Προς το περιεχόμενο

κουπονι - Samsung UE32D6500 32" 3D LED - 399e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζεις εσύ ή κάποιος άλλος εδώ μέσα τον τρόπο με τον οποίο συμφώνησε η Πρεβεζάνου να φέρει τις τηλεοράσεις ή και τα άλλα προϊόντα στην Ελλάδα;

Εγώ, τουλάχιστον, όχι, και αφού 1) όχι μόνο δεν έχει στείλει αλλά αναβάλλει συνεχώς να στείλει αποδείξεις, σ' αυτούς που παρέλαβαν, και 2) επαναλαμβάνει ότι δεν είναι εμπορικό κατάστημα, και, επομένως, δεν έκανε η ίδια την εισαγωγή, ώστε να εκδώσει αποδείξεις, πιστεύω ότι προσπαθεί να ξεπεράσει το θέμα με κάποιο μεσοβέζικο τρόπο, οπωσδήποτε, όμως, έξω από τη διαδικασία που περιγράφεις.

Λες να τις εφερε σαν πελατης Λιανικης ? Ακομα και ετσι να ηταν πως μπορει να τις μεταπωλει με κερδος ? Δεν υπαρχει παραθυρακι, αν δεν εκδοθουν επισημες αποδειξεις μαλλον κατι παιζει με το που βρισκεται η εδρα και φυσικα δεν θα υπαρχει καταβολη φορου στο Ελλ. Κρατος.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αγαπητοί πελάτες,

Πολλοί έχετε εκδηλώσει την ανησυχία σας για την παραλαβή των προϊόντων Panasonic Lumix FT3 και Samsung 32” D6500 που αγοράσατε μέσω της προσφοράς μας στο GoldenDeals.gr.

Σας καλούμε να μην ανησυχείτε, καθώς όσοι δεν έχετε παραλάβει τα προϊόντα σας μέχρι την 01/03/12, θα επιστραφούν τα χρήματά σας.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του InTheBox. Το ελαβα πριν λιγο!!!!!!!!

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά παρακολουθώ το θέμα καθημερινώς γιατί εκτός του ότι είχα την ίδια αγωνία με εσάς, σκόπευα να αγοράσω κι άλλα πράγματα από το συγκεκριμένο κατάστημα κάτι που φυσικά δε πρόκειται να γίνει. Εγώ παρέλαβα στις 8/2. Έκανα το λάθος και χρησιμοποίησα την επαγγελματική μου κάρτα για την αγορά της προσφοράς και γιαυτό ζήτησα να μου στείλουν τιμολόγιο αντί απλής απόδειξης και τους έδωσα τα επαγγελματικά μου στοιχεία. Δεν έχω λάβει τίποτα μέχρι τώρα. Να υποθέσω ότι για την εγγύηση της τηλεόρασης στην ελληνική αντιπροσωπεία απαραίτητη είναι η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς ώστε να φαίνεται η ημερομηνία? Η αρκεί ένα απλό register με το serial number στο site της samsung? Ξέρει κάποιος να μου απαντήσει?

Όσον αφορά για το από που προμηθεύεται τις τηλεοράσεις.....Όταν παρέλαβα, έτσι όπως ξεπακετάριζα, βλέπω στο κουτί στα πλάγια ένα αυτοκόλλητο αποστολής της UPS. Μου έκανε εντυπώση και όπως το κοιτάω καλύτερα βλέπω εκτός από το barcode και τον αριθμό της αποστολής, και τα στοιχεία του αποστολέα αναλυτικά. Ήταν από ένα μαγαζί στην Γαλλία. Έγραφε αναλυτικά την ονομασία και τη διεύθυνση του μαγαζιού, τηλέφωνα, και το όνομα αυτού που το έστελνε. Παραλήπτης ήταν η κυρία Πρεβεζάνου, με στοιχεία παραλαβής αυτά που γράφει στο site της, εκεί που είναι τα γραφεία του μαγαζιού της. Οπότε καταρρίπτεται αυτό που υποστήριξε ένας φίλος ότι πάνε απευθείας στην ACS από το εξωτερικό. Επίσης καταρρίπτεται και αυτό που λένε στο συγκεκριμένο site ότι ΔΕΝ εμπορεύονται προιόντα, τουλάχιστον όσον αφορά την τηλεόραση. Κραυγαλέα περίπτωση φοροδιαφυγής. Εμένα το voucher της acs σαν αποστολέα έγραφε Πρεβεζάνου. Και φυσικά δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι θα μου κόψει τιμολόγιο ή απόδειξη ο Γάλλος, ο οποίος παρέδωσε το προιόν στην Πρεβεζάνου, σύμφωνα με το voucher-αυτοκόλλητο της UPS, άρα και του συνοδευτικού παραστατικού του προιόντος. Η βλακεία από μέρους μου είναι ότι δεν κράτησα το κουτί επειδή ήταν πολύ ογκώδες και το πέταξα χωρίς να σημειώσω τα στοιχεία του μαγαζιού στην Γαλλία. Βασικά εκείνη τη στιγμή δε με ένοιαζε γιατί ήθελα απλά να εγκαταστήσω την τηλεόραση, χωρίς να με απασχολεί το από που την έφερε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά τις σημερινές ανακοινώσεις και την εμφάνιση νέων μελών, αυτή είναι η ενημερωμένη λίστα:

Π=Παλαιό μέλος

Ν=Νέο μέλος (μετά την αγορά του κουπονιού για την τηλεόραση)

1. 0012 trizoniotis................Ν.....................

2. 1232 davidcas.................Π.....................

3. 1235 pκokki....................Ν.................

4. 1239 seaman72 ..............Π.....................15/2 παρέλαβε

5. 1308 scoopmail1.............Π......................παρέλαβε

6. 1397 apotos....................Π......................15/2, 17/2, 22/2 ή 24/2

7. 1399 dfilipus....................Ν.....................15/2 παρέλαβε

8. 1404 THOMAS23...............Π.....................8/2.παρέλαβε

9. 1408 GEORGIOS2012..........Ν....................14/2 παρέλαβε

10. 1435 maomao..................Ν.....................15/2, 21/2

11. 1447 vmal677...................Ν.....................18/2, 24/2

12. 1474 rufianos .................Π.....................18/2

13. 1487 fipap33...................Ν......................20/2

14. 1497 kkaras78................Π......................18/2

15. 1499 Δημήτρης73............Ν......................

16. 1501 a400......................Π......................18/2

17. 1504 Stalitsa7................Ν........................παρέλαβε

18. 1509 valkyria_gr..............Ν......................17/2

19. 1513 kostis6844.............Ν.......................20/2

20. 1519 giannis_isavella.......Ν......................18/2, 20/2

21. 1568 eliassot..................Π.......................21/2

22. 1569 kokotinos................Ν.....................21/2

23. 1628 nsevdalis...............Ν......................21/2

24. 1579 moufas83...............Π.....................παρέλαβε

25. 1709 loupi.......................Π....................17/2

26. 1706 zervis.....................Ν.....................21/2?

27. 1715 odiblack..................Ν....................

28. 1742 m.a.r.i.o.s ..............Π.....................17/2

29. 1920 kaizer690................Ν.....................20/2

30. ???? eXrhsot...................Π.....................21/2

31. ???? antb........................Ν....................29/2 επιστροφή χρημάτων

32. ???? sxe13.....................Ν....................

33. ???? GusK21..................Ν....................18/2

34. ???? oxman7..(+150).......Ν....................

35. ???? gl_71......................Ν..................παρέλαβε

36. ???? mu80......................Ν....................

37. ???? ivanl........................Ν..................

38. ???? anfilouis..................Ν..................

39. ???? mns........................Ν..................

40. ???? skamandr................Ν.................

41. ???? babakos..................Ν.................

42. ???? TonisG.....................Ν.................

43. ???? mestokouti..............Ν.................

44. ???? aioannou.................Ν..................

45. ???? Profisher..................Ν.................1/3 επιστροφή χρημάτων

46. ???? keraki......................Ν.................

47. ???? haroulita..................Ν................1/3 επιστροφή χρημάτων

48. ???? gcap.......................Π................

49. ???? legacy......(+270)......Ν................

1. londinaras.........................Π................

2. Morheeba..........................Ν...............

Εάν υπάρχουν λάθη ή ελλείψεις, παρακαλώ να ενημερώσετε.

Συνολικά, από τα 49 μέλη, τα 14 είναι παλαιά και τα 35 νέα και από τα 8 που έχουν παραλάβει τα 4 είναι παλαιά και τα άλλα 4 νέα.

ΥΓ. Με τη νέα αρίθμηση, τα μέλη που αγόρασαν, με έμβασμα, από το InTheBox και όχι μέσω GD

ΥΓ2. Στην παρένθεση τα επί πλέον χρήματα που έδωσαν τα μέλη για αναβάθμιση.

Επεξ/σία από makfil
Δημοσ.

Νομίζω πως θα ήταν καλύτερα να άλλαζε το αντικείμενο της λίστας από "παρέλαβε την τηλεόραση" σε "εισέπραξε πίσω τα χρήματά του" σύμφωνα με τα τελευταία γεγονότα που βλέπουμε πλέον για να έχει κάποια πρακτική αξία η παρακολούθησή της. Φιλικά πάντα

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Παλιος στο φόρουμ αλλα για πολύ καιρό απείχα..Αφορμή για επανασύνδεσή μου ήταν το θέμα με το inthebox.gr.

Η δικη μου εμπειρία εχει ως εξης περιληπτικά:

Παραγγέλνω ενα ζευγάρι θερμαινόμενα γαντια μηχανης στα 29 ευρω αντι 60 στις 9 ή 10/1.Μετα απο 10 μερες αναμονής και τηλεφωνο συνεχως κατειλημμένο,ΠΑΩ απο εκεί...Εθναρχου Μακαρίου κλπ,διακριτικά απ'έξω ΤΙΠΟΤΑ,κουδουνι με επωνυμία ΚΑΝΕΝΑ.Παίρνω τφ,δεν το σηκώνουν..Καλώ την GOLDEN DEALS,τους λεω όνομα,είμαι απο κάτω,για να μην τα κανω όλα π@υτ@ν@ πείτε μου τι γινεται..Μου λενε,ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ (!!!).Πραγματι σε 2 λεπτα εμφανίζεται μια φοβισμενη κοπελίτσα με δυο κουτια γάντια,μου λεει τι μεγεθος θελετε και μου δινει το Large.Της λεω που ειναι το μαγαζι,ποιο ειναι το αφεντικό σου,σε ποιον οροφο στεγαζεστε,δε μου έλεγε τίποτα στην αρχή,μετα λόγω επαγγέλματος-Ενστολος- ειδοποιεί το αφεντικό και κατεβαίνουν δυο ..Γεωργιανες να πω,Μολδαβες να πω λίγο είναι..Ατημελητες ,αχτενιστες,αβαφες,η μια συστηνεται σαν Πρεβεζανου.Γύρω στα 45..Να μην τα πολυλογω της κάνω τη σχετική φασαρία με απειλή για καταγγελία,αυτή παιρνει τη δικηγόρο της,κι εγω φεύγω και παω στο ΣΔΟΕ και κανω επωνυμη καταγγελια...τα γάντια τα πηρα αλλά θα της κανω χοντρο χουνερι..

Το κόλπο είναι απλό,παιρνουν προκαταβολικά τα φράγκα και τζιράρουν με δανεικό χρήμα..700 παραγγελίες απο 30 ευρω στα γάντια 21.000€.Not bad,βαλτε τωρα τι γινεται με την τηλεόραση ή με τη φωτογραφική μηχανή...Μην το αφήνετε,καταγγελία όλοι.Όχι να μας πιανουν και κορόιδα οι κάθε λογής αλλοδαπές.Εχει και Harvard εμαθα μη πω καμια κουβέντα..

Δημοσ.

Νομίζω πως θα ήταν καλύτερα να άλλαζε το αντικείμενο της λίστας από "παρέλαβε την τηλεόραση" σε "εισέπραξε πίσω τα χρήματά του" σύμφωνα με τα τελευταία γεγονότα που βλέπουμε πλέον για να έχει κάποια πρακτική αξία η παρακολούθησή της. Φιλικά πάντα

Δεν ξέρω τι εννοείς, αλλά οι συγκεκριμένοι 8 παρέλαβαν τηλεόραση.

Μετά την 1/3, ίσως έχουμε στοιχεία για να συμπληρώσουμε τη λίστα με όσους εισπράξουν τα χρήματά τους.

Δημοσ.

Παρακολουθω και γω το θεμα τις τελευταιες μερες απλα τωρα εκανα εγγραφη.Ουτε εγω εχω παραλαβει οπως και οι περισσοτεροι,το θέμα εινει να παρουμε τα χρηματα μας πισω.Η golden deal διαβεβαιωνει οτι τα χρηματα θα γυρισουν πισω αν μεχρι την 1/3 δεν εχουμε παραλαβει κατευθειαν στην καρτα την οποια χρησιμοποιησαμε για την αγορα.Θελω να πιστευω οτι θα ισχυσει γιατι δε νομιζω να τους συμφερει να γινει μεγαλος ντορος οταν καθημερινα υπαρχουν τοσες προσφορες για ενα καταστημα που δημιουργησε προβλημα.Εν το μεταξυ και εγω εστειλα το κωδικο κουπονιου για επιβεβαιωσει που ειχε ζητηθει μαζι με τον κωδικο acs.Αυτα και απο μενα....

Δημοσ.

Το κόλπο είναι απλό,παιρνουν προκαταβολικά τα φράγκα και τζιράρουν με δανεικό χρήμα..700 παραγγελίες απο 30 ευρω στα γάντια 21.000€.Not bad,βαλτε τωρα τι γινεται με την τηλεόραση ή με τη φωτογραφική μηχανή...Μην το αφήνετε,καταγγελία όλοι.Όχι να μας πιανουν και κορόιδα οι κάθε λογής αλλοδαπές.Εχει και Harvard εμαθα μη πω καμια κουβέντα..

το υπεθεσα κι εγω πριν , αν και σιγουρα καποιοι θα το θεωρησαν σεναριο του φωσκωλου...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω τι εννοείς, αλλά οι συγκεκριμένοι 8 παρέλαβαν τηλεόραση.

Μετά την 1/3, ίσως έχουμε στοιχεία για να συμπληρώσουμε τη λίστα με όσους εισπράξουν τα χρήματά τους.

Καλό είναι να σταματήσεις να είσαι τόσο υπερ της εταιρείας γιατί οι άνθρωποι που έχουν πρόβλημα δεν τους ενδιαφέρει πόσοι ΑΛΛΟΙ παρέλαβαν!! σταμάτα το πια αυτό....

Επεξ/σία από Konstantin77
Δημοσ.

Καλό είναι να σταματήσεις να είσαι τόσο υπερ της εταιρείας γιατί οι άνθρωποι που έχουν πρόβλημα δεν τους ενδιαφέρει πόσοι ΑΛΛΟΙ παρέλαβαν!! σταμάτα το ποια αυτό....

Δεν καταλαβαίνω τους λόγους, για τους οποίους προσπαθείς να μειώσεις αυτό που κάνω, αλλά είτε δεν διαβάζεις τα μηνύματά μου είτε δεν γνωρίζεις την ελληνική γλώσσα.

Η περιστασιακή παρουσία σου στο thread αυτό, δεν σου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζεις τι ενδιαφέρει και τι όχι τους (36-8 =) 28 που δεν παρέλαβαν την τηλεόραση που πλήρωσαν.

Παρόλο που παρακολουθώ, καθημερινά, το θέμα, δεν γνωρίζω και εγώ τι τους ενδιαφέρει και τι όχι, αλλά προσπαθώ να αποτυπώνω την πραγματική κατάσταση των παραγγελιών, ώστε να έχουν συγκεντρωτική εικόνα όλων των στοιχείων οι άμεσα ενδιαφερόμενοι.

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά παρακολουθώ το θέμα καθημερινώς γιατί εκτός του ότι είχα την ίδια αγωνία με εσάς, σκόπευα να αγοράσω κι άλλα πράγματα από το συγκεκριμένο κατάστημα κάτι που φυσικά δε πρόκειται να γίνει. Εγώ παρέλαβα στις 8/2. Έκανα το λάθος και χρησιμοποίησα την επαγγελματική μου κάρτα για την αγορά της προσφοράς και γιαυτό ζήτησα να μου στείλουν τιμολόγιο αντί απλής απόδειξης και τους έδωσα τα επαγγελματικά μου στοιχεία. Δεν έχω λάβει τίποτα μέχρι τώρα. Να υποθέσω ότι για την εγγύηση της τηλεόρασης στην ελληνική αντιπροσωπεία απαραίτητη είναι η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς ώστε να φαίνεται η ημερομηνία? Η αρκεί ένα απλό register με το serial number στο site της samsung? Ξέρει κάποιος να μου απαντήσει?

Όσον αφορά για το από που προμηθεύεται τις τηλεοράσεις.....Όταν παρέλαβα, έτσι όπως ξεπακετάριζα, βλέπω στο κουτί στα πλάγια ένα αυτοκόλλητο αποστολής της UPS. Μου έκανε εντυπώση και όπως το κοιτάω καλύτερα βλέπω εκτός από το barcode και τον αριθμό της αποστολής, και τα στοιχεία του αποστολέα αναλυτικά. Ήταν από ένα μαγαζί στην Γαλλία. Έγραφε αναλυτικά την ονομασία και τη διεύθυνση του μαγαζιού, τηλέφωνα, και το όνομα αυτού που το έστελνε. Παραλήπτης ήταν η κυρία Πρεβεζάνου, με στοιχεία παραλαβής αυτά που γράφει στο site της, εκεί που είναι τα γραφεία του μαγαζιού της. Οπότε καταρρίπτεται αυτό που υποστήριξε ένας φίλος ότι πάνε απευθείας στην ACS από το εξωτερικό. Επίσης καταρρίπτεται και αυτό που λένε στο συγκεκριμένο site ότι ΔΕΝ εμπορεύονται προιόντα, τουλάχιστον όσον αφορά την τηλεόραση. Κραυγαλέα περίπτωση φοροδιαφυγής. Εμένα το voucher της acs σαν αποστολέα έγραφε Πρεβεζάνου. Και φυσικά δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι θα μου κόψει τιμολόγιο ή απόδειξη ο Γάλλος, ο οποίος παρέδωσε το προιόν στην Πρεβεζάνου, σύμφωνα με το voucher-αυτοκόλλητο της UPS, άρα και του συνοδευτικού παραστατικού του προιόντος. Η βλακεία από μέρους μου είναι ότι δεν κράτησα το κουτί επειδή ήταν πολύ ογκώδες και το πέταξα χωρίς να σημειώσω τα στοιχεία του μαγαζιού στην Γαλλία. Βασικά εκείνη τη στιγμή δε με ένοιαζε γιατί ήθελα απλά να εγκαταστήσω την τηλεόραση, χωρίς να με απασχολεί το από που την έφερε.

Ακριβώς τα ίδια γράφει και το δικό μου κουτί το οποίο έχω κρατήσει και μπορώ να σας πω ότι το Γαλλικό κατάστημα είναι το EOLLIS LAB.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...