Προς το περιεχόμενο

κουπονι - Samsung UE32D6500 32" 3D LED - 399e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

φανταζομαι πως επειδη εγινε μεγαλος ντορος προφανως δεν δοθηκαν τα χρηματα στο inthebox χωρις να υπαρχουν εγγυησεις παραδοσης...κι εφοσον ετσι εγινε μαγκια μεγαλη του golden deals...

και πονηρα σκεφτομενος...μηπως και αυτο φταιει που δε παραλαβαμε?μηπως νομιζε θα παρει τα χρηματα και θα φερει τις τηλεορασεις και δεν τα πηρε με αποτελεσμα να μην μπορει να παραλαβει?λεω εγω τωρα...

αν μη τι αλλο δεν θα χασουμε τα χρηματα μας...

Ούτε εγώ πιστεύω ότι θα χάσουμε τα χρήματά μας, αλλά όλο αυτό μου φαίνεται περίεργο γιατί ο ντόρος ξεκίνησε μετά τις 14 μέρες αν δεν απατώμαι. Εκτός αυτού υποτίθεται ότι υπογράφονται συμφωνητικά μεταξύ των δύο εταιρειών που έχουν συγκεκριμένους όρους.

Άραγε θα μάθουμε ποτέ τι έχει συμβεί;

Εγω πάντως θα ήθελα να εμφανιστεί κάποιος που έχει παραλάβει να του κάνω 1-2 ερωτήσεις...

Δεν υπάρχει μία κοπελιά που υποτίθεται ότι της παραδόθηκε η τηλεόραση προσωπικώς απο την κα Πρεβεζάνου;

Παρεμπιπτόντως, την κουβάλησε μόνη της; :P

Δημοσ.

Ούτε εγώ πιστεύω ότι θα χάσουμε τα χρήματά μας, αλλά όλο αυτό μου φαίνεται περίεργο γιατί ο ντόρος ξεκίνησε μετά τις 14 μέρες αν δεν απατώμαι. Εκτός αυτού υποτίθεται ότι υπογράφονται συμφωνητικά μεταξύ των δύο εταιρειών που έχουν συγκεκριμένους όρους.

Άραγε θα μάθουμε ποτέ τι έχει συμβεί;

βασικα δε νομιζω να μαθουμε ποτε τι εγινε...εκτος αν βγαλει δελτιο τυπου η golden deals...

απο κει και περα δε νομιζω πως η golden deals ειναι καμμια χθεσινη να μην εχει παρει μετρα ασφαλειας για προστασια δικια της και των πελατων της...

οποτε ειμαστε πολυ τυχεροι που δεν θα χασουμε τα χρηματα μας...ολα τα αλλα θα μεινουν στην ιστορια...

κριμα γιατι εταζε και καφεδακια η κυρια για να εξηγησει σε καποιους απο εδω τα ανεξηγητα...

Δημοσ.

Εκείνη έταζε καφεδάκια, άλλοι τάζουν γιαουρτάκια :P

προβιο...με πετσα...

Επικοινωνησε κανεις με το IntheBox σημερα?

ουτε χτες,ουτε σημερα,ουτε ποτε....

μην προσπαθεις τζαμπα...

Δημοσ.

δεν το σηκωνει κανεις

με το golden deals που μιλησα μου ειπαν οτι εχουν παραδοθει καποιες μηχανες

Τους λεω υπαρχει ενας τουλαχιστον που να εχει παρει ??? ας εμφανιστει

Αλλα το τηλ. κεντρο του inthebox τιποτα

Δημοσ.

Για ποιο ΑΦΜ και ενημερώτητες λέτε στο σαιτ λέει ξεκάθαρα οτι το Inthebox δεν εμπορεύεται προιόντα οπότε δεν εκδίδει και αποδείξεις ή τιμολόγια.

Μια που το ανέφερα ας μας πει κάποιος απο αυτούς που έχουν παραλάβει απόδειξη πήραν ?

Δημοσ.

Συγγνώμη αλλα διαφωνώ. Τι πάει να πει θετική σκέψη και καρμα και σού ´πα μου ´πες. Τα παιδια εξαπατηθηκαν κατα 99%, μπορεί να συμβεί στον καθένα. Όλα θα βρουν το δρόμο τους με τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες. Μπορεί η κοπέλα με τα μάστερ να προέβλεπε χρεωκοπια της χώρας και ότι θα επικρατούσε το χάος. Ευτυχώς αυτο δεν έγινε, κράτος υπάρχει για λίγο ακόμα οποτε υπάρχει και δικαιοσύνη να επιληφθεί του θέματος.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Διαβάζω τα σχόλια σχετικά με τα ποσά που εισέπραξε η ιδιοκτήτρια και ... έγινε λαγός και, με δεδομένο ότι, όπως όλοι γνωρίζουμε, τα ποσά από την αγορά ενός προϊόντος εισπράττονται από το deal site και καταβάλλονται στο κατάστημα πώλησης, μετά την αφαίρεση της προμήθειας του deal site, όταν και όποτε το κατάστημα προσκομίσει στο deal site όσα κουπόνια έχει μαζέψει, διερωτώμαι από ποιο (άλλο) κεφάλαιο είναι διατεθιμένο το συγκεκριμένο deal site να επιστρέψει χρήματα σε όσους δεν παραλάβουν το προϊόν μέχρι το τέλος της προθεσμίας, εάν δεν εξακολουθεί να έχει τα χρήματα των αγοραστών;

Προφανώς, λοιπόν, τα χρήματα που κατέβαλαν οι αγοραστές εξακολουθούν να βρίσκονται στα χέρια του deal site.

Μήπως, μέσα στην περίοδο αγωνίας που περνάνε οι αγοραστές της τηλεόρασης, αλλά και της φωτογραφικής μηχανής, πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί με τα σχόλιά μας;

Μήπως δεν πρέπει να δυναμιτίζουμε περισσότερο την ήδη φορτισμένη κατάσταση και, ιδίως, αυτοί που δεν έχουν αγοράσει προσφορά από το συγκεκριμένο κατάστημα;

Μήπως πρέπει να συμπαρασταθούμε, με θετικές σκέψεις και ενέργειες, σε όλους αυτούς που προβληματίζονται για τις επόμενες ενέργειες τους, προκειμένου να διασφαλίσουν την παραλαβή του προϊόντος που αγόρασαν, αφού το deal site, τουλάχιστον το συγκεκριμένο, δήλωσε ότι η επιστροφή των χρημάτων είναι εξασφαλισμένη εάν δεν παραδοθούν μέχρι την 1/3 οι τηλεοράσεις;

Παραθέτω μερικές απλές σκέψεις, για προβληματισμό, δεδομένου ότι, ως επόμενη μέρα παραδόσεων είχε οριστεί η Παρασκευή 24/2, δηλαδή αύριο, και αφού χθες και προχθές δεν παραδόθηκε καμία τηλεόραση, τουλάχιστον στα μέλη του forum, όπως είχε ανακοινωθεί, οι πιθανότητες εμπρόθεσμης παράδοσης περιορίζονται σημαντικά και οι αγοραστές χρειάζονται σχόλια συμπαράστασης και προσδοκίας και όχι σχόλια που δυναμώνουν την απογοήτευση.

Αν και όλα τα μέχρι σήμερα δεδομένα είναι αρνητικά, σε βάρος του καταστήματος και, ιδιαίτερα, της ιδιοκτήτριας, θέλω να ελπίζω ότι οι τηλεοράσεις θα παραδοθούν, έστω και με αυτή τη μεγάλη καθυστέρηση ....

μαλλον εισαι ολιγον τι ακυρος...στο πρωτο κομματι λες πως θα παρει τα χρηματα οταν παραδοσει τα κουπονια...το Inthebox Κουπονι θα εχει οταν μου παραδοσει την τηλεοραση...οποτε λογικο ειναι να μην του εχει δωσει ακομα χρηματα η Golden deals...

δευτερον...αν διαβασεις τα σχολια μου γενικα θα ειδες πως εχω επικοινωνησει με την acs και μου απαντησα ρητα πως δεν εχουν παραλαβει τιποτα τις τελευταιες μερες απο το inthebox ,οποτε πιθανοτητες να παραλαβουμε ετσω και αυριο μηδενικες...

επισης να σε ενημερωσω πως αν δε πληρωσεις εφορια εκτελωνισμο σε τηλεοραση δε μπορεις να κανεις...οποτε αν το αφ δεν ειναι φορολογικα ενημερο τηλεοραση δεν εισαγεις...

και τελος ,ναι τα χρηματα θα μας επιστραφουν,αποζημιωση ομως για την κοροιδια δεν θα μας δοθει απο πουθενα,οποτε ασε μας να φωναζουμε και να κραζουμε μπας κι εκτονωθουμε λιγακι

ΥΓ μηπως να μαζευτουμε και να παμε μια μερα βολτα για καφεδακι απο την εδρα της εταιριας?

Δημοσ.

Συγγνώμη αλλα διαφωνώ. Τι πάει να πει θετική σκέψη και καρμα και σού ´πα μου ´πες. Τα παιδια εξαπατηθηκαν κατα 99%, μπορεί να συμβεί στον καθένα. Όλα θα βρουν το δρόμο τους με τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες. Μπορεί η κοπέλα με τα μάστερ να προέβλεπε χρεωκοπια της χώρας και ότι θα επικρατούσε το χάος. Ευτυχώς αυτο δεν έγινε, κράτος υπάρχει για λίγο ακόμα οποτε υπάρχει και δικαιοσύνη να επιληφθεί του θέματος.

Sent from my iPhone using Insomnia

Μπορείς να διαφωνείς για όσο θέλεις, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ανακατεύεις το κράτος σε ιδιωτικές υποθέσεις και αστικές διαφορές.

Μπορείς να μας πεις μια περίπτωση διαφοράς μεταξύ ιδιωτών, στην οποία παρενέβη το κράτος;

Η δικαιοσύνη μπορεί να παρέμβει μόνον όταν υπάρξει καταγγελία.

Αυτή την ώρα, όμως, οφείλουμε όλοι να συμπαρασταθούμε σε όσους αγόρασαν και δεν παρέλαβαν και μετά την 1/3 να βοηθήσουμε, με κάθε τρόπο, στην επίλυση του προβλήματος, όπως θα έχει διαμορφωθεί τότε.

Άποψή μου ...

Δημοσ.

μαλλον εισαι ολιγον τι ακυρος...στο πρωτο κομματι λες πως θα παρει τα χρηματα οταν παραδοσει τα κουπονια...το Inthebox Κουπονι θα εχει οταν μου παραδοσει την τηλεοραση...οποτε λογικο ειναι να μην του εχει δωσει ακομα χρηματα η Golden deals...

δευτερον...αν διαβασεις τα σχολια μου γενικα θα ειδες πως εχω επικοινωνησει με την acs και μου απαντησα ρητα πως δεν εχουν παραλαβει τιποτα τις τελευταιες μερες απο το inthebox ,οποτε πιθανοτητες να παραλαβουμε ετσω και αυριο μηδενικες...

επισης να σε ενημερωσω πως αν δε πληρωσεις εφορια εκτελωνισμο σε τηλεοραση δε μπορεις να κανεις...οποτε αν το αφ δεν ειναι φορολογικα ενημερο τηλεοραση δεν εισαγεις...

και τελος ,ναι τα χρηματα θα μας επιστραφουν,αποζημιωση ομως για την κοροιδια δεν θα μας δοθει απο πουθενα,οποτε ασε μας να φωναζουμε και να κραζουμε μπας κι εκτονωθουμε λιγακι

ΥΓ μηπως να μαζευτουμε και να παμε μια μερα βολτα για καφεδακι απο την εδρα της εταιριας?

νομίζω πως κάνεις λάθος, το inthebox έχει όλα τα κουπόνια αφού του τα έχει στείλει ο καθένας κάνοντας την παραγγελία μέσω του site του inthebox όπως περιγράφονταν εξαρχής. Το θέμα είναι, εφόσον έχει το inthebox όλα τα κουπόνια, πως γνωρίζει το goldendeals πόσες από τις τηλεοράσεις έχει παραδώσει ώστε και να αποδεσμεύσει τα χρήματα προς το inthebox. Γιατί από όσο γνωρίζω, με την ολοκλήρωση κάποιου deal, το goldendeals δίνει μόνο το 20% των χρημάτων πριν την παράδοση οποιουδήποτε προϊόντος..

Δημοσ.

Από inthebox.gr:

"Αγαπητοί πελάτες,

Πολλοί έχετε εκδηλώσει την ανησυχία σας για την παραλαβή των προϊόντων Panasonic Lumix FT3 και Samsung 32'' D6500 που αγοράσατε μέσω της προσφοράς μας στο GoldenDeals.gr.

Σας καλούμε να μην ανησυχείτε, καθώς όσοι δεν έχετε παραλάβει τα προϊόντα σας μέχρι την 01/03/12, θα επιστραφούν τα χρήματά σας.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του InTheBox."

Δημοσ.

Μπορει τοσα να της ελειπαν...

Ακομα δυσκολευομαι να πιστεψω πως ειναι φιασκο η υποθεση.

Απο την αλλη το inthebox εχει ολες τις προοπτικες να περιγραφει ως πυροτεχνημα. Τα εχει ολα ομως. Πολλα λεφτα τζιρο σε μιρκο διαστημα με μια υποτιθεμενη προσφορα , καθησυχασμο του πληθους ωστε να μην υπαρξουν αντιδρασεις για οσο περισσοτερο διαστημα γινεται, και στο τελος εξαφανιση.

Θυμηθειτε κατι κινεζικα site που πουλανε τα κινητα σε τιμες 2/3 της κανονικης του εμποριου.

Εδω ομως υπαρχει μαγαζι με αφμ, διευθυνση και ενα deal site μπροστα που ειναι χρονια στο χωρο και δε θα διακινδυνευσει τη φημη του.

Τωρα αν οντως της εβαλε σε λογαριασμο 150 εξτρα για την 40αρα και αυτη τα βαλει στην τσεπη τη θα μιλαμε για την απολυτη κοροιδια.

Λιγες μερες εμειναν. ημουν πολυ κοντα στην αγορα της προσφορας. Αν ημουν στη θεση σας θα απαιτουσα τα χρηματα μου πισω το συντομοτερο δυνατο και μαλιστα με τοκους. Δε μπορει αυτοι να εχουν 200.000€ για ενα μηνα και να τα χρησιμοποιουν σαν κεφαλαιο κινησης , ή να τα εκμεταλευονται με καθε τροπο χωρις να παραδιδουν εμπορευμα

τα εβαλα φιλε μου διοτι μαλλον την εμπιστευτηκα (αφου πηρα και τη διαβεβαιωση απο την goldendeals).αν τα παρω δε νομιζω αλλα βλεπουμε..

Δημοσ.

νομίζω πως κάνεις λάθος, το inthebox έχει όλα τα κουπόνια αφού του τα έχει στείλει ο καθένας κάνοντας την παραγγελία μέσω του site του inthebox όπως περιγράφονταν εξαρχής. Το θέμα είναι, εφόσον έχει το inthebox όλα τα κουπόνια, πως γνωρίζει το goldendeals πόσες από τις τηλεοράσεις έχει παραδώσει ώστε και να αποδεσμεύσει τα χρήματα προς το inthebox. Γιατί από όσο γνωρίζω, με την ολοκλήρωση κάποιου deal, το goldendeals δίνει μόνο το 20% των χρημάτων πριν την παράδοση οποιουδήποτε προϊόντος..

εχεις δωσει τον κωδικο του κουπονιου,και οχι το κουπονι...

το κουπονι ειναι σε μορφη Pdf και θα το δωσεις εκτυπωμενο με την παραδοση της τηλεορασης.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τη διαφωνία σου σε όσα έγραψα. Ισχυρίζομαι ότι το deal site έχει δώσει χρήματα στο κατάστημα, ΜΟΝΟΝ για όσες τηλεοράσεις έχει παραδώσει, και γιαυτό το λόγο μπορεί να τα επιστρέψει σε όσους δεν παραλάβουν μέχρι την 1/3.

Μπορείς να φωνάζεις, να κράζεις και να εκτονώνεσαι όσο θέλεις και συμπαρίσταμαι μαζί σου, αλλά και στους υπόλοιπους αγοραστές, όπως τόνισα παραπάνω.

Αλλά, φαίνεται ότι, δεν κατάλαβες το σχόλιό μου που απευθύνεται, αποκλειστικά, σε όλους τους υπόλοιπους, μη άμεσα ενδιαφερόμενους, όπως εσύ, οι οποίοι δυναμιτίζουν την κατάσταση με τα σχόλια που γράφουν.

Εάν θέλεις, μπορείς, καλοπροαίρετα, να ξαναδιαβάσεις το σχόλιό μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...