Προς το περιεχόμενο

κουπονι - Samsung UE32D6500 32" 3D LED - 399e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης το καλύτερο επιτόκιο που κυκλοφορεί στην αγορά να πάρεις για 200.000 ευρώ θα έχεις κέρδος 1000 κάτι ευρώ καθαρά στο μήνα. Το απορρίπτουμε λοιπόν ως ενδεχόμενο.

Δεν αξίζει τόση φασαρία και ρίσκο για ένα χιλιάρικο. Απομένουν 2 περιπτώσεις.

1. Σκοπό είχαν να τα φάνε και να την κάνουν- επιμένω ότι ίσως πόνταραν και στην χρεωκοπία.

2. Πιο απίθανο. Είχαν άμεση ανάγκη τα 200.000 για ένα μόνο μήνα, πχ κάλυψη επιταγών κλπ.

Sent from my iPhone using Insomnia

Αdd No2: Ρε παιδια γιατι δεν μπορω να βρω το θεμα το παλιο με τα games 2€ στον Γερμανο; Το εφαγε η μαρμαγκα; :confused:

Κι εγω ψάχνω κάποια που εγώ ο ίδιος άνοιξα και δεν τα βλέπω. Νομίζω θα ήταν λίγο πιο δίκαιο να ενημερώνονται τα μέλη για το moderation που πέφτει.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1. Σκοπό είχαν να τα φάνε και να την κάνουν- επιμένω ότι ίσως πόνταραν και στην χρεωκοπία.

Αυτό είναι ένα καλό σενάριο γιατί αν πρόσεχες οι ημερομηνίες και οι αναβολες έτρεχαν παράλληλα ΚΑΙ με τις πολιτικές εξελίξεις, όμως ας μη προτρέχουμε γιατί ακόμα δεν έχει αποδειχθεί ΤΙΠΟΤΑ. Τα γεγονότα ερμηνεύουμε απλώς. :P

Δημοσ.
Το inthebox βγαινει κερδισμενο, σιγουρα απο το μικρο αριθμο τηλεορασεων (τις φωτογραφικες μηχανες δεν νομιζω να εχει παραλαβει καποιος...) που εχει παραδωσει + τα χρηματα που εδωσαν καποιοι (απευθειας στο inthebox) για την "αναβαθμιση" για μεγαλυτερη τηλεοραση...επισης δεν γνωριζουμε (και μαλλον δε θα μαθουμε ποτε...) ποια ειναι η σχεση αναμεσα στο inthebox και το gd...αν ολα ειναι "ιδανικα" τοτε το gd δεν ηξερε το τι παιζει με το inthebox και υπαρχουν 2 εκδοχες:

1η εκδοχη το inthebox παιρνει λεφτα μονο για τις tv που εχει παραδωσει (εδω βρωμαει λιγο η δουλεια γιατι οσοι παρελαβαν ειπαν οτι δεν τους ζητηθηκε το κουπονι με τον κωδικο και το barcode αρα το inthebox πως ακριβως αποδηκνυει στο gd οτι παρεδωσε...;;

2η εκδοχη το inthebox παιρνει προκαταβολικα μερος των χρηματων που εχουν εισπραχθει απο το gd...οποτε το gd αφου αναγκαζεται να επιστρεψει ολο το ποσο σε οσους δεν παρελαβαν χανει χρηματα...

Τωρα παμε στις θεωριες συνομωσιας...gd και inthebox ηταν μαζι στο κολπο...ο μισθος της κυριας ηταν τα extra χρηματα για τις τηλεορασεις + οποιο ποσοστο απο αυτες που οντως παραδοθηκαν...επισης το gd βγαινει κερδισμενο γιατι:

1.Ολο αυτον τον καιρο πηρε ενα ατοκο δανειο απο οσους αγορασαν την προσφορα...

2.Θα διατηρησει τη φημη του οταν επιστρεψει τα χρηματα σε ολους τους αγοραστες και θα αυτοδιαφημιζεται ως το καλυτερο αφου δεν υπολογιζει το κοστος οταν προκειται για τους πελατες του...

Δεν αγορασα την προσφορα απλα διαβαζω/παρακολουθω τοσες ημερες το θεμα οποτε αυτες ειναι οι σκεψεις και η προσωπικη μου αποψη...

Φίλε skoulas δεν διαφωνώ μαζί σου, πολλα μπορεί να συμβαίνουν...να προσθέσω και άλλο ένα σενάριο:

Κάποιος που θέλει να αγοράσει μηχανή (όχι φωτογραφική) μπορεί να πάρει σε πολυ μειωμένη τιμή τις λεγόμενες "παραεισαγωγής", που νομίζω είναι κατευθείαν από την παραγωγή και για το λόγο αυτό δεν καλύπτονται από την επίσιμη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα αλλά δίνει ο dealer τη δική του εγγύηση.

Ισχύει κάτι τέτοιο με τα ηλεκτρονικά είδη???

Όπως και να έχει, το σημαντικό είναι όπως είπα να επιστραφούν τα χρήματα στον καθένα χωρίς επιπλέον καθυστερήσεις. Πιστεύω ότι κάποιος που θέλει να περιμένει στο τέλος θα την πάρει την τηλεόραση, αλλά όταν την πάρει θα φοράει κοντομάνικο...

• Moderators
Δημοσ.

Αdd No2: Ρε παιδια γιατι δεν μπορω να βρω το θεμα το παλιο με τα games 2€ στον Γερμανο; Το εφαγε η μαρμαγκα; :confused:

Πολλές μυστήριες εξαφανίσεις γίνονται τώρα τελευταία!!! Νομίζω ένα σχετικό googling search θα έριχνε περισσότερο φως στο ερώτημά σου. :)

ΥΓ: ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ

Σε περίπτωση που ανευρεθεί το παλιό θέμα, μπορούμε να το ενσωματώσουμε σε πιθανή νέα καταγγελία? :)

Κι εγω ψάχνω κάποια που εγώ ο ίδιος άνοιξα και δεν τα βλέπω. Νομίζω θα ήταν λίγο πιο δίκαιο να ενημερώνονται τα μέλη για το moderation που πέφτει.

Ο vviolent νομισα (σωστα η λαθος δεν καταλαβα τελικα) οτι μου εδωσε hint ωστε να βρω τον λογο που σβήστηκε το θεμα του Γερμανου, οποτε πηγα στο google και δοκιμασα. Επειδη λοιπον οταν εισαι δικαιος, εισαι παντα δικαιος, κανω αυτο το ποστ για να σας πω οτι το βρηκα το θεμα με το google αν και με την χρηση της αναζητησης του ινσομνια ΔΕΝ βρισκεται! :-D

Υπαρχει και ειναι εδω: http://www.insomnia.gr/topic/327075-προσφορά-γερμανός-ολα-τα-παιχνιδια-και-καλα-σε/ 

Δημοσ.

Αν και έχω παραλάβει την tv (όχι τη φωτογραφική ακόμα) δεν μου είναι εύκολο να πιστέψω ότι είναι απάτη,

Η errorweb βέβαια τι ιστορία είναι κανείς δεν ξέρει. Φτιάχνει sites άλλων ενω το δικό της είναι υπό κατασκευή. Εν το μεταξύ προσπαθούν να στήσουν και δικές τους εταιρείες προσφορών http://www.bigmama.gr/pages/agora-xoris-pistotiki.html

Η Μαίρη είναι παντού.

Δημοσ.

Και πως είναι η TV? Σου βγήκε καλή ? Δηλαδή αξίζει να την πάρουμε απο αλλού αφού πάρουμε τα λεφτά μας πίσω? Δεν παίζει όντως 3D που είναι High Definition?

Δημοσ.

και LAST DECADE μην σου πω !!!

Εγω ευτυχως απο πιο παλια τους προσφορα που δεν μου ηρθε ποτε καταφερα και μου βαλανε τα λεφτα στον λογαριασμο μου μετα απο 1 μηνα!!!

Κουραγιο παιδια !

Δημοσ.

gstore,

είναι ιδιαίτερα θλιβερό, κάποιος επιχειρηματίας (που ούτε κάν ελληνικά δεν ξέρει να γράφει ) να παίζει με τον πόνο και την δικαιολογημένη αγωνία κάποιων ανθρώπων (και εγώ ανήκω σε αυτούς ) που περιμένουν ένα προιόν που πλήρωσαν να το παραλάβουν.

Και όχι μόνο αυτό να κάνοει και διαφήμιση πόσο καλό σαίτ έχει αυτός και πόσο απατεώνες είναι άλλοι.

Αυτό δεν είναι επιχειρηματικότητα αλλά για μένα είναι κατάντια ή απόγνωση επιχειρηματική. Θλιβερό πόσα σκαλοπάτια μπορεί κανείς να πέσει ένας άνθρωπος για να πουλήσει θάβοντας άλλους. Κατάντια......

Αγόρασα και εγώ την τηλεόραση και περιμένω. Δεν είμαι χαρούμενος αλλά είμαι ψύχραιμος. Και αυτο γιατί την πιστωτική μου κάρτα την χρέωσε το goldendeals που δεν νομίζω να είναι τόσο αφελής και να εξαργυρώσει κωδικό χωρίς να υπάρχει κάποιο αποδεικτικό. Αυτό θα έπρεπε κάποιος που το παίζει επιχειρηματίας που έχει κάνει ντέαλ να το ξέρει.

Για να δούμε ποιός θα είναι ο επόμενος που θα παίξει με την αγωνία ανθρώπων για να πουλήσει κάτι.

Δημοσ.

την εχει φιλη μια φιλη μου...μωρε να την τσιγκλισω να δω τι γινεται?

Δείξε μου τους φίλους σου, να σου πω ποιος είσαι :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...