oxman7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Τι θα πει "37 ή 40"; Δεν ήξεραν; Ο,τι κάτσει; 37' ή 40' οτι θες απο τις 2 στα +150e.
a400 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Το θέμα αυτό έχει τραβήξει πολύ και άσχημα, αν αύριο γράψουν 15/3 η δεν ξέρω τι θα είμαστε όλοι μια χαρά? 20 μέρες έλεγε η προσφορά της golden deals, κοντεύει μήνας που έχουν τα χρήματα από 369 αγοραστές και τα εκμεταλλεύονται..
Salvation81 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 οχι, δεν ειπα αυτο αλλα οκ τα ειπαμε καποιοι (μεσα σε αυτους και εγω) στην αρχη οτι δεν πρεπει να τους αφησετε περιθωρια αλλα πιστευω κατα τη δικη μου αποψη οτι δεν μπορεις να εχεις καποιον απο πανω σου να στο λεει συνεχεια...καλως ή κακώς δεν εχω παραγγείλει και ειμαι εκτος χορού. ειχα πει απο την αρχη οτι πρεπει να απσετε τα τηλ στο goldendeals. τωρα τι να σου πω, οτι σε κοροιδευουν; το ξερεις φανταζομαι... Φιλε μου δυστυχως αν καποιος δεν λεει τα αυτονοητα συνεχεια πολλοι τα ξεχνανε...Ομως δεν το ειπα για αυτο τον λογο, το ειπα γιατι πρεπει καποτε να μαθουμε να μην το παιζουμε "κινεζοι" οταν ενα καταστημα μας κοροιδευει...Αν ηταν το Πλαισιο η το Multirama αντι για το InTheBox θα ειχαμε δει καταγγελιες στο ΙΝΚΑ με το κιλο, τωρα απλα βλεπουμε οτι ακομα και ενω παραβιαζεται η τραγικη κατεμε ημερομηνια του 1 μηνα μετα την παραγγελια κανεις δεν ειναι διατεθιμενος να κινηθει νομικα. Και οχι τπτ αλλο αλλα οταν "χαριζονται" ολοι σε ενα οποιοδηποτε νεο καταστημα αυτο δεν μπορει να ειναι καλο στο βαθος του χρονου.
ivanl Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Το θέμα αυτό έχει τραβήξει πολύ και άσχημα, αν αύριο γράψουν 15/3 η δεν ξέρω τι θα είμαστε όλοι μια χαρά? 20 μέρες έλεγε η προσφορά της golden deals, κοντεύει μήνας που έχουν τα χρήματα από 369 αγοραστές και τα εκμεταλλεύονται.. Οι αγοραστες ειναι 400 (375 στην Αθηνα + 25 Θεσσαλονικη). Εγω δεν ειπα οτι δεχομαι αυτο που λες. Απλα μπορω να δειξω την καλη διαθεση να πάει ολη η ιστορια 2 εργασιμες μερες πισω. Αυτο αφορα εμενα και δεν παροτρυνω κανεναν αλλον.
a400 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 παρέλαβε σήμερα κάποιος που είναι μέρα παραδόσεων όπως έλεγαν? αν ναι ας το πει να έχομε μια ελπίδα..
pedrojay Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Πάντως το χειρότερο όπως ανέφεραν και αρκετοί νωρίτερα,με τόσο καιρό που περιμένετε έχει χαθεί πλέον η καλή και ανταγωνιστική τιμή της προσφοράς για την οποία πέσανε όλοι με τα μούτρα..Αν και στα 400 υπήρχαν και τότε καλές επιλογές,ακόμα και περισσότερες ίντσες,χωρίς 3D όμως.Το οποίο προσωπικά θεωρώ ανούσιο σε αυτές τις ίντσες,αν και περί ορέξεως.. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί επίσης που δεν έχουν τον χρόνο ή την γνώση να ενημερώνονται από διάφορα forums "ψάρωσαν" με την φουσκωμένη αρχική τιμή και θεώρησαν ακόμα μεγαλύτερη την προσφορά.Πράγμα που βλέπουμε να συμβαίνει συχνά τελευταία με τα διάφορα deal sites. Μετά από τόσο καιρό που τραβιέστε όμως,πλέον υπάρχουν κι άλλες καλες προσφορές,π.χ Sony 32EX720--LED,100HZ,3D Είναι περίπου το αντίστοιχο μοντέλο της Samsung της προσφοράς,άντε δεν έχει ενσωματωμένο wifi και θέλει ένα στικάκι.Αλλά: -άμεσα διαθέσιμη από γνωστή αλυσίδα -παράδοση φαντάζομαι το πολύ σε 1 εβδομάδα -δυνατότητα αντικαταβολής -δυνατότητα 24 άτοκων δόσεων -τιμή 409€ -αποφυγή όλης αυτής της ταλαιπωρίας που είναι σημαντική για κάποιους.. http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10097716 Βάζετε τον κωδικο KDN27138 στο καλάθι και γίνεται η μείωση τιμής
eliassot Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Πάντως το χειρότερο όπως ανέφεραν και αρκετοί νωρίτερα,με τόσο καιρό που περιμένετε έχει χαθεί πλέον η καλή και ανταγωνιστική τιμή της προσφοράς για την οποία πέσανε όλοι με τα μούτρα..Αν και στα 400 υπήρχαν και τότε καλές επιλογές,ακόμα και περισσότερες ίντσες,χωρίς 3D όμως.Το οποίο προσωπικά θεωρώ ανούσιο σε αυτές τις ίντσες,αν και περί ορέξεως.. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί επίσης που δεν έχουν τον χρόνο ή την γνώση να ενημερώνονται από διάφορα forums "ψάρωσαν" με την φουσκωμένη αρχική τιμή και θεώρησαν ακόμα μεγαλύτερη την προσφορά.Πράγμα που βλέπουμε να συμβαίνει συχνά τελευταία με τα διάφορα deal sites. Μετά από τόσο καιρό που τραβιέστε όμως,πλέον υπάρχουν κι άλλες καλες προσφορές,π.χ Sony 32EX720--LED,100HZ,3D Είναι περίπου το αντίστοιχο μοντέλο της Samsung της προσφοράς,άντε δεν έχει ενσωματωμένο wifi και θέλει ένα στικάκι.Αλλά: -άμεσα διαθέσιμη από γνωστή αλυσίδα -παράδοση φαντάζομαι το πολύ σε 1 εβδομάδα -δυνατότητα αντικαταβολής -δυνατότητα 24 άτοκων δόσεων -τιμή 409€ -αποφυγή όλης αυτής της ταλαιπωρίας που είναι σημαντική για κάποιους.. http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10097716 Βάζετε τον κωδικο KDN27138 στο καλάθι και γίνεται η μείωση τιμής Δεν πιστέυω να είσαι avatar του electroworld
pedrojay Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Όχι καλέ Τον παππού μου τον λέγανε Dixon,λες να μετράει? Απλά το έβαλα για αυτούς που παρακαλάνε να ακυρώσει κανένας το κουπόνι του.
eliassot Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Όχι καλέ Τον παππού μου τον λέγανε Dixon,λες να μετράει? Δηλαδή ο son του dick;
pedrojay Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Ταραχοποιό στοιχείο eliassot,σε παρακαλώ σταμάτα να χαλάς το τόπικ της κυρίας Μαίρης.Άσε χώρο για τις ορδές πελατών που θα παραλάβουν σήμερα να εκφραστούν!
eliassot Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Ταραχοποιό στοιχείο eliassot,σε παρακαλώ σταμάτα να χαλάς το τόπικ της κυρίας Μαίρης.Άσε χώρο για τις ορδές πελατών που θα παραλάβουν σήμερα να εκφραστούν! Αν είναι για το κοινό καλό, αποσύρομαι
stef39nos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Οποις εχει την συγκεκριμενη τηλεοραση και δεν την θελει δεν του κανει για καποιο λογο την αγοραζω αμεσα... πμ οποιος ειναι...
VaKaDi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Και για εμένα ισχύει το ίδιο, αγοράζω το κουπόνι οποίου τι μετάνοιωσε... Φυσικά μέσω π.μ.!
pedrojay Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Ρε παιδιά,ειδικά εσείς που περιμένετε σαν αρπακτικά κάποια ακύρωση,έχετε ασχοληθεί καθόλου με TV? Σε τί νομίζετε ότι είναι καλύτερη η Samsung της προσφοράς από την Sony που πόσταρα παραπάνω?Πέρα απο υποκειμενικά κριτήρια όπως προτίμηση μάρκας,εμφάνιση κτλ. Ειλικρινά,πολλές φορές μας αξίζουν αυτά που μας κάνουν,λες και χάθηκαν οι τηλεοράσεις και υπάρχει μόνο αυτή
trizoniotis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Αλλο ενα - πιθανον- θυμα της τηλεορασης Samsung της InThebox, ειμαι και εγω,και μαλιστα με αριθμο παραγγελιας 00012.. Απο αναβολη σε αναβολη η ημερα παραδοσης και φτασαμε στον πατο.Ενδεχομενα να χρειαστει καποια στιγμη να ενωθουμε ολοι μαζι σε ενα κοινο αγώνα,οχι τρισδιαστατο οπως η τηλεοραση , αλλα πολυδιαστατο.Σήμερα το απογευμα πηγα στο καταστημα inthebox,και κανενας δεν ανοιξε την πορτα,επάνω δε στο κουδουνι που εγραφε Πρεβεζανου,ήταν κολημενο ενα ειδοποιητηριο της ACS. Μακάρι να πεσω εξω στις προβλεψεις μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις