Προς το περιεχόμενο

κουπονι - Samsung UE32D6500 32" 3D LED - 399e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως λέει και ο αποπάνω, το κουπόνι δεν εχει barcode. Οταν παραδίδεται ζητείται ταυτότητα. Βεβαια θα μπορουσε να τα τυπώσει μονη της αφου έχει τους κωδικούς.

Τελικα εχουμε επισημη απάντηση απο το deal site για το πότε δίνονται τα λεφτά σε αυτον θα προμηθευει το εκαστοτε προϊόν ή την υπερεσία;

Αν τα χρήματα πηγαινουν στον προμηθευτη αφου παραδόσει το προιόν, δεν νομίζω η Μαίρη να ήταν τοσο χαζή που να νόμιζε οτι θα τσεπωσει τα 200+ χιλιάρικα και θα την κάνει. Θα το ήξερε απο πριν. Εκτος αν έδωσε πλαστα εκτυπωμένα κουπόνια στο deal site κι έγινε μπουχός.

Μπορει κι εκεινη να κρεμάστηκε απο κάποιον που της ειχε τάξει φτηνα κομμάτια απο κάποια πηγή. Δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Σε κάθε περίπτωση, αφου γνωρίζει οτι τα χρήματα θα μας επιστραφουν απο το deal site, και οτι δεν θα αρχισουμε να την κυνηγάμε όλοι μαζι, λιγο την νοιάζει.

Την βλέπω σύντομα σε αφίσα παραλιακου μπουζουκτζίδικου (αφου φαιενται να τραγουδάει στο site που ανεβάσατε), γιατι σε managerial - sales πόστο δεν βλεπω να ξαναδουλευει :-P

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μπορει κι εκεινη να κρεμάστηκε απο κάποιον που της ειχε τάξει φτηνα κομμάτια απο κάποια πηγή. Δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Σε κάθε περίπτωση, αφου γνωρίζει οτι τα χρήματα θα μας επιστραφουν απο το deal site, και οτι δεν θα αρχισουμε να την κυνηγάμε όλοι μαζι, λιγο την νοιάζει.

Συμφωνω απόλυτα. Πάντος με τόσο φούμαρο που μας πούλησε μέχρι στιγμής, έκανε χαλάρα για Ελληνας πολιτικός , τουλάχιστον υφυπουργός . Κρίμα που δεν την ανακάλυψαν νωρίτερα τα κόμματα να γλιτώναμε και εμείς να κονομουσε κανα εκατομμύριο στην Ελβετία και αυτή ....

Δημοσ.

Οπως λέει και ο αποπάνω, το κουπόνι δεν εχει barcode. Οταν παραδίδεται ζητείται ταυτότητα. Βεβαια θα μπορουσε να τα τυπώσει μονη της αφου έχει τους κωδικούς.

Τελικα εχουμε επισημη απάντηση απο το deal site για το πότε δίνονται τα λεφτά σε αυτον θα προμηθευει το εκαστοτε προϊόν ή την υπερεσία;

Αν τα χρήματα πηγαινουν στον προμηθευτη αφου παραδόσει το προιόν, δεν νομίζω η Μαίρη να ήταν τοσο χαζή που να νόμιζε οτι θα τσεπωσει τα 200+ χιλιάρικα και θα την κάνει. Θα το ήξερε απο πριν. Εκτος αν έδωσε πλαστα εκτυπωμένα κουπόνια στο deal site κι έγινε μπουχός.

Την βλέπω σύντομα σε αφίσα παραλιακου μπουζουκτζίδικου (αφου φαιενται να τραγουδάει στο site που ανεβάσατε), γιατι σε managerial - sales πόστο δεν βλεπω να ξαναδουλευει :-P

Ακομα και ετσι οπως λες να ειναι τα πραγματα δεν θα ελεγα πως πρεπει να την "λυπασαι", δεν πας να σπουδασεις στο Χαρβαρντ (συμφωνα με οσα λεει στο εταιρικο της προφιλ) αν δεν εχεις την αναλογη "ανεση"...

Δημοσ.

Απο την αρχική σελίδα του site:

Το τηλεφωνικό μας κέντρο δε λειτουργεί προσωρινά λόγω βλάβης.

Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση.

Η ομάδα του InTheBox.

...

Δημοσ.

Απο την αρχική σελίδα του site:

Το τηλεφωνικό μας κέντρο δε λειτουργεί προσωρινά λόγω βλάβης.

Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση.

Η ομάδα του InTheBox.

...

Αφου αναφερθηκε καιρο πριν πως εχουν "νοικιασει" τηλεφωνικο κεντρο και δεν εχουν δικο τους...........

Δημοσ.

Μετά τη δήλωση του (παλαιού) μέλους davidcas και του νέου sxe13 ότι αγόρασαν την τηλεόραση, αυτή είναι η ενημερωμένη λίστα:

ΠΡΟΣΟΧΗ

Μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις του καταστήματος πώλησης, οι αναφερόμενες ημερομηνίες παράδοσης δεν ισχύουν πλέον και η δέσμευση είναι ότι θα παραδοθούν ΟΛΕΣ μέχρι την 1/3

1. 0012 trizoniotis.....................................

2. 1232 davidcas......................................

3. 1239 seaman72 ...................................15/2 παρέλαβε

4. 1308 scoopmail1...................................παρέλαβε

5. 1397 apotos..........................................15/2, 17/2, 22/2 ή 24/2

6. 1399 dfilipus.........................................15/2 παρέλαβε

7. 1404 THOMAS23..................................παρέλαβε

8. 1408 GEORGIOS2012.............................14/2 παρέλαβε

9. 1435 maomao.......................................15/2, 21/2

10. 1474 rufianos .......................................18/2

11. 1487 fipap33..........................................20/2

12. 1497 kkaras78.....................................18/2

13. 1499 Δημήτρης73...................................

14. 1501 a400..........................................18/2

15. 1504 Stalitsa7.......................................παρέλαβε

16. 1509 valkyria_gr...................................17/2

17. 1513 kostis6844..................................20/2

18. 1519 giannis_isavella...........................18/2, 20/2

19. 1568 eliassot.......................................21/2

20. 1569 kokotinos....................................21/2

21. 1579 moufas83...................................παρέλαβε

22. 1709 loupi..........................................17/2

23. 1706 zervis.........................................21/2?

24. 1715 odiblack....................................

25. 1742 m.a.r.i.o.s .................................17/2

26. 1920 kaizer690...................................20/2

27. ???? eXrhsot......................................21/2

28. ???? antb..........................................

29. ???? sxe13.......................................

30. ???? GusK21.....................................18/2

31. ???? oxman7.....................................

32. ???? mu80........................................

33. ???? ivanl.........................................

34. ???? aris_rey (έχει παραγγείλει??) .....

35. ???? ErrorWebIs ..............................25/2, 2/3

Εάν υπάρχουν λάθη ή ελλείψεις, παρακαλώ να συμπληρωθούν.

ΥΓ1. Ενημέρωση ως προς 1) τα παλαιά μέλη m.a.r.i.o.s, loupi, apotos, eliassot, eXrhsot, rufianos, kkaras78, a400, zervis, davidcas και 2) τα νέα μέλη odiblack, giannis_isavell, kostis684, fipap33, kaizer690, kokotinos, antb, sxe13, GusK21, oxman7, mu80, ivanl, trizoniotis μερικά από τα οποία πήραν ενημέρωση αποστολής ΜΕΤΑ από την εγγραφή τους στο forum.

ΥΓ3. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, όσοι περίμεναν παράδοση από 15-18/2, θα παραλάβουν μέχρι την ΤΕ 22/2 και οι υπόλοιποι μέχρι 1/3 το αργότερο (25-29/2 είναι αργίες).

ΥΓ4. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, το μέλος ErrorWebIs ΔΕΝ θα παραλάβει, από εμένα, τουλάχιστον, το δώρο που είχα αποφασίσει να δώσω ...

Ρε παιδιά μπορεί να εμφανιστεί επιτέλους ένα από τα μέλη που έχει παραλάβει, σύμφωνα με την παραπάνω λίστα, να μας πει τι "παίζει"???

Δημοσ.

Γεια σε όλους. Συνεχίζω να διαβάζω το θέμα και να προβληματίζομαι ιδιαίτερα γιατί κι εγώ, παρόλο που παρέλαβα την τηλεόραση, δεν έχω λάβει απόδειξη. Μου είχαν πει ότι θα τη λάβω ηλεκτρονικά όπως λέει και στο site τους. Τους έστειλα και e-mail που τους ρωτούσα σχετικά με την απόδειξη χωρίς απάντηση. Θέλω όμως να σας πω ότι το κουπόνι δεν μου το πήρε ο κούριερ που μου παρέδωσε στην TV. Είπε ότι δεν χρειάζεται να του δώσω τίποτα! Τί να σας πω....

Επιτελους και ενας !!!! Ποτε την παρελαβες ?? σε ειδοποιησε κανεις ??? απο κουριερ???

Για πες μας κατι παραπανω

Δημοσ.

Γεια σε όλους. Συνεχίζω να διαβάζω το θέμα και να προβληματίζομαι ιδιαίτερα γιατί κι εγώ, παρόλο που παρέλαβα την τηλεόραση, δεν έχω λάβει απόδειξη. Μου είχαν πει ότι θα τη λάβω ηλεκτρονικά όπως λέει και στο site τους. Τους έστειλα και e-mail που τους ρωτούσα σχετικά με την απόδειξη χωρίς απάντηση. Θέλω όμως να σας πω ότι το κουπόνι δεν μου το πήρε ο κούριερ που μου παρέδωσε στην TV. Είπε ότι δεν χρειάζεται να του δώσω τίποτα! Τί να σας πω....

Παρέλαβα την τηλεόραση πριν 10 περίπου μέρες αλλά απόδειξη δεν πήρα ούτε εγώ.

Έστειλα mail για το θέμα αυτό και μου απάντησαν ότι εντός 4-5 ημερών, θα λάβω ηλεκτρονικά την απόδειξη από τον προμηθευτή τους. Τους ρώτησα εαν είναι νόμιμο να πληρώνω την εταιρεία τους και να παίρνω απόδειξη από καποιον άσχετο προμηθευτή και μου απάντησαν με τους όρους του καταστήματος. Δεν εμπορεύονται λένε τίποτα.

http://inthebox.gr/index.php/about-inthebox

Τα σχόλια δικά σας.

Υ.Γ.

Για όσους παρέλαβαν άλλα δεν το έψαξαν ακόμη, η τηλεόραση είναι customized για την Γαλλία και όχι για Ελλάδα.

Στο σκανάρισμα, τα επίγεια κανάλια που βρίσκει ξεκινούν από το νούμερο 800 και πάνω.

Δημοσ.

Αφου αναφερθηκε καιρο πριν πως εχουν "νοικιασει" τηλεφωνικο κεντρο και δεν εχουν δικο τους...........

Ακριβώς και με 1 ευρώ την εισερχόμενη κλήση μάλλον το budget βγήκε εκτός ....

Δημοσ.

To τηλεφωνικο κεντρο δε λειτουργει λογο βλαβης; Παιξε κανενα λοττο καλυτερα! Ολα τα κουλά στο inthebox συμβαινουν και καλα.

Στη διευθυνση στην ηλιουπολη εχει μια acs ειδοποιηση απο χθες το πρωι 10.30 και χθες το βραδυ που περασα στις 23.00 δεν την ειχανε παρει. Κανεις δεν ειναι εκει λοιπον. Παιδια να μαζευομαστε σιγα σιγα να δουμε πως θα το αντιμετωπισουμε ( και το golden deal δεν το εμπιστευομαι να σας πω την αληθεια) και αφηστε τις θεωριες για τα πτυχια της και δεν ξερω τι. Ενα θρασυτατο λαμογιο ειναι το κοριτσακι ( και ποιο λαμογιο δεν εχει θρασος θα μου πειτε) και τα πτυχια της λιγα μου λενε. Αν ειναι αληθινα ( γιατι ο καθενας δηλωνει οτι του κατεβει για να εντυπωσιασει) . Το θεμα ειναι γα..ώ τα δικά μας τα πτυχία που ενώ το ειχαμε ψιλιαστεί απο την αρχή ότι ηταν απάτη μασησαμε το κουτοχορτο..και καποιοι το καταπιαν παρακαλωντας για 3d γυαλια και περισσοτερες inches! H πρωτη μου κινηση ειναι καταγγελια συναλλαγης στης πιστωτικη μου..καντε κι εσεις το ιδιο..

Δημοσ.

Μίλησα με την Golden Deals και μου είπαν αν δεν έχουμε παραλάβει μέχρι 1/3 θα μας επιστρέψουν εκείνοι και όχι η InDeBox τα χρήματα στην κάρτα που χρησιμοποιήσαμε.

Δημοσ.

βγαλανε ανακοινωση στο site ..κυρια Μαιιιιιρηη..γιατι δεν το συζητατε και εδω; Δε μας καταδεχεστε;

Panasonic Lumix FT3 & Samsung 32'' 3D

In InTheBox .

Αγαπητοί πελάτες,

Πολλοί έχετε εκδηλώσει την ανησυχία σας για την παραλαβή των προϊόντων Panasonic Lumix FT3 και Samsung 32'' D6500 που αγοράσατε μέσω της προσφοράς μας στο GoldenDeals.gr.

Σας καλούμε να μην ανησυχείτε, καθώς όσοι δεν έχετε παραλάβει τα προϊόντα σας μέχρι την 01/03/12, θα επιστραφούν τα χρήματά σας.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του InTheBox.

Δημοσ.

Δλδ ΑΝ πουμε πως πηραν 300ε την καθε τηλεοραση απο τον προμηθευτη και μετα τα αλλα 99ε ειναι το δικο τους ποσοστο και του Golden Deals τοτε πως θα βγαλουν αποδειξη για 399ε αφου ΔΕΝ προμηθευονται προιοντα ?

Δημοσ.
εγω εχω παραλαβει την τηλεοραση' date='αποδειξη δεν μου εστειλαν,και στο τηλ 2 φορες μου λενε απο μερα σε μερα.[/quote']

Γεια σου φίλε Γιώργο.

Πρώτη μου απορία ήταν αν πήρες απόδειξη.

2. Έκανες κάποιες ενέργειες για να στη στείλουν ή απλά έτυχε;

3. Σου ζήτησαν το κουπόνι;

4. Στην έφερε η acs?

Sent from my iPad using Insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...