Προς το περιεχόμενο

κουπονι - Samsung UE32D6500 32" 3D LED - 399e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από το goldendeals.gr

Αγόρασα ένα Golden Deal, αλλά δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω, μπορώ να σας το επιστρέψω;

Ναι! Φυσικά και μπορείτε. Από την ημερομηνία αγοράς του Golden Deal, μπορείτε μέσα σε 14 ημέρες να το επιστρέψετε και να πάρετε τα χρήματά σας πίσω στο ακέραιο, με την προϋπόθεση ότι δεν το έχετε εξαργυρώσει. Για επίσπευση της διαδικασίας μπορείτε να ακυρώσετε το Golden Deal σας στην επιλογή Ακυρώσεις που βρίσκεται στην οθόνη Τα Golden Deals μου. Εναλλακτικά στείλτε μας email στο [email protected] με το όνομά σας, τον κωδικό κουπονιού που επιθυμείτε να ακυρώσετε και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας σας. Πρέπει να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να προχωρήσετε σε ακύρωση πριν ενεργοποιηθεί το κουπόνι που αγοράσατε.

Άλλο το "δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω" και άλλο το "δεν πήρα το προϊόν ποτέ"

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγω πριν λιγο μιλησα με το goldendeal για το συγκεκριμενο θεμα και με διαβεβαιωσε η υπαλληλος οτι αν δεν παραδοθουν οι τηλεορασεις μεχρι την τελευταια ημερομηνια θα μου δωσουν τα χρηματα μου πισω.Λετε να ξαναπαρω και να το ηχογραφησω κιολας?? θα μας χρειαστει....

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι μπορείς πλέον να ζητήσεις επιστροφή ή ακύρωση από το Golden Deals.

Από το goldendeals.gr

Αγόρασα ένα Golden Deal, αλλά δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω, μπορώ να σας το επιστρέψω;

Ναι! Φυσικά και μπορείτε. Από την ημερομηνία αγοράς του Golden Deal, μπορείτε μέσα σε 14 ημέρες να το επιστρέψετε και να πάρετε τα χρήματά σας πίσω στο ακέραιο, με την προϋπόθεση ότι δεν το έχετε εξαργυρώσει. Για επίσπευση της διαδικασίας μπορείτε να ακυρώσετε το Golden Deal σας στην επιλογή Ακυρώσεις που βρίσκεται στην οθόνη Τα Golden Deals μου. Εναλλακτικά στείλτε μας email στο [email protected] με το όνομά σας, τον κωδικό κουπονιού που επιθυμείτε να ακυρώσετε και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας σας. Πρέπει να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να προχωρήσετε σε ακύρωση πριν ενεργοποιηθεί το κουπόνι που αγοράσατε.

Δηλαδή φταις εσύ και όχι η επιχείρηση που σε κοροϊδεύει.

Χμμμ... ενδιαφέρον!!!

το γωνρίζω αυτό, αλλά πιστεύω πως είναι επαγελματίες στο Goldendeals και θα κάνουνε εξαίρεση, υπάρχει πάντα και η αμφισβήτηση συναλλαγής με την τράπεζα εφόσον δεν έχω παραλάβει κανένα προϊόν.

Δημοσ.

Εγω πριν λιγο μιλησα με το goldendeal για το συγκεκριμενο θεμα και με διαβεβαιωσε η υπαλληλος οτι αν δεν παραδοθουν οι τηλεορασεις μεχρι την τελευταια ημερομηνια θα μου δωσουν τα χρηματα μου πισω.Λετε να ξαναπαρω και να το ηχογραφησω κιολας?? θα μας χρειαστει....

Προφανώς έχουν φοβηθεί ότι θα πάρει κι αυτούς η μπάλα, εκτός κι αν η σχέση μεταξύ Golden Deals και InTheBox είναι πιο στενή απ' όσο φανταζόμαστε.

Δημοσ.

Επομενως θα πρεπει να εξαντλησουμε την υπομονη μας μεχρι τη 01 Μαρτιου που ειναι η τελευταια μερα και μετα να ζητησουμε τα λεφτα μας πισω απο το Golden Deals.

Καθολου ασχημα γι αυτους βεβαια να εχουν δεσμευμενα 150.000 Ευρω για εναν ολοκληρο μηνα.

Ξερει κανεις πως γινεται επιστροφη χρηματων?

Δημοσ.

Άδικα θα κανεις νέα κλήση γιατι οι ηχογραφησεις τηλ. κλήσεων δεν αποτελούν στοιχείο ;)

Δημοσ.

Ισως θα πρεπει να γινει καταγγελια σε ΙΝΚΑ και λοιπες αρμοδιες υπηρεσιες

Γιατι τετοιο μπαχαλο δεν εχω ξαναδει

Δημοσ.

Τις πρώτες 14 μέρες τα λευτα είναι δεσμευμένα στο Goldendeals, μετά είναι διαθέσιμα για το κατάστημα inthebox.

Δεν γνωρίζω εάν τους δίνουνε όλα τα λευτα, η εάν πρέπει να έχουνε δώσει τους αριθμούς κουπονιών από το Inthebox -> Goldendeals

μαλον κάθε προσφορά είναι διαφορετική, και η συμφωνία που έχουνε κάνει μπορεί να έχει ποιο αυστηρούς όρους λόγου του ρίσκου

Δημοσ.

Επομενως θα πρεπει να εξαντλησουμε την υπομονη μας μεχρι τη 01 Μαρτιου που ειναι η τελευταια μερα και μετα να ζητησουμε τα λεφτα μας πισω απο το Golden Deals.

Καθολου ασχημα γι αυτους βεβαια να εχουν δεσμευμενα 150.000 Ευρω για εναν ολοκληρο μηνα.

Ξερει κανεις πως γινεται επιστροφη χρηματων?

Η Τελευταια ημερομηνια βαση αυτου που Ολοι δεχτηκατε οταν κανατε την παραγγελια ειναι η 24 Φεβρουαριου 2012.............

Δημοσ.

Η Τελευταια ημερομηνια βαση αυτου που Ολοι δεχτηκατε οταν κανατε την παραγγελια ειναι η 24 Φεβρουαριου 2012.............

χαλάρωσε...και εγω μαζι σου ειμαι αλλα εχεις δεθει πολυ με το θεμα. Ο καθενας ειναι μεγαλο παιδι εδω μεσα θα το βρουν το δρομο τους αν απει κατι στραβα!

Δημοσ.

Εγώ θα περιμένω μέχρι 2/3/2012 το μεσημέρη και θα επικοινωνήσω με Golden Deals για διαδικασία επιστροφής χρημάτων (εάν φτάσουμε μέχρι εκεί )

θα κανω λιγο υπομονη

Δημοσ.

χαλάρωσε...και εγω μαζι σου ειμαι αλλα εχεις δεθει πολυ με το θεμα. Ο καθενας ειναι μεγαλο παιδι εδω μεσα θα το βρουν το δρομο τους αν απει κατι στραβα!

Δηλαδή έχει πάει κάτι "ίσια";

Δημοσ.

Το γνωριζω αυτο για την 24 Φεβρουαριου.

Το θεμα ειναι οτι συμφωνα με την ανακοινωση του καταστηματος (και σε συμφωνια με το Golden Deals) ορισανε σαν τελικη ημερομηνια τη 01 Μαρτιου.

Εγω θα κανω υπομονη μεχρι τοτε και μετα θα απευθυνθω στο Golden Deals.

Δημοσ.

Δηλαδή έχει πάει κάτι "ίσια";

οχι, δεν ειπα αυτο αλλα οκ τα ειπαμε καποιοι (μεσα σε αυτους και εγω) στην αρχη οτι δεν πρεπει να τους αφησετε περιθωρια αλλα πιστευω κατα τη δικη μου αποψη οτι δεν μπορεις να εχεις καποιον απο πανω σου να στο λεει συνεχεια...καλως ή κακώς δεν εχω παραγγείλει και ειμαι εκτος χορού. ειχα πει απο την αρχη οτι πρεπει να απσετε τα τηλ στο goldendeals. τωρα τι να σου πω, οτι σε κοροιδευουν; το ξερεις φανταζομαι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...