Προς το περιεχόμενο

κουπονι - Samsung UE32D6500 32" 3D LED - 399e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παραλαμβάνεις αύριο το πρωί. Θα λάβεις κωδικό ACS με email σε λίγο.

Άντε, και αύριο περιμένω σχόλια ε..!

η κατάσταση δείχνει θετικότερη και αυτό είναι αρκετά καλό για την αγορά γιατι μπορεί να αποδειχθεί ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι ώστε προιόντα να υπάρχουν σε τιμές προσιτές στους νέους ελληνικούς μισθούς.

όπως προανέφερα ελπίζω και εγώ να γίνω πελάτης σας μόλισ δω ότι όλα είναι μια χαρά

καλή συνέχεια.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η επιχείρηση σαφώς υπάρχει (google search errorweb.gr για να δείτε τα projects πελατών μας) και τα στοιχεία είναι:

Μαρία Χ. Πρεβεζάνου, Υπηρεσίες Διαδικτύου, ΑΦΜ. 110775209, ΔΟΥ Ηλιούπολης, Εθνάρχου Μακαρίου 13, Ηλιούπολη.

Τηλεφωνα: 2109928193 - 2109928198.

Τα γραφεία μας είναι στον 1ο όροφο για όποιον επιθυμεί να μας επισκεφθεί.

Όροι Χρήσης είναι διαθέσιμοι κατά την παραγγελία προϊόντος όπου αναφέρονται τα επίσημα στοιχεία της εταιρείας.

Σχετικά με τη φορολόγηση, εκδίδουμε νομιμότατα τιμολόγια προώθησης στους προμηθευτές μας και οι ίδιοι στους αγοραστές των προϊόντων τους.

Θα το εκτιμούσα αν κάνατε τον κόπο να ελέγξετε κάτι πριν ξεκινήσετε όλη αυτή την ιστορία περί απάτης, φάρσας και τα σχετικά.

Πέρα από εκεί, από τη στιγμή που δημόσια απαντάω σε όλες αυτές τις φήμες, η συνέχισή τους θα με αναγκάσει να κινηθώ νομικά απλά και μόνο για τη διαφύλαξη του ονόματος μου και της αξιοπιστίας των συνεργατών μου. Έχουμε υποστεί μεγάλη ζημία έως τώρα από τα σχόλια διαφόρων.

Μπορεί να είμαστε στο διαδίκτυο και ο καθένας να μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα, αλλά όταν θίγεται η επαγγελματική αξιπιστία κάποιου, τουλάχιστον να γίνεται με αποδείξεις.

Σχετικά με απορίες, σχόλια, είμαι στη διάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή.

Σας ευχαριστώ,

Μ. Πρεβεζάνου

[email protected]

Άντε κυρία Μαίρη μου που ήσουνα τόσο καιρό;

Άν απαντούσατε πρίν μια βδομάδα όλα θα ήταν τέλεια!

p.s. την πρώτη ακυρωμένη Samsung τη θέλω!!!!!

Πάντα τέτοια!!!!

Δημοσ.

Προσωπικά, εκτιμώ ότι, μετά την παρέμβαση της κ. Πρεβεζάνου σε δύο fora, για το θέμα αυτό, περιορίζονται σημαντικά οι πιθανότητες "φούσκας".

Θεωρώ τον εαυτό μου δικαιωμένο για την εκτίμησή μου που κατέθεσα εγγράφως και δημόσια πριν από 7 ώρες.

Από την πλευρά μου, θέλω να συγχαρώ την κ. Μαίρη Πρεβεζάνου (εάν, τελικά, συνδυάζονται τα δύο) για το θάρρος που έχει να απαντήσει επώνυμα και ΔΗΜΟΣΙΑ στο θέμα αυτό που απασχόλησε αρκετά μέλη του forum, και εμένα, προσωπικά, χωρίς να έχω συμμετάσχει στη συγκεκριμένη προσφορά αλλά ως, εν δυνάμει, υποψήφιο αγοραστή, μιας και περιλαμβάνομαι σε αυτούς που παρακολουθούν τις προσφορές των παρόχων και αγοράζω πολλά προϊόντα και υπηρεσίες, μέσω αυτών.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει ο αγοραστής την παρουσία του πωλητή, σε ένα forum που συζητούνται θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως έχει αποδειχθεί πάρα πολλές φορές και αυτές οι ενέργειες δυναμώνουν τις σχέσεις συγκεκριμένου πωλητή και υποψήφιων αγοραστών. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η ενέργεια και η αναμενόμενη συνεχής επαφή σας με τους αγοραστές των προϊόντων που προωθείτε θα σας ωφελήσει, στο μέλλον, με πάρα πολλούς τρόπους.

Keep on ... communicating ...

κ. Πρεβεζάνου,

Πιστεύω ότι αντιληφθήκατε τη (μεγάλη) σημασία της τελευταίας φράσης του παραπάνω μηνύματος.

Η άμεση επικοινωνία σας, με τα μέλη του forum, άλλαξε ριζικά (στην ουσία ανέτρεψε) την (πολύ αρνητική) φημολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες για την επιχείρησή σας.

Επαναλαμβάνω, λοιπόν, "Keep on ... communicating ..."

Δεν αρκεί, μόνο, το marketing, χρειάζεται και η επικοινωνία, για την επιτυχία μιας νέας και ελπιδοφόρας προσπάθειας, στις δύσκολες εποχές που περνάμε.

Δημοσ.

Αυτό που θα αφήσω δεν ονομάζεται Positive feedback ούτε False Alarm.....

Είναι ενθουσιασμός!!!

Η κ.Μαίρη υπάρχει.Είναι ολοζώντανη.Εκτός αν έκανα χειραψία με το ολόγραμμα της! :P

Μου έφερε η ίδια, στην πόρτα μου απέξω την tv !!!

Θέλω να της πω πολλά ευχαριστώ και από εδώ.Καθότι εξυπηρετήθηκα τόσο άμεσα ενώ συνέβαλλα αρνητικά -έστω και για λίγο- στη δυσφήμιση της εταιρείας της.

Τελικά υπάρχουν πολύ καλές προσφορές ακόμα και στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και υπάρχει τρόπος να βγάλεις χρήματα χωρίς απαραίτητα να κερδοσκοπείς εις βάρος άλλων.Δυστυχώς οι καιροί μας έχουν κάνει να τα θεωρούμε αυτά αδιανόητα...

Οπότε (πιστεύω ότι θα συμφωνήσετε όλοι μαζί μου ) Τι είναι καλύτερο απο ένα θετικότατο feedback??? Ενα feedback που αρχικά ήταν αρνητικο και έγινε θετικό στην πορεία.

Καλή συνέχεια σε όλους, καλή παραλαβή και τα λέμε για εντυπώσεις απο την καινούρια tv....!

Δημοσ.

Αυτό που θα αφήσω δεν ονομάζεται Positive feedback ούτε False Alarm.....

Είναι ενθουσιασμός!!!

Η κ.Μαίρη υπάρχει.Είναι ολοζώντανη.Εκτός αν έκανα χειραψία με το ολόγραμμα της! :P

Μου έφερε η ίδια, στην πόρτα μου απέξω την tv !!!

Θέλω να της πω πολλά ευχαριστώ και από εδώ.Καθότι εξυπηρετήθηκα τόσο άμεσα ενώ συνέβαλλα αρνητικά -έστω και για λίγο- στη δυσφήμιση της εταιρείας της.

Τελικά υπάρχουν πολύ καλές προσφορές ακόμα και στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και υπάρχει τρόπος να βγάλεις χρήματα χωρίς απαραίτητα να κερδοσκοπείς εις βάρος άλλων.Δυστυχώς οι καιροί μας έχουν κάνει να τα θεωρούμε αυτά αδιανόητα...

Οπότε (πιστεύω ότι θα συμφωνήσετε όλοι μαζί μου ) Τι είναι καλύτερο απο ένα θετικότατο feedback??? Ενα feedback που αρχικά ήταν αρνητικο και έγινε θετικό στην πορεία.

Καλή συνέχεια σε όλους, καλή παραλαβή και τα λέμε για εντυπώσεις απο την καινούρια tv....!

Τέλος καλό, όλα καλά.

Πιστεύω ότι θα ξεχάσεις γρήγορα όσα ειπώθηκαν σ' αυτό το thread και θα σου μείνει η ανάμνηση της παράδοσης από την κ. Μαίρη.

(πολύ έξυπνη επιχειρηματική κίνηση ...)

Να χαρείς την τηλεόρασή σου και να μας ενημερώσεις για τις εντυπώσεις σου, μιας και γράφτηκαν τόσα αρνητικά και γι' αυτήν.

Δημοσ.

Πο πο πο πο ονειρο ζω μη με ξυπνατε-σταλιτσα μεγεια την τηλεοραση-κα Μαιρη και εμεις ζηλευουμε καντε κατι

Αριθμός παραγγελίας: 00001435

Ημερομηνία παραγγελίας: 28.01.2012

Δημοσ.

κυρια μαιρη καντε καti και για μενα θα σας ειμαι ευγνωμων.

Αριθμός παραγγελίας: 00001579

Ημερομηνία παραγγελίας: 30.01.2012

pleaseeeeeeeeeeeeeee.........

Δημοσ.

Και εγώ που νόμιζα ότι έπρεπε να επικρατεί η λογική, η σύνεση, η υπομονή, ο σεβασμός ( η σειρά προτεραιότητας ) κλπ… κλπ … κλπ, έκανα πολυ μεγάλο λάθος.

Κρίμα -κρίμα- κρίμα!!!!

Αποδείχτηκε ότι όσο περισσότερο φασαρία κάνεις , όσο περισσότερο αμφισβητείς, όσο περισσότερο διαγκωνίζεσαι, τόσο πιο πολύ σε εκτιμούν και σε προσέχουν.

Κρίμα που δεν παρήγγειλαν και οι matrixxx , Konstantin77 , vviolent , stefgti , macgalileo , unforgiven και ο makfil ( που μετά την μέση άλλαξε γνώμη) γιατί είμαι σίγουρος ότι ήταν πιο ικανοί από την stalitsa (που δεν έχω τίποτα εναντίον της , ίσα-ίσα μου είναι συμπαθέστατη) και σίγουρα θα παρελάμβαναν ακόμα πιο πριν από εκείνη, και ίσως να μην ήταν μόνο η Κυρια Πρεβεζανου να συνοδεύει την τηλεόραση, αλλά να ήταν αυτοπροσώπως και ο Λουκάς Παπαδήμος.(Διαβάστε τα posts τους για να καταλάβετε)

Αφιερωμένο σ΄ όλους μας.(ακούστετο όλο όσοι δεν το ξέρετε)

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=nCZEew_IVwA&NR=1

Καληνύχτα μας……

:-)

ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!!!

:X :X :X

(Ούτε τον αριθμό της παραγγελίας μου δίνω για να τύχω καλύτερης μεταχείρισης. Θα περιμένω την σειρά μου!!!) <_<

Δημοσ.

Κρίμα που δεν παρήγγειλαν και οι matrixxx , Konstantin77 , vviolent , stefgti , macgalileo , unforgiven και ο makfil ( που μετά την μέση άλλαξε γνώμη) γιατί είμαι σίγουρος ότι ήταν πιο ικανοί από την stalitsa (που δεν έχω τίποτα εναντίον της , ίσα-ίσα μου είναι συμπαθέστατη) και σίγουρα θα παρελάμβαναν ακόμα πιο πριν από εκείνη, και ίσως να μην ήταν μόνο η Κυρια Πρεβεζανου να συνοδεύει την τηλεόραση, αλλά να ήταν αυτοπροσώπως και ο Λουκάς Παπαδήμος.(Διαβάστε τα posts τους για να καταλάβετε)

Ομολογώ ότι δεν καταλαβαίνω την πίκρα και τη στεναχώρια σου αφενός για το ότι η stalitsa παρέλαβε ήδη (ίσως και πρώτη) την τηλεόρασή της αφετέρου γιατί μερικοί αγοραστές σκέφτηκαν να ... επωφεληθούν από την (επιχειρηματικά πανέξυπνη) κίνηση της κ. Πρεβεζάνου, που δημοσιοποιήθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, από τη φίλη, η οποία έφτασε στο σημείο να ... ακυρώσει την παραγγελία της, αλλά σήμερα απολαμβάνει την προσφορά του συγκεκριμένου γραφείου και σίγουρα αισθάνεται ικανοποιημένη !!!

Σε ότι αφορά στον εαυτό μου, μιας και σκέφτηκες να με περιλάβεις στο ειρωνικό σου σχόλιο, θεωρώ ότι είσαι άδικος γιατί από την αρχή της συζήτησης αυτής προσπάθησα να εντοπίσω μερικά σημεία που χρειαζόντουσαν περισσότερη προσοχή, ώστε να προβληματιστούν οι μελλοντικοί αγοραστές. Έτσι, ανάρτησα τα τρία πρώτα posts (#18, #38 και #40) επισημαίνοντας κάποια αδύνατα, κατά τη γνώμη μου, σημεία

Στη συνέχεια κατέγραψα τον γενικότερο προβληματισμό μου για τις αγορές αυτού του είδους και άνοιξα ένα νέο thread για να μαζευτούν εκεί όλες οι σχετικές πληροφορίες, με στόχο να μάθουμε όλοι πως γίνονται οι συναλλαγές μεταξύ των παρόχων προσφορών και των πωλητών (στη συνέχεια πληροφορηθήκαμε ότι και το InTheBox συγκαταλέγεται στην κατηγορία των παρόχων αφού δεν είναι κατάστημα πώλησης) ώστε να γίνουμε όλοι σοφότεροι στις αγορές μας. Σ' αυτή την ενότητα περιλαμβάνονται τα επόμενα τρία posts (#43, #52 και#87)

Όταν άρχισαν τα πρώτα θετικά μηνύματα αγοραστών, έγραψα αυτό το μήνυμα στη stalitsa

Φυσιολογικά, δεν πρέπει να ανησυχείς, αφού ήδη στέλνουν τα ενημερωτικά για την εκτύπωση των κουπονιών.

Αυτό σημαίνει ότι η διαδικασία, από την πλευρά του παρόχου, συνεχίζεται κανονικά.

Αφού μπορείς να επισκεφθείς το κατάστημα, ρώτα τους πότε θα παραλάβεις τη συσκευή, ώστε να ησυχάσεις τελείως.

Και μετά τη δημόσια "εμφάνιση" της κ. Πρεβεζάνου, με τις απαντήσεις που έδωσε σε επικριτές της επιχείρησής της, αλλά και την παράδοση της τηλεόρασης, προσωπικά από την ίδια, στην stalitsa, ανάρτησα τα ακόλουθα 5 posts (#97, #102, #113, #124 και #127)

Πιστεύω να έχεις καταλάβει, πλέον, πόσο άδικος ήσουν στη βιαστική κρίση των αναρτήσεών μου, οι οποίες αποδεικνύεται ότι ακολούθησαν μια συνεπή γραμμή αρχικού προβληματισμού και ηθικής και ουσιαστικής υποστήριξης των ήδη προβληματισμένων αγοραστών της συγκεκριμένης προσφοράς και, τέλος, αναφορές στις έξυπνες, ομολογουμένως, (επιχειρηματικές) κινήσεις της κ. Πρεβεζάνου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...