Προς το περιεχόμενο

κουπονι - Samsung UE32D6500 32" 3D LED - 399e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Εγγραφομαι κι εγω σήμερα στο φορουμ εχοντας παρακολουθησει το νημα αυτο απο την αρχη, λογο αναζητησης που εκανα σχετικα με το καταστημα αυτο και την συγκεκριμενη προσφορα..

Εχω κι εγω παραγγειλει τη συγκεκριμενη τηλεοραση μεσω του goldendeals και φυσικα δεν εχω παραλαβει μεχρι σημερα.

Μεχρι και προχτες μπορουσα να επικοινωνησω με το ινδεμποξ αλλα απο χτες τιποτα.. Και οι δυο γραμμες δειχνουν μονιμα κατι μεταξυ κατειλημενου και ανενεργου..

Επικοινωνησα κι εγω με το goldendeals και με διαβεβαιωσαν οτι θα γινει επιστροφη χρηματων αν δεν εχουμε παραλαβει μεχρι τις 1/3. Μαλιστα χαρακτηριστηκα μου ειπαν: και εσεις για τη samsung ε? Ειναι το θεμα μας εδω και αρκετες ημερες, μην ανησυχειτε..

Ειδωμεν και ελπιζουμε.

Και παλι καλησπερα σας

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται πτυχίο Harvard ....

http://www.pixmania-pro.gr/dropshipping-dropship-uk-dropshipment/grgr_drop.html

Παράδοση express εντός 24/48 ωρών : 90% των παραγγελιών μας παραδίδονται εντός 24 ωρών στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μήπως βγήκαμε ήδη από την ΕΕ; :P

Δημοσ.

http://www.pixmania-pro.gr/gr/gr/r/panasonic%20ft3/0_0_0/?txtSearch1=panasonic%20ft3

Τις φωτογραφικές θα τις πάρουμε 06/04/2012 σε κόκκινο χρώμα

Διορθωση ... Μάλλον έγινε μπέρδεμα με την PANASONIC Lumix DMC-FT20 - κόκκινη που έχει 165 ευρώ οπότε τον πούλο !!!!!

http://www.pixmania-pro.gr/gr/gr/r/Samsung%20UE32D6500/0_0_0/?txtSearch1=Samsung%20UE32D6500

Την τηλεόραση οσοι πήραν πήραν ...

Δημοσ.

Εγγράφτηκα κι εγώ στο forum για να μοιραστώ κι εγώ την αγανάκτησή μου για την προσφορά που τείνει να γίνει γεφύρι της Άρτας.Κι εγώ έχω υποστεί την κοροϊδία της εν λόγω ...κυρίας,το πρόσφατο κρούσμα ήταν οτι θα την λάβω ή χθες Τετάρη ή αύριο Παρασκευή (άκουσον-άκουσον).Θα κάνω υπομονή μέχρι τις καταληκτικές ημερομηνίες και μετά,εφόσον υπάρχει η διαβεβαίωση της Golden Deals,θα ζητήσω την επιστροφή των χρημάτων.

Εμπιστεύομαι την Golden Deals,γιατί πριν μερικούς μήνες σε μια άλλη περίπτωση αγοράς εκ μέρους μου μιας προσφοράς,την οποία δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω για τεχνικούς λόγους του καταστήματος που την προσέφερε (συγκεκριμένα ήταν παρκετοποίηση πατώματος),η Golden,αφού διασταύρωσε το γεγονός,αρχικά μου πρότεινε πίστωση coins στον λογαριασμό μου.Καθότι το ποσό που πλήρωσα ήταν σχετικά υψηλό (288 ευρώ),τους ζήτησα να μου πιστώσουν την κάρτα μου που έκανα την αγορά με τα χρήματα και το έκαναν αμέσως.

Βλέπω οτι υπάρχει μια ανησυχία σχετικά με το Golden Deals,και θα ήθελα να καθησυχάσω ορισμένους που εξέφρασαν την δικαιολογημένη τους καχυποψία.

Θέλω να προλάβω ορισμένους που μπορεί να πουν:"να και ο εκπρόσωπος του Deal Site..." και να δηλώσω οτι δεν έχω απολύτως καμία σχέση μαζί τους πέρα από του πελάτη.

Ελπίζω να συνέβαλα στην αποφόρτιση του κλίματος που έχει δημιουργηθεί.

Δημοσ.

Μου είχε περάσει κι εμένα από το μυαλό αυτό με το pixmania πριν ένα μήνα και είχα διαβάσει αυτή τη σελίδα. Αν ισχύει κάτι τέτοιο μπορεί να έχετε ελπίδα να παραλάβετε αλλά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιοί άλλοι μπορεί να εμπλέκονται σ' αυτή την ιστορία και με ποιά ιδιότητα πλέον. Απλά παρακολουθούμε.

Δημοσ.

http://www.pixmania-pro.gr/gr/gr/r/panasonic%20ft3/0_0_0/?txtSearch1=panasonic%20ft3

Τις φωτογραφικές θα τις πάρουμε 06/04/2012 σε κόκκινο χρώμα

http://www.pixmania-pro.gr/gr/gr/r/Samsung%20UE32D6500/0_0_0/?txtSearch1=Samsung%20UE32D6500

Την τηλεόραση οσοι πήραν πήραν ...

6/4 είναι η FT20, η FT3 είναι άμεσα διαθέσιμη.

Δημοσ.

Καλα θα πεσω απ τα συννεφα αν ανακαλυψω οτι η μαιρη απλα επεισε ολοκληρο deal site να συναψει συμφωνια μαζι της για dropshipping!!

Τωρα ερχονται οι ευθυνες του deal site. Πως συμφωνει να κανει εμπορικη συναλλαγη? Η εταιρεια in the box υπαρχει ή ειναι μονο στα χαρτια? αρα και γι αυτο δεν εκδιδει αποδειξεις? Τι διαλο, και κοινοφελης οργανισμος να ηταν θα ειχε καποιο καταστατικο λειτουργιας, κατι!

το κριμα σε οσους κατεθεσαν εξτρα χρηματα στο λογαριασμο της για περισσοτερες ιντσες και 3δ γιαλυα

Δημοσ.

...αυτό το "πληρωμή χωρίς ΦΠΑ" δεν το καταλαβαίνω πάντως :unsure:

Θα το βρείτε πατώντας στο κάτω μέρος της σελίδας

Αν έχεις επιχείρηση που μπορεί να κάνει ενδοκοινοτικές συναλλαγές μπορείς να αγοράζεις από τις χώρες της ΕΕ χωρίς ΦΠΑ.

Για τους ιδιώτες δεν ξέρω αν υπάρχει αντίστοιχο καθεστώς.

Δημοσ.

Αν έχεις επιχείρηση που μπορεί να κάνει ενδοκοινοτικές συναλλαγές μπορείς να αγοράζεις από τις χώρες της ΕΕ χωρίς ΦΠΑ.

εδω παιζει η κομπινα της μαιρης...

για φαντασου, αν ερχοντουσαν οι τηλεορασεις αμεσως ολοι θα νομιζαμε πως το Inthebox ειναι μια αποθηκη που εμπορευεται τεραστιο ογκο ηλεκτρονικων ωστε να μπορει να κανει τιμη... @@ μεντολες

Δημοσ.

οκ, μέχρι εδώ, μετά στη πώληση όμως δεν θα πρέπει να βάλω ΦΠΑ κανονικά? δε γίνεται να μη κοπούν κανονικά οι αποδείξεις μετά εδώ, έτσι δεν είναι?

Δημοσ.

οκ, μέχρι εδώ, μετά στη πώληση όμως δεν θα πρέπει να βάλω ΦΠΑ κανονικά? δε γίνεται να μη κοπούν κανονικά οι αποδείξεις μετά εδώ, έτσι δεν είναι?

Ναι, προφανώς. Αλλά το ΦΠΑ το παίρνεις πίσω (η επιχείρηση εννοώ). Αλλά για να το κάνεις αυτό πρέπει να έχεις εμπορική δραστηριότητα.

Δημοσ.

Μου είχε περάσει κι εμένα από το μυαλό αυτό με το pixmania πριν ένα μήνα και είχα διαβάσει αυτή τη σελίδα. Δεν ξέρω αν θυμάστε αλλά σας θυμίζω ότι κάπου έγραφε στην σελίδα τους το InTheBox για συνεργασία με μεγάλο Πανευρωπαικό παίκτη και είχε πάει και το μυαλό μου σε συνεργασία με το pixmania από τότε. Αν ισχύει κάτι τέτοιο μπορεί να έχετε ελπίδα να παραλάβαιτε αλλά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιοί άλλοι μπορεί να εμπλέκονται σ' αυτή την ιστορία και με ποιά ιδιότητα πλέον. Όμως αυτή η απουσία της κ. Πρεβεζάνου είναι ανησυχητική τις τελευταίες μέρες. Απλά παρακολουθούμε τις εξελίξεις πιά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...