Anti-WQZ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας είναι εύκολο για να μου γίνει και μένα λίγο πιο κατανοητό γιατί έχω διαβάσει έχω δει videos που έχουν να κάνουν με επεξήγησης σε ότι αφορά το Google Adwords και ψιλοκολάω σε κάποιες λεπτομέρειες που ίσος να μην έχω καταλάβει σωστά.. Θέλω να υπολογίσω το γενικό σύνολο που θα δίνω κάθε μηνα για τις συγκεκριμένες λέξης κλειδιά που έχω δηλώσει!! Αυτό που κάνω είναι το εξής : 1. Πηγαίνω στο Keyword Tool της Google. 2. Καταχωρώ της λέξης κλειδιά χωρίς τόνους στα ελληνικά + τοποθεσία κλπ ελληνική. 3. Τύποι αντιστοίχισης έχω επιλεγμένη Ευρέως. 4. Τοπικές αναζητήσεις μηνιαίως και το CPC κατά προσέγγιση προς τους Ορους αναζήτησης. Έπειτα πάω και πολλαπλασιάζω της Τοπικές αναζητήσεις μηνιαίως με το CPC κατά προσέγγιση το οποιο που έχει βγάλει και το ποσο που μου βγάζει είναι απίστευτο το οποιο φθάνει στα 4.000 Ευρώ μονο και μονο για μια λέξη κλειδί η οποια έχει ανταγωνιστικότητα 22000 το μηνα, ίσως αυτό να σημαίνει μάλλον και το ότι είσαι πρώτος στον ανταγωνισμό αυτόν αλλα δυστυχώς εγώ δεν έχω τέτοιο οικονομική ανεξαρτησία για τους κλεφτες ( με το συμπάθιο ) αλλα το μονο που θέλω εγώ είναι να δώσω ένα ποσο π.χ 50-100 euro και σύμφωνα με τα clicks που γίνονται να μειώνται και όταν τελειώνουν να βάζω κιάλα αυτό μπορώ να το κάνω και πως ακριβώς? θα με βγάζει στην πρώτη σελίδα όμως? Thanks
Xenobius Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Έπειτα πάω και πολλαπλασιάζω της Τοπικές αναζητήσεις μηνιαίως με το CPC κατά προσέγγιση το οποιο που έχει βγάλει και το ποσο που μου βγάζει είναι απίστευτο το οποιο φθάνει στα 4.000 Ευρώ μονο και μονο για μια λέξη κλειδί η οποια έχει ανταγωνιστικότητα 22000 το μηνα, ίσως αυτό να σημαίνει μάλλον και το ότι είσαι πρώτος στον ανταγωνισμό αυτόν αλλα δυστυχώς εγώ δεν έχω τέτοιο οικονομική ανεξαρτησία για τους κλεφτες ( με το συμπάθιο ) αλλα το μονο που θέλω εγώ είναι να δώσω ένα ποσο π.χ 50-100 euro και σύμφωνα με τα clicks που γίνονται να μειώνται Tα πράγματα φιλε μου είναι πολύ πιο απλά. Φτιάχνεις μια καμπανια και λες πόσα θες να δινεις την ημέρα. Μετά βλεπεις ποσο cpc σε συμφέρει και ποσο σου προτεινει. Στην αρχή παιξε με τις αυτόματες τιμές και μετά μπορεις να βαλεις και το δικο σου cpc. Αν πεις λοιπον οτι θες να σε χρεωνει 3€ τη μερα, δεν θα σε χρεωσει ποτε παραπανω. Ναι μεν θα σου προτεινει να πας πιο ψηλα αλλα αν δεν θελεις δεν το κανεις. και όταν τελειώνουν να βάζω κιάλα αυτό μπορώ να το κάνω και πως ακριβώς? Συνδεεις το adwords με την πιστωτική σου καρτα και βαζεις αυτοματη πληρωμη ή μη αυτοματη και βαζεις οποτε θελεις. θα με βγάζει στην πρώτη σελίδα όμως? Οι paid προβολές του Adwords στην πρωτη σελιδα του Google αφορουν τις 3 πρωτες κατω απο το Search input field (τις χρωματισμενες - αυτες ειναι οι θέσεις 1, 2, 3) και οι αλλες ειναι στη δεξια στηλη (θεσεις 4,5,6,7,8,9,10). Το adwords αφορα καθαρα αυτες τις θεσεις (και οχι την 1η, 2η, 3η σελιδα αναζητησης) οποτε πιστεψε με ειναι πολύ δυσκολο να μην εμφανιστεις εκει. Αν θες να φαινεσαι στις κανονικες θεσεις αναζητησης δεν γινεται με αυτο τον τροπο αλλα με σωστο SEO και αν αποφασισεις να πληρωσεις εκει ειναι ΠΟΛΛΑ λεφτα.
Anti-WQZ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Σε ευχαριστώ πολύ φιλαράκι για την απάντηση και την υπομονή προς το θέμα που έχω ανάκτηση! Το 3€ την ημερα μήπως θα μπορούσες να μου εξηγήσεις ακριβώς τι εννοείς? μήπως είναι σύμφωνα με την τιμή μου θα δηλώσω στο cpc το κάθε κλικ που θα γίνετε πάνω σε μια λέξη κλειδί η γενικός είναι μια Max τιμή η οποια του λέω εγώ έχω 3-4ς λέξης κλειδιά και θα σου δίνω 3€ την ημερα για αυτές η κάνω λάθος?
Xenobius Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Στην καμπάνια σου διαλέγεις το ανώτερο πόσο πχ 3€ και το τι θα βάλεις στο cpc είναι τελείως διαφορετικό. Το cpc σου δίνει τη δυνατοτητα να το βάλεις στο αυτοματο στην αρχή. Απλά θα πρέπει να έχεις μια σωστή αναλογία για να σε βάλει πχ στις πρώτες 3 θέσεις. Για την Google είσαι καλύτερος πελάτης αν έχεις 0.30€ cpc και 3€max από το να βάλεις 1€ cpc και 5€ max. Θέλουν να βλέπουν να κάνεις τζίρο και οχι απλά να δίνεις πολλα. Εμένα έχουν πετύχει αρκετές καμπάνιες με 3€!
Anti-WQZ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Στην καμπάνια σου διαλέγεις το ανώτερο πόσο πχ 3€ και το τι θα βάλεις στο cpc είναι τελείως διαφορετικό. Το cpc σου δίνει τη δυνατοτητα να το βάλεις στο αυτοματο στην αρχή. Απλά θα πρέπει να έχεις μια σωστή αναλογία για να σε βάλει πχ στις πρώτες 3 θέσεις. Για την Google είσαι καλύτερος πελάτης αν έχεις 0.30€ cpc και 3€max από το να βάλεις 1€ cpc και 5€ max. Θέλουν να βλέπουν να κάνεις τζίρο και οχι απλά να δίνεις πολλα. Εμένα έχουν πετύχει αρκετές καμπάνιες με 3€! Κατάλαβα... Οποτε έχουμε και λέμε ως παράδειγμα : Εκεί που λέει Υποβολή προσφορών και προϋπολογισμός Επιλογή υποβολής προσφοράς CPC βάζω π.χ 0,50€ Και στο Προϋπολογισμός βάζω π.χ 2€ Και τελειωσε η υπόθεση από εκεί και πέρα θα βάζω ένα ποσο μέσα στην τράπεζα το οποιο θα τα παίρνει αυτόματα το Google σωστά?
Xenobius Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ακριβώς έτσι. Απλά να θυμάσαι ότι cpc 0.50€ και 2€/μέρα είναι χαμηλός τζίρος (4 clicks only) οπότε μην περιμένεις καλή θέση στο google. Όσο για την πληρωμή έχει την αυτόματη και τη μη αυτόματη. Όσο είσαι στην αρχή θα.πρότεινα την μη αυτόματη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα