Akis1988 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Καλημερα παιδια. Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση. Θελω να συνδεσω το laptop μου (TurboX) με την τηλεοραση μου (LG 42" 3D) για να χρησιμοποιο το Skype εκει. Το Laptop μου εχει θυρα HDMI, χρειαζεται και τιποτα αλλο? Καμια ρυθμηση? Ευχαριστω
dimitrisOS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 το laptop σου ειναι turbo-x οχι tourbo χρειαζεσαι ενα καλωδιο hdmi to hdmi για να δεις εικονα μετα εσυ ρυθμιζεις πως θες να βλεπεις την οθονη του laptop με την tv σου
Akis1988 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 το laptop σου ειναι turbo-x οχι tourbo χρειαζεσαι ενα καλωδιο hdmi to hdmi για να δεις εικονα μετα εσυ ρυθμιζεις πως θες να βλεπεις την οθονη του laptop με την tv σου LoL Tourbo την πεταξα παλι!!! Και τις ρυθμισεις απο που μπορω να τις κανω? (ασχετος λιγο εως πολυ)
dimitrisOS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 LoL Tourbo την πεταξα παλι!!! Και τις ρυθμισεις απο που μπορω να τις κανω? (ασχετος λιγο εως πολυ) με το που συνδεεις θα μαυρισει για μια στιγμη η οθονη και θα επαναφειρη και θα πας στην οθονη σου στο μενου και θα επιλεξης συνδεση hdmi μετα πατας δεξι κλικ στην επιφανεια ρυθμισεις οθονης και εκει λεει πως να συνδειασης τις οθονες να φαινονται ταυτοχρονα οι οθονες αλλα μιρκη αναλυση οσο ποιανη το λαπτοπ με φαινονται μονο στην tv σου που θα βλεπεις σε 1920χ1082 καταλαβες ;
Akis1988 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 καταλαβα σε ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σου. Καλη σου μερα
IOSTEFO Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Επίσης πατώντας τα παράθυρα+P κάνεις την επιλογή σου.
*Kezar* Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 με το που συνδεεις θα μαυρισει για μια στιγμη η οθονη και θα επαναφειρη και θα πας στην οθονη σου στο μενου και θα επιλεξης συνδεση hdmi μετα πατας δεξι κλικ στην επιφανεια ρυθμισεις οθονης και εκει λεει πως να συνδειασης τις οθονες να φαινονται ταυτοχρονα οι οθονες αλλα μιρκη αναλυση οσο ποιανη το λαπτοπ με φαινονται μονο στην tv σου που θα βλεπεις σε 1920χ1082 καταλαβες ; επαναφειρη?
Giorgos09 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 επαναφειρη? Ουτε εγω το καταλαβα αυτο. Μαλλον επαναφερθει ηθελε να γραψει.
kostas_tech Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 με το που συνδεεις θα μαυρισει για μια στιγμη η οθονη και θα επαναφειρη και θα πας στην οθονη σου στο μενου και θα επιλεξης συνδεση hdmi μετα πατας δεξι κλικ στην επιφανεια ρυθμισεις οθονης και εκει λεει πως να συνδειασης τις οθονες να φαινονται ταυτοχρονα οι οθονες αλλα μιρκη αναλυση οσο ποιανη το λαπτοπ με φαινονται μονο στην tv σου που θα βλεπεις σε 1920χ1082 καταλαβες ; 1920x1082?
dimitrisOS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 1920x1082? ενταξη ειναι 80 αυτο σε πειραξε επαναφειρη? επαναφερθει ηθελα να πω οπως λεει ο giorgos09 αυτο σε πειραζει και εσενα Ουτε εγω το καταλαβα αυτο. Μαλλον επαναφερθει ηθελε να γραψει.
kostas_tech Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 ενταξη ειναι 80 αυτο σε πειραξε Γιατί ας πούμε η ορθογραφία σου είναι καταπληκτική στο προηγούμενο post :cool:
dimitrisOS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Γιατί ας πούμε η ορθογραφία σου είναι καταπληκτική στο προηγούμενο post :cool: Αν σου αρεσει
adi32 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Απλα στη λενε για 6 λαθη που εκανες στα Ελληνικα ενω πρωτος την ειπες στον αλλο που εκανε ενα λαθος σε Αγγλικη λεξη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα