PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 καλησπέρα σας έχω ένα θέμα παιδιά τόσες μέρες έκλεβα από ένα thomsom και μπορούσα να bo και στο router του να αλλάξω ρύθμισις.μετά από καιρό όμως μπήκα και έβαλα μια ρύθμιση στο router το NOT ALLOW ΝΈΟ DEVICE νομίζω ήταν και μόλις το πάτησα με έβγαλε tespa υπάρχει λύση?
SPANK Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Περιμένεις δηλαδή να σου πουμε πως να ξανα κλέψεις ? και ναι λύση υπάρχει να βάλεις Internet δικό σου.
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 οχι μονο κλεβεις ηθελες και να αλλαξεις ρυθμισεις και λογικα για να μην παιζουν αλλοι στο wireless.μολις εβγαλες και τον ευατο σου εξω.congrats.Καποιος πρεπει να μπει τοπικα με καλωδιο και να αλλαξει τις ρυθμισεις ξανα.αν και κανονικα θα επρεπε εσενα να σε αφησει και να μην αφησει new devices αλλα ποιος ξερει.μπορει bug μπορει 1002.οπως καταλαβες την εκατσες.οποιος θελει τα πολλα χανει και τα λιγα.εκτος αν βρεις ατομο να μπει με καλωδιο να το αλλαξει αυτο εκτος αν τσεκαρες καμια επιλογη do not allow this device on wlan οποτε πεταξες μονο εσενα εξω.αν δεν μπαινει και με αλλο wireless πχ κινητο κτλ απλα game over.αν μπει με αλλο Laptop εισαι τυχερος πας και το βγαζεις. επισης το θεμα locked γιατι παιρνεις που παιρνεις ιντερνετ γραφεις και έχω ένα θέμα παιδιά τόσες μέρες έκλεβα .τα γραφουμε διακριτικα οχι ετσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις