Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια , μαλλον την εκανα :rolleyes: πηγα να περασω τα vista αλλα εβαλα λαθος εκδοση σε sony vaio με αποτελεσμα να δειχνει την οθονη με μπαρες και να μου γραφει οτι ο σκληρος δισκος εχει μονο 20gb Ελευθερα απο τα 177.. μαλλον δεν εκανα σωστα το φορματ ..τωρα τι κανω ; υπαρχει καποιος τροπος να κανω boot τα πρωτα vista που εχει μεσα και Δεν Σβηστήκαν ; κατι σαν dual boot ενοωω

Δημοσ.

υπαρχει καποιος τροπος να κανω boot τα πρωτα vista που εχει μεσα και Δεν Σβηστήκαν ; κατι σαν dual boot ενοωω

Γιατί;θέλεις να το κάνεις όσο ποιο χάλια μπορείς;;;

Διάβασε το εγχειρίδιο που σου εξηγεί πως να κάνεις επαναφορά στης εργοστασιακές,αν δεν μπορείς να το κάνεις επειδή τελικά με το φορμάτ έσβησες το διαμέρισμα τότε θα αναγκαστείς να βρεις τρόπο να κάνεις καθαρό φορμάτ από την αρχή.

Δημοσ.

ειναι χαλασμενο το dvdrw και δεν μπορουσα να κανω το recovery dvd

Το έχεις όμως; Βρες κάπου να το κάνεις usb(ή να συνδέσεις τον δίσκο εκεί και να γίνει η επαναφορά),αν έχεις δεύτερο Η/Υ ή κάποιον φίλο να σε εξυπηρετήσει.

Άσε τώρα κατάλαβα δεν τα έχεις,δεν έχει επιλογή να τα γράψεις σε usb;

Δημοσ.

Δοκίμασε αν με τον συνδυασμό πλήκτρων Alt+F10(ή σκέτο F12/F10 ή το Esc ή γενικά διάβασε το εγχειρίδιο)στην αρχή αμέσως μετά το bios σου βγάζει την επιλογή να επαναφέρεις από το κρυφό διαμέρισμα,πάρε όμως πριν ό,τι αρχείο θες να κρατήσεις γιατί δεν ξέρω αν σου τα σβήσει.

Δημοσ.

Δοκίμασε αν με τον συνδυασμό πλήκτρων Alt+F10(ή σκέτο F12/F10 ή το Esc ή γενικά διάβασε το εγχειρίδιο)στην αρχή αμέσως μετά το bios σου βγάζει την επιλογή να επαναφέρεις από το κρυφό διαμέρισμα,πάρε όμως πριν ό,τι αρχείο θες να κρατήσεις γιατί δεν ξέρω αν σου τα σβήσει.

Χιλια ευχαριστω ρε φιλε! , τα καταφερα με το F10 και τα περασα απο το recovery
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια εδωσα το λαπτοπ σε ενα φιλο και Κάτι θα πείραξε ουτε αυτος ξερει τι εκανε ,και τωρα εχω πρόβλημα δεν μπορω να γραψω ., μου βγαζει κατι σαν προβλεψη λεξεων στο πληκτρολογιο .Για παραδειγμα παταω α βγαζει αδ,,β= βξ,, ψ= ψφ.... κ = κη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...