mns Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 375 Samsung από Golden, 230 Lumix από Golden και 200 Lumix από Crazy... Not bad! Εγώ, πάντως, θέλω τη Lumix FT3 που προπλήρωσα, να πάνε να μου τη βρούνε. 'Αιντε μπράβο, γιατί ακόμα και η επιστροφή χρημάτων μετά από τόση ταλαιπωρία φαντάζει λίγη.... και γω θελω την τηλεοραση και δεν την πηρα απλα επειδη την ειδα και μου αρεσε, αλλα επειδη εψαχνα τηλεοραση για το νεο σπιτι και τωρα δεν μπορω να παρω και αλλη αμα δεν ξερω τι θα γινει.το ωραιο ειναι οτι σε λιγες μερες φευγω απο αθηνα και πρεπει να εχει ξεκαθαρισει λιγο το θεμα για αυτο αρχιζω και κοιταζω το θεμα επιστροφης για να παρω απο αλλου.
lazaria Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 εγραψα και πριν αλλα δεν το ειδα πουθενα οτι νομιζω οτι αυτος που εισπραττει 33% απο μια προσφορα δηλ.ο μεσολαβητης εχει και 33% υποχρεωση απεναντι στον καταναλωτη τοσο οτι θα εξυπηρετηθει ο τελευταιος,33%ευθυνη αν παει κατι στραβα να μεσολαβησει να δει τι εγινε δηλ ειναι 33%υπολογος.Ουτε ειναι εντιμο να σβηνεις τα παραπονα του κοσμου οταν τα βλεπεις γιατι απειλεισαι με δυσφημιση.Και επειδη ειμαι και εγω καταναλωτης και εχω δικαιωμα ναμιλαω νομιζω οτι θα επρεπε να αποφασισει ο πελατης αν θα γινεται επιστροφη χρηματων η θα δινονται coins για αλλη αγορα. Aσχετα με την δικη μου εμπειρια με την goldendeals απλα εκπλησσομαιπου μια εταιρεια δεν προφυλασσε τους πελατες της και δεν προβαινει σε ακυρωση των κουπονιων περιμενοντας την 1/3?μακαρι να διαψευστω και να παραλαβετε ολοι.Εγω τοσο απο τους με οσο και τους δε χορτασα απο λογια,υποσχεσεις, και αναμονες ηρθε η ωρα να κινηθω νομικα γιατι δεν μπορει να πλουτιζουν οι αλλοι εις βαρος μας.Αρκετα ανεχτηκα.Και κυρια Πρεβεζανου θα επρεπε να βγειτε δημοσιως να ζητησετε ενα συγνωμη που εχετε προκαλεσει τετοια αναστατωση στον κοσμο και ειτε να παραδωσετε τα προιοντα αλλα με αληθινες ημερομηνιες η να αρχισετε με την g.d να επιστρεφετε χρηματα γιατι και η υπομονη εχει τα ορια της
aiadas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Φρέσκο mail από inthebox: Αγαπητοί πελάτες, Σας ενημερώνουμε ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα και την παράδοση των προϊόντων από τους προμηθευτές μας σχετικά με τις προσφορές που αναρτήσαμε στο CrazyDeals. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλες οι παραγγελίες να έχουν εκτελεστεί έως τις 5/3. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να σας ενημερώσουμε αυτή τη στιγμή με την ακριβή ημερομηνία ή ώρα παράδοσης του προϊόντος. Το τηλεφωνικό μας κέντρο θα είναι ξανά σε λειτουργία από την Τρίτη για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση. Σε περίπτωση που δεν λάβετε τα προϊόντα σας έως τις 5/3, θα γίνει επιστροφή των χρημάτων σας. Με εκτίμηση, Η ομάδα του InTheBox.
giannis_isavella Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 εγραψα και πριν αλλα δεν το ειδα πουθενα οτι νομιζω οτι αυτος που εισπραττει 33% απο μια προσφορα δηλ.ο μεσολαβητης εχει και 33% υποχρεωση απεναντι στον καταναλωτη τοσο οτι θα εξυπηρετηθει ο τελευταιος,33%ευθυνη αν παει κατι στραβα να μεσολαβησει να δει τι εγινε δηλ ειναι 33%υπολογος.Ουτε ειναι εντιμο να σβηνεις τα παραπονα του κοσμου οταν τα βλεπεις γιατι απειλεισαι με δυσφημιση.Και επειδη ειμαι και εγω καταναλωτης και εχω δικαιωμα ναμιλαω νομιζω οτι θα επρεπε να αποφασισει ο πελατης αν θα γινεται επιστροφη χρηματων η θα δινονται coins για αλλη αγορα. Aσχετα με την δικη μου εμπειρια με την goldendeals απλα εκπλησσομαιπου μια εταιρεια δεν προφυλασσε τους πελατες της και δεν προβαινει σε ακυρωση των κουπονιων περιμενοντας την 1/3?μακαρι να διαψευστω και να παραλαβετε ολοι.Εγω τοσο απο τους με οσο και τους δε χορτασα απο λογια,υποσχεσεις, και αναμονες ηρθε η ωρα να κινηθω νομικα γιατι δεν μπορει να πλουτιζουν οι αλλοι εις βαρος μας.Αρκετα ανεχτηκα.Και κυρια Πρεβεζανου θα επρεπε να βγειτε δημοσιως να ζητησετε ενα συγνωμη που εχετε προκαλεσει τετοια αναστατωση στον κοσμο και ειτε να παραδωσετε τα προιοντα αλλα με αληθινες ημερομηνιες η να αρχισετε με την g.d να επιστρεφετε χρηματα γιατι και η υπομονη εχει τα ορια της σε σημερινη επικοινωνια που ειχα μαζι τους (golden deals) μου ειπαν πως μπορω να ακυρωσω ακομα και σημερα και να μου επιστραφουν τα χρηματα...τους δινω κωδικο αγορας και σε πεντε εργασιμες τα χρηματα επιστρεφουν στην πιστωτικη μου...
TonisG Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Ξερει κανεις σε πιό e-mail του Goldendeals θα γράψουμε για την ακύρωση και επιστροφή των χρημάτων;
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 p.s. Το επικό κατ´εμέ thread σε όλο το ινσόμνια. Ξέρετε κανένα που μπορεί να το κοντράρει; Sent from my iPad using Insomnia 1000 πόστ..... Χρόνια πολλά κ. Παπασωτηριου!!! Sent from my iPad using Insomnia Για την ωρα δηλαδη... Add: Εχουμε βεβαια και το "νεογεννητο" μολις 8 ημερων που ειναι ακομα πιο μεγαλο: http://www.insomnia....eals-multirama/ Αdd No2: Ρε παιδια γιατι δεν μπορω να βρω το θεμα το παλιο με τα games 2€ στον Γερμανο; Το εφαγε η μαρμαγκα;
oxman7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 στην αναμονη παραλαβης τηλ/σης υπαρχουν και 25 ατομα απο θεσ/κη μαζι με τουσ 375!
mns Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Ξερει κανεις σε πιό e-mail του Goldendeals θα γράψουμε για την ακύρωση και επιστροφή των χρημάτων; απο οτι μου ειπαν [email protected]
VasilisEEE Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Για την ωρα δηλαδη... Add: Εχουμε βεβαια και το "νεογεννητο" μολις 8 ημερων που ειναι ακομα πιο μεγαλο: http://www.insomnia....eals-multirama/ Ναι άλλα δεν έχει τόσο ίντριγκα και προσεχώς σεξ και βια ....
skoulas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Το ότι πρόκειται για απάτη, είναι δεδομένο... Το έξυπνη δεν βλέπω πουθενά... Από τη στιγμή που τα χρήματα δεν πήγαν ποτέ στο inthebox δεν μπορούμε να πούμε ότι εξασφάλισε μια μεγάλη ρευστότητα για ένα μήνα με κάποιο όφελος. Ας μου εξηγήσει κάποιος με ποιο τρόπο το inthebox βγαίνει κερδισμένο από αυτή την προσφορά? Από το κερδισμένο ΦΠΑ που αναφέρθηκε, θα κέρδιζε αν παρέδιδε όσο το δυνατόν περισσότερες τηλεοράσεις. Για εμένα είναι απλά ένα ακόμα αναξιόπιστο κατάστημα. Πιο κερδισμένο βγαίνει το goldendeals που έχει τα χρήματα. Προσωπικά πιστεύω ότι και τα δυο site, ειδικά το inthebox, μετά από αυτό μάλλον δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Δεν περιμένω ούτε εγώ τηλεόραση, και με αυτά που ακούω δεν την θέλω πλέον. Ελπίζω τουλάχιστον να πάρουμε τα χρήματά μας πίσω χωρίς επιπλέον ταλαιπωρία. Υ.Γ.: Βάσει των κανόνων της προσφοράς, μπορούμε να ζητήσουμε επιστροφή πριν την 1/3??? Το inthebox βγαινει κερδισμενο, σιγουρα απο το μικρο αριθμο τηλεορασεων (τις φωτογραφικες μηχανες δεν νομιζω να εχει παραλαβει καποιος...) που εχει παραδωσει + τα χρηματα που εδωσαν καποιοι (απευθειας στο inthebox) για την "αναβαθμιση" για μεγαλυτερη τηλεοραση...επισης δεν γνωριζουμε (και μαλλον δε θα μαθουμε ποτε...) ποια ειναι η σχεση αναμεσα στο inthebox και το gd...αν ολα ειναι "ιδανικα" τοτε το gd δεν ηξερε το τι παιζει με το inthebox και υπαρχουν 2 εκδοχες: 1η εκδοχη το inthebox παιρνει λεφτα μονο για τις tv που εχει παραδωσει (εδω βρωμαει λιγο η δουλεια γιατι οσοι παρελαβαν ειπαν οτι δεν τους ζητηθηκε το κουπονι με τον κωδικο και το barcode αρα το inthebox πως ακριβως αποδηκνυει στο gd οτι παρεδωσε...;; 2η εκδοχη το inthebox παιρνει προκαταβολικα μερος των χρηματων που εχουν εισπραχθει απο το gd...οποτε το gd αφου αναγκαζεται να επιστρεψει ολο το ποσο σε οσους δεν παρελαβαν χανει χρηματα... Τωρα παμε στις θεωριες συνομωσιας...gd και inthebox ηταν μαζι στο κολπο...ο μισθος της κυριας ηταν τα extra χρηματα για τις τηλεορασεις + οποιο ποσοστο απο αυτες που οντως παραδοθηκαν...επισης το gd βγαινει κερδισμενο γιατι: 1.Ολο αυτον τον καιρο πηρε ενα ατοκο δανειο απο οσους αγορασαν την προσφορα... 2.Θα διατηρησει τη φημη του οταν επιστρεψει τα χρηματα σε ολους τους αγοραστες και θα αυτοδιαφημιζεται ως το καλυτερο αφου δεν υπολογιζει το κοστος οταν προκειται για τους πελατες του... Δεν αγορασα την προσφορα απλα διαβαζω/παρακολουθω τοσες ημερες το θεμα οποτε αυτες ειναι οι σκεψεις και η προσωπικη μου αποψη...
pkokki Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπόν πήρα τα κεντρικά της ACS και μου είπανε ότι δεν έχουν λάβει ΟΥΔΕΠΟΤΕ δέματα με τηλεοράσεις από το συγκεκριμένο κατάστημα. Πριν δύο μέρες είπανε ότι πήρανε κάποια κάπου 70 και τους τα ζήτησαν πίσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δηλαδή να φανεί ότι πάει να γίνει κάτι αλλά τα ζητάνε πίσω για να συνεχίζουν να κρατάνε τα χρήματα του κόσμου!!!!!!
vviolent Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Το inthebox βγαινει κερδισμενο, σιγουρα απο το μικρο αριθμο τηλεορασεων (τις φωτογραφικες μηχανες δεν νομιζω να εχει παραλαβει καποιος...) που εχει παραδωσει + τα χρηματα που εδωσαν καποιοι (απευθειας στο inthebox) για την "αναβαθμιση" για μεγαλυτερη τηλεοραση...επισης δεν γνωριζουμε (και μαλλον δε θα μαθουμε ποτε...) ποια ειναι η σχεση αναμεσα στο inthebox και το gd...αν ολα ειναι "ιδανικα" τοτε το gd δεν ηξερε το τι παιζει με το inthebox και υπαρχουν 2 εκδοχες: 1η εκδοχη το inthebox παιρνει λεφτα μονο για τις tv που εχει παραδωσει (εδω βρωμαει λιγο η δουλεια γιατι οσοι παρελαβαν ειπαν οτι δεν τους ζητηθηκε το κουπονι με τον κωδικο και το barcode αρα το inthebox πως ακριβως αποδηκνυει στο gd οτι παρεδωσε...;; 2η εκδοχη το inthebox παιρνει προκαταβολικα μερος των χρηματων που εχουν εισπραχθει απο το gd...οποτε το gd αφου αναγκαζεται να επιστρεψει ολο το ποσο σε οσους δεν παρελαβαν χανει χρηματα... Τωρα παμε στις θεωριες συνομωσιας...gd και inthebox ηταν μαζι στο κολπο...ο μισθος της κυριας ηταν τα extra χρηματα για τις τηλεορασεις + οποιο ποσοστο απο αυτες που οντως παραδοθηκαν...επισης το gd βγαινει κερδισμενο γιατι: 1.Ολο αυτον τον καιρο πηρε ενα ατοκο δανειο απο οσους αγορασαν την προσφορα... 2.Θα διατηρησει τη φημη του οταν επιστρεψει τα χρηματα σε ολους τους αγοραστες και θα αυτοδιαφημιζεται ως το καλυτερο αφου δεν υπολογιζει το κοστος οταν προκειται για τους πελατες του... Δεν αγορασα την προσφορα απλα διαβαζω/παρακολουθω τοσες ημερες το θεμα οποτε αυτες ειναι οι σκεψεις και η προσωπικη μου αποψη... Σύμφωνα με το post #762 μάλλον για ...ενδοοικογενειακή σύρραξη μου μυρίζει! Λετε να τα χαλάσαν στη μοιρασιά? Ποιός ο λόγος να ανακοινώσει πρώιμα τη συνεργασία με άλλο μεσολαβητή ή ήταν μέσο πίεσης? Πολλά τα ερωτηματικά. εσενα αγαπητε δεν σε αφορα γιατι σε απασχολει το δικο σου προβλημα και λογικο.Ομως πολλοι πληρωνουν,δεν χρησιμοποιουν το κουπονι αλλα αποδειξη δεν παιρνουν.αυτο στην θεσνικη λεγεται φοροδιαφυγη(βεβαια δεν φταιει το g.d για την καταντοια του δημοσιου σε προλαβαινω)αλλα ειναι ευθυνη τους και υποχρεωση τους η σωστη εξυπηρετηση αφου κιολας αποτελουν τον διαμεσολαβητη.Οπως οφειλουν να ελεγχουν τις επιχειρησεις τους.Και τωρα στo μειζων θεμα.Περσι τετοια εποχη πηρα μια προσφορα απο το crazy deals για δημιουργια σαιτκαι φιλοξενια της ιστοσελιδας απο το errorweb εταιρεια λογισμικου της κυριας Πρεβεζανου 119 ευρω.Η τιμη ηταν ακρως δελεαστικη και σκεφτηκα να δοκιμασω.Εκανα την πρωτη επαφη,ρωτησα εαν χρειαζεται κατι επιπλεον να τα δωσω,εξηγησα οτι δεν ηθελα κατι εξεζητημενο και μου ειπαν οτι δεν ηθελαν εξτρα χρηματα.Ως εδω ολα καλα.Μου ζητηθηκε να στειλω με φαξ το στησιμο του σαιτ πραγμα που εκανα.Μου ειπε η βοηθος της Αγγελικη οτι σε 2 βδομαδες θα ηταν ετοιμο.Περναει κανενας μηνας με αλλεπαλληλα τηλ.μου λενε οτι εχασαν καποια χαρτια,τα ξαναστελνω και μετα απο λιγες μερες οτι το σαιτ ηταν ετοιμο αλλα επειδη ειχα συνδεση οτε δεν το ανεβαζε γιατι δεν το εβλεπα.Μετα απο αλλεπαληλες επαφες,μαλωματα και απειλες μετα απο καμια βδομαδα ανεβηκε το σαιτ μετα απο 2 μηνες με ενα καρο λαθη,παραλειψεις.Ζητησα διορθωση και για να ειμαι δικαιη 2 αλλαγες γινανε αλλα παλι υπηρχαν λαθη που εβγαζαν ματι.Περναει μισος μηνας ακομη.Επικοινωνω μαζι τους και μου δινουν ενα λογαριασμο διαχειρησης να κανω πλεον μονη μου οτι θελω να κανω.Ξεχασα να πω οτι σε ολα τα τηλ .μου η κυρια Πρεβεζανου απουσιαζε, η ειχε συναντηση και μιλουσα με την βοηθο της που μου μιλουσε παντα στον πληθυντικο(απο ευγενεια εσφυζαν απο συνεπεια καθολου,οσες φορες αφησα μην 1 φορα να με πηρε πισω να με καθησυχασει).Τους ρωταω για τις διαφημισεις στο facebook που σκεφτομουν να κανω.Τοτε η κυρια Πρεβεζανου μου ειπε οτι μπορω να δωσω κατι για αρχη(100 ευρω συμφωνησε οτι ειναι καλα και βλεπουμε αναλογα με τα like που θα γινουν αφου στην διαφημιση μιλουσα για κληρωση δωρου) Απο οτι φανηκε στην πορεια ομως εκανε pπροσκληση στους φιλους της για Like και η διαφημιση μου δεν εμφανιστηκε πουθενα.Μετα απο μια βδομαδα και 4 like τα οποια εγιναν απο υην ιδια,την αδελφη της και 2 φιλες της.Απλα εγω επειδη επελεξα ναεμφανιζεται μονο θεσνικη η διαφημιση μου προξενησε η εντυπωση οτι τα δυο αλλα like εγιναν απο Αθηνα και Νεα Υορκη.Μιλαω και με ταδυο ατομαστο facebook και μου λενε οτι τους εκανε προσκληση η κυρια Πρεβεζανου να κανουν like και οτι ποτε δεν ειδαν καμια διαφημιση μου και τοτε την παιρνω τηλ.και μου ειπε οτι ετσι κανουν παντα αλλα εγω αφου δεν ειδα αποτελεσμα της ειπα να κρατησει ενα ποσο τουλαχιστον και να μου επιστρεψει το υπολοιπο.Ζητησε εναν λογαριασμο,εγω μετα ειπα να μου τελειωσουν το σαιτ και δεν θα επαιρνα χρηματα πισω.Σημειωτεον δεν πηρα καμια αποδειξη απο την κυρια ουτε στην αρχη ουτε ποτε.Επαιρνα τηλ.εκανε εγχειρηση,μετα λειπανε διακοπες,μετα για δουλειααυτα εως Σεπτεμβριο.Παιρνω την βοηθο της και απαιτω να κανουν κατι.Μου λεει οτι οι διορθωσεις που πρεπει να γινουν δεν τις πηρε ποτε απο εμενα ενω ειχα στειλει ηδη 2 φαξ παλιοτερα.Μιλαμε,ξαμναμιλαμε το ιδιο βιολι.Τον ΝΟΕΜΒΡΙΟ Την υποχρεωνω να ψαξει,τα βρισκει και μου ανοιγει εναν φακελο,τα βαζει και μου λεει οτι δεν ειναι υποχρεωμενη να ασχολουνται αλλο με το σαιτ και να κανω την διαχειριση εγω,Συμφωνω να την κανω αλλα θελω τα χρηματα μου πισω αφου θα εκανα εφω την δουλεια.Περασε ο καιρος και εχει απο τον Ιανουαριο που την ψαχνω την κυρια,μονιμως κρυβεται και μετα απο απειλες για σδοε,καταγγελια για εξωδικο με παιρνει μια κοπελιτσα και μου λεει να μεινω ησυχη τα λεφτα θα τα εβλεπα την Δευτερα.Οσο ειδατε εσεις τις τηλεορασεις σας αλλο τοσο ειδα εγω τα χρηματα.Ειλικρινα δεν με πειραζει τοσο για το ποσο ,με πειραζει η κοροιδια.οι απειρες καθησυχασεις,οτι με περνανε για μ..,δεν με σεβονται σαν πελατη.Αλλα επρεπε να το περιμενω,αργησαν να κανουν το σαιτ γιατι μετακομισαν,εχασαν τα χαρτια μου,μετα δεν τα εστειλα ταχα εγω μετα ταχα με εκαναν διαφημιση,μετα ταχα θα τα επαιρνα πισω.Εχω κανει απειρα τηλ τοσο στην g.d για θεμα που προανεφερα οσο και στην κυρια Πρεβεζανου.Ευτυχως που ειχα δωρεαν χρονο γιατιτωρα στο εξωδικο θα ζητουσα χρηματα τοσο για τα τηλεφωνα που εκανα οσο και για τον χρονο μου που διεθεσα σε τοσους αναξιοπιστους ανθρωπους.Πρωτη φορα στην ζωη μου ακουσα τοσα ψεματα και τοσες δικαιολογιες,Θα ψαξω και το συμβολαιο με την g.d να το δειξω.Τα προσωπικα μου στοιχεια ειναι στην διαθεση του καθενος ουτε προερχομαι απο αλλο σαιτ πχ groupon απλα θεωρησα οτι ειναι καλο να γνωριζετε με τι κοσμο συναλλασεστε και οτι τα λεφτα σας σε καποιες περιπτωσεις θα πανε απατα.Συν του οτι και οι δυο τοιχοι τα αρνητικα σχιλια τα διαγραφουν για να μην τα βλεπει ο κοσμος.Απαιτω να με σεβονται οπως τους σεβαστηκα και ευχαριστω προσωπικα την oldendeals οτι αν και ανεντιμη μου εδωσε την ευκαιρια να γνωρισω υπεροχους ανθρωπους που παραμεινανε και πελατες μου και την κυρια Πρεβεζανου που μου εδειξε οτι πισω απο ενα συμπαθητικο προσωπο μπορει να κρυβεται ενας πολυ πονηρος ανθρωπος.Ευχομαιστην goldendeals να αλλαξει τακτικη ως προς την ποιοτικη εξυπηρετηση και σε σας ολους τουλαχιστον αν δεν μπορεσετε να παρετε οτι πληρωσατε να παρετε τα λεφτα σας πισω.Καλο ξεμπερδεμα και καλο τριημερο Φαντάζομαι αναφαίρεσαι σε αυτές της υπηρεσίες που προωθεί ΕΔΩ? Αναφορά Norton για errorwebΓια δέστε τι μου λέει η Norton για την σελίδα της την άλλη (errorweb.gr)...Αν μη τι άλλο έχει ενδιαφέρον.Η κυρία βλέπω έχει πολλά πρόσωπα. Επίσης έτσι εξηγούνται και ..οι καμπάνες που χτυπούσαν στο post #72!!! Αν μπορείς δώσε κάποιο link για την αναφορά της Norton γιατί δεν έχω άποψη επί του παρόντος. [offtopic]Τέλος λέω να παράδωσω τα βιβλία στη εφορία και να γίνω αστυνομικός διευθυντής! [/offtopic]
manosfp Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Για την ωρα δηλαδη... Add: Εχουμε βεβαια και το "νεογεννητο" μολις 8 ημερων που ειναι ακομα πιο μεγαλο: http://www.insomnia....eals-multirama/ Αdd No2: Ρε παιδια γιατι δεν μπορω να βρω το θεμα το παλιο με τα games 2€ στον Γερμανο; Το εφαγε η μαρμαγκα; Δε μιλάω απαραίτητα για αριθμο post! Μιλάω για απάτες, ψεύτικα στοιχεία, εμπαιγμό,μεσάζοντες, αγωνία και ίντριγκα! Προσωπικά έμαθα πολλά απο το παρόν! Sent from my iPhone using Insomnia
vviolent Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Για την ωρα δηλαδη... Add: Εχουμε βεβαια και το "νεογεννητο" μολις 8 ημερων που ειναι ακομα πιο μεγαλο: http://www.insomnia....eals-multirama/ Αdd No2: Ρε παιδια γιατι δεν μπορω να βρω το θεμα το παλιο με τα games 2€ στον Γερμανο; Το εφαγε η μαρμαγκα; Πολλές μυστήριες εξαφανίσεις γίνονται τώρα τελευταία!!! Νομίζω ένα σχετικό googling search θα έριχνε περισσότερο φως στο ερώτημά σου. ΥΓ: ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ Σε περίπτωση που ανευρεθεί το παλιό θέμα, μπορούμε να το ενσωματώσουμε σε πιθανή νέα καταγγελία?
makfil Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Προσωπικά, και πέρα από την ουσία του θέματος που έχει μετατραπεί, πλέον, στην εξασφάλιση της επιστροφής των χρημάτων στους δικαιούχους, σύμφωνα με την πλειοψηφία των σχετικών posts, θέλω να ευχαριστήσω τη lazaria για τις πολύτιμες πληροφορίες που μας έδωσε τόσο σε ότι αφορά στο θέμα των όρων και των συμφωνιών όσο και στα στοιχεία από την προσωπική της εμπειρία, με τη συνεργασία της με την επιχείρηση της κ. Πρεβεζάνου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις