Προς το περιεχόμενο

κουπονι - Samsung UE32D6500 32" 3D LED - 399e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά,ειδικά εσείς που περιμένετε σαν αρπακτικά κάποια ακύρωση,έχετε ασχοληθεί καθόλου με TV?

Σε τί νομίζετε ότι είναι καλύτερη η Samsung της προσφοράς από την Sony που πόσταρα παραπάνω?Πέρα απο υποκειμενικά κριτήρια όπως προτίμηση μάρκας,εμφάνιση κτλ.

Ειλικρινά,πολλές φορές μας αξίζουν αυτά που μας κάνουν,λες και χάθηκαν οι τηλεοράσεις και υπάρχει μόνο αυτή :wacko:

συμφωνώ

ρωτήστε και σε κάνα avclub

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ωραια απο οτι καταλαβαινω περνουν παραταση μεχρι το τριημερο και μετα θα εξαφανιστουν

Καλο θα ειναι να μαζευτουμε και να κινηθουμε ολοι μαζι να κανουμε κατι

Δημοσ.

Κυρια Μαιιιιρη....κουκου...το ξερουμε οτι μας διαβαζετε.... γιατι δε σηκωνετε κανενα τηλεφωνακι; τι απεγιναν οι 10 γραμμες; κουκου...

Δημοσ.

Για τα ''αρπακτικά'' που λέει ο φίλος pedrojay ορίστε http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10098401

Για αυτήν όμως θα σου πουν ότι δεν είναι 3D,κατάλαβες?Ενώ η Sony είναι,γι αυτό είμαι περίεργος να δω τί παραπάνω βρίσκουν στη Samsung και επιθυμούν να συμμετέχουν στην ταλαιπωρία και να τα σκάσουν και αναγκαστικά μετρητά.

Αυτή που πόσταρες πάντως είναι απόδειξη αυτού που ανέφερα παραπάνω,ότι υπήρχαν ανάλογες τιμές σε αξιόλογα μοντέλα χωρίς 3D.Κάποιοι "καίγονταν" κιόλας να πάρουν τηλεόραση,αλλά αυτή δεν θα την κοιτούσαν ποτέ αφού δεν μπήκε σε deal site.

Ναι, ένα ζευγάρι παπούτσια :)

Τουλάχιστον τα παπούτσια ήταν στο κουτί τους?In the box που λένε και στο χωριό μου? :lol:

Δημοσ.

Τουλάχιστον τα παπούτσια ήταν στο κουτί τους?In the box που λένε και στο χωριό μου? :lol:

Όπως λένε και στο δικό μου χωριό... The right prοduct in the right bοx B)

Δημοσ.

Οπότε το μόνο που απομένει στο παρόν thread....

wanted-poster-1.jpg

Μανο βγαλε την φωτο της.......Οσο και να μην μαρεσει και μενα ολος ο πανικος που εχει κανει στον βωμο του κερδους δεν ειναι σωστο να ανεβαζεις φωτογραφια της, ειδικα ετσι.....Ας κρατησουμε ενα επιπεδο γιατι στο τελος δεν θα ειμαστε καλυτεροι απο το εν λογο καταστημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...