Προς το περιεχόμενο

Tablet 1.5ghz, ICS, CAPACITIVE - €89 @merimobiles

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν παραγγείλω από άμαζον πληρώνω τιποτα έξτρα , πέρα από την τιμή που βλέπω? Τι παράδοση να περιμένω;

http://www.amazon.co.uk/TABTRONICS-Capacitive-Gingerbread-Responsive-Compatible/dp/B006T3AQFQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1327589139&sr=8-1

στο checkout θα τα δεις αυτά αν και εφόσον στέλνει ο πωλητής

και όποιος βιάζετε για tablet και ξέρει γερμανικά ας ρίξει μια ματιά εδώ http://www.cect-shop.com/ ;)

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

στο checkout θα τα δεις αυτά αν και εφόσον στέλνει ο πωλητής

και όποιος βιάζετε για tablet και ξέρει γερμανικά ας ρίξει μια ματιά εδώ http://www.cect-shop.com/ ;)

το μαγαζι ειναι εμπιστο?? το ξερετε?? για αυτο το ταμπλετακι που ειναι και 10 ιντσες τι λετε?? http://www.cect-shop.com/APad-GF10-Flytouch2-GPS--10-Zoll--Android-22-HDMI-GPS-3G_p651_sideb8249147afea87cb5533961b5984c9b_x2.htm

Δημοσ.

ειναι καποιο απο αυτα που αναφερθηκαν 3g?

αν θελει καποιος ας αναφερει και τις διαφορες τους απο ενα κλασικο ipad. (περα απο το Ιos)

επισης απο οτι διαβαζω τα περισσοτερα απο αυτα εχουν καλυτερα specs ακομα και απο ενα ipad 2.

γιατι τοτε τετοια χαωδης διαφορα στη τιμη?

Δημοσ.

διαφορά στην τιμή επειδή δεν έχει το μηλαράκι :-D εγώ να φανταστείς ipad είχα και πήγα σε κινέζικο.

jmallen3 το μαγαζί είναι έμπιστο αλλά το tablet που κοιτάς είναι με Resistive οθόνη, άλλες είναι καλές άλλες είναι μάπα απο θέμα απόκρισης

Δημοσ.

Αν παραγγείλω από άμαζον πληρώνω τιποτα έξτρα , πέρα από την τιμή που βλέπω? Τι παράδοση να περιμένω;

http://www.amazon.co.uk/TABTRONICS-Capacitive-Gingerbread-Responsive-Compatible/dp/B006T3AQFQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1327589139&sr=8-1

Στην τιμή που βλέπεις προστίθενται και ~16 λίρες μεταφορικά. δηλαδή βγαίνει total στις 121 λίρες το μηχανάκι = 144€ με την σημερινή ισοτιμία. (έκανα όλα τα βήματα).

Το ίδιο μηχανάκι (teclast P76ti) το παρήγγειλα χτές απο merimobiles και μαζί με μια δερμάτινη θήκη βγήκε στα 130 δολλάρια = 104 € με την χτεσινή ισοτιμία.

40€ λοιπόν διαφορά + την θήκη είναι πιστεύω αρκετά μεγάλη διαφορά στην τιμή που σε ωθεί να παραγγείλεις απο Κίνα και ας περιμένεις και ~3 βδομάδες. :)

Άντε να μου έρθει με το καλό... :P

Δημοσ.

Μπράβο παιδιά για την thread , αν και βλέπω οτι παίζουν πολλές προσφορές γενικά, και σε λίγο θα αρχίσει να βρωμάει tablets ο κόσμος :))) Να ρωτήσω και εγώ κάτι, μιας και έχω μικρή εμπειρία δουλέυοντας λίγο το Galaxy,Ipad και 2 φτηνά κινέζικα.

Εκτός την cpu που παίζει ρόλο , και το αν η οθόνη είναι capacitive ή resistive, τι είναι αυτό που έχω δει σε κάποια ότι υποστηρίζουν multitouch 2 ή 5 σημείων ??? Το IPS panel που αναφέρθηκε αφορά αποκλειστικά γωνία θέασης ? ή και φωτεινότητες-χρώματα ?

Σχετικά με την EMS,my 2 cents, είναι λίγο λόττο,μπορεί να πληρώσεις τελωνείο,μπορεί και όχι.

Οσο αφορά τον φίλο που είπε μόνο για το ΦΠΑ,πίστεψε με οι εκτελωνιστές της κάθε εταιρίας και το αεροδρόμιο χρεώνουν ένα κάρο λεφτά που μπορεί να βγει διπλό σε αξία.(Κάπου πρέπει να έχω μια λυπητερή απο το παρελθόν με όλη την χαρτούρα)

Εκτός βέβαια αν κάποιος έχει κουράγιο-χρόνο-υπομονή και πάει αεροδρόμιο και αναλάβει τον εκτελωνισμό μόνος του.

Ενδεικτικά να πω,οτι και το δέμα να μείνει μερικές μέρες,χρεώνεσαι αρκετά λεφτά ως αποθήκευτρα.

Είμαι πραγματικά περίεργος τι αλλάζει στην περίπτωση της επαρχίας,μιας και μετακόμισα σχετικά πρόσφατα.Αν κάποιος έχει εμπειρία, ας με διαφωτίσει !

Δημοσ.

Παιδιά πως το βλέπετε αυτό???

Γτ ενδιαφέρομαι τσιμπήσω ένα tablet και αυτό μου φαίνεται καλό.Πιστευέτε ότι τα 7αρια που λέγαν όλοι πριν είναι καλύτερα???Γτ γενικά προτιμώ κάποιο 8,9.Είδα το Galaxy Tab ενός φίλου και είναι ότι πρέπει σε μέγεθος.

edit:Από ότι βλέπω κανένα απο αυτά δεν έχει 3g.ε??Υπάρχει κανένα με 3g+capacitive οθόνη και upgradable σε ics??

Δημοσ.

Παιδιά πως το βλέπετε αυτό???

Γτ ενδιαφέρομαι τσιμπήσω ένα tablet και αυτό μου φαίνεται καλό.Πιστευέτε ότι τα 7αρια που λέγαν όλοι πριν είναι καλύτερα???Γτ γενικά προτιμώ κάποιο 8,9.Είδα το Galaxy Tab ενός φίλου και είναι ότι πρέπει σε μέγεθος.

edit:Από ότι βλέπω κανένα απο αυτά δεν έχει 3g.ε??Υπάρχει κανένα με 3g+capacitive οθόνη και upgradable σε ics??

Tι να το κάνεις το 3G όταν έχεις android κινητό που φορά την 2.3, αφού μπορείς να το χρησιμοποιείς σαν wifi hot spot? ^_^

Απο την άλλη αν καίγεσαι για 3G μπορείς να πάρεις ένα οποιοδήποτε φθηνό 7" (τα περισσότερα) και επιπλέον να αγοράσεις ένα dongle της huawei ώστε να έχεις external 3G. ;)

Τα πλεονεκτήματα των 7" tab δεν τα έχουν τα μεγαλύτερα και αναφέρομαι φυσικά στο portability, τις μικρές διαστάσεις και το βάρος. Γιαυτό προτιμούνται περισσότερο τα 7άρια. Αν πάς σε μεγαλύτερο μένεις και με το Laptop...

Δημοσ.
Μπράβο παιδιά για την thread ' date=' αν και βλέπω οτι παίζουν πολλές προσφορές γενικά, και σε λίγο θα αρχίσει να ?

Σχετικά με την EMS,my 2 cents, είναι λίγο λόττο,μπορεί να πληρώσεις τελωνείο,μπορεί και όχι.

Οσο αφορά τον φίλο που είπε μόνο για το ΦΠΑ,πίστεψε με οι εκτελωνιστές της κάθε εταιρίας και το αεροδρόμιο χρεώνουν ένα κάρο λεφτά που μπορεί να βγει διπλό σε αξία.(Κάπου πρέπει να έχω μια λυπητερή απο το παρελθόν με όλη την χαρτούρα)

Εκτός βέβαια αν κάποιος έχει κουράγιο-χρόνο-υπομονή και πάει αεροδρόμιο και αναλάβει τον εκτελωνισμό μόνος του.

Ενδεικτικά να πω,οτι και το δέμα να μείνει μερικές μέρες,χρεώνεσαι αρκετά λεφτά ως αποθήκευτρα.

![/quote']

εγω ειπα για ΦΠΑ. http://techblog.gr/internet/eett-customs-greece-8773/

Γιατι δε χτυπας απλο mail? στο δικο μου ΕΛΤΑ εχει βουνα πακετα απο ebay. αντε να ανοιγουν 1 στα 10 μεγαλα δεματα να τα τσεκαρουν.

πριν χρονια πηρα κατι απο ebay USA, o αλλος ο "τιμιος" αμερικανος εγραψε πανω ποσο εκανε και μου ηρθε με το ΕΛΤΑ και ο φορος (καπου στο 20% απο οσο εγραψε).

ευτυχως δλδ, αν και ηταν απ τις πρωτες φορες που αγοραζα δεν πηρα μεσω courier. γιαυτο λεω μακρια απο EMS, UPS κλπ.

Ας μας πει καποιος αν προσφατα του ηρθε τελωνειο με απλο ΕΛΤΑ.

Δημοσ.

Αυτό είναι αξιόπιστο site;

Nαι,το dhgate.com είναι αξιόπιστο... Είναι κάτι σαν Κινέζικο ebay...Eχω αγοράσει πολλές φορές απο ΄κει...

Μακρυά όμως από αποστολή με DHL...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...