Προς το περιεχόμενο

κουπονι - Samsung UE32D6500 32" 3D LED - 399e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από inthebox.gr:

"Αγαπητοί πελάτες,

Πολλοί έχετε εκδηλώσει την ανησυχία σας για την παραλαβή των προϊόντων Panasonic Lumix FT3 και Samsung 32'' D6500 που αγοράσατε μέσω της προσφοράς μας στο GoldenDeals.gr.

Σας καλούμε να μην ανησυχείτε, καθώς όσοι δεν έχετε παραλάβει τα προϊόντα σας μέχρι την 01/03/12, θα επιστραφούν τα χρήματά σας.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του InTheBox."

καλα κρασια....γιατι ομως δε σηκωνουν κι ενα τηλεφωνακι να μας ενημερωσουν προσωπικα?φοβουνται κατι?

και γιατι δεν μας δινουν μια πιο λεπτομερη ανακοινωση?θα παραδωσουν?δε θα παραδωσουν?

και στην τελικη αυτο το ξεραμε...

μας το παν αλλοι...

εκεινοι τι θα κανουν δεν μας ειπαν ομως...

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εχεις δωσει τον κωδικο του κουπονιου,και οχι το κουπονι...

το κουπονι ειναι σε μορφη Pdf και θα το δωσεις εκτυπωμενο με την παραδοση της τηλεορασης.

μα δεν αλλάζει κάτι, το κουπόνι δεν γράφει τίποτα παραπάνω, τον ίδιο κωδικό έχει μέσα..

Δημοσ.

μα δεν αλλάζει κάτι, το κουπόνι δεν γράφει τίποτα παραπάνω, τον ίδιο κωδικό έχει μέσα..

'Εχει και ένα barcode, όμως... ;)

Δημοσ.

παιδια και στο τηλ/νο που μου ειχαν εμφανιστει ως λογιστηριο-γραμματεια.. 211..400 και μου ειχαν παρει αυτοι.πηρα σημερα και βγαινει μια κοπελα και λεει οτι ειναι απο τηλ/κη υπηρεσια και δε γνωριζει τι ειναι η Inthebox και ποτε δεν ακουσε τιποτα γι αυτην!σημαινει κατι αυτο...?

Δημοσ.

το αρχειο pdf μπορεις να το τυπωσεις μονο εσυ,ειναι προσωπικο...και γι αυτο το ζητανε να το παραδοσεις...

μονο οταν εχω αυτο το κουπονι στα χερια τους μπορουν να παρουν τα χρηματα...

μονο να γνωριζουν τον κωδικο δεν αρκει...τον κωδικο τον δινεις στη παραγγελια για να γινει ταυτοποιηση στοιχειων...ολη η δουλεια ειναι στο τελος με την παραδοση του τυπωμενου Pdf αρχειου...

Δημοσ.

Οκ παιδιά, αντί να κάνετε καταγγελίες ας προσευχηθουμε όλοι μαζι....

Γιαμα γιαμα γιαμα γιαμα.....

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Από inthebox.gr:

"Αγαπητοί πελάτες,

Πολλοί έχετε εκδηλώσει την ανησυχία σας για την παραλαβή των προϊόντων Panasonic Lumix FT3 και Samsung 32'' D6500 που αγοράσατε μέσω της προσφοράς μας στο GoldenDeals.gr.

Σας καλούμε να μην ανησυχείτε, καθώς όσοι δεν έχετε παραλάβει τα προϊόντα σας μέχρι την 01/03/12, θα επιστραφούν τα χρήματά σας.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του InTheBox."

Καλά, η Πρεβεζάνου δεν παίζεται... Ούτε μια εξήγηση γιατί κλείνει ραντεβού με courier για να παραδόσει ανύπαρκτα προϊόντα, ούτε αν θα παραδοθεί τελικά κάτι, ούτε ποιος θα επιστρέψει τα χρήματα. Με το Crazydeals τι γίνεται;

Δημοσ.

Από inthebox.gr:

"Αγαπητοί πελάτες,

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του InTheBox."

Μετά από αυτή την ανακοίνωση του καταστήματος, πιστεύω ότι όλοι πρέπει να συμφωνήσουμε, πλέον, στο ότι περιορίζονται σημαντικά οι πιθανότητες παράδοσης των τηλεοράσεων και των μηχανών στους αγοραστές.

Νομίζω ότι πρέπει από τώρα να ετοιμαστεί ένα σχέδιο άμυνας, όσων βρίσκονται σ' αυτή την κατηγορία, και να μην περιμένουν, μοιρολατρικά, μέχρι την 1/3, για να κινηθούν μετά την ημερομηνία αυτή. Πιστεύω ότι, θα χρειαστούν οι συμβουλές κάποιων νομικών, για τις περαιτέρω ενέργειες.

Κάλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε ... λέγαν οι γεροντότεροι ...

Δημοσ.

το αρχειο pdf μπορεις να το τυπωσεις μονο εσυ,ειναι προσωπικο...και γι αυτο το ζητανε να το παραδοσεις...

μονο οταν εχω αυτο το κουπονι στα χερια τους μπορουν να παρουν τα χρηματα...

μονο να γνωριζουν τον κωδικο δεν αρκει...τον κωδικο τον δινεις στη παραγγελια για να γινει ταυτοποιηση στοιχειων...ολη η δουλεια ειναι στο τελος με την παραδοση του τυπωμενου Pdf αρχειου...

αφού έχουν όλους τους κωδικούς!! μπορούν να τυπώσουν 400 κουπόνια και να τα πάνε στην goldendeals να πάρουνε τα χρήματα..άσε που δεν νομίζω να δίνουν τυπωμένα pdf στην goldendeals..λογικά σε κάποιο εσωτερικό site θα κάνουν εξαργύρωση βάζοντας τον κωδικό..

Δημοσ.

αφού έχουν όλους τους κωδικούς!! μπορούν να τυπώσουν 400 κουπόνια και να τα πάνε στην goldendeals να πάρουνε τα χρήματα..άσε που δεν νομίζω να δίνουν τυπωμένα pdf στην goldendeals..λογικά σε κάποιο εσωτερικό site θα κάνουν εξαργύρωση βάζοντας τον κωδικό..

σου απαντησαν πιο πανω οτι εχει και ενα barcode

Δημοσ.

σου απαντησαν πιο πανω οτι εχει και ενα barcode

Μα δεν έχει barcode το κουπόνι της Golden Deals! Και τέλος πάντων δεν είναι κάτι μαγικό. Αν ξέρεις τι αναπαριστά μπορείς να το τυπώσεις. Το πρόβλημα δεν είναι εκεί είναι ότι έχει γίνει πολύς ντόρος και δεν υπάρχει περίπτωση, θέλω να πιστεύω, να δώσουν χρήματα χωρίς να βεβαιωθούν για τις παραδόσεις.

Κάποιος με πρόλαβε....

Δημοσ.

Γεια σε όλους. Συνεχίζω να διαβάζω το θέμα και να προβληματίζομαι ιδιαίτερα γιατί κι εγώ, παρόλο που παρέλαβα την τηλεόραση, δεν έχω λάβει απόδειξη. Μου είχαν πει ότι θα τη λάβω ηλεκτρονικά όπως λέει και στο site τους. Τους έστειλα και e-mail που τους ρωτούσα σχετικά με την απόδειξη χωρίς απάντηση. Θέλω όμως να σας πω ότι το κουπόνι δεν μου το πήρε ο κούριερ που μου παρέδωσε στην TV. Είπε ότι δεν χρειάζεται να του δώσω τίποτα! Τί να σας πω....

Δημοσ.

Μα δεν έχει barcode το κουπόνι της Golden Deals! Και τέλος πάντων δεν είναι κάτι μαγικό. Αν ξέρεις τι αναπαριστά μπορείς να το τυπώσεις. Το πρόβλημα δεν είναι εκεί είναι ότι έχει γίνει πολύς ντόρος και δεν υπάρχει περίπτωση, θέλω να πιστεύω, να δώσουν χρήματα χωρίς να βεβαιωθούν για τις παραδόσεις.

Κάποιος με πρόλαβε....

συγνωμη λαθος δικο μου οντως τωρα που τσεκαρα ενα παλιο δεν εχει. Ζητω συγνωμη και απο τον sxe13, παρασυρθηκα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...