Jimie Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Ρέ παιδιά ξέρει κανείς τί έξτρα πληρώνω άμα παραγγείλω απο το Amazon.com και μου τα στείλουν ;
Impious Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 στο προιον που θα παραγγειλεις απο αμαζον ειναι πληρωμενο και το τελωνειο μεσα (αυτο το εχω διαβασει σε πολλα μπλοκ) γιατι εψαχνα να αγορασω το kindle
zaccki Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Σωστά όπως το λέει κ ο φίλος παραπάνω. Συμπεριλαμβάνουν στην τελική τιμή κ τα έξοδα του τελωνειου. Έτσι ισχυρίζονται τουλάχιστον.
Jimie Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδιά επειδή δεν έχω καθόλου χρόνο θα μπορούσατε αν σας είναι εύκολο να μου ποστάρετε κανα λίνκ ; Ευχαριστώ για όποια βοήθεια !
Impious Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 το blog ερωτηση Το θέμα με το τελωνείο με προβληματίζει αρκετά. Πήρα γύρω στα 3 τηλέφωνα την UPS (τρελός spammer) και τους ρώτησα σχετικά. Οι δύο πρώτοι μου είπαν πως δεν παίζει να μην το σταματήσει το τελωνείο και το 3ος (στις εισαγωγές) μου ανέφερε πως το έχει κανονίσει έτσι το amazon.com ώστε να φαίνεται ότι πληρώνει αυτό το τελωνείο, γι αυτό άλλωστε χρεωνόμαστε και import fees. Πραγματικά θα ήθελα τη γνώμη σας. 1 Δεκεμβρίου 2011 9:02 π.μ. απαντηση Ο 3ος έχει δίκιο, αυτό ισχύει. Και μπορώ να σου το βεβαιώσω από πολλούς δεκάδες (και ίσως πια και πάνω από 100) φίλους του blog που έχουν παραγγείλει με αυτόν ακριβώς τον τρόπο. 1 Δεκεμβρίου 2011 9:21 μ.μ.
zaccki Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Στο amazon.com οπως τα λέει ο φίλος παραπάνω είναι. Μπες στο chat που έχουν κ ρωτά.
Jimie Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Απ'ότι κατάλαβα το Amazon έχει τα τέλη προπληρωμένα... Ωραία, και κάτι άλλο αν σας είναι εύκολο, ξέρετε αν γίνεται να πληρώσω με κατάθεση σε τράπεζα ή μόνο με PayPal ;;;
kostas_dr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Εγώ στις αγορές που είχα κάνει (dvd, βιβλία) δεν είχα πληρώσει τελωνείο.
spurakos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 αν παρεις t-shirts πληρωνεις τελωνειο ή γενικα δεν πληρωνεις οτι και να παρεις απο το αμαζον?
Ather Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Στο kindle που παρήγγειλα το τελωνείο το πλήρωσα μέσω του amazon.
Pantelwolf Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μπορείς εναλλακτικά να δεις αν σε συμφέρει και το amazon.co.uk ή το amazon.de που θα εχει φτηνοτερα μεταφορικα και χωρις τελωνειο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα