MeSiaSs Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Με το φτωχό μου το μυαλό σκέφτομαι: Με 52 σελίδες θέμα,40.000 views και 510 απαντήσεις στης οποίες οι περισσότερες είναι αρνητικά σχόλια μάλλον δεν πρέπει να δουλεύουν και τόσο καλά τα πράγματα... εκτός και αν η ευφυΐα η δικιά μου και τόσον άλλων ανθρώπων είναι κάτω του μηδενός.Το γράφω αυτό επειδή βλέπω απο μερικούς/ες να θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε με το ζόρι ότι όλα δουλεύουν σωστά... Υ.Δεν έχω παραγγείλει εγώ, απλώς στεναχωριέμαι για το άγχος που έχει δημιουργηθεί σε τόσο κόσμο.
manosfp Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό με το "ACS connect malfunction" το διασταύρωσε κανείς;
apotos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Αυτό με το "ACS connect malfunction" το διασταύρωσε κανείς; Ναι εγω τρεις φορες...και ειμαι 100% βεβαιος πως δεν υπαρχει κανενα malfunction απο πλευρας ACS !!! Αλλου "βρωμαει" η δουλεια αγαπητε φιλε..και ο νοων νοειτω !!! Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2012 από apotos
Salvation81 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Ναι εγω τρεις φορες...και ειμαι 100% βεβαιος πως δεν υπαρχει κανενα malfunction απο πλευρας ACS !!! Αλλου "βρωμαει" η δουλεια αγαπητε φιλε..και νοων νοειτω !!! Αν ισχυει αυτο τοτε ελπιζω με την σειρα της η ACS να αρχισει νομικες διαδικασιες κατα της εταιρειας που τους συκοφαντει. Αν βεβαια ισχυει τοτε ισχυει το αντιθετο.
giannis_isavella Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 προφανως εχουν αργησει να παραλαβουν απο τον προμηθευτη αλλιως δεν εξηγειται... εγω προσωπικα προθυμοποιουμαι(ακομα και αυριο κυριακη) να ερθω να παραλαβω απο εκει και να μην μπειτε καν στο κοπο να στειλετε με acs ,ετσι ωστε να μην εχουμε ουτε μπερδεματα ουτε καθυστερησεις...
kaizer690 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Και εγω μπορω να ερθω να παραλαβω απο εκει πριν μου μεινουν οι γεροι με κανενα εγκεφαλικο.
makfil Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 προφανως εχουν αργησει να παραλαβουν απο τον προμηθευτη αλλιως δεν εξηγειται... Αν συνέβαινε, όμως, αυτό, θα σκεφτόταν πολύ τον κίνδυνο να συρθεί στα δικαστήρια, για δυσφήμηση, πριν ρίξει τις ευθύνες στην ACS, που δεν είναι μια εταιρεία της πλάκας. Εύχομαι, ειλικρινά, να αρχίσουν να παραλαμβάνουν, από Δευτέρα, όλοι όσοι περιμένουν, ώστε να λήξει αισίως το θέμα αυτής της αγοράς, τόσο για τα μέλη του forum όσο και για τους υπόλοιπους. Φαντάζεστε την αγωνία και τον προβληματισμό των υπόλοιπων (375 GoldenDeals +25 Θεσ/νίκη - 26 Insomnia=) 374 που δεν έχουν ένα χώρο φιλοξενίας, όπως το forum αυτό, για να μαθαίνουν την εξέλιξη της αγοράς που έκαναν; Μιλάω, βέβαια, για την τηλεόραση γιατί δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα της Panasonic.
manosfp Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Καταλαβαίνετε κυρία Μαίρη ότι τα περιθώρια σας πλέον στενεύουν επικίνδυνα... Ειλικρινά ελπίζω να έχει ένα αίσιο τέλος αυτή η ιστορία πρώτα για τα παιδιά που κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα αλλά και για όλους εμάς που πιστέψαμε στην αρχή ότι βρήκαμε ένα πωλητή "της πιάτσας" που πουλάει τρέλα (με την καλή έννοια), δε μασάει και χαρίζει και καμμιά δυο tv άμα λάχει, μπαίνει στα φόρα και συζητάει σαν ένας από μας. Πολύ ενθαρρυντικά στοιχεία για μένα που θα τα πιστωθείτε αν έχετε παραδώσει τις tv στον χρόνο που εσείς θέσατε μέσω golden deals(μακάρι αλλά το κόβω χλωμό).Τότε θα έχει μείνει στους πελάτες σας και κατ´ επέκτασιν σε όλους μας μόνο η πικρία της ανοργανωσιάς και της απειρίας σας. Άν όμως βγείτε και στην τελική διορία ψεύτρα, ταπεινή μου γνώμη και συμβουλή είναι την επόμενη επιχειρηματική σας δραστηριότητα να την ξεκινήσετε με άλλη επωνυμία..... Sent from my iPad using Insomnia
Zandim Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Βασικα δεν ξερουμε αν καποιοι απο υτους που δε συμμετεχουν στο φορουμ εχουν κινηθει δικαστικα. Θεωρω απιθανο να εχουν παρει 350 ατομα τις τηλεορασεις και οι 25 του φορουμ οχι. Επισης η λογικη μου λεει οτι δεν ειναι απατη η ολη υποθεση.Ισως απλα αρνουμαι να δεχτω οτι καποιος θα βαλει στην τσεπη μερικες χιλιαδες ευρω (αν αφαιρεσουμε την οποια προμηθεια του deal site) χωρις να παραδωσει κανενα προιον. Αν ειναι απατη τοτε προκειται για μεγαλο φιασκο. Ομως η εταιρεια εχει κανει ξανα πωληση μεσω deal site και δεν ειδα πουθενα να λεει οτι δεν παρεληφθησαν τα προιοντα. Αν ειχε συμβει κατι τετοιο τοτε το εκαστοτε deal site δε θα ξανασυνεργαζοταν. Τα γραφεια της εταιρειας φανταζομαι ειανι υπαρκτα. Αν καποιος ειναι κοντα εκει ας περασει να συζητησει κατ ιδιαν με τους ιδιοκτητες της εταιρειας και να μας πει τις εντυπωσεις του. Δεν αγορασα την εν λογω προσφορα, ομως ημουν πολυ κοντα. Φοβηθηκα γιατι το ποσο ειναι μεγαλο για να μεινω στον αερα τοσες μερες. Επισης η ενδεχομενη καθυστερηση για νεα παραλαβη ειναι που ουσιαστικα καλυπτει νομικα την εταιρεια. Στο golden deals αναγραφεται επακριβως: (σε περίπτωση νέας παραγγελίας οι παραδόσεις θα πραγματοποιηθούν εντός 20 εργάσιμων ημερών). 20 εργασιμες ειναι 28 ημερολογιακες. Οποτε αυτο σημαινει πως οι τελευταιες παραδοσεις θα πρεπει να γινουν μεχρι τις 24 φεβρουαριου. Αυτο λαλμβανοντας ως δεδομενο οτι η προσφορα εληξε στις 27 ιανουαριου και οι 20 εργασιμες μετρανε απο εκει. Κατα τη γνωμη μου λοιπον κακως διαμαρτυρεστε διοτι ειχατε συμφωνησει ηδη πως η ενδεχομενη παραδοση θα ειανι μεχρι τις 24 φεβρουαριου Ο λογος που συμμετεχω στη συζητηση ειναι γιατι θελω να δω πως θα εξελιχθει ωστε να ξερω αν μπορω να εμπιστευτω για ενδεχομενη μελλοντικη αγορα. Η τιμη των 400€ ειναι οντως πολυ καλη ακι φανταζομαι πως αν παει καλα η ολη ιστορια τοτε θα βγει καποια 42αρα στα 499€ με δεδομενη την πτωση των τιμων και τη χαμηλη τιμη λογω ογκου παραγγελιας
apotos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 ..... Επισης η λογικη μου λεει οτι δεν ειναι απατη η ολη υποθεση.Ισως απλα αρνουμαι να δεχτω οτι καποιος θα βαλει στην τσεπη μερικες χιλιαδες ευρω (αν αφαιρεσουμε την οποια προμηθεια του deal site) χωρις να παραδωσει κανενα προιον. Αν ειναι απατη τοτε προκειται για μεγαλο φιασκο. Ομως η εταιρεια εχει κανει ξανα πωληση μεσω deal site και δεν ειδα πουθενα να λεει οτι δεν παρεληφθησαν τα προιοντα. Αν ειχε συμβει κατι τετοιο τοτε το εκαστοτε deal site δε θα ξανασυνεργαζοταν. για διαβασε και εδω http://www.mellon.gr/%CE%95%CE%99%CE%94%CE%97%CE%A3%CE%95%CE%99%CE%A3/tabid/68/vw/1/ItemID/1747/Default.aspx
eliassot Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Κατα τη γνωμη μου λοιπον κακως διαμαρτυρεστε διοτι ειχατε συμφωνησει ηδη πως η ενδεχομενη παραδοση θα ειανι μεχρι τις 24 φεβρουαριου Μάλλον δεν έχεις παρακολουθήσει πολύ στενά το θέμα. Ο λόγος της διαμαρτυρίας είναι περισσότερο για την κοροϊδία που υφιστάμεθα από την συγκεκριμένη επιχείρηση. Έχουν δεμευτεί πολλάκις για αποστολές που δεν έγιναν ποτέ και συνεχώς κατηγορούνται οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι (βλ. ACS, GOLDEN DEALS). Προσωπικά, αν είχα μία υπεύθυνη τοποθέτηση ότι θα παραλάβω μετά από 15 ή 20 ή έστω 30 μέρες δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αλλά με πειράζει να μας φέρονται σαν να είμαστε ηλίθιοι και να διατείνονται αλαζονικά ότι τους πολεμούν αδίκως και ότι όλο αυτό τελικά τους κάνει καλό. Αυτά λοιπόν από μένα για απόψε. Τα είπα και ξαλάφρωσα και τώρα πάω να βάλω τη στολή μου και βουρ στο πάρτυ για χορό. Μην τρελλαθούμε κιόλας για μία τηλεόραση! Καλό βράδυ
apotos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Καταλαβαίνετε κυρία Μαίρη ότι τα περιθώρια σας πλέον στενεύουν επικίνδυνα... Ειλικρινά ελπίζω να έχει ένα αίσιο τέλος αυτή η ιστορία πρώτα για τα παιδιά που κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα αλλά και για όλους εμάς που πιστέψαμε στην αρχή ότι βρήκαμε ένα πωλητή "της πιάτσας" που πουλάει τρέλα (με την καλή έννοια), δε μασάει και χαρίζει και καμμιά δυο tv άμα λάχει, μπαίνει στα φόρα και συζητάει σαν ένας από μας. Πολύ ενθαρρυντικά στοιχεία για μένα που θα τα πιστωθείτε αν έχετε παραδώσει τις tv στον χρόνο που εσείς θέσατε μέσω golden deals(μακάρι αλλά το κόβω χλωμό).Τότε θα έχει μείνει στους πελάτες σας και κατ´ επέκτασιν σε όλους μας μόνο η πικρία της ανοργανωσιάς και της απειρίας σας. Άν όμως βγείτε και στην τελική διορία ψεύτρα, ταπεινή μου γνώμη και συμβουλή είναι την επόμενη επιχειρηματική σας δραστηριότητα να την ξεκινήσετε με άλλη επωνυμία..... και εγω ετσι πιστευα αλλα μαλλον βρηκα ενα πωλητη οντως της πιατσας, αλλα απ' αυτους με παγκο ...που λενε οτι παρεις ενα ευρω !!!! δεν χρειαζεται να βγει ψευτρα στο τελος ...οταν ηδη απο την αρχη σε ολα αυτα που μου ειπε (ισως και σε καποιους απο εσας) μονο αληθινα δεν αποδειχθηκαν !! αλλα ακομη περιμενω ...ενω εχω προκαλεσει ανοιχτα καποιους απο αυτο εδω το φορουμ !!
Zandim Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 το εχω διαβασει. Σιγουρα το εν λογω link δε μας διαφωτιζει αν οντως παραδοθηκαν τα δωρα που επρεπε να παραδοθουν. Ομως, αν δεν ειχαν παραδοθει τοτε ολοι οι αγοραστες θα ειχαν κινηθει εναντιον του golden deals και του In the box με αποτελεσμα το golden deals να μην ξανασυνεργαστει για καποια νεα προσφορα. Αυτο οπως βλεπεις εν εγινε. Υπαρχει και το σεναριο φωσκολος που λεει "μαζι τα εφαγαν" , αν θες το πιστευεις. Επισης βλεπω ανακοινωση εδω http://www.inthebox.gr/index.php/megales-ekptwseis/panasonic-lumix-samsung-3d Πραγματικα ρε παιδια, το ειπα και πριν αφου οταν αγορασατε στους ορους ελεγε "παραδοση το αργοτερο 20 εργασιμες μετα τη ληξη της προσφορας" , τι γκρινιαζετε τωρα? 30 σελιδες γκρινια για τα αυτονοητα ψιλα γραμματα (που ουτε καν ψιλα ειναι) Ευχομαι να ληξει η ταλαιπωρια σας , και ειμαι σιγουρος οτι αν οι παραδοσεις γινουν -συμφωνα με το εντος 20 εργασιμων πλανο- ολοι θα λενε τι καλη η κα πρεβεζανου κλπ κλπ. Μακαρι Ας ειμαστε θεμιτα πονηροι και υποψιασμενοι. Οχι κακεντρεχεις και κουτοπονηροι. Καλη συνεχεια Μάλλον δεν έχεις παρακολουθήσει πολύ στενά το θέμα. Ο λόγος της διαμαρτυρίας είναι περισσότερο για την κοροϊδία που υφιστάμεθα από την συγκεκριμένη επιχείρηση. Έχουν δεμευτεί πολλάκις για αποστολές που δεν έγιναν ποτέ και συνεχώς κατηγορούνται οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι (βλ. ACS, GOLDEN DEALS). Προσωπικά, αν είχα μία υπεύθυνη τοποθέτηση ότι θα παραλάβω μετά από 15 ή 20 ή έστω 30 μέρες δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αλλά με πειράζει να μας φέρονται σαν να είμαστε ηλίθιοι και να διατείνονται αλαζονικά ότι τους πολεμούν αδίκως και ότι όλο αυτό τελικά τους κάνει καλό. Αυτά λοιπόν από μένα για απόψε. Τα είπα και ξαλάφρωσα και τώρα πάω να βάλω τη στολή μου και βουρ στο πάρτυ για χορό. Μην τρελλαθούμε κιόλας για μία τηλεόραση! Καλό βράδυ Σε αυτο πυο λες συμφωνω. Το βρισκω απολυτα αντιεπαγγελματικο. Δυστυχως μου εχουν τυχει κι εμενα πολλα απροοπτα με μεταφορικες , για δεματα που επρεπε να παραλαβω αυτοπροσωπως και τα παρελαβε ο γειτοτας. Απ την αλλη η acs φαινεται σοβαρη εταιρεια και δε θα αφηνε 350 παραγγελιες να της κανουν δυσφημιση. Σε αυτο δεν εχω να σου απαντησω. Απ οτι φαινεται ομως η συνεργασια acs και inthebox σιγουρα δεν ειανι σωστη διοτι μεγαλο ποσοστο των παραδωσεων τους γινεται καθυστερημενα.
iguana Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Σου προτεινω να ντυθεις κ. Μαιρη κ να μοιραζεις τηλεορασεις! χωρις παρεξηγηση ετσι για να ευθυμησουμε λιγο!
Salvation81 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια το ζητημα δεν ειναι να πατε μερικοι απο εκει και Αν εχουν 5-10 κομματια να σας τα δωσουν και να "ευθυμησετε".....Σκοπος ειναι ΟΛΟΙ να παραλαβουν....
Προτεινόμενες αναρτήσεις