Προς το περιεχόμενο

κουπονι - Samsung UE32D6500 32" 3D LED - 399e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το "αγαπημένο" μας inthebox σήμερα ακολουθεί την τακτική του κατεβασμένου τηλεφώνου. Το έχουν κάτω ΚΑΙ μόλις βγάλει το μύνημα "η τηλεφωνική σύνδεση σου καλείτε δε λειτουργεί για τεχνικούς λόγους" το ανοιγοκλείνουν ΚΑΙ πάλι από την αρχή. Να δούμε που θα πάει η βαλίτσα.

η γνωμη μου ειναι να μη χανετε το χρονο σας/μας καλωντας το inthebox. καλεστε καλυτερα τη ΓΓ καταναλωτη (1520)ή οποιον αλλον αρμοδιο

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και κλείνοντας, προσκαλώ όλους όσους θέλουν, να πιούμε έναν καφέ από κοντά την ερχόμενη εβδομάδα που θα εγκαινιάσουμε τα νέα μας γραφεία στον Άλιμο (σας προλαβαίνω γιατί θα πείτε πως εξαφανιστήκαμε από Ηλιούπολη). Θα ενημερώσουμε για την ώρα και για το μενού το οποίο θα περιλαμβάνει πολλά πολλά σφηνάκια (γιατί τα χρειαζόμαστε σίγουρα).

Ευχαριστώ,

Μαίρη

Βρε παιδιά, μήπως μετακομίζει και έχει φούριες? :devil:

Αχ, κι εγώ έχω τον πόνο μου, γιατί έχω τηλεόραση αλλά δεν έχω εγγύηση! Μην αρχίσετε να μου τη λέτε... Καταλαβαίνω ότι ο δικό σας πόνος δεν συγκρίνεται!

Δημοσ.

Δεν εχω σταματησει να παρακολουθω ουτε λεπτο το θεμα.Και εγω εχω τηλεοραση και μαλιστα μου την εφερε η ιδια στο σπιτι.

Η κοπελα δεν ειναι 3πλοπροσωπη οπως καπου διαβασα να λετε ..κ δεν ξερω ποια μπορει να ηταν η 45αρα που συστηθηκε ως Πρεβεζανου.Μπορει να ηταν η μανα της.Αυτη που "τρεχει" την επιχειρηση ειναι 3 χρονια μεγαλυτερη μου απλή και casual.Με διαβεβαιωσε πως θα μου στειλει ηλεκτρονικη αποδειξη αλλα τπτ.

Το οτι μου εφερε την τηλεοραση εξω ακριβως απο την πορτα μου και μαλιστα 40αρα (αυτο δεν σας το ειπα γιατι δεν ηθελα οσο δεν εχετε παραλαβει να καυχιεμαι) το θεωρω απο τις ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ κωλοφαρδιες στη ζωη μου ,οπως τελικα αποδεικνυεται...να ξερετε οτι δν την εχω ευχαριστηθει καθολου οσο τρελλο κ αν σας φαινεται και οτι παρακολουθω σαν να περιμενω και εγω ακομα...Θεωρω απλα οτι ημουν υπερβολικα και ανεξηγητα τυχερη, όπως πως και οι αλλοι 7 που παρελαβαν αλλα κ λιγο παραπανω λογω της 40αρας.Για μενα παραμενει το θεμα της αποδειξης -εγγυησης και περιμενω και εγω να δω την εξελιξη του θεματος με πολλη αγωνια.

Καλο κουραγιο σε ολους όσους περιμενουν και καλα ξεμπερδεματα.Ευχομαι να παρετε τουλαχιστον ολοι πισω τα λεφτα σας απο golden deals και κατι ακομα παραπανω γιατι πιστευω οτι τα χρηματα μονο δεν ειναι αρκετα.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι ΠΟΤΕ ξανα δεν θα προβω σε αγορα ηλεκτρονικου κουπονιου 'η σε αγορα μεσα απο ηλετρονικο καταστημα αγνωστου ταυτοτητος......

Γενικοτερα παντως επειδη παρακολουθω και στο fb σελιδες goldendeals kai inthebox εχει και το golden deals πολλα αρνητικα σχολια...τα οποια βεβαια κ σβηνοντε καθημερινα...gγιαυτο θα ηταν πιο σωστο να υπαρχει συστημα feedback για τα καταστηματα οπως ebay amazon κλπ να εχει ο αγοραστης σαφη και πληρη εικονα κ γνωση του πωλητη...αλλα που τετοια πραγματα εδω στο Ελλαδισταν....

Δημοσ.

Έχω τον κωδικό παραγγελίας 1628 και δεν έχω παραλάβει ακόμα ενώ με ειδοποίησαν με email ότι θα την παραλάβω στις 21/02/2012 και ακόμα και σήμερα 28/02/2012 δεν έχει συμβεί κάτι.

Περιμένω την τηλεόραση γιατί δεν έχω. Ας μου απαντήσει κάποιος από το inthebox αν συμβαίνει κάτι.

Δημοσ.

Έχω τον κωδικό παραγγελίας 1628 και δεν έχω παραλάβει ακόμα ενώ με ειδοποίησαν με email ότι θα την παραλάβω στις 21/02/2012 και ακόμα και σήμερα 28/02/2012 δεν έχει συμβεί κάτι.

Περιμένω την τηλεόραση γιατί δεν έχω. Ας μου απαντήσει κάποιος από το inthebox αν συμβαίνει κάτι.

να σε ενημερωσω εγω πως "ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΝΕ ΤΗΝ ΜΑΙΡΗ"

αν τωρα θες και λεπτομεριες διαβασε 95 σελιδες που ειναι το ποστ και θα καταλαβεις...

Δημοσ.

Δεν εχω σταματησει να παρακολουθω ουτε λεπτο το θεμα.Και εγω εχω τηλεοραση και μαλιστα μου την εφερε η ιδια στο σπιτι.

Η κοπελα δεν ειναι 3πλοπροσωπη οπως καπου διαβασα να λετε ..κ δεν ξερω ποια μπορει να ηταν η 45αρα που συστηθηκε ως Πρεβεζανου.Μπορει να ηταν η μανα της.Αυτη που "τρεχει" την επιχειρηση ειναι 3 χρονια μεγαλυτερη μου απλή και casual.Με διαβεβαιωσε πως θα μου στειλει ηλεκτρονικη αποδειξη αλλα τπτ.

Το οτι μου εφερε την τηλεοραση εξω ακριβως απο την πορτα μου και μαλιστα 40αρα (αυτο δεν σας το ειπα γιατι δεν ηθελα οσο δεν εχετε παραλαβει να καυχιεμαι) το θεωρω απο τις ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ κωλοφαρδιες στη ζωη μου ,οπως τελικα αποδεικνυεται...να ξερετε οτι δν την εχω ευχαριστηθει καθολου οσο τρελλο κ αν σας φαινεται και οτι παρακολουθω σαν να περιμενω και εγω ακομα...Θεωρω απλα οτι ημουν υπερβολικα και ανεξηγητα τυχερη, όπως πως και οι αλλοι 7 που παρελαβαν αλλα κ λιγο παραπανω λογω της 40αρας.Για μενα παραμενει το θεμα της αποδειξης -εγγυησης και περιμενω και εγω να δω την εξελιξη του θεματος με πολλη αγωνια.

διπροσωπη δεν ξερω αν ειναι, σιγουρα ομως ειναι ψευτρα και απατεωνισσα.

οσο για το οτι παρελαβες την τηλεοραση, ειναι μεν καλο, θα θεωρουσα ομως μεγαλυτερη τυχη το να μην ειχες παραγγειλει εξαρχης

Δημοσ.

Κοιτα σιγουρα αποδειχθηκε κακη κινηση η αγορα μου αλλα αν δω το δικο μου αποτελεσμα κ μονο χωρις το ψυχολογικο (αγχος αγωνια κλπ) και χωρις να γνωριζω οτι εχει εξαπατηθει τοσος κοσμος.Καθαρα σαν αποτελεσμα εγω ειμαι κερδισμενη.Ειμαι με μια τηλεοραση που κοστιζει κανονικα 900 ευρω κ εγω εδωσα 400.Και την πηρα μεσα σε μια εβδομαδα.Απλα δεν εχω εγγυηση _και μαλλον δεν θα αποκτησω_ αλλα οκ...νομιζω ειναι το τιμημα της εκπτωσης των 500 ευρω....Μακαρι να παρουμε αποδειξεις οσοι πληρωσαμε και παραλαβαμε και μακαρι να παρετε ολοι πισω τα λεφτα σας και ακομα παραπανω τους τοκους που σας οφειλοντε...

Δημοσ.

Κοιτα σιγουρα αποδειχθηκε κακη κινηση η αγορα μου αλλα αν δω το δικο μου αποτελεσμα κ μονο χωρις το ψυχολογικο (αγχος αγωνια κλπ) και χωρις να γνωριζω οτι εχει εξαπατηθει τοσος κοσμος.Καθαρα σαν αποτελεσμα εγω ειμαι κερδισμενη.Ειμαι με μια τηλεοραση που κοστιζει κανονικα 900 ευρω κ εγω εδωσα 400.Και την πηρα μεσα σε μια εβδομαδα.Απλα δεν εχω εγγυηση _και μαλλον δεν θα αποκτησω_ αλλα οκ...νομιζω ειναι το τιμημα της εκπτωσης των 500 ευρω....Μακαρι να παρουμε αποδειξεις οσοι πληρωσαμε και παραλαβαμε και μακαρι να παρετε ολοι πισω τα λεφτα σας και ακομα παραπανω τους τοκους που σας οφειλοντε...

το αν εισαι πραγματικα τυχερη θα φανει αν σου χαλασει, ή αποδειχτει οτι δεν ειναι αυθεντικη. προς το παρον, δεν μπορεις να ξερεις την πραγματικη της αξια. γιατι το ατομο που σου την πουλησε ειναι αναξιοπιστο και μπορει να μην αξιζει ουτε 150 ευρω

Δημοσ.

το αν εισαι πραγματικα τυχερη θα φανει αν σου χαλασει, ή αποδειχτει οτι δεν ειναι αυθεντικη. προς το παρον, δεν μπορεις να ξερεις την πραγματικη της αξια. γιατι το ατομο που σου την πουλησε ειναι αναξιοπιστο και μπορει να μην αξιζει ουτε 150 ευρω

τελεια...πως το μαθαινω αυτο...(περι αυθεντικοτητας) ?

Δημοσ.

τελεια...πως το μαθαινω αυτο...(περι αυθεντικοτητας) ?

Λογικά θα έχει κάποιον σειριακό αριθμό, τον οποίο υποθέτω ότι μπορείς να επιβεβαιώσεις με την επίσημη αντιπροσωπεία.

Δημοσ.

Καλα εχουν βγει και ΄΄μαιμου΄΄ τηλεορασεις :confused:

Μαϊμού δεν νομίζω, αλλά η εγγύησή της μπορεί να μην καλύπτεται από την ελληνική αντιπροσωπεία.

Δημοσ.

Εκανα εχτες resgistration με το serial number στην samsung.gr και μου ειπε οτι το προιον μου καταχωρηθηκε...λετε να κανω κ κανενα τηλεφωνο για πιο σιγουρα? οπως κ να χει η εγγυηση ειναι 2ετης κ ισχυει μονο με την προσκομηση της αποδειξης απο το καταστημα αγορας...οποτε...fuck-ατα...

Ρε παιδια δε ξερω..δεν νομιζω να ειναι μαιμου...θα φαινοταν καπου καπως....τοσο καλες απομιμησεις πια..? Η τηλεοραση γαμαει ..δεν παιζεται σε γενικες γραμμες...Τελοσπαντων ..ελπιζω να πανε ολα για ολους καλα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...