libitas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα. Σχετικά με τον επεξεργαστή Β950 της Intel για laptop, είναι επαρκής για βασικές εργασίες (office, internet, hd movies)? Με 4gb μνήμη και κάρτα γραφικών ενσωματωμένη, θα είναι ικανοποιητικά γρήγορος γι'αυτά ή μήπως στο άμεσο μέλλον θα θεωρείται αργός και ξεπερασμένος? Όποιος έχει laptop με τον επεξεργαστή αυτόν, ας γράψει κάποιες εντυπώσεις. Ευχαριστώ.
Jimie Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Φίλε μου καλημέρα, εγώ έχω στο λάπτοπ μου τον B940 στα 2.0GHz + 4GB μνήμη και με την ενσωματομένη δεν έχω πρόβλημα σε αυτά που ανέφερες απλά υπάρχει μία ΜΙΚΡΗ πιθανότητα να έχεις λαγκάρισμα σε full-hd movies ( του στύλ mkv Blu-Ray και τέτοια ). Επίσης ο επεξεργαστής αυτός είναι Sandy Bridge δηλαδή ίδια γενία με Intel Core i5 2500 και Core i7 2600 απλά για λάπτοπ, προσοχή δέν λέω ότι είναι ισάξιος απλά ότι είναι της ίδιας γενιάς.
libitas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Παλαιότεροι επεξεργαστές αναπαράγουν κανονικά full hd ταινίες. Αν αυτός έχει πρόβλημα, τότε δεν αξίζει.. Στο δικό σου μηχάνημα έχεις πρόβλημα σε αυτό? Σε άνοιγμα πολλών σελίδων κτλ. στο ίντερνετ πώς είναι?
makhs5 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ειναι απλο ρε παιδια, φταιει η ενσωματωμενη καρτα γραφικων για το λαγκαρισμα στις HD ταινιες, και φυσικα "Oχι ο επεξεργαστης" που ειναι μια χαρα ταχυτατος. (Γι αυτο παιδια οταν παιρνεται notebook να προτιματε να εχει αυτονομη καρτα γραφικων, κι ας μην εχει πολυ δυνατο επεξεργαστη, γιατι θα παει ασκοπα αν θελετε να βλεπετε και Full HD ταινιες. Καλυτερα ισορροπια και στα δυο, παρα υπερμετρα πραγματα μονο στο ενα και το αλλο στον πατο.) Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2012 από makhs5
libitas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Καλά, η ενσωματωμένη hd 3000 παίζει μέχρι και παιχνίδια του 2011 (βάσει ξένων reviews), έστω και σε πιο χαμηλό level.. Στις ταινίες hd κολλάει; Μάλιστα..
makhs5 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Καλά, η ενσωματωμένη hd 3000 παίζει μέχρι και παιχνίδια του 2011 (βάσει ξένων reviews), έστω και σε πιο χαμηλό level.. Στις ταινίες hd κολλάει; Μάλιστα.. Διαβασε φιλε μου review test της Intel HD 3000 και ειδικα μπες και σε "ξενα forum" που μιλανε τοσοι γι αυτην και θα καταλαβεις τι εννοω. Η Intel εχει χαλια Drivers και επισεις εχει κανει "απιστευτη γκαφα" με το θεμα της διαχειρισης μνημης με αυτη τη καρτα. Να φανταστεις δεν μπορει ουτε το pes 2011 - 2012 "καν" να ξεκινησει και βγαλανε ειδικο patch καποιοι τυποι για να παιξει, και παλι με τρελα σπασιματα. Και η Intel μαλιστα ριχνει τις ευθυνες στην Konami οτι φταιει που δεν παιζει.. και οχι μονο αυτο, αλλα και καποια αλλα απο αλλες εταιριες (δεν θυμαμαι τωρα) δεν παιζουν καν, δεν ξεκινανε. Σας το ξαναλεω. Καλυτερα πιο αδυναμος επεξεργαστης με αυτονομη καρτα γραφικων Ati - Nvidia παρα ισχυρος επεξεργαστης με ενσωματωμενη καρτα της Intel. Να υπαρχει πραγματικη ισορροπια "Σε ολα".
Jimie Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Καλά κοίτα εμένα μου λαγκάρει επειδή χρησιμοποιώ τον Media Player Classic Home Cinema Edition x64 με Shaders + VSync + Color Correction με .mkv αρχεία, το μόνο παιχνίδι που ΜΠΟΡΩ να παίξω είναι το PES 2012 στο Low και σε ανάλυση 1024x768 με VSync ενεργοποιημένο. Ο επεξεργαστής απο την άλλη είναι τέλειος όλες τις δουλειές του τις κάνει άψογα... Και γιαυτό έχει πάνω το δικό μου και την nVIDIA GT520M με την οποία παίζω μέχρι και NFS The Run και GTA IV
Giorgos09 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 O Β950 εχει την HD 2000 για καρτα γραφικων.
kostaks3 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 O Β950 εχει την HD 2000 για καρτα γραφικων. που το ειδες αυτο.εννοειται πως οχι
akis_supernatural Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 εγω παντως με celeron b800 και ενσωματωμενη καρτα ειμαι μια χαρα και full hd βλεπω σε full hd τηλεοραση και pes 2012 μπορω να παιξω. εννοειται πως ο Β950 θα μπορει να ανταπεξελθει πολυ καλυτερα. εχω διαβασει σε review οτι ο celeron b800 1.5ghz ειναι αντιστοιχος ενος core2duo 2.2ghz... οποτε ο Β950 ειναι πολυ καλος επεξεργαστης για τη χρηση που τι θελεις οπως και η καρτα γραφικων....
Giorgos09 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 που το ειδες αυτο.εννοειται πως οχι All mobile processors, except Celeron and Pentium, use Intel's Graphics sub-system HD 3000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα