MINDER Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Περιμενω το καινουργιο συστημα στο οποιο θα βαλω και την καρτα ηχουν xonar d2x. Μητρικη θα ειναι η asus p8z68-v pro/gen3 Καρτα γραφικων η hd6970. H καρτα γραφικων θα μπει στην πανω θυρα pci-e x16 Θα καλυπτει την μια pci-e x1 και η μονη ελευθερη pci-e x1 ειναι πολυ λιγο πανω απο την καρτα γραφικων. Και εδω εχω τον προβληματισμο. Μηπως εαν βαλω τοσο κοντα την καρτα ηχου στην καρτα γραφικων επηρεαζετε η λειτουργια της καρτας ηχου απο την θερμοκρασια της καρτας γραφικων ; Εαν παλι αντε για σιγουρια βαλω την καρτα ηχουν σε ενα απο τα αλλα pci-e χ16 θα επηρεαζει μηπως την ταχυτητα της καρτας γραφικων και θα πεφτει απο χ16 σε χ8 ; http://www.asus.com/websites/Global/products/KDh9nqBoiqs2jqua/C2Uqblp9iP7AyCsl_500.jpg
vdanasto Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μπορείς να την βάλεις και στην μαύρη PCI-e (την τελευταία). Τώρα όσον αφορά το θέμα της θερμοκρασίας, δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα.
MINDER Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Θα βαλω στην αρχη την xonar στο pci-e x1 να δω και εαν δεν δω τιποτα παραξενο τοτε θα την αφησω εκει. Μητρικη επεξεργαστη μνημη την ιδια με σενα παραγγειλα αλλα μνημη LP λογω ψυκτρας Noctua ph-d14. Η συνδεση στο ιντερνετ αμα συνδεσεις το βυσμα του ιντερνετ στην μητρικη ειναι στο 1MBPS ; Γιατι διαβασα καποια παραπονακια απο καποιους σε ξενα φορουμ. Αν εχει προβληματακια εχω μια καρτα pci 1 GIGABIT να την ριξω και αυτη πανω εαν ειναι να τελειωνει μην εχω τετιο θεμα.
John-lamia Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 εγω την εχω πανω απ την καρτα γραφικων ( 6870 ), και δεν εχω κανενα προβλημα. και ποιο πριν που ειχα αλλο σύστημα εκει την ειχα, πανω απ την καρτα γραφικων. δεν ειχα ποτε προβλημα, παρα μονο το καλωδιο τροφοδοσιας για την καρτα ηχου που ακουμπουσε στις μνημες. περισσοτερο να κιταξεις αυτο, γιατι αν το καλωδιο ακομπαει αρκετα πανω σε ντιμακι μπορει να σου τραβαει το ντιμακι και να εχεις προβληματα με μπλε οθονες.
vdanasto Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Θα βαλω στην αρχη την xonar στο pci-e x1 να δω και εαν δεν δω τιποτα παραξενο τοτε θα την αφησω εκει. Μητρικη επεξεργαστη μνημη την ιδια με σενα παραγγειλα αλλα μνημη LP λογω ψυκτρας Noctua ph-d14. Η συνδεση στο ιντερνετ αμα συνδεσεις το βυσμα του ιντερνετ στην μητρικη ειναι στο 1MBPS ; Γιατι διαβασα καποια παραπονακια απο καποιους σε ξενα φορουμ. Αν εχει προβληματακια εχω μια καρτα pci 1 GIGABIT να την ριξω και αυτη πανω εαν ειναι να τελειωνει μην εχω τετιο θεμα. Δεν έχω θέμα με το internet, κανονικά κατεβάζω, τερματίζει η γραμμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα