Προς το περιεχόμενο

κουπονι - Samsung UE32D6500 32" 3D LED - 399e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα για πρώτη φορά προσπάθησα να επικοινωνήσω τηλεφωνικά με το κατάστημα.

Με την πρώτη προσπάθεια έπιασα αμέσως γραμμή , και μου απάντησαν αμέσως χωρίς καθόλου αναμονή.

Σε ερώτηση μου για το τι γίνεται , χωρίς να μου ζητήσουν κανένα στοιχείο για την παραγγελιά παρά μόνο για το τι είδος παρήγγειλα , μου είπαν ότι σήμερα η ACS θα κάνει το 90% των παραδόσεων και τα υπόλοιπα αύριο!!!!!!!

Να ορκιστώ ότι τους πιστεύω ότι θα παραλάβω μέχρι αύριο δεν μπορώ να το κάνω, αυτό που σίγουρα όμως μπορώ να κάνω, είναι λίγη υπομονή ακόμα μέχρι μεθαύρiο.

:-)

Αν και δεν γνωρίζουμε τον πραγματικό αριθμό των τηλεοράσεων που έχουν παραδοθεί μέχρι τώρα, μου φαίνεται πολύ απίθανο να πραγματοποιηθεί αυτό που σου είπαν.

Συμφωνώ, όμως, μαζί σου ότι, χρειάζεται υπομονή, για λίγες μέρες, ώστε την ΠΑ να κάνουμε απολογισμό της κατάστασης.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μόλις με πήρε ένας κούριερ τηλέφωνο ότι χτυπάει στο σπίτι αλλά δεν ανοίγει κανείς. Του είπα ότι λείπω και να χτυπήσει σε κάποιο άλλο κουδούνι να του ανοίξουν.

Μου είπαν ότι είναι ένα μεγάλο δέμα και χάρηκα... αρχικά!

Ρώτησα αν είναι βαρύ, αλλά δεν είναι...

Λέτε να έβαλαν τη μηχανή στο κουτί της τηλεόρασης;

Δημοσ.

σκεφτεσαι να σου εχουν κανει λαθος την παραγγελια και να σου εχουν στειλει αλα νταλα ???

Και φτου απο την αρχη ???

Δημοσ.

Μόλις με πήρε ένας κούριερ τηλέφωνο ότι χτυπάει στο σπίτι αλλά δεν ανοίγει κανείς. Του είπα ότι λείπω και να χτυπήσει σε κάποιο άλλο κουδούνι να του ανοίξουν.

Μου είπαν ότι είναι ένα μεγάλο δέμα και χάρηκα... αρχικά!

Ρώτησα αν είναι βαρύ, αλλά δεν είναι...

Λέτε να έβαλαν τη μηχανή στο κουτί της τηλεόρασης;

παγακια...

Δημοσ.

σκεφτεσαι να σου εχουν κανει λαθος την παραγγελια και να σου εχουν στειλει αλα νταλα ???

Και φτου απο την αρχη ???

Μια έκπληξη είναι η ζωή... σε 3-4 ώρες το μυστήριο θα έχει λυθεί :)

παγακια...

Ας έρθει κάτι κι ας είναι και παγάκια :P

Να δούμε ότι υπάρχει το κατάστημα και στον πραγματικό κόσμο, έστω και με παγάκια!

Δημοσ.

λοιπον...

θα πω τα πραγματα οπως ακριβως μου τα ειπαν...

πηρα τηλεφωνο και ρωτησα τι γινεται με τις τηλεορασεις γιατι εχω τον ξυλουργο στο σπιτι και περιμενω να ερθει η τηλεροραση και να την βαλω για να κλεισει η ντουλαπα (τους πηρα και δευτερα και τριτη) και μου ειπαν πως εχουν φυγει με το κουριερ οι τηλεορασεις

τους ειπα αν ειναι να μην παραλαβω σημερα να μου το πουν να παω να παραλαβω απο το κουριερ να μην περιμενω αλλο και μου ζητησαν το τηλεφωνο για να μιλησουν με το κουριερ και να με ειδοποιησει(το κουριερ)

αυτα απο τη μια πλευρα...

εγω ομως σαν ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ που ειμαι δεν εμεινα σε αυτο...

πηρα το κουριερ της περιοχης μου και τους εξηγησα και μου ειπαν να παρω το κουριερ στην ηλιουπολη γιατι εκει ειναι πελατες...

η απαντηση του κουριερ ειναι πως ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ...ΟΥΤΕ ΧΤΕΣ...ΟΥΤΕ ΠΡΟΧΤΕΣ...

τα συμπερασματα δικα σας...

Δημοσ.

η απαντηση του κουριερ ειναι πως ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ...ΟΥΤΕ ΧΤΕΣ...ΟΥΤΕ ΠΡΟΧΤΕΣ...

Ωωωωωωωω... τι έκπληξη!!!

Πέφτω από τα σύννεφα!!!

Δημοσ.

Βαζω στοιχημα οτι κανεις μας δε θα παραλαβει ουτε σημερα ουτε Παρασκευη..και θα μας προωθησουν στην τελικη ημερομηνια παλι ολους..Εγώ λέω σιγά σιγά να μαζευομαστε ολοι εδώ για να ετοιμαζουμε την καταγγελια στις αρμοδιες υπηρεσιες

Δημοσ.

Βαζω στοιχημα οτι κανεις μας δε θα παραλαβει ουτε σημερα ουτε Παρασκευη..και θα μας προωθησουν στην τελικη ημερομηνια παλι ολους..Εγώ λέω σιγά σιγά να μαζευομαστε ολοι εδώ για να ετοιμαζουμε την καταγγελια στις αρμοδιες υπηρεσιες

Θα πέσουν μηνιιιυυυύσεις :)

Δημοσ.

και πλεον τα τηλεφωνα βουιζουν...ουτε καν ηχο κατειλημενου δεν βγαζουν...

κι εχει ακομα ο θεος...ειναι μεσημερι ακομα...μεχρι το βραδυ να δουμε τι θα εχει γινει...

Δημοσ.

και πλεον τα τηλεφωνα βουιζουν...ουτε καν ηχο κατειλημενου δεν βγαζουν...

κι εχει ακομα ο θεος...ειναι μεσημερι ακομα...μεχρι το βραδυ να δουμε τι θα εχει γινει...

Λες να μετακόμισαν πάλι; :blink: :wacko: :unsure:

Δημοσ.

Θα κάνω λίγο ακόμα υπομονή. τόσο καιρό παρακουλουθώ και εγώ την συζήτηση και θα απαιτήσω επιστροφή χρημάτων από τα Goldendeals και δεν θα ασχοληθώ καθόλου με το Inthebox .

Η αλήθεια είναι ότι έκανα την αγορά χωρίς να το ψάξω το μαγαζί πρώτα, και για αυτό δεν φταει καμία κύρια μαίρη :(

Δημοσ.

Προσωπικά θα ζητούσα επιστροφή χρημάτων από το deals site. Και ΑΝ έχουν παραγγελθεί οι συσκευές από το Inthebox, ας πρόσεχαν και ας μην τάιζαν κουτόχορτο τόσο κόσμο με δωρεάν 37ρες και 42ρες και άλλα τέτοια φαιδρά.

Δημοσ.

Θα κάνω λίγο ακόμα υπομονή. τόσο καιρό παρακουλουθώ και εγώ την συζήτηση και θα απαιτήσω επιστροφή χρημάτων από τα Goldendeals και δεν θα ασχοληθώ καθόλου με το Inthebox .

Δεν νομίζω ότι μπορείς πλέον να ζητήσεις επιστροφή ή ακύρωση από το Golden Deals.

Από το goldendeals.gr

Αγόρασα ένα Golden Deal, αλλά δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω, μπορώ να σας το επιστρέψω;

Ναι! Φυσικά και μπορείτε. Από την ημερομηνία αγοράς του Golden Deal, μπορείτε μέσα σε 14 ημέρες να το επιστρέψετε και να πάρετε τα χρήματά σας πίσω στο ακέραιο, με την προϋπόθεση ότι δεν το έχετε εξαργυρώσει. Για επίσπευση της διαδικασίας μπορείτε να ακυρώσετε το Golden Deal σας στην επιλογή Ακυρώσεις που βρίσκεται στην οθόνη Τα Golden Deals μου. Εναλλακτικά στείλτε μας email στο [email protected] με το όνομά σας, τον κωδικό κουπονιού που επιθυμείτε να ακυρώσετε και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας σας. Πρέπει να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να προχωρήσετε σε ακύρωση πριν ενεργοποιηθεί το κουπόνι που αγοράσατε.

Η αλήθεια είναι ότι έκανα την αγορά χωρίς να το ψάξω το μαγαζί πρώτα, και για αυτό δεν φταει καμία κύρια μαίρη :(

Δηλαδή φταις εσύ και όχι η επιχείρηση που σε κοροϊδεύει.

Χμμμ... ενδιαφέρον!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...