paranoid_gr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δεν αναφερθήκαμε σε κάρτα γτ αυτά που προέχει να αναβαθμιστούν είναι η cpu και η μητρική και εκτός αυτού με το budet που έχεις θέσει είναι λίγο(εώς πολύ) δύσκολο να βγούνε cpu+mobo+gpu και να είναι αισθητή η διαφορά με αυτό που έχεις. Σε περίπτωση βέβαια που έχεις ξεχωριστό "κονδύλιο" για την κάρτα κοίτα σε μια 6770.Παιχνίδια δεν παίζεις οπότε καλή είναι.Αλλά και με αυτή που είσαι μπορείς να κάνεις δουλειά.
Thanos1972 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Ωπα ωπα τι να την κανει κατι παραπανω απο την 970 ρε παιδια?εχει σκοπο να παει σε crossfire?μια καρτα γραφικων δεν θα βαλεις επανω ρε petdakar?εχεις σκοπο καποια στιγμη να βαλεις και δευτερη?αφου δεν παιζεις παιχνιδια.
petdakar Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δεν αναφερθήκαμε σε κάρτα γτ αυτά που προέχει να αναβαθμιστούν είναι η cpu και η μητρική και εκτός αυτού με το budet που έχεις θέσει είναι λίγο(εώς πολύ) δύσκολο να βγούνε cpu+mobo+gpu και να είναι αισθητή η διαφορά με αυτό που έχεις. Σε περίπτωση βέβαια που έχεις ξεχωριστό "κονδύλιο" για την κάρτα κοίτα σε μια 6770.Παιχνίδια δεν παίζεις οπότε καλή είναι.Αλλά και με αυτή που είσαι μπορείς να κάνεις δουλειά. Το μπατζετ των 150 σαφως και δε μπορει να υποστηριξει και καρτα(της προκοπης) απλα εθεσα το ερωτημα για το αν θα μπορω να κανω δουλεια μετα την αλλαγη mobo-ram (και απο οτι βλεπω μπορω) με την υπαρχουσα καρτα. Δυστυχως δε μπορω να προχωρησω σε αναβαθμιση ''μπαμ και κατω'' και θα την κανω σταδιακα γι αυτο προς το παρον θελω να επικεντρωθω σε μια καλη σχετικα βαση ωστε να μπορεσει αργοτερα να υποστηριξει ενα μεγαλυτερο cpu και μια καλυτερη καρτα.
Thanos1972 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Κοιτα ξανα την λυση της 970 γιατι δεν θα χρειαστεις αλλη καρτα γραφικων απο αυτην που εχεις αφου δεν παιζεις παιχνιδια.μια χαρα καρτα ειναι η 4670. Edit:και δοκιμασε να ξεκλειδωσεις τον επεξεργαστη,μπορει μετα να μην χρειαστει να αλλαξεις καν. Edit 2:η 970 εαν βαλεις μια καρτα θα την τρεχει στα Χ16 και οχι Χ8.εαν βαλεις και δευτερη καρτα γραφικων π(που εσενα δεν υπαρχει λογος να το κανεις αυτο σε καμια περιπτωση) θα ριξει τις επιδοσεις (που δεν θα τις ριξει απλα δεν θα μπορεις να παρει το μεγιστο απο τις 2 καρτες σου) σε συγκριση με το εαν δουλευαν Χ16 και οι 2.
dimpa16 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Κοιτα ξανα την λυση της 970 γιατι δεν θα χρειαστεις αλλη καρτα γραφικων απο αυτην που εχεις αφου δεν παιζεις παιχνιδια.μια χαρα καρτα ειναι η 4670. Edit:και δοκιμασε να ξεκλειδωσεις τον επεξεργαστη,μπορει μετα να μην χρειαστει να αλλαξεις καν. Νομιζω οτι ο Θανος εχει απολυτο δικιο. Δεν υπαρχει λογος να δωσεις παραπανω ευρω για την 990.
petdakar Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Ωπα ωπα τι να την κανει κατι παραπανω απο την 970 ρε παιδια?εχει σκοπο να παει σε crossfire?μια καρτα γραφικων δεν θα βαλεις επανω ρε petdakar?εχεις σκοπο καποια στιγμη να βαλεις και δευτερη?αφου δεν παιζεις παιχνιδια. Δε νομιζω να χρειαστει να βαλω και 2η καρτα και οντως παιχνιδια δεν παιζω και δε νομιζω οτι θα παιξω ποτε (αλλωστε σε καποιο ντουλαπι υπαρχει και ενα playstation για αυτη του δουλεια, αν παθω κανενα ''συνδρομο'' το ξεθαβω ).
cabdik Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 1. δεν αναφερθηκε κανεις σε καρτα γραφικων, γιατι μονος σου ειπες οτι δεν σε ενδιαφερει το gaming!!! 2 εφοσον δεν σε ενδιαφερει το gaming, δεν πρεπει να σε απασχολουν και τα pci! οποτε, σωστα σου λεει ο thanos, οτι και το 970 σε καλυπτει! 3 ξεκλειδωμα του PHENOM ΙΙ 555 στην μητρικη που εχεις, δεν γινεται!!! αν εχεις δωσει σωστα το μοντελο, εχεις SB700, το οποιο δεν δινει δυνατοτητα ξεκλειδωματος! απο SB710 και μετα ισχυει αυτο!! παντως, για να ξεκαθαρισουμε κατι, ο μονος λογος που "χρειαζεσαι" αναβαθμιση, ειναι καθαρα και μονο το συγκεκριμενο χομπυ σου (video editing) που ειναι απαιτητικο σε πυρηνες-μνημη. αλλιως δεν υπηρχε κανενας λογος να αλλαξεις συστημα!!
petdakar Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Λοιπον παιδες! Ευχαριστω παααρα πολυ για τη συνδρομη σας, ηταν διαφωτηστικοτατη! Σας ευχαριστω ολους και εκτιμω το χρονο και τη βοηθεια που μου διαθεσατε! Θα κρατησω το μπατζετ των 150 για mobo+ram αυστηρο. Αν μπορεσω μεσα σε αυτο το μπατζετ να κανω συνδιασμο με 990 θα το κανω (περισσοτερο προς τερψην ματαιοδοξιας του τυπου: εχω καλυτερη mobo, δεν τη χρειαζομαι αλλα την εχω! ). Αν οχι θα παραμεινω στην 970 που κατα τα φαινομενα ειναι οτι μου χρειαζεται.
Thanos1972 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 3 ξεκλειδωμα του PHENOM ΙΙ 555 στην μητρικη που εχεις, δεν γινεται!!! αν εχεις δωσει σωστα το μοντελο, εχεις SB700, το οποιο δεν δινει δυνατοτητα ξεκλειδωματος! απο SB710 και μετα ισχυει αυτο!! παντως, για να ξεκαθαρισουμε κατι, ο μονος λογος που "χρειαζεσαι" αναβαθμιση, ειναι καθαρα και μονο το συγκεκριμενο χομπυ σου (video editing) που ειναι απαιτητικο σε πυρηνες-μνημη. αλλιως δεν υπηρχε κανενας λογος να αλλαξεις συστημα!! Γκουχ γκουχ μετα την αλλαγη της μητρικης εννοω,το ειπα και πιο μπροστα ( :P :P ). Edit:εγω θα ελεγα οτι εαν παρεις την 970,να βαλεις και στο budget και μια ψυχτρα για τον επεξεργαστη (που εαν τον ξεκλειδωσεις θα σου χρειαστει,εαν τον αλλαξεις,παλι θα σου χρειαστει). Edit 2:Απο που εισαι για να δουμε απο που θα παραγγηλεις για να μην εχεις μεταφορικα
cabdik Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 http://www.skroutz.gr/s/344340/Gigabyte-GA-990XA-UD3.html κοιτα και αυτη! αυτην εχω εγω, και αρκετοι εδω μεσα! για το ξεκλειδωμα στη νεα μητρικη, ανεφερα ηδη οτι γινεται!! απο SB710 και μετα. οι τελευταιες εχουν SB950! αλλα εχε υποψη σου οτι θα πρεπει να ειναι και σταθερος ο επεξεργαστης, ΑΦΟΥ ξεκλειδωσει, για να θεωρηθει πετυχημενο το unlocking!!!
petdakar Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 3 ξεκλειδωμα του PHENOM ΙΙ 555 στην μητρικη που εχεις, δεν γινεται!!! αν εχεις δωσει σωστα το μοντελο, εχεις SB700, το οποιο δεν δινει δυνατοτητα ξεκλειδωματος! απο SB710 και μετα ισχυει αυτο!! PHENOM ΙΙ 550 εχω οχι 555. Δεν ξερω αν ξεκλειδωνει ο 550 αλλα οπως εχω αναφερει σε προηγουμενα ποστ σχεδιαζω στο μελλον να παω σε x4(960Τ π.χ) και αν εχω τη δυνατοτητα σε x6.
cabdik Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 ολοι οι Phenom (DENEB) εχουν πιθανοτητα να ξεκλειδωσουν! αφου εκ κατασκευης τους, ειναι 4πυρηνοι!!
petdakar Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Edit:εγω θα ελεγα οτι εαν παρεις την 970,να βαλεις και στο budget και μια ψυχτρα για τον επεξεργαστη (που εαν τον ξεκλειδωσεις θα σου χρειαστει,εαν τον αλλαξεις,παλι θα σου χρειαστει). Edit 2:Απο που εισαι για να δουμε απο που θα παραγγηλεις για να μην εχεις μεταφορικα Εχω προσβαση σε ψυκτρα αν χρειαστω (που θα χρειαστω προφανως) υζαμπε και γι'αυτο δεν ανεφερα τπτα. (μη με ρωτησεις για μοντελο...δεν ξερω να σου πω, απλα εχω προσβαση σε γκαμα.) Εδρα Αθηνα.
dimpa16 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μητρικη 81,50 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=26298&cat=3&sub=374&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined Μνημες 51,22 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23819&cat=4&sub=244&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined Ψυκτρα 23,92 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21469&cat=7&sub=211&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=2 Με προλαβες...
petdakar Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 http://www.skroutz.gr/s/344340/Gigabyte-GA-990XA-UD3.html κοιτα και αυτη! αυτην εχω εγω, και αρκετοι εδω μεσα! Την εχω ηδη στα υπ'οψιν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα