oxman7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Τελικά, μόνο σε έναν ήρθε mail για αναβάθμιση σε περισσότερες ίντσες επί πληρωμή? Και αυτή η αναβάθμιση ήταν για 37'' ή για 40''? σε εμενα ηρθε mail για 37' και 40' αλλα ετσι οπως το γραφαν ηταν σαν να τισ διναν δωρεαν σε καποιους.οποτε πηρα τηλ για να ρωτησω και μου ειπαν για +150 για 37' ή 40'.Κια τα εδωσα δερ βαριεσαι και οτι γινει..
unforgiven Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 σε εμενα ηρθε mail για 37' και 40' αλλα ετσι οπως το γραφαν ηταν σαν να τισ διναν δωρεαν σε καποιους.οποτε πηρα τηλ για να ρωτησω και μου ειπαν για +150 για 37' ή 40'.Κια τα εδωσα δερ βαριεσαι και οτι γινει.. Τι θα πει "37 ή 40"; Δεν ήξεραν; Ο,τι κάτσει;
antb Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Νομίζω ότι κανένας δεν σε υποχρέωσε να δώσεις τον αριθμό παραγγελίας και πώς θα μπορούσε, άλλωστε; Σου θυμίζω την αντίδρασή σου (post #400, σελ. 40) σε σχετικό σχόλιο του Salvation81: τα τονισμένα δικά μου Καταλαβαίνω ότι, όταν γράφτηκες στο forum, στις 15.2.2012 (post #388, σελ. 39) , δεν είχες το χρόνο να διαβάσεις όλο το υλικό που είχε γραφτεί από τις 26.1.2012, σ' αυτό το thread, στις προηγούμενες 38 σελίδες. Αλλά ακόμη και να μην τις είχες διαβάσει, είμαι βέβαιος, ότι έχεις διαβάσει τα μεταγενέστερα και επανειλημμένα posts μου σχετικά με το μοναδικό στόχο της συμμετοχής μου σ' αυτό το thread, που είναι, αποκλειστικά και μόνο, η οργάνωση ΟΛΩΝ των μελών αυτού του forum, που αγόρασαν την τηλεόραση, για την εμπρόθεσμη, σωστή και αντικειμενική παραλαβή, τουλάχιστον, των τηλεοράσεών τους, αφού ΚΑΝΕΝΑΣ, εκτός της ιδιοκτήτριας, και προφανώς ούτε και εγώ, δεν γνωρίζει τη συνολική εικόνα των παραδόσεων στους 375 αγοραστές, ώστε να τις παρακολουθεί. Και αυτή η οργάνωση έφερε αποτελέσματα, όπως αποδεικνύουν τα αδιαμφισβήτητα στοιχεία που παρέθεσα στο post #586 σελ. 59, και είναι εύκολο να διαπιστώσει κάθε καλόπιστος αναγνώστης. Επομένως, ο χαρακτηρισμός σου αποδεικνύεται συνειδητά αναληθής και παραπλανητικός, Έχεις ξεφύγει λίγο...? Τι χαρακτηρισμοί είναι αυτοί? Ήθελες μάλλον όταν μεγαλώσεις να γίνεις δικηγόρος? Πάντως για γραμματειακή υποστήριξη σε βλέπω μέχρι στιγμής. Όμως σε θαυμάζω έχεις μάθει απ' έξω 63 σελίδες posts!!! Και χωρίς προσωπικό ενδιαφέρον..Μπράβο σου!!! Για να το κλείσω όμως σου απαντώ μόνο ότι αυτό που γράφω στον Salvation81 δεν αλλάζει αλλά δεν αφορά εσένα για να το συζητήσουμε. Επίσης τα τονισμένα δεν είναι δικά σου αλλά δικά μου που απλά τα έκανες Bold και δεν καταλαβαίνω και το λόγο.. Εντελώς φιλικά..μιάς και το θέμα είναι η tv και όχι οι χαζές αντιπαραθέσεις
Zandim Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Θα σχολιασω λιγο το προφιλ της μαιρης 2009: Phd in Business Marketing (Harvard) 2007: Master in Applied Mathematics & Business Marketing (Harvard) 2005: Degree in Mathematics (UOA) Δεδομενο πως ειναι 28 τελειωσε στα 4 χρονια το μαθηματικο αθηνας. Απλα ουαου, παλουκακι σχολη, ειμαι στη διπλανη πορτα στο φυισκο και ξερω. Η μετεπειτα πανεπιστημιακη πορεια της μονο δαφνες διεκδικει με πολυ δυνατα χαρτια απο το harvard και φαινεται απολυτα λογικη και η πορεια-στροφη προς το μαρκετινκ. Ομως δεν φαινεται η πορεια της στον εραγασιακο τομεα. Αν ειχε δουλεψει πωλητρια σε ενα μαγαζι θα καταλαβαινε γιατι ολοι δυσανασχετουν με την αντιμετωπιση που εχουν. 4 χρονια σχουδες σε μαρκετινκ δε δικαιολογουν τετοια αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα (φταιει η acs, τελικα δε φταιει η acs Κλπ κλπ). Αλλωστε το μαρκετινκ στηριζεται στην εικονα που βγαζει εξω ο επαγγελματιας, δε μπορει να μην το ξερει αυτο η Μαιρη. Το ξερω οτι διαβαζεις μαιρη, δεν περιμενω απαντηση απο αυτο, απλα αν ειναι αληθης η πανεπιστημιακη σου καταρτιση κατι δεν παει καλα. Ειναι πλεον προφανες οτι οι τηλεορασεις ερχονται απευθειας απ εξω σε καποιο κεντρο της acs και αναδιανειμονται απο εκει. Απλα εχει καθυστερησει ο αποστολεας του εξωτερικου. Πως και γιατι? Δε μας αφορα. Αλλωστε αυτο συμπεριλαμβανεται στα ρισκα που παιρνει ο καθε επαγγελματιας. Το κερδος ειανι το κινητρο για το ρισκο (βασικος κανονας). κριμα...
manosfp Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Πάντως η Μαίρη είναι σπουδαγμένη. ´Οϊ σαν και εμένα που έχω βγάλει μόνο τη βουϊδοσχολή..... ...που όμως έχω την απαιτούμενη νοημοσύνη για να καταλάβω ότι όσα κιλά πτυχία και χαρτιά να έχει κάποιος, αν δεν κωλοπετσωθεί στην πιάτσα, χαέρι δε θα δεί. Sent from my iPad using Insomnia
Salvation81 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Το μονο που εχει απομεινει ειναι η ατακα "ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !"
eliassot Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Το μονο που εχει απομεινει ειναι η ατακα "ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !" Την αποφεύγουμε γιατί ξέρουμε την επόμενη... "ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ;"
Salvation81 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Την αποφεύγουμε γιατί ξέρουμε την επόμενη... "ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ;" Τοσες δικαιολογιες μετα ειλικρινα πιστευεις πως δεν θα βρεθει απαντηση ?
eliassot Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Τοσες δικαιολογιες μετα ειλικρινα πιστευεις πως δεν θα βρεθει απαντηση ? Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει μεγάλη φαντασία
makfil Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Έχεις ξεφύγει λίγο...? Τι χαρακτηρισμοί είναι αυτοί? Ήθελες μάλλον όταν μεγαλώσεις να γίνεις δικηγόρος? Πάντως για γραμματειακή υποστήριξη σε βλέπω μέχρι στιγμής. Όμως σε θαυμάζω έχεις μάθει απ' έξω 63 σελίδες posts!!! Και χωρίς προσωπικό ενδιαφέρον..Μπράβο σου!!! Για να το κλείσω όμως σου απαντώ μόνο ότι αυτό που γράφω στον Salvation81 δεν αλλάζει αλλά δεν αφορά εσένα για να το συζητήσουμε. Επίσης τα τονισμένα δεν είναι δικά σου αλλά δικά μου που απλά τα έκανες Bold και δεν καταλαβαίνω και το λόγο.. Εντελώς φιλικά..μιάς και το θέμα είναι η tv και όχι οι χαζές αντιπαραθέσεις Είναι λυπηρό να διαπιστώνεται, για άλλη μια φορά, ότι όταν κάποιος δεν έχει επιχειρήματα για να αντικρούσει τα τεκμηριωμένα σχόλια κάποιου άλλου, καταφεύγει σε φτηνές και ξεπερασμένες κινήσεις, όπως πχ το ρίξιμο ανεύθυνων, αστήρικτων και συνειδητά ψευδών χαρακτηρισμών, με την ελπίδα ότι ... κάτι θα μείνει. Θα σου επισημάνω, όμως, την ουσιαστική και ειδοποιό διαφορά μας, για να καταλάβεις το σοβαρό λάθος σου. Είμαι μέλος σε αυτό αλλά και σε αρκετά άλλα fora και έχω συμμετάσχει σε πάρα πολλές συζητήσεις δια διάφορα θέματα, με στόχο αφενός να προσφέρω, με τις όποιες γνώσεις και εμπειρία έχω, αφετέρου να πάρω γνώσεις και εμπειρία σε θέματα που δεν γνωρίζω. Όποιος θέλει να μάθει στοιχεία για μένα (σχόλια, θέματα που έχω ανοίξει, συζητήσεις κλπ), σ' αυτό το forum, είναι εύκολο να τα διαβάσει στο προφίλ μου, όπως έχεις ήδη κάνει, εσύ και άλλα μέλη που συμμετέχουν σ' αυτό το thread. Αντίθετα, εσύ γράφτηκες, για πρώτη φορά σε forum, για ένα μοναδικό και ευκαιριακό σκοπό. Για να πάρεις την τηλεόραση που αγόρασες, όπως δήλωσες στο post #404 σελ. 41 Δεν "έτυχε" Salvation81. Γράφτηκα για αυτό ακριβώς!! Βλέπεις την ανησυχία την έχω κι εγώ...όπως όλοι! Και για να καταλάβεις είναι η πρώτη φορά που γράφομαι σε forum!! Βλέπεις είναι και η πρώτη φορά που αγοράζω κάτι τόσο ακριβό απο internet!! Όπως είναι αναμενόμενο, θα έχουμε την ευκαιρία να διαβάζουμε τα όποια σχόλιά σου μέχρι τη στιγμή που θα παραλάβεις την τηλεόραση, σε αντίθεση με εμένα που θα συνεχίσω να συμμετέχω στο forum αυτό, για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω. Κλείνοντας αυτό το post, θέλω να σου θυμίσω ότι από το πρώτο σου post προσπάθησα να βοηθήσω το στόχο σου, όπως έκανα για κάθε νέο μέλος αλλά και για όλα τα υπόλοιπα (παλαιά) μέλη που έχουν τον ίδιο στόχο. Αντέδρασα στα κακόβουλα και ανυπόστατα σχόλιά σου, όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, αλλά σε βεβαιώνω ότι δεν σκοπεύω να ασχοληθώ, πλέον, με κανένα άλλο, στο μέλλον, καταλαβαίνοντας, πλέον ότι, η ευκαιριακή παρουσία σου στο forum δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο.
nomikarios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Για να σπασω τον πάγο: Αντιγραφή απο το thread της lumix: http://www.infactor.com/el/talent/6387 Sent from my iPhone using Insomnia 2009: Phd in Business Marketing (Harvard) 2007: Master in Applied Mathematics & Business Marketing (Harvard) 2005: Degree in Mathematics (UOA) Sent from my iPhone using Insomnia Άσχετο αυτό που θα σχολιάσω με το θέμα των τηλεοράσεων, αλλά, επειδή γνωρίζω τον πανεπιστημιακό χώρο, μου κάνει εντύπωση, ρε παιδιά, ένα πράγμα: πήρε PhD σε 4 μόλις χρόνια από την απονομή του πτυχίου, και μάλιστα στο καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου;! Εάν έγινε κάτι τέτοιο (διότι ξέρω ότι στα περισσότερα πανεπιστήμια ο χρόνος των μεταπτυχιακών δεν μετράει καθόλου για το διδακτορικό, που θέλει κατ' ελάχιστο 3 έτη και συνήθως πολύ περισσότερα), μιλάμε για τρομερό μυαλό! Γιατί δεν γράφει στον τίτλο της το Doctor;; Δεν ξέρω, εγώ απλά ερωτήματα κάνω. Ας μας απαντήσει, αφού διαβάζει το φόρουμ! Κρίμα, πάντως, που δεν εφαρμόζει τις γνώσεις που πήρε και έχει αποκτήσει τόσους δυσαρεστημένους πελάτες. Εγώ, ας πούμε, με τόσα που διαβάζω εδώ, δεν πρόκειται να ψωνίσω ποτέ ξανά από το συγκεκριμένο μαγαζί (έχω παραγγείλει τη φωτογραφική Lumix, η οποία θα έρθει την Παρασκευή...ελπίζω!). Διότι ειδικά σε τέτοια πανεπιστήμια και σε τέτοιους επιστημονικούς κλάδους δίνουν τεράστια σημασία στην πρακτική εφαρμογή, όχι μόνο της έρευνας αλλά και της διδασκαλίας.
eXrhsots Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Σήμερα για πρώτη φορά προσπάθησα να επικοινωνήσω τηλεφωνικά με το κατάστημα. Με την πρώτη προσπάθεια έπιασα αμέσως γραμμή , και μου απάντησαν αμέσως χωρίς καθόλου αναμονή. Σε ερώτηση μου για το τι γίνεται , χωρίς να μου ζητήσουν κανένα στοιχείο για την παραγγελιά παρά μόνο για το τι είδος παρήγγειλα , μου είπαν ότι σήμερα η ACS θα κάνει το 90% των παραδόσεων και τα υπόλοιπα αύριο!!!!!!! Να ορκιστώ ότι τους πιστεύω ότι θα παραλάβω μέχρι αύριο δεν μπορώ να το κάνω, αυτό που σίγουρα όμως μπορώ να κάνω, είναι λίγη υπομονή ακόμα μέχρι μεθαύρiο.
antb Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Είμαι μέλος σε αυτό αλλά και σε αρκετά άλλα fora και έχω συμμετάσχει σε πάρα πολλές συζητήσεις δια διάφορα θέματα, με στόχο αφενός να προσφέρω, με τις όποιες γνώσεις και εμπειρία έχω, αφετέρου να πάρω γνώσεις και εμπειρία σε θέματα που δεν γνωρίζω. Όποιος θέλει να μάθει στοιχεία για μένα (σχόλια, θέματα που έχω ανοίξει, συζητήσεις κλπ), σ' αυτό το forum, είναι εύκολο να τα διαβάσει στο προφίλ μου, όπως έχεις ήδη κάνει, εσύ και άλλα μέλη που συμμετέχουν σ' αυτό το thread. Όπως είναι αναμενόμενο, θα έχουμε την ευκαιρία να διαβάζουμε τα όποια σχόλιά σου μέχρι τη στιγμή που θα παραλάβεις την τηλεόραση, σε αντίθεση με εμένα που θα συνεχίσω να συμμετέχω στο forum αυτό, για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω. ΜΕΓΑ ΣΩΤΗΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!! Αντέδρασα στα κακόβουλα και ανυπόστατα σχόλιά σου, όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, αλλά σε βεβαιώνω ότι δεν σκοπεύω να ασχοληθώ, πλέον, με κανένα άλλο, στο μέλλον, καταλαβαίνοντας, πλέον ότι, η ευκαιριακή παρουσία σου στο forum δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο. ΜΗΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΡΑΚΟΥΣ?? Κομμένες όμως οι αηδίες όπως σου είπα και πιο πάνω γιατί σήμερα λογικά κάποιοι θα παραλάβουν..? Για να δούμε...
maomao Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 ΩΧ βρέχει σήμερα και η κα Μαίρη δεν θα μπορεί να πάει τις τηλεοράσεις στην acs.Παιδιά μην περιμένεται παραδόσεις σήμερα.
kkaras78 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 'Αντε πείτε ότι παραλάβαμε τις τηλεοράσεις και τις φωτογραφικές μετά βασάνων και κόπων... Φαντάζεστε να λάβει κάποιος ένα ελλατωματικό προιόν??? Τι γίνεται με την εγγύηση??? Μας καλύπτει η ελληνική αντιπροσωπεία??? 'Η θα έχουμε να κάνουμε πάλι με το Inthebox???
Προτεινόμενες αναρτήσεις