jtheogr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μην ψάχνετε για αποδείξεις δεν πρόκειται να πάρετε ......... το είχα γράψει και σε κάποιο ποστ πρίν αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία.
GEORGIOS2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 αποδειξη δεν πηρα,μου ειχαν στειλει e-mail 2 φορες Χαίρετε GEORGIOS, η κατάσταση της παραγγελίας No. 00001408 έχει αλλάξει η νέα κατάσταση είναι: Έχει αποσταλεί.στις 10.2.2012 ηταν παραδοση για 14.2.2012 αλλα δεν ηρθε εκεινη την ημερα,μου την στειλανε στισ 15.2 με acs το κουπονι δεν ζητησε,εχετε κανει την παραγγελια σας στο site inthebox? εκει στα σχολεια γραφετε το νουμερο του κουπονιου σας. και κατι ακομα για την αποδειξη,μου ειχε στειλει η κυρια Μαιρη στις 17.2 Απεστάλη 17 Φεβρουάριος 2012 - 09:27 πμ Καλημέρα George. Αύριο θα στείλουμε όλες τις αποδείξεις σε όσους έχουν παραλάβει μέχρι τώρα. Κάνεις register στο website της samsung, και η εγγύησή σου ισχύει βάση του serial number.
Salvation81 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Οποτε ισως η τιμη να ηταν αποτελεσμα της μη εκδοσης αποδειξεων και αρα της μη αποδοσης ΦΠΑ....Μην ξεχναμε πως συμφωνα με οσα ειχαν πει καποιοι η Εδρα ειναι Αγγλια και αρα να ειναι καλλυμενοι απο αυτο.....Δεν ειμαι δικηγορος οποτε αν καποιος ξερει απο νομικα θεματα μηπως μπορεσει να μας διαφωτησει.....
eric_in Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 ...και να συμπληρώσω ότι μάλλον η acs σωστά πρέπει να έλεγε ότι δεν έχει παραλάβει τπτ από το inthebox.''αν'' έχει παραλάβει κάτι είναι από τον προμηθευτή που λένε τα παιδιά και δεν ξέρουμε ποιος μπορεί να είναι.
Salvation81 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 ...και να συμπληρώσω ότι μάλλον η acs σωστά πρέπει να έλεγε ότι δεν έχει παραλάβει τπτ από το inthebox.''αν'' έχει παραλάβει κάτι είναι από τον προμηθευτή που λένε τα παιδιά και δεν ξέρουμε ποιος μπορεί να είναι. Λιγο απιθανο....Για να γινει αυτο επρεπε ο προμηθευτης να στειλει ξεχωριστα σε καθε διευθυνση το προιον απευθειας κατι που κοστιζει παρα πολυ και λογικο να μην εκανε ο προμηθευτης, δεν ειναι εξαλλου δικια του δουλεια..... Τα προιοντα λοιπον θα επρεπε να ερθουν σε συγκεκριμενο μερος εδω και μετα αποστολη στους αγοραστες.
GEORGIOS2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 εγω νομιζω οτι δεν εχει παραλαβει την δευτερη παρδιτα απο το εξωτερικο και για αυτο υπαρχει τετοια καθυστερηση. sorry παρτιδα
vviolent Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Πολύ λόγος γίνετε για το InTheBox και σχεδόν καθόλου για το GoldenDeals. Και μια ερώτηση ενός βλάκα που ξύνει την κεφαλή του: To GoldenDeals έχει πρόσωπο? Γιατί σύμφωνα με την ιδρυτική διακύρηξη μιας επιχείρησης απαραίτητη προυπόθεση αποτελεί ο όρος ποιός είναι ο "Κατά τον Νόμον υπεύθυνος" αυτής. Όταν πριν ένα μήνα που ενδιαφερόμουν για την προσφορά κι έκανα την έρευνα στο site τους, δεν βρήκα τα σχετικά στοιχεία κάπου για να μπορώ να ελέγξω τη φερεγγυότητα τους. Δεν γνωρίζω αν στο μεταξύ έχει αλλάξει κάτι. Αν κάνω λάθος διορθώστε με παρακαλώ. Αν όμως όχι, τότε που βασίζετε την αισιοδοξία σας να πάρετε πίσω τα χρήματά σας αν κάτι στραβώσει και σ' αυτό το μέτωπο και που νομίζετε θα στραφείτε για να διεκδεικίσετε το Δίκαιό σας? Μήπως επαφίεστε στην "καλή πίστη" και της εν λόγω υπηρεσίας έτσι απλά επειδή το έγραψε κάπου? Να με συμπαθάτε αν έχω θέσει ηλίθια ερωτήματα, κατάγωμαι βλέπετε από χωριό και δεν το κατέχω καλά το ρημάδι το άθλημα. Ξέρω όμως "ένα κι ένα κάνουν δυό και πως τα φωνήεντα είναι επτά" κι μ' αυτόν που συναλλάσωμαι να τον κοιτώ στα μάτια! Εύχομαι σε όλους να πάνε όλα καλά, να πάρετε πίσω τα χρήματά σας και να σας κάνει σοφότερους η εν λόγω εμπειρία.
makfil Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Διαβάζω ένα σωρό σχόλια που αναφέρονται στη μη τιμολόγηση των τηλεοράσεων που ήρθαν είτε από Αγγλία είτε από Γαλλία και, επομένως, μη απόδοση του ΦΠΑ. Όλοι αυτοί που αναφέρονται σ΄αυτό το θέμα ξεχνάνε, βέβαια, ότι βρισκόμαστε (ακόμη) στην ΕΕ και όταν αγοράζεις οποιοδήποτε προϊόν από οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ δεν πληρώνεις και πάλι ΦΠΑ στην Ελλάδα Το θέμα που δημιουργείται, μετά τα παραπάνω νέα, είναι σχετικό με το είδος της απόδειξης που μπορεί (??) να λάβουν όσοι παρέλαβαν τηλεόραση, εάν αληθεύει ότι το κατάστημα δεν μπορεί να εκδώσει. Επαναλαμβάνω την πρόταση να συσπειρωθούν οι (34-8 =) 22 γνωστοί, μέχρι σήμερα, αγοραστές του κουπονιού και να προσπαθήσουν να βρουν νομικές συμβουλές για τις επόμενες ενέργειές τους, ώστε να είναι έτοιμοι να δραστηριοποιηθούν μετά την 1/3. Για το σκοπό αυτό, θα αναρτήσω νέα ενημερωμένη λίστα σε επόμενο post.
Salvation81 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Διαβάζω ένα σωρό σχόλια που αναφέρονται στη μη τιμολόγηση των τηλεοράσεων που ήρθαν είτε από Αγγλία είτε από Γαλλία και, επομένως, μη απόδοση του ΦΠΑ. Όλοι αυτοί που αναφέρονται σ΄αυτό το θέμα ξεχνάνε, βέβαια, ότι βρισκόμαστε (ακόμη) στην ΕΕ και όταν αγοράζεις οποιοδήποτε προϊόν από οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ δεν πληρώνεις και πάλι ΦΠΑ στην Ελλάδα Το θέμα που δημιουργείται, μετά τα παραπάνω νέα, είναι σχετικό με το είδος της απόδειξης που μπορεί (??) να λάβουν όσοι παρέλαβαν τηλεόραση, εάν αληθεύει ότι το κατάστημα δεν μπορεί να εκδώσει. Επαναλαμβάνω την πρόταση να συσπειρωθούν οι (34-8 =) 22 γνωστοί, μέχρι σήμερα, αγοραστές του κουπονιού και να προσπαθήσουν να βρουν νομικές συμβουλές για τις επόμενες ενέργειές τους, ώστε να είναι έτοιμοι να δραστηριοποιηθούν μετά την 1/3. Για το σκοπό αυτό, θα αναρτήσω νέα ενημερωμένη λίστα σε επόμενο post. Μα τι λες ? Αυτο ισχυει για τελικους αγοραστες Λιανικης, δλδ ΕΜΑΣ, οχι για μεταπωληση προιοντων οπως γινεται εδω μεσω εταιρειας. ΔΕΝ μπορει πχ να αγορασει κατι το LIDL (παραδειγμα) σαν πελατης Χονδρικης απο το Amazon, το Pixmania η το Cedrus πχ και μετα να το μεταπωλησει σε εμενα Διχως να κοψει αποδειξη αγορας απο εκεινους. Ειλικρινα αν δεν γνωριζεις τπτ σχετικα με το θεμα Χονδρικων αγορων Απορω γιατι απαντας και μαλιστα με εριστικο υφος.
giannis_isavella Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 εγω παλι λεω πως αν εχει εστω και την παραμικρη τσιπα πανω της η κα πρεβεζανου να βγει και να μας απαντησει σε μια και μονο ερωτηση: θα παραλαβουμε?ναι ή οχι? γιατι οσοι εχουμε αναγκη την τηλεοραση να μην χασουμε τις τελευταιες μερες των εκπτωσεων και να παμε να προλαβουμε καμμια προσφορα σε κανενα πολυκαταστημα ...ζηταω πολλα?
kokotinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Το inthebox πριν μια βδομάδα μου έστειλε email να στείλω στο golden deals τον αριθμό του κουπονιου και τον αριθμο της acs για ταυτοποίηση στοιχείων,έστειλε και σε εσάς;
oxman7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Το inthebox πριν μια βδομάδα μου έστειλε email να στείλω στο golden deals τον αριθμό του κουπονιου και τον αριθμο της acs για ταυτοποίηση στοιχείων,έστειλε και σε εσάς; σε εμενα ναι
makfil Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μα τι λες ? Αυτο ισχυει για τελικους αγοραστες Λιανικης, δλδ ΕΜΑΣ, οχι για μεταπωληση προιοντων οπως γινεται εδω μεσω εταιρειας. ΔΕΝ μπορει πχ να αγορασει κατι το LIDL (παραδειγμα) σαν πελατης Χονδρικης απο το Amazon, το Pixmania η το Cedrus πχ και μετα να το μεταπωλησει σε εμενα Διχως να κοψει αποδειξη αγορας απο εκεινους. Ειλικρινα αν δεν γνωριζεις τπτ σχετικα με το θεμα Χονδρικων αγορων Απορω γιατι απαντας και μαλιστα με εριστικο υφος. Γνωρίζεις εσύ ή κάποιος άλλος εδώ μέσα τον τρόπο με τον οποίο συμφώνησε η Πρεβεζάνου να φέρει τις τηλεοράσεις ή και τα άλλα προϊόντα στην Ελλάδα; Εγώ, τουλάχιστον, όχι, και αφού 1) όχι μόνο δεν έχει στείλει αλλά αναβάλλει συνεχώς να στείλει αποδείξεις, σ' αυτούς που παρέλαβαν, και 2) επαναλαμβάνει ότι δεν είναι εμπορικό κατάστημα, και, επομένως, δεν έκανε η ίδια την εισαγωγή, ώστε να εκδώσει αποδείξεις, πιστεύω ότι προσπαθεί να ξεπεράσει το θέμα με κάποιο μεσοβέζικο τρόπο, οπωσδήποτε, όμως, έξω από τη διαδικασία που περιγράφεις.
mu80 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Το inthebox πριν μια βδομάδα μου έστειλε email να στείλω στο golden deals τον αριθμό του κουπονιου και τον αριθμο της acs για ταυτοποίηση στοιχείων,έστειλε και σε εσάς; ... Σας καλούμε και σας παρακαλούμε όλους θερμά να αποστείλετε ένα email στο [email protected] με ένδειξη «Αγορά προσφοράς από το InTheBox» στο οποίο θα αναγράφετε το όνομά σας, τον κωδικό του κουπονιού σας και τον αριθμό αποστολής της ACS, ώστε να προχωρήσουμε σε ταυτοποίηση του email του αγοραστή με το email της παραγγελίας από το InTheBox. Αν θέλετε να αφήσετε σχόλια για το προϊόν, θα χαιρόμασταν να τα προωθούσατε και αυτά. ... Ναι, και εγώ το έλαβα αυτό το e-mail Και έστειλα στο Golden Deals όνομά, κωδικό του κουπονιού, αριμθμο αποστολής ACS που ακυρώθηκε αργότερα
p.chris Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Διαβάζω ένα σωρό σχόλια που αναφέρονται στη μη τιμολόγηση των τηλεοράσεων που ήρθαν είτε από Αγγλία είτε από Γαλλία και, επομένως, μη απόδοση του ΦΠΑ. Όλοι αυτοί που αναφέρονται σ΄αυτό το θέμα ξεχνάνε, βέβαια, ότι βρισκόμαστε (ακόμη) στην ΕΕ και όταν αγοράζεις οποιοδήποτε προϊόν από οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ δεν πληρώνεις και πάλι ΦΠΑ στην Ελλάδα Το θέμα που δημιουργείται, μετά τα παραπάνω νέα, είναι σχετικό με το είδος της απόδειξης που μπορεί (??) να λάβουν όσοι παρέλαβαν τηλεόραση, εάν αληθεύει ότι το κατάστημα δεν μπορεί να εκδώσει. Επαναλαμβάνω την πρόταση να συσπειρωθούν οι (34-8 =) 22 γνωστοί, μέχρι σήμερα, αγοραστές του κουπονιού και να προσπαθήσουν να βρουν νομικές συμβουλές για τις επόμενες ενέργειές τους, ώστε να είναι έτοιμοι να δραστηριοποιηθούν μετά την 1/3. Για το σκοπό αυτό, θα αναρτήσω νέα ενημερωμένη λίστα σε επόμενο post. Φίλε, είσαι ιδιάζουσα περίπτωση, για να το θέσω κόσμια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις