valkyria_gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 καλα εδω εχουμε πει τις 1000 φλυαριες και σε πειραζει αν καποιος μας πει κι αυτες τις πληροφοριες;; σιγα τον αποπροσανατολισμο!!
aiadas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Όσο γι' αυτό που λες με τα διαθέσιμα τεμάχια, να γνωρίζεις πως δεν είναι επιλογή του καταστήματος πάντα, αλλά του deal site. Όλων των deal sites δηλαδή και είναι θέμα marketing. Μπορεί το κατάστημα να τους πει "σε 20-30 εργάσιμες θα μπορώ παραδώσω", αλλά εκείνοι μη θέλοντας να χάσουν αγορές και φανούν "αδύναμοι" μπροστά στον ανταγωνισμό, να ζητήσουν (πιέζοντας φυσικά) κάποια τεμάχια άμεσα διαθέσιμα και τα υπόλοιπα ακόμη και σε 20 εργάσιμες. Στον αγοραστή μένει στο μυαλό η πρώτη ημερομηνία 4-5 εργάσιμες (ή 7-10 ακόμη) και μετά από εκεί αρχίζει το πανηγύρι. Είναι πολιτική και κακό marketing των περισσότερων deal sites που καταλήγει σε "επίθεση" του καταναλωτή απέναντι σε οποιοδήποτε κατάστημα. Φυσικά το deal site τη βγάζει καθαρή και το κατάστημα ακούει τα διάφορα. Ένα μεγάλο deal site ενδιαφέρεται απλά να βγάλει λεφτά και αδιαφορεί για τη σχέση καταστήματος - καταναλωτή. Θέλει σαφώς καλά ονόματα, αλλά και στραβή να συμβεί, έχοντας το όνομά του ψηλά μπορεί εύκολα να "πείσει" τον καταναλωτή για ό,τι θέλει! Μόλις περάσουν οι 14 εργάσιμες, δεν ενδιαφέρεται το deal site για το πότε εσύ θα πάρεις τα προϊόντα σου. Ενδιαφέρεται απλά να τα πάρεις σίγουρα, ακόμη και μετά από 40 ημέρες. Δε σου τα γράφω ως InTheBox αυτά και σε καμία περίπτωση να μη θεωρηθεί πως αναφέρομαι στις συνεργασίες του InTheBox. Μιλάω καθαρά για το τι υπάρχει πίσω απ το marketing των deal sites (και όχι μόνο φυσικά!). Να σου δώσω ένα παράδειγμα και να μου πεις ποιόν θα πίστευες. Κάνει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα νέο στο χώρο, μία προσφορά για ένα x προϊόν με ένα μεγάλο deal site. Μετά από 10 ημέρες, βγαίνουν 2 ανακοινώσεις. Το νέο στο χώρο eshop υποστηρίζει πως "δεν πληρώθηκε" βάση συμφωνητικού και ζητάει ακύρωση της προσφοράς και το δε "μεγάλο" deal site ανακοινώνει πως το eshop δεν μπόρεσε ν' ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις. Θα πιστέψεις το "μεγάλο" deal site και θα ρίξεις ένα τεράστιο Χ στο νέο eshop, έτσι δεν είναι; Το ίδιο θα συμβεί και στην αντίθετη περίπτωση. Αν δηλαδή ένα νέο στο χώρο deal site, καταφέρει και βγάλει έναν μεγάλο προμηθευτή και κάτι δεν κυλήσει καλά. Θέλω να καταλήξω, πως το marketing σε πουλάει και σε αγοράζει στο λεπτό και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται φίλε μου. Δεν είναι τυχαίο πως στην Αμερική όταν είχαν ξεκινήσει τα deal sites, πολλές επιχειρήσεις "έκλεισαν" εν μία νυκτί. Τα γραφόμενα της Πρεβεζάνου σ'αυτό το παλιότερο post πρέπει να μας προβληματίσουν... Για μένα κατάστημα και deal site είναι συνυπεύθυνα. Το Golden, το Crazy και το οποιοδήποτε Deal Site είναι αυτό που εισπράττει τα λεφτά μας, σιγά μην αφήσουμε να πάρει η μπάλα μόνο την Πρεβεζάνου...
lazaria Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 εσενα αγαπητε δεν σε αφορα γιατι σε απασχολει το δικο σου προβλημα και λογικο.Ομως πολλοι πληρωνουν,δεν χρησιμοποιουν το κουπονι αλλα αποδειξη δεν παιρνουν.αυτο στην θεσνικη λεγεται φοροδιαφυγη(βεβαια δεν φταιει το g.d για την καταντοια του δημοσιου σε προλαβαινω)αλλα ειναι ευθυνη τους και υποχρεωση τους η σωστη εξυπηρετηση αφου κιολας αποτελουν τον διαμεσολαβητη.Οπως οφειλουν να ελεγχουν τις επιχειρησεις τους.Και τωρα στo μειζων θεμα.Περσι τετοια εποχη πηρα μια προσφορα απο το crazy deals για δημιουργια σαιτκαι φιλοξενια της ιστοσελιδας απο το errorweb εταιρεια λογισμικου της κυριας Πρεβεζανου 119 ευρω.Η τιμη ηταν ακρως δελεαστικη και σκεφτηκα να δοκιμασω.Εκανα την πρωτη επαφη,ρωτησα εαν χρειαζεται κατι επιπλεον να τα δωσω,εξηγησα οτι δεν ηθελα κατι εξεζητημενο και μου ειπαν οτι δεν ηθελαν εξτρα χρηματα.Ως εδω ολα καλα.Μου ζητηθηκε να στειλω με φαξ το στησιμο του σαιτ πραγμα που εκανα.Μου ειπε η βοηθος της Αγγελικη οτι σε 2 βδομαδες θα ηταν ετοιμο.Περναει κανενας μηνας με αλλεπαλληλα τηλ.μου λενε οτι εχασαν καποια χαρτια,τα ξαναστελνω και μετα απο λιγες μερες οτι το σαιτ ηταν ετοιμο αλλα επειδη ειχα συνδεση οτε δεν το ανεβαζε γιατι δεν το εβλεπα.Μετα απο αλλεπαληλες επαφες,μαλωματα και απειλες μετα απο καμια βδομαδα ανεβηκε το σαιτ μετα απο 2 μηνες με ενα καρο λαθη,παραλειψεις.Ζητησα διορθωση και για να ειμαι δικαιη 2 αλλαγες γινανε αλλα παλι υπηρχαν λαθη που εβγαζαν ματι.Περναει μισος μηνας ακομη.Επικοινωνω μαζι τους και μου δινουν ενα λογαριασμο διαχειρησης να κανω πλεον μονη μου οτι θελω να κανω.Ξεχασα να πω οτι σε ολα τα τηλ .μου η κυρια Πρεβεζανου απουσιαζε, η ειχε συναντηση και μιλουσα με την βοηθο της που μου μιλουσε παντα στον πληθυντικο(απο ευγενεια εσφυζαν απο συνεπεια καθολου,οσες φορες αφησα μην 1 φορα να με πηρε πισω να με καθησυχασει).Τους ρωταω για τις διαφημισεις στο facebook που σκεφτομουν να κανω.Τοτε η κυρια Πρεβεζανου μου ειπε οτι μπορω να δωσω κατι για αρχη(100 ευρω συμφωνησε οτι ειναι καλα και βλεπουμε αναλογα με τα like που θα γινουν αφου στην διαφημιση μιλουσα για κληρωση δωρου) Απο οτι φανηκε στην πορεια ομως εκανε pπροσκληση στους φιλους της για Like και η διαφημιση μου δεν εμφανιστηκε πουθενα.Μετα απο μια βδομαδα και 4 like τα οποια εγιναν απο υην ιδια,την αδελφη της και 2 φιλες της.Απλα εγω επειδη επελεξα ναεμφανιζεται μονο θεσνικη η διαφημιση μου προξενησε η εντυπωση οτι τα δυο αλλα like εγιναν απο Αθηνα και Νεα Υορκη.Μιλαω και με ταδυο ατομαστο facebook και μου λενε οτι τους εκανε προσκληση η κυρια Πρεβεζανου να κανουν like και οτι ποτε δεν ειδαν καμια διαφημιση μου και τοτε την παιρνω τηλ.και μου ειπε οτι ετσι κανουν παντα αλλα εγω αφου δεν ειδα αποτελεσμα της ειπα να κρατησει ενα ποσο τουλαχιστον και να μου επιστρεψει το υπολοιπο.Ζητησε εναν λογαριασμο,εγω μετα ειπα να μου τελειωσουν το σαιτ και δεν θα επαιρνα χρηματα πισω.Σημειωτεον δεν πηρα καμια αποδειξη απο την κυρια ουτε στην αρχη ουτε ποτε.Επαιρνα τηλ.εκανε εγχειρηση,μετα λειπανε διακοπες,μετα για δουλειααυτα εως Σεπτεμβριο.Παιρνω την βοηθο της και απαιτω να κανουν κατι.Μου λεει οτι οι διορθωσεις που πρεπει να γινουν δεν τις πηρε ποτε απο εμενα ενω ειχα στειλει ηδη 2 φαξ παλιοτερα.Μιλαμε,ξαμναμιλαμε το ιδιο βιολι.Τον ΝΟΕΜΒΡΙΟ Την υποχρεωνω να ψαξει,τα βρισκει και μου ανοιγει εναν φακελο,τα βαζει και μου λεει οτι δεν ειναι υποχρεωμενη να ασχολουνται αλλο με το σαιτ και να κανω την διαχειριση εγω,Συμφωνω να την κανω αλλα θελω τα χρηματα μου πισω αφου θα εκανα εφω την δουλεια.Περασε ο καιρος και εχει απο τον Ιανουαριο που την ψαχνω την κυρια,μονιμως κρυβεται και μετα απο απειλες για σδοε,καταγγελια για εξωδικο με παιρνει μια κοπελιτσα και μου λεει να μεινω ησυχη τα λεφτα θα τα εβλεπα την Δευτερα.Οσο ειδατε εσεις τις τηλεορασεις σας αλλο τοσο ειδα εγω τα χρηματα.Ειλικρινα δεν με πειραζει τοσο για το ποσο ,με πειραζει η κοροιδια.οι απειρες καθησυχασεις,οτι με περνανε για μ..,δεν με σεβονται σαν πελατη.Αλλα επρεπε να το περιμενω,αργησαν να κανουν το σαιτ γιατι μετακομισαν,εχασαν τα χαρτια μου,μετα δεν τα εστειλα ταχα εγω μετα ταχα με εκαναν διαφημιση,μετα ταχα θα τα επαιρνα πισω.Εχω κανει απειρα τηλ τοσο στην g.d για θεμα που προανεφερα οσο και στην κυρια Πρεβεζανου.Ευτυχως που ειχα δωρεαν χρονο γιατιτωρα στο εξωδικο θα ζητουσα χρηματα τοσο για τα τηλεφωνα που εκανα οσο και για τον χρονο μου που διεθεσα σε τοσους αναξιοπιστους ανθρωπους.Πρωτη φορα στην ζωη μου ακουσα τοσα ψεματα και τοσες δικαιολογιες,Θα ψαξω και το συμβολαιο με την g.d να το δειξω.Τα προσωπικα μου στοιχεια ειναι στην διαθεση του καθενος ουτε προερχομαι απο αλλο σαιτ πχ groupon απλα θεωρησα οτι ειναι καλο να γνωριζετε με τι κοσμο συναλλασεστε και οτι τα λεφτα σας σε καποιες περιπτωσεις θα πανε απατα.Συν του οτι και οι δυο τοιχοι τα αρνητικα σχιλια τα διαγραφουν για να μην τα βλεπει ο κοσμος.Απαιτω να με σεβονται οπως τους σεβαστηκα και ευχαριστω προσωπικα την oldendeals οτι αν και ανεντιμη μου εδωσε την ευκαιρια να γνωρισω υπεροχους ανθρωπους που παραμεινανε και πελατες μου και την κυρια Πρεβεζανου που μου εδειξε οτι πισω απο ενα συμπαθητικο προσωπο μπορει να κρυβεται ενας πολυ πονηρος ανθρωπος.Ευχομαιστην goldendeals να αλλαξει τακτικη ως προς την ποιοτικη εξυπηρετηση και σε σας ολους τουλαχιστον αν δεν μπορεσετε να παρετε οτι πληρωσατε να παρετε τα λεφτα σας πισω.Καλο ξεμπερδεμα και καλο τριημερο
g_dinos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Στο forum του avclub.gr είχα γράψει για τους φόβους μου σχετικά με τη μη δημοσιεύηση κανενώς στοιχείου σχετικά με την εταιρεία του "ΙnΤheΒox" 28.01.2012 και για την πιθανή συνεργασία του "ΙnΤheΒox" στο PixmaniaPro 29.01.2012 . Τώρα βλέπω ότι ευτυχώς δεν αγόρασα τίποτα γιατί πιθανών να μυρίζει φοροδιαφυγή Φ.Π.Α. !! ενδοκοινοτικών συναλλαγών, επέμβαση ΣΔΟΕ και πιθανή εμπλοκή όλων όσων αναμείχτηκαν στην αγοραπωλησία (Ενδοκοινοτική Απόκτηση, Ενδοκοινοτικές τριγωνικές συναλλαγές, Παραστατικό της ενδοκοινοτικής απόκτησης - παράδοσης για σκοπούς ΦΠΑ, ας τα διαβάσει λίγο η υπεύθυνη "κυρία"....). Ας ελπίσουμε να μη χαθούν τουλάχιστον τα χρήματα όσων αγόρασαν και δεν φταίνε σε τίποτα.
lazaria Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 ομολογώ οτι διαφωνω και εγω με τον salvation. με ενδιαφερει και εμενα. Αν εχουν τα χρηματα στο golden πρεπει να το ξερουμε. χωρις βεβαια, lazaria, να ειναι παραλογο αντιθετα ειναι εξασφαλιση...Ακομα εσενα σε αφορα τι θα γινουν τα χρηματα απο τα κουπονια που θα μεινουν αδιαθετα, εμενα με συμφερει να μεινουν στο golden deals μπας και παρω καποιους πχ ποντους πισω. εχω χασει ενα πλύσιμο αμαξιου, οχι κατι σπουδαιο δηλ, αλλα κατι θα μπορουσα να παρω πισω αν εμεναν τα χρηματα δτο golden...Δεν ειναι προσωπικη επιθεση, απλα σου μιλαω απο τη μερια του αγοραστη.
Salvation81 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Lazaria και εγω εθιξα το θεμα με την αποδειξη, απλα δεν πρεπει να στρεψουμε την προσοχη μας στον μεσολαβητη οταν τα προιοντα τα προμηθευεται αλλος, αυτο ειναι ολο.
unforgiven Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Lazaria και εγω εθιξα το θεμα με την αποδειξη, απλα δεν πρεπει να στρεψουμε την προσοχη μας στον μεσολαβητη οταν τα προιοντα τα προμηθευεται αλλος, αυτο ειναι ολο. Το είχα θέσει από την αρχή το θέμα της απόδειξης, αλλά απάντησε ότι τα παραστατικά δίνονται κανονικά. Πάντως κρίμα... Σπούδασε στο Harvard για να μάθει να κάνει ό,τι και το τελευταίο λαμόγιο στη χώρα μας. Στο πεζοδρόμιο αυτά τα μαθαίνεις τσάμπα, σε χρόνο dt...
babakos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Αναφορά Norton για errorwebΓια δέστε τι μου λέει η Norton για την σελίδα της την άλλη (errorweb.gr)...Αν μη τι άλλο έχει ενδιαφέρον.Η κυρία βλέπω έχει πολλά πρόσωπα.
dfilipus Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Αναρτήθηκε στα σχόλια του inthebox κάτω από την πολυσυζητημένη τηλεόραση..."Μαρία,είχες παραγγείλει την TV? H γυναίκα μου δουλεύει στην GoldenDeals.Αυτή που έχει το inthebox έπαιξε έξυπνη απάτη.Δεν θα πάρεις τηλεόραση αλλά θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω"
valkyria_gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Καποιος πιο πριν ειπε οτι του ειπανε απο Golden οτι σταλθηκαν καποιες τηλεορασεις και εγινε διασταρυρωση με acs παραστατικά..η acs της Ηλιουπολης δεν ξερει ομως τιποτα....
babakos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 3-5 μου είπανε.Φυσικά δεν ήρθαν.Έπρεπε να το ψυλιαστώ,αφού η Πρεβεζάναινα μου μίλησε η ίδια για ώρες,λες και είναι η ACS.Ούτε τηλεόραση,ούτε φωτογραφική.
pkokki Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Ρε παιδιά πραγματικά την έχει πάρει κάποιος την Τηλεόραση? Τι έχει γίνει? Περιμένω οπως και όλιο μας τόσο καιρό, δηλαδή πραγματικά ΕΛΕΟΣ!!! Πάντως εγώ λέω να κινηθούμε δικαστικά όλοι και οι 375!! Εναντίον και του InTheBox αλλά και του Golden Deals!!
mns Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Καποιος πιο πριν ειπε οτι του ειπανε απο Golden οτι σταλθηκαν καποιες τηλεορασεις και εγινε διασταρυρωση με acs παραστατικά..η acs της Ηλιουπολης δεν ξερει ομως τιποτα.... Εγω παντως πηρα το πρωι στην golden deals και ρωτησα ποια ειναι η διαδικασια σχετικα με την επιστροφη χρηματων,που πρεπει να απευθυνθουμε και οτι αλλο χρειαζεται και μου ειπαν οτι απο την τριτη αν δεν εχουμε παραλαβει πρεπει να στειλουμε email στο golden deals και να γραψουμε κωδικο κουπονιου,σε ποιο προιον αναφερομαστε (την τηλεοραση στην προκειμενη περιπτωση) ονοματεπωνυμο και απο κατω οτι ζηταμε ακυρωση της παραγγελειας και επιστροφη του ποσου και τα χρηματα θα επιστρεψουν στην καρτα μεσα σε 10 μερες.
aiadas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Ρε παιδιά πραγματικά την έχει πάρει κάποιος την Τηλεόραση? Τι έχει γίνει? Περιμένω οπως και όλιο μας τόσο καιρό, δηλαδή πραγματικά ΕΛΕΟΣ!!! Πάντως εγώ λέω να κινηθούμε δικαστικά όλοι και οι 375!! Εναντίον και του InTheBox αλλά και του Golden Deals!! 375 Samsung από Golden, 230 Lumix από Golden και 200 Lumix από Crazy... Not bad! Εγώ, πάντως, θέλω τη Lumix FT3 που προπλήρωσα, να πάνε να μου τη βρούνε. 'Αιντε μπράβο, γιατί ακόμα και η επιστροφή χρημάτων μετά από τόση ταλαιπωρία φαντάζει λίγη....
Προτεινόμενες αναρτήσεις