Προς το περιεχόμενο

κουπονι - Samsung UE32D6500 32" 3D LED - 399e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν απο λιγο με ενημερωσαν απο τηλεφονικα απο το inthebox οτι την τεταρτη θα παραδοθη το μεγαλιτερο pososto tv και το υπολοιπο εως την παρασκευη.Εγω δεν ανησηχω,αργα η γρηγορα θα ερθει.Ας μην τσιτωνουμε τα νευρα μας γιατι μας περιμενουν ασχημες μερες.Καλη παραλαβη σε ολους.

Εχω πως ειχα την εντυπωση πως ειχαν παραδωσει ηδη το μεγαλυτερο ποσοστο ?

Φιλε μου δεν ειναι θεμα τσιτωματος νευρων, ειναι θεμα του να μην δουλευουν τον κοσμο. Εσενα μπορει να μην σε ενοχλει ενω εισαι τερμα αριστερα στο φαναρι και περιμενεις να αναψει πρασινο να περασουν απο τα δεξια σου αλλοι 10 και να κατσουν μπροστα σου, εμενα αυτο με τρελαινει. Ο καθενας λοιπον εχει διαφορετικα ορια ανοχης οποτε δεν το θεωρω ομορφο το να "κακοφαινεται" σε μερικους το οτι αρκετοι εχουν αρχισει και νευριαζουν. Εξαλλου τα χρηματα τους εχουν δωσει, καποιοι ισως να τα εδωσαν και με μεγαλη δυσκολια οποτε γιατι να ανεχοντουν οσα γινονται ?

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τελικά δεν ξέρω τι να πω, μίλησα τώρα με acs είπα τον κωδικό μου και δεν έχουν καμιά ενημέρωση, Στη σελίδα του inthebox λέει αυτά.. 12.02.2012 Έχει αποσταλεί Η αποστολή σας έχει προγραμματισθεί για τις 18/02. Αρ. αποστολής ACS: ....

Νομίζω τελικά ότι το δούλεμα έχει και κάποια όρια. Δείτε τι λέει τώρα στη πρώτη σελίδα..

Με βοήθεια εκπροσώπου της GoldenDeals υπολογίσαμε τις ακριβείς ημερομηνίες βάση των όρων χρήσης της κάθε προσφοράς, για την παράδοση των προϊόντων στους πελάτες.

Τα πρώτα διαθέσιμα τεμάχια ήδη έχουν αποσταλεί & παραληφθεί, επομένως οι επίσημες ημερομηνίες βάση των όρων της προσφοράς είναι οι παρακάτω:

1. Samsung 3D 32'' -> 01/03/2012

Αν είναι δυνατόν μας δουλεύουν και οι δυο εταιρίες μαζί.. :mad:

Για την ανακοίνωση αυτή του καταστήματος ενημερωθήκαμε το ΣΑ 18/2 το βράδυ (21.05, post #524, σελίδα 53) και στη συνέχεια (21.40) από την κ. Πρεβεζάνου (#527), η οποία, αμέσως μετά (21.42), διόρθωσε το προηγούμενο μήνυμά της (#507, σελίδα 51) αναφέροντας πλέον ότι το σφάλμα είναι δικό της και όχι της ACS που είχε αφήσει να εννοηθεί στο ίδιο μήνυμα.

Με δεδομένο ότι έχει εμπλακεί, πλέον, και το deal site, έγραψα στο post #535, σελίδα 54, ότι πρέπει "να περιμένουμε, με υπομονή και ηρεμία, τις επόμενες μέρες για να δούμε τα αποτελέσματα στις παραδόσεις. Άλλωστε, η επιμήκυνση της καταληκτικής προθεσμίας παράδοσης της τηλεόρασης μετατέθηκε κατά τρεις (3) εργάσιμες μέρες μόνον, δεδομένου ότι οι 25-27/2 είναι αργίες".

Ηρεμία, ψυχραιμία και υπομονή, λοιπόν.

Δημοσ.

Ντάξει ρε παιδιά. Εγω παρήγγειλα εναν Epson TW9000 απο κανονικό μαγαζί, και η epson μεσω της Adamco το πήγαινε απο βδομάδα σε βδομάδα και τελικά παρέλαβα μαζι με τους υπόλοιπους, ανεξαρτήτως καταστήματος που εγινε η παραγγελία, ένα μήνα μετα, ενω υπηρχε διαβεβαιωση οτι η παραδοση θα γινει σε 7 εργάσιμες, Eιναι πολυ καινουργιο μοντέλο και υπήρξαν επιπλοκές. Ε δεν χάθηκε κι ο κόσμος.

Ασχετο... τι τηλεόρασεις κι αηδίες...αν δειτε το avatar 3D στον epson σε 120'' θα κρεμάσει το σαγόνι στο πάτωμα :)

Δημοσ.

Εχω πως ειχα την εντυπωση πως ειχαν παραδωσει ηδη το μεγαλυτερο ποσοστο ?

Φιλε μου δεν ειναι θεμα τσιτωματος νευρων, ειναι θεμα του να μην δουλευουν τον κοσμο. Εσενα μπορει να μην σε ενοχλει ενω εισαι τερμα αριστερα στο φαναρι και περιμενεις να αναψει πρασινο να περασουν απο τα δεξια σου αλλοι 10 και να κατσουν μπροστα σου, εμενα αυτο με τρελαινει. Ο καθενας λοιπον εχει διαφορετικα ορια ανοχης οποτε δεν το θεωρω ομορφο το να "κακοφαινεται" σε μερικους το οτι αρκετοι εχουν αρχισει και νευριαζουν. Εξαλλου τα χρηματα τους εχουν δωσει, καποιοι ισως να τα εδωσαν και με μεγαλη δυσκολια οποτε γιατι να ανεχοντουν οσα γινονται ?

Δεν ξερω αν συμαιτεχεις στην αγορα αλλα εγω(εμεις)το ειδα σαν ευκαιρια στην τιμη και τζογαρισα,αν το θες και ετσι,οπως οι περισοτεροι στο βαθος του μυαλου τους.Ωπος διαβαζω σε διαφορα site,παντα εως τωρα,εχουν,ειχαν,προβλημα στον χρονο παραδωσης,(ομως παντα παραδιδουν),αλλα ετρεξαν να αγορασουν,και απο πισω,οσοι δεν προλαβαν την προσφορα,ψαχνονται με διαφορους τροπους να αγορασουν απο οσους προλαβαν η γλυφοντας την μαιρη.Στην ελλαδα ειμαστε η(ειμασταν)!!!!!!!!!!!! και οσοι θελετε μηχανακι υπαρχει ντιλ αλλα κανεις δεν εχει αγοραση εως τωρα,γιατι?????????Οποιος δεν θελει την τβ 32 αγοραζω το κουπονι του.
Δημοσ.

@davidcas Δηλαδή προτείνεις να δεχτούμε αδιαμαρτύρητα την κοροϊδία και να παρηγορηθούμε επειδή υπάρχουν(;) και χειρότερα.

Σίγουρα δεν χάθηκε ο κόσμος επειδή άργησαν κάποια προϊόντα να παραδωθούν, αλλά σκέψουν να είχες παραγγείλει κάτι πιο σημαντικό, όπως ένα ψυγείο ας πούμε. Θα είχες την ίδια αντίδραση τότε;

Όσοι "γκρινιάζουμε" εδώ μέσα, το κάνουμε περισσότερο επειδή αισθανόμαστε ότι μας εμπαίζουν και όχι επειδή δεν αντέχουμε να βλέπουμε την Τρέμη δισδιάστατη.

Άσχετο... προληπτικός δεν είμαι, αλλά λέτε να έχει ληθεί το θέμα μέχρι να φτάσουμε στο #666; :P

Δημοσ.

@davidcas Δηλαδή προτείνεις να δεχτούμε αδιαμαρτύρητα την κοροϊδία και να παρηγορηθούμε επειδή υπάρχουν(;) και χειρότερα.

Οχι, δεν ειπα αυτο. Και μενα δεν μου αρεσε το γεγονός οτι ειδοποιήθηκα πως 18/2 θα παραλάβω και τελικά δεν παρέλαβα, αλλα οχι επειδη δεν εχω την τηλεοραση, αλλα γιατι θα μπορουσα να ειχα βάλει κάποιον να στηθεί στο σπίτι άδικα. Εκει ήταν φάουλ,και αν ξανασυμβει, θα τους ξεχέσω πολύ άσχημα. Αλλο να αργουν, αλλο να σε στήνουν.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση θα θεωρούσα οτι βγήκα χαμένος, αν έχανα τα λεφτά μου. Αν παραλάβω μια άρτια και καινουργια τηλεόραση (οχι refurbished ή επιστροφη), εστω και μετα απο ενα μήνα, θα θεωρήσω οτι έκανα μια καλή αγορά.

Πάντως πιστευω οτι επειδη ειναι η προσφορά στην μέση, και το νεο "κατάστημα", υπάρχει μεγαλύτερη γκρίνια.

Δημοσ.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση θα θεωρούσα οτι βγήκα χαμένος, αν έχανα τα λεφτά μου. Αν παραλάβω μια άρτια και καινουργια τηλεόραση (οχι refurbished ή επιστροφη), εστω και μετα απο ενα μήνα, θα θεωρήσω οτι έκανα μια καλή αγορά.

Εγώ πλέον δεν θεωρώ ότι είναι καλή αγορά. Αν συνυπολογίσεις τις ώρες που έχουμε σπαταλήσει για να επικοινωνήσουμε (ανεπιτυχώς) με το κατάστημα ή εδώ και τον εκνευρισμό που προκαλείται από όλη αυτή την ιστορία, μένει μόνο μια καλή τιμή, η οποία δεν είναι καθόλου δελεαστική πια, για μένα τουλάχιστον.

Πάντως πιστευω οτι επειδη ειναι η προσφορά στην μέση, και το νεο "κατάστημα", υπάρχει μεγαλύτερη γκρίνια.

Προφανώς. Αν δεν υπήρχαν αυτές οι προσφορές δεν θα ασχολιόταν κανείς με το συγκεκριμένο κατάστημα.

Άλλά το "νέο κατάστημα" δεν λέει τίποτα. Το απροετοίμαστο ή ασυνεπές ή αναξιόπιστο όμως λέει πολλά...

Δημοσ.

Εγώ πλέον δεν θεωρώ ότι είναι καλή αγορά. Αν συνυπολογίσεις τις ώρες που έχουμε σπαταλήσει για να επικοινωνήσουμε (ανεπιτυχώς) με το κατάστημα ή εδώ και τον εκνευρισμό που προκαλείται από όλη αυτή την ιστορία, μένει μόνο μια καλή τιμή, η οποία δεν είναι καθόλου δελεαστική πια, για μένα τουλάχιστον.

Προσωπικά, δεν πήρα ποτέ τηλέφωνο στην inthebox. Καταλαβαινω οτι υπαρχει καθυστέρηση σ αυτες τις προσφορες και στις μη εμπειρες εταιρίες.

Εψαξα στα φόρουμ μονο μετα την μη-αποστολή την ημέρα που μου είχαν τάξει. Εφόσον λένε οτι θα σταλεί μέσα στην εβδομάδα, οκ. Μέχρι τοτε δεν θα ξαναασχοληθώ. Απο την επόμενη εβδομάδα,αν μου πουν οτι θα ερθει την τάδε μέρα, και δεν ερθει, θα αλλάξει το τροπάρι όμως.

Δημοσ.

Δεν ξερω αν συμαιτεχεις στην αγορα αλλα εγω(εμεις)το ειδα σαν ευκαιρια στην τιμη και τζογαρισα,αν το θες και ετσι,οπως οι περισοτεροι στο βαθος του μυαλου τους.Ωπος διαβαζω σε διαφορα site,παντα εως τωρα,εχουν,ειχαν,προβλημα στον χρονο παραδωσης,(ομως παντα παραδιδουν),αλλα ετρεξαν να αγορασουν,και απο πισω,οσοι δεν προλαβαν την προσφορα,ψαχνονται με διαφορους τροπους να αγορασουν απο οσους προλαβαν η γλυφοντας την μαιρη.Στην ελλαδα ειμαστε η(ειμασταν)!!!!!!!!!!!! και οσοι θελετε μηχανακι υπαρχει ντιλ αλλα κανεις δεν εχει αγοραση εως τωρα,γιατι?????????Οποιος δεν θελει την τβ 32 αγοραζω το κουπονι του.

Αληθεια που κολανε οσα λες ?

@davidcas μακαρι να βγω λαθος αλλα να παραδωθει το 90% μεσα σε μια εβδομαδα το θεωρω ονειρο θερινης νυκτος (κρινοντας με το τι εχει γινει μεχρι τωρα)....Μπορει απλα να παραδωθουν τα κομματια οσων κακος κατεμε εδωσαν τον αριθμο τους εδω μεσα. Αυτο φυσικα δεν θα επρεπε να γινει για να μην υπαρχει ευνοικη μεταχειριση οπως εγινε και με αλλους. Οχι τπτ αλλο αλλα οι περισσοτεροι δεν εχουν πατημα καποιο forum οπως οσοι ειναι εδω ωστε να ακουστουν.

@manosfp Παντως το ευλογο ερωτημα αυτη την στιγμη ειναι αν η τιμη αγορας απο τον προμηθευτη ηταν η ιδια πριν 30 μερες και η ιδια τωρα.....Οσο για τα refurbished που ακουστηκαν καλως η κακως ειναι απιθανο καποιος να το παρει πρεφα ακομα και να ειναι refurbished ενα προιον.

Δημοσ.

Οχι τπτ αλλο αλλα οι περισσοτεροι δεν εχουν πατημα καποιο forum οπως οσοι ειναι εδω ωστε να ακουστουν.

Οπότε αφου οι περισσότεροι το ανέφεραν, ας αναφέρω κι εγω οτι εχω αριθμό παραγγελίας 1232 :rolleyes:

Δημοσ.

Για εμένα ίδια ευθύνη εχει και η golden deals. Πως κάνουν μια προσφορά χωρίς να έχουν stock? αμφιβάλλω τόσο καιρο αν έχουν παραδώσει 10 κομμάτια.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Για εμένα ίδια ευθύνη εχει και η golden deals. Πως κάνουν μια προσφορά χωρίς να έχουν stock? αμφιβάλλω τόσο καιρο αν έχουν παραδώσει 10 κομμάτια.

Sent from my iPad using Insomnia

Να είμαστε λογικοί όταν συζητάμε για θέματα που δεν τα γνωρίζουμε, όπως αυτά μεταξύ εμπόρων και deal sites.

Είναι προφανές ότι, όταν ένας πωλητής αποφασίζει να προσφέρει ένα προϊόν σε ανταγωνιστική τιμή, θα έχει κάνει συμφωνία με κάποιον προμηθευτή, ορίζοντας ένα μέγιστο αριθμό κομματιών που μπορούν να δοθούν στη συμφωνημένη τους τιμή. Είναι, επίσης, προφανές ότι το deal site δεν μπορεί να συμμετέχει σ' αυτή τη συμφωνία, γιαυτό και υπάρχει ο όρος μεταξύ του deal site και του πωλητή, ότι μπορεί να καθυστερήσει η παράδοση στον αγοραστή και να παραταθεί η αντίστοιχη προθεσμία. Είναι, ακόμη, προφανές ότι ο πωλητής δεν είναι δυνατόν να έχει προαγοράσει και να έχει στοκάρει το μέγιστο αριθμό των κομματιών, που έχει προσυμφωνήσει (πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για τόσο ακριβό προϊόν, όπως η τηλεόραση), αφού δεν είναι γνωστό, εκ των προτέρων, πόσα κομμάτια θα αγοραστούν τελικά στην προθεσμία που έχει οριστεί για την προσφορά.

Επομένως, σ' αυτές τις περιπτώσεις, είναι αναμενόμενο ότι η παράδοση των κομματιών, από τον προμηθευτή στον πωλητή, θα γίνει με δόσεις, πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για τόσο μεγάλο αριθμό κομματιών που έχουν και κάποιο όγκο. Από το σημείο αυτό, όμως, αρχίζει η ευθύνη του πωλητή, ο οποίος, γνωρίζοντας ότι η προσφορά έφτασε στο μέγιστο αριθμό των κομματιών που είχε προσυμφωνηθεί (αναφέρομαι στα 375 κομμάτια), όφειλε να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να φτάσουν ΟΛΑ τα κομμάτια εγκαίρως στο χώρο του, ώστε να περάσει στο στάδιο της παράδοσης στους αγοραστές, χωρίς καθυστερήσεις. Αυτό, φαίνεται ότι, δεν έγινε στην προσφορά που μας απασχολεί και συζητάμε και έτσι δημιουργήθηκαν τα προβλήματα καθυστέρησης στην παράδοση, τα οποία πολλαπλασιάστηκαν όταν η ιδιοκτήτρια προσπάθησε, ανεπιτυχώς, να μεταφέρει την ευθύνη στη μεταφορική εταιρεία.

Η ευθύνη του deal site ξεκινάει από τη στιγμή που, διαπιστώνοντας το πρόβλημα στην καθυστέρηση παράδοσης, συμμετείχε ενεργά στην εξεύρεση λύσης. Και αυτό δεν έγινε, βέβαια, χωρίς λόγο, αλλά με αφορμή τον, προφανώς, μεγάλο αριθμό παραπόνων που διατυπώθηκαν, από τους ταλαίπωρους αγοραστές, με τηλεφωνήματα και μηνύματα.

Τέλος, σε ότι αφορά στον αριθμό των τηλεοράσεων που έχουν παραδοθεί, πιστεύω ότι πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που λες (10), όταν στο υποσύνολο των 28 μελών του forum, από το σύνολο των 375 αγοραστών, έχουν παραδοθεί ήδη επτά (7) τηλεοράσεις.

Οπότε αφου οι περισσότεροι το ανέφεραν, ας αναφέρω κι εγω οτι εχω αριθμό παραγγελίας 1232 :rolleyes:

Ενημερώθηκε η λίστα, παρά την προσπάθεια του μόνιμου αντιρρησία, αμφισβητία αυτού του thread, ο οποίος αμφισβητούσε ακόμη και εκείνους που την παρέλαβαν !!!.

Δημοσ.

Και εγω παρηγγειλα την 32' και δεν εχει ερθει ακομη και μου ρθε μαιλ για αναβαθμηση σε 37' ή 40' με προσθετα 150e και αφου μας πηραν τα 399 εδωσα και αλλα 150e για την μεγαλυτερη και οτι γινει.Μου ειπαν τηλ/κα οτι θα ρθει τεταρτη ή παρασκευη,για να δουμε..Οσο για μερικους οτι λογο της καθυστερησης πρεπει να υπαρχει και καποιο δωρο για αποζημιωση καλο θα ηταν γιατι οι 7-12 μερες γιναν 20-30 και βλεπουμε..Οσο αφορα για τα λεφτα μας και εγω οσο διαβαζα τις πρωτεσ σελ του φορουμ αγχωθηκα πολυ σε συνδιασμο που δε σηκωναν και το τηλ,αλλα οσο συνεχιζα να διαβαζω τισ επομενες σελ λιγο καθησυχαστικα.παντως επρεπε να υπαρχει καποια ενημερωση των πελατων απο την εταιρεια για την οποια καθηστερηση καθως και μια αποζημιωση-δωρο,εστω και συμβολικο για την αργοπορεια.Αναμενουμε την τηλ/ση και βλεπουμε.

Δημοσ.

Καλώς τον, στην παρέα, αλλά τα νέα που φέρνεις απομυθοποιούν όσα μας είχε ανακοινώσει η ιδιοκτήτρια, σχετικά με τις δωρεάν αποστολές μερικών κομματιών σε 37" και 40".

Όχι πως ήταν υποχρεωμένη να τις δώσει δωρεάν αλλά το είχε ανακοινώσει ως extra προσφορά στην προσφορά.

Εάν αληθεύει ότι, όλοι όσοι θα πάρουν αυτές τις τηλεοράσεις πλήρωσαν 150 ευρώ παραπάνω, αυτό σημαίνει ότι και αυτό το επικοινωνιακό τρικ καταρρίπτεται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...