Jimie Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά η ψύκτρα αυτή είναι η stock που ήρθε με τον 960T της AMD αλλά επειδή εμένα δεν μου άρεσε η έτοιμη πάστα αποφάσισα να την καθαρίσω και να βάλω δικιά μου μιάς και θα χρησιμοποιώ αυτό το βδέλυγμα για κάποιο καιρό τουλάχιστον να κρατάει κάτι. Αυτό που θέλω να μου πείτε είναι αν είναι αρκετά καλή ή αν θέλει κι άλλη δουλειά. Ευχαριστώ !
idomeneas26 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μια χαρα ειναι, εσυ την γυαλισες κιολας. Προχωρα με προσοχη.
Jimie Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Τί εννοείς με προσοχή ; Edit: Αν εννοείς στην εγκατάσταση καλά τώρα...
alexzzz Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Θέλει και άλλο γυάλισμα... θέλω να βλέπω το εαυτό μου και να μπορώ να ξυρίζομαι (ατάκα στρατού)
Jimie Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Πόσο γυάλισμα ποιά 2+1/2 ώρες ασχολούμε τί διάολο πιά ;;; Αν πιάσει καλά έπιασε. Έτσι κι αλλιώς θα έχει aftermarket πάστα πάνω άρα καλύτερη δουλειά θα κάνει απότι αν την έβαζα έτσι μαμίσια.
alexzzz Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Ότι το παράκανες, το παράκανες... αυτό είναι γεγονός. Ένα απλό σκούπισμα για να φύγει η παλιά χρειάζεται.
Jimie Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δέν ήταν απλά παλιά ήταν αυτή η χαζομάρα των μαμίσιων ψυκτρών που λιώνει όταν ζεσταθεί και ξαναστερεώνεται όταν κρυώσει,και ήθελα να είμαι σίγουρος ότι δεν έχει μέινει τίποτα πάνω. Κατάλαβες ;
alexzzz Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δέν ήταν απλά παλιά ήταν αυτή η χαζομάρα των μαμίσιων ψυκτρών που λιώνει όταν ζεσταθεί και ξαναστερεώνεται όταν κρυώσει,και ήθελα να είμαι σίγουρος ότι δεν έχει μέινει τίποτα πάνω. Κατάλαβες ; Ναι, απλά και πάλι εγώ μετά από ένα απλό wipe θα σταματούσα... anyway
vdanasto Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δέν ήταν απλά παλιά ήταν αυτή η χαζομάρα των μαμίσιων ψυκτρών που λιώνει όταν ζεσταθεί και ξαναστερεώνεται όταν κρυώσει,και ήθελα να είμαι σίγουρος ότι δεν έχει μέινει τίποτα πάνω. Κατάλαβες ; Δεν χρειάζεται 2,5 ώρες καθάρισμα πάντως . Λίγο οινόπνευμα σε ένα πανάκι και δεν αφήνει τίποτα. Υπόθεση 2,5 λεπτών. Παρεπιπτόντως, σαν καινούρια έγινε η ψύκτρα .
Jimie Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δεν χρειάζεται 2,5 ώρες καθάρισμα πάντως . Λίγο οινόπνευμα σε ένα πανάκι και δεν αφήνει τίποτα. Υπόθεση 2,5 λεπτών. Αμ έλα που όσο οινόπνευμα και αν έβαζα δεν έφευγε... Το πάλεψα με μίγμα Βότκας + Ουίσκι + Οινόπνευμα + Ξύδι για να καταφέρω να δώ το σίδερο και μετά με γυαλόχαρτο απαλά - απαλά μέχρι να φτάσω εκεί που είναι τώρα ( 2+1/2 ώρες )
karmen1983 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Αχχχχ πάλι καλά που δεν άρχισες φασίνα και στο υπόλοιπο κουτί Οοοοοοοταν τελείωνες, θα ήταν ώρα για νέο θέμα αναβάθμισης :lol:
Jimie Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Οοοοοοοταν τελείωνες, θα ήταν ώρα για νέο θέμα αναβάθμισης :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα