυση ωστε να δινω χωρις να εινε το λαπτοπ μου ανοιχτο? ισως ενα access point?

Δημοσ.

Πες μας αναλυτικά τη συνδεσμολογία. Μπορείς να έχεις το ps3 συνδεμένο με ethernet στο router και το laptop επίσης με ethernet ή wifi.

Δημοσ.

Λοιπον φιλε μου δες, δανειζομαι απο εναν γειτονα ιντερνετ η εμβελια δεν ειναι καλη ετσι πηγα και πηρα μια κεραια.εκανα brigde connections και το λαπτοπ μου λειτουργει ως ρουτερ , απο εκει συνδεσα καλωδιο και το πιγα στο ps3 και εχει ιντερνετ.αλλα πρεπει σινεχεια να το εχω ανοιχτο το λαπτοπ αλλα δουλεια ετσι δεν γινετε. Οσο για αφτο που ειπες δεν εχω καταλαβει τι 9ες να σου πω :P συγνωμη. Επισης το δικτιο που πιανω ειναι ασυρματο. Ειναι wpa2 κατι τετια

Δημοσ.

Τώρα κατάλαβα. Αρα, φαντάζομαι θες ένα repeater να παίρνει το wifi σήμα από το διπλανό σπίτι, και να το παίρνουν από εκεί οι δυο συσκευές σου.

Από εκεί που ήσουνα Γειτονας->λαπτοπ->ps3 θα πας γειτονας->repeater->ps3 και λαπτοπ.

θες πχ κάτι τέτοιο: http://www.skroutz.gr/s/302005/TP-LINK-TL-WA901ND.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...