Salvation81 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Ωραια τοτε η εμπειρια σου με το εν λογο καταστημα θα ειναι χρησιμη σαν εμπειρια, αρχισες ομως με ασχημο τροπο με το να κανεις επιθεση στο Golden Deals που στην τελικη ειναι ο μεσαζοντας και τπτ παραπανω. Συγνωμη αν σε παρεξηγησα παντως και αναμενω να διαβασω για την εμπειρια σου με το εν λογο καταστημα.
aionnou Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Παρακαλώ όχι προσωπικές λεπτομέρειες μόνο Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι... τα έχουμε ακούσει όλα εδώ μέσα. Παρακολουθώ το θέμα από την αρχή του επειδή έχω παραγγείλει και εγώ μια τηλεόραση. Δεν μου κάνει εντύπωση ότι δεν πρόκριτε να παραλάβουμε τίποτα αλλά τα 2 doctorate που αναφέρει στο CV της. Επειδή ο αδελφός μου εργάζεται στο LSE και έχει και γνωριμίες στην άλλη πλευρά του ατλαντικού τον ρώτησα αν μπορεί να προσπεράσει το FERPA (Family Educational Rights and Privacy Act) και να μάθει αν όντος ισχύουν. Τελικά , όπως ήταν αναμενόμενο τίποτα από αυτά που γράφει δεν ισχύει. My 2cents στο thread που άνετα πάει για αστυνομικό μυθιστόρημα.
VasilisEEE Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δεν μου κάνει εντύπωση ότι δεν πρόκριτε να παραλάβουμε τίποτα αλλά τα 2 doctorate που αναφέρει στο CV της. Επειδή ο αδελφός μου εργάζεται στο LSE και έχει και γνωριμίες στην άλλη πλευρά του ατλαντικού τον ρώτησα αν μπορεί να προσπεράσει το FERPA (Family Educational Rights and Privacy Act) και να μάθει αν όντος ισχύουν. Τελικά , όπως ήταν αναμενόμενο τίποτα από αυτά που γράφει δεν ισχύει. Πω Πω πω !!! ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!
lazaria Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Lazaria επειδη αποτι βλεπω ο μονος σκοπος σου ειναι να σπιλωσεις το Golden Deals παρακαλω να μην συνεχισεις αλλο γιατι βγαινεις πολυ Off Topic. Αυτο το λεω γιατι αφενος Δεν ενδιαφερει τον κοσμο τι συμφωνια εκανες εσυ και η Κα. Πρεβεζανου με το Golden Deals αφου μεσω του InTheBox αγοραστηκε η προσφορα και εκεινο ειναι ο προμηθευτης (περα απο το δεν αντιμετωπιστηκε κανεις ΣΩΣΤΑ απο το εν λογο καταστημα) και αφετερου επειδη ολως τυχαιος η Κα. Πρεβεζανου ανακοινωσε οτι θα συνεργαστει με αλλο Deal Site οποτε ειναι καπως "παραξενο" να θαβεται το Golden Deals. εγω ειπα οτι η θεσσαλονικη στραφηκε σε αλλα σαιτ οχι η εν λογω κυρια απλα δεν διαβασες σωστα συν το οτι ολο αυτο που εγραψα μονο επαγγελματισμο δεν δειχνει,κοσμος που δεν ερχεται ζηταω απο το σαιτ να τους επιστραφουν τα χρηματα και σε μενα ενα πιστωτικο και λαμβανω ενα τεραστιο οχι αυτο εσενα σαν καταναλωτη σε ικανοποιει?εμενα σαν προμηθευτη οχι γιατι ο κοσμος νομισε οτι εισεπραξα εγω τα χρηματα και αρνηθηκα να τους δεχτω.Και κατι τελευταιο γιατι πρεπει να παω στο μαγαζι πως το βλεπεις πληρωνεις για κατι,δεν το αξιοποιεις οκ μεσα στο χρονικο διαστημα που πρεπει αλλα την αποδειξη την δικαιουσαι απο που θα την παρεις απο τον προμηθευτη που δεν την πληρωθηκε?η νομιζεις απο την goldendeals(που θα επρεπε γιατι αυτη εισεπραξε) σε παρακαλω προσπαθησε και περιμενω την απαντηση .Αυτα προς το παρον.Οταν εχω χρονο απο το μαγαζι θα γραψω για την αλλη μου εμπειρια
Salvation81 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Και σου ξαναπαντω οτι Δεν Ενδιαφερει Κανεναν το τι και το πως, αυτα ειναι θεματα που πρεπει να ξεκαθαρισουν οι 2 "εταιρειες" μεταξυ τους, δεν ειναι κατι που αφορα τον τελικο καταναλωτη και δεν θα επρεπε να απασχολει τον τελικο καταναλωτη. Αν το InTheBox και το καθε InTheBox δεν ειναι 1000% σιγουρο πως μπορει να εκπληρωσει την υποχρεωση του ως προς τον καταναλωτη τοτε δεν υπαρχει λογος υπαρξης αυτο ειναι ολο.
p.chris Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Εμένα πάντως με ενδιαφέρει πολύ η περιγραφή της συναλλαγής της lazarias με το Golden Deals αλλά και η προσωπική της εμπειρία με την ιδιοκτήτρια του inthebox. Περιμένω εναγωνίως. Βέβαια λαμβάνοντας πάντα υπόψιν την εγκυρότητα που μπορούν να έχουν τα λεγόμενα μέσα σε ένα forum.
lazaria Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Και σου ξαναπαντω οτι Δεν Ενδιαφερει Κανεναν το τι και το πως, αυτα ειναι θεματα που πρεπει να ξεκαθαρισουν οι 2 "εταιρειες" μεταξυ τους, δεν ειναι κατι που αφορα τον τελικο καταναλωτη και δεν θα επρεπε να απασχολει τον τελικο καταναλωτη. Αν το InTheBox και το καθε InTheBox δεν ειναι 1000% σιγουρο πως μπορει να εκπληρωσει την υποχρεωση του ως προς τον καταναλωτη τοτε δεν υπαρχει λογος υπαρξης αυτο ειναι ολο.
makfil Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Ενδιαφέρει και εμένα όλο το παρασκήνιο, σχετικά με τους όρους των συμφωνιών, μεταξύ των deal sites και των πωλητών, και πιστεύω κάθε καταναλωτή που θέλει να ξέρει αφενός ποια είναι τα ποσοστά κέρδους (προμήθεια κλπ) που ζητούν τα πρώτα από τους δεύτερους, ώστε να γνωρίζουμε, εμείς οι καταναλωτές, την πραγματική αξία του προϊόντος ή της υπηρεσίας, αφετέρου ποιοι ωφελούνται τα κουπόνια που δεν εξαργυρώνονται και άλλες λεπτομέρειες. Άλλωστε, γιαυτό το λόγο έχω ανοίξει το θέμα σχετικά με τους όρους αυτούς και ανάρτησα ήδη εκεί τα πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία που είχε το θάρρος να δώσει δημόσια η lazaria. Μου προκάλεσε μεγάλη εντύπωση, επίσης, το γεγονός ότι το GoldenDeals και, ενδεχομένως, και τα άλλα deal sites, απαιτούν από τους πωλητές όλα αυτά που περιγράφονται στο post #840. Lazaria Περιμένουμε, με ενδιαφέρον, τη συνέχεια των εμπειριών σου αφενός γύρω από τους όρους και τις συμφωνίες που υπογράφονται αφετέρου σχετικά με τη συγκεκριμένη κυρία, η οποία, εάν αληθεύει η πληροφορία για τους τίτλους που έχει αναγράψει, πρέπει να έχει στήσει πολύ μεγάλο σκηνικό, αλλά δεν της βγήκε ....
babakos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μόλις επικοινώνησα με Golden.Μου είπαν οτι η Μαίρη παρέδωσε από Τετάρτη (λένε οτι το διασταύρωσαν μέσω παραστατικών της ACS).Ίδωμεν.Περιμένω τα πράγματα το μεσημεράκι. Αν δω φως θα σας ενημερώσω αδέλφια.No pasaran!!!
Salvation81 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Ενδιαφέρει και εμένα όλο το παρασκήνιο, σχετικά με τους όρους των συμφωνιών, μεταξύ των deal sites και των πωλητών, και πιστεύω κάθε καταναλωτή που θέλει να ξέρει αφενός ποια είναι τα ποσοστά κέρδους (προμήθεια κλπ) που ζητούν τα πρώτα από τους δεύτερους, ώστε να γνωρίζουμε, εμείς οι καταναλωτές, την πραγματική αξία του προϊόντος ή της υπηρεσίας, αφετέρου ποιοι ωφελούνται τα κουπόνια που δεν εξαργυρώνονται και άλλες λεπτομέρειες. Άλλωστε, γιαυτό το λόγο έχω ανοίξει το θέμα σχετικά με τους όρους αυτούς και ανάρτησα ήδη εκεί τα πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία που είχε το θάρρος να δώσει δημόσια η lazaria. Μου προκάλεσε μεγάλη εντύπωση, επίσης, το γεγονός ότι το GoldenDeals και, ενδεχομένως, και τα άλλα deal sites, απαιτούν από τους πωλητές όλα αυτά που περιγράφονται στο post #840. Lazaria Περιμένουμε, με ενδιαφέρον, τη συνέχεια των εμπειριών σου αφενός γύρω από τους όρους και τις συμφωνίες που υπογράφονται αφετέρου σχετικά με τη συγκεκριμένη κυρία, η οποία, εάν αληθεύει η πληροφορία για τους τίτλους που έχει αναγράψει, πρέπει να έχει στήσει πολύ μεγάλο σκηνικό, αλλά δεν της βγήκε .... Καλα εσυ για να πας κοντρα σε ολους τους αλλους ενδιαφερεσαι για πραγματα που Δεν θα επρεπε να σε ενδιαφερουν.....Σαν καταναλωτες το μονο που μας ενδιαφερει ειναι η Τελικη τιμη (αφου αυτη καταβαλουμε) και το Ποτε θα εχουμε το προιον. Το αν απο τα 399ε τα 300ε πανε στο InTheBox και τα 99ε στο Golden Deals δεν ειναι δικια μας δουλεια να το γνωριζουμε αφου και να το γνωριζουμε φυσικα δεν αλλαζει κατι, παλι 399ε θα δωσεις.
aiadas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Καλα εσυ για να πας κοντρα σε ολους τους αλλους ενδιαφερεσαι για πραγματα που Δεν θα επρεπε να σε ενδιαφερουν.....Σαν καταναλωτες το μονο που μας ενδιαφερει ειναι η Τελικη τιμη (αφου αυτη καταβαλουμε) και το Ποτε θα εχουμε το προιον. Το αν απο τα 399ε τα 300ε πανε στο InTheBox και τα 99ε στο Golden Deals δεν ειναι δικια μας δουλεια να το γνωριζουμε αφου και να το γνωριζουμε φυσικα δεν αλλαζει κατι, παλι 399ε θα δωσεις. Μάλλον εσύ έχεις λάθος, o makfil καλά το πάει.΄Οπως δουλεύουν τα πράγματα σ΄αυτή τη χώρα, με ενδιαφέρει να ξέρω ποιος έχει τα λεφτά μου ανά πάσα στιγμή και να ξέρω που πάνε, ώστε να μπορώ να διακρίνω τους υπεύθυνους ενδεχόμενης εξαπάτησής μου...
lazaria Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Και σου ξαναπαντω οτι Δεν Ενδιαφερει Κανεναν το τι και το πως, αυτα ειναι θεματα που πρεπει να ξεκαθαρισουν οι 2 "εταιρειες" μεταξυ τους, δεν ειναι κατι που αφορα τον τελικο καταναλωτη και δεν θα επρεπε να απασχολει τον τελικο καταναλωτη. Αν το InTheBox και το καθε InTheBox δεν ειναι 1000% σιγουρο πως μπορει να εκπληρωσει την υποχρεωση του ως προς τον καταναλωτη τοτε δεν υπαρχει λογος υπαρξης αυτο ειναι ολο.
valkyria_gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Και εμενα με ενδιαφερει πολυ τι εχει να πει η lazaria..αν εσυ Salvation81 δεν ενδιαφερεσαι μη διαβασεις τα post της..μηπως εισαι εσυ απο κανενα deal site και δε θες να βγαινουν αυτα στη φορα; Γιατι τωρα αρχιζει ενα νεο μπλεξιμο με την επιστροφη χρηματων και καλο ειναι να ξερουμε αν θα πεσει δουλεμα απο το golden deals
Salvation81 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μα ουτε η Lazaria αλλα ουτε ο Makfil αναφερονται στο Ποιος θα επιστρεψει τα χρηματα οσων αγορασαν, η μια προς το παρον μονο λασπολογει ενα Deal Site (αναμενουμε την εμπειρια με την Κα.Πρεβεζανου ακομα) και ο αλλος ενδιαφερεται να ξερει τι προμηθεια παιρνει το Deal Site. Δλδ εμενα, εσενα, τον αλλο σαν τελικο καταναλωτη τι ακριβως τον ενδιαφερει αν το Deal Site θα παρει 15%, 20%, 25% η 30% προμηθεια απο μια προσφορα ? Και οχι τπτ αλλο αλλα στο τελος ολη η προσοχη φευγει απο την ολη την κοροιδια που εχει γινει και στρεφεται σε εντελως ασχετα πραγματα. ΥΓ: Και δεν βγαινει τπτ στην φορα, το τι ποσοστα παιρνει το καθε Deal Site δεν ειναι παρανομο ουτε κατακριτεο, και οι 2 πλευρες υπογραφουν χαρτια και συνεργαζονται επειδη θελουν, δεν τους πιεζει κανεις. Παντως καμια σχεση δεν εχω με Deal Site, ισα ισα που οταν αγοραζω ολα σχεδον τα παιρνω απο εξωτερικο.
Konstantin77 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Και εμενα με ενδιαφερει πολυ τι εχει να πει η lazaria..αν εσυ Salvation81 δεν ενδιαφερεσαι μη διαβασεις τα post της..μηπως εισαι εσυ απο κανενα deal site και δε θες να βγαινουν αυτα στη φορα; Γιατι τωρα αρχιζει ενα νεο μπλεξιμο με την επιστροφη χρηματων και καλο ειναι να ξερουμε αν θα πεσει δουλεμα απο το golden deals ομολογώ οτι διαφωνω και εγω με τον salvation. με ενδιαφερει και εμενα. Αν εχουν τα χρηματα στο golden πρεπει να το ξερουμε. χωρις βεβαια, lazaria, να ειναι παραλογο αντιθετα ειναι εξασφαλιση...Ακομα εσενα σε αφορα τι θα γινουν τα χρηματα απο τα κουπονια που θα μεινουν αδιαθετα, εμενα με συμφερει να μεινουν στο golden deals μπας και παρω καποιους πχ ποντους πισω. εχω χασει ενα πλύσιμο αμαξιου, οχι κατι σπουδαιο δηλ, αλλα κατι θα μπορουσα να παρω πισω αν εμεναν τα χρηματα δτο golden...Δεν ειναι προσωπικη επιθεση, απλα σου μιλαω απο τη μερια του αγοραστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις