maomao Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Απο την αρχη παρακολουθω το θερντ τι πραγμα ειμαστε εμεις οι Ελληνες ρε Π@@ΣΤΗ μου τελειως ανυπομονος λαος και το μυαλο συνεχεια στο κακο θαρεις και εγινε κατι αν περιμενουμε 5-10 μερες! Συμφωνω ειμαι ανυπομονος πολυ αλλα ειναι δυνατον να σου λενε αυριο θα παραλαβεις την επομενη σου λενε μεθαυριο και μετα σε πανε την αλλη εβδομαδα...και οταν βλεπεις οτι ειναι συνηθη πρακτικη τους.Αν μου ελεγαν απο την αρχη δεν θα ειχα κανενα προβλημα να περιμενω οσο χρειαζεται αλλα αμα σε πηγαινουν απο αυριο σε αυριο εμενα τουλαχιστον με χαλαει πολυ.
eliassot Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Απο την αρχη παρακολουθω το θερντ τι πραγμα ειμαστε εμεις οι Ελληνες ρε Π@@ΣΤΗ μου τελειως ανυπομονος λαος και το μυαλο συνεχεια στο κακο θαρεις και εγινε κατι αν περιμενουμε 5-10 μερες! Το θέμα δεν είναι η ανυπομονησία του πελάτη, αλλά η ασυνέπεια του καταστήματος.
giannis_isavella Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 ενημερωτικα να πως πως για μας 18/2 εχει παραλαβει η acs απο Inthebox,παραλαβει σπιτι εχουμε 20/02 κι ετσι για στατιστικους λογους καθε ενας που παραλαμβανει ας γραφει αν πηρε 32΄΄ ή παραπανω... και φιλε makfil διπλα στη παραλαβη γραφε και τις ιντσες που παρελαβε ο καθενας... αντε να παραλαβουμε με το καλο ολοι μας...
Salvation81 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Απο την αρχη παρακολουθω το θερντ τι πραγμα ειμαστε εμεις οι Ελληνες ρε Π@@ΣΤΗ μου τελειως ανυπομονος λαος και το μυαλο συνεχεια στο κακο θαρεις και εγινε κατι αν περιμενουμε 5-10 μερες! Περιμενουν ηδη 20+ μερες........ @maomao τα χρηματα σας τα εχουν παρει απο τις καρτες απο την 1η μερα ? Αν ναιτοτε δυστυχως πρεπει να πω πως ο Ελληνας γουσταρει να τον πιανουν μαμακα....Σορρυ κιολας αλλα δεν θα εδινα ποτε χρηματα για κατι Πριν το παρω στα χερια μου ειτε μιλαμε για ηλεκτρικες συσκευες, ειτε για φαρμακα, ειτε για γαλακτοκομικα ειτε για αυτοκινητα.
giannis_isavella Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Το θέμα δεν είναι η ανυπομονησία του πελάτη, αλλά η ασυνέπεια του καταστήματος. βασικα δε εχω λογο να υποστηριξω κανεναν αλλα με βαση λογικη και ημερολογιο και 24/2 να παραδοσει ολες τις τηλεορασεις θα ειναι συνεπης...απο εκει και περα ομως θα εχουμε καθε λογο να γκρινιαζουμε και να λεμε πως "κατι τρεχει με τη μαιρη"... ελπιζω να μην χρειαστει να το κανουμε και να μεινουμε ολοι ικανοποιημενοι... Περιμενουν ηδη 20+ μερες........ @maomao τα χρηματα σας τα εχουν παρει απο τις καρτες απο την 1η μερα ? Αν ναιτοτε δυστυχως πρεπει να πω πως ο Ελληνας γουσταρει να τον πιανουν μαμακα....Σορρυ κιολας αλλα δεν θα εδινα ποτε χρηματα για κατι Πριν το παρω στα χερια μου ειτε μιλαμε για ηλεκτρικες συσκευες, ειτε για φαρμακα, ειτε για γαλακτοκομικα ειτε για αυτοκινητα. αρα να υποθεσω πως δεν εχεις αγορασει ποτε κατι απο ebay?
Salvation81 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 βασικα δε εχω λογο να υποστηριξω κανεναν αλλα με βαση λογικη και ημερολογιο και 24/2 να παραδοσει ολες τις τηλεορασεις θα ειναι συνεπης...απο εκει και περα ομως θα εχουμε καθε λογο να γκρινιαζουμε και να λεμε πως "κατι τρεχει με τη μαιρη"... ελπιζω να μην χρειαστει να το κανουμε και να μεινουμε ολοι ικανοποιημενοι... Δυστυχως δεν παει ετσι φιλε μου....Και αμαξι οταν παιρνεις σου λενε 6 μηνες μεγιστος χρονος αναμονης αλλα αν περασουν και 3 μηνες μηνες θα εχεις θαψει θεους και δαιμονες και σιγουρα δεν θα τους δικαιολογησεις τοσο ευκολα.....Εδω γιατι διαφερει οταν σου λενε 7-10 εργασιμες μερες χρονος παραδοσης και μεγιστος 10-15 (εδω για οσους διαβασουν την προσφορα δεν αναφερονται καν σε εργασιμες) και ομως πρεπει να ειναι ολοι "ανετοι" μεχρι το τελευταιο λεπτο ? Οτι και να εχω αγορασει απο ολο τον κοσμο δεν πηρε πανω απο 12 μερες να ερθει σπιτι μου ακομα και με απλο ταχυδρομειο....Περα απο μια παγωτομηχανη 20-30 κιλων που ηρθε με καραβι απο Κινα και πηρε κοντα 30 μερες γιατι ζητησα να σταλει με καραβι για να γλυτωσω τα τρελα μεταφορικα που μου ζητουσαν τα κουριερ.
maomao Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μα οπως εγραψα και πριν δεν εχω προβλημα να περιμενω αλλα εχω προβλημα με την συνεχη μεταθεση ημερομηνιας παραδοσης
giannis_isavella Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δυστυχως δεν παει ετσι φιλε μου....Και αμαξι οταν παιρνεις σου λενε 6 μηνες μεγιστος χρονος αναμονης αλλα αν περασουν και 3 μηνες μηνες θα εχεις θαψει θεους και δαιμονες και σιγουρα δεν θα τους δικαιολογησεις τοσο ευκολα.....Εδω γιατι διαφερει οταν σου λενε 7-10 εργασιμες μερες χρονος παραδοσης και μεγιστος 10-15 (εδω για οσους διαβασουν την προσφορα δεν αναφερονται καν σε εργασιμες) και ομως πρεπει να ειναι ολοι "ανετοι" μεχρι το τελευταιο λεπτο ? Οτι και να εχω αγορασει απο ολο τον κοσμο δεν πηρε πανω απο 12 μερες να ερθει σπιτι μου ακομα και με απλο ταχυδρομειο..... καταρχην να ξαναπω πως δεν υπερασπιζομαι κανεναν απλα κουβεντα κανουμε... οσο αναφορα το ποτε θα παραλαβω το ειχα ψιλοκαταλαβει απο την αρχη...οποτε και γι αυτο ειμαι ακομα σχετικα cool,ναι μια ανυσηχια μικρη την εχω...αλλα ακομα δεν θα γκρινιαξω...αν ομως παει 25/2 τοτε θα θαψω θεους και δαιμονες... οσο για το χρονο αναμονης να σου πως οτι δεκεμβριο του 2010 εκανα μια αγορα απο κινα μεσω ebay κι επειδη επεσαν ολα μαζι (αλλαγη χρονου σε ολο τον υπολοιπο κοσμο και στα καπακια αλλαγη κινεζικου χρονου) εκανα να παραλαβω 2,5 μηνες... και τελευταιο συμβαν ενα ισοθερμικο απο αγγλια εκανε να μου ερθει 3 εβδομαδες πριν λιγο καιρο... φυσικα να εκφραζουμε τις ανυσηχιες μας αλλα να μην ειμαστε και υπερβολικοι...
eliassot Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 βασικα δε εχω λογο να υποστηριξω κανεναν αλλα με βαση λογικη και ημερολογιο και 24/2 να παραδοσει ολες τις τηλεορασεις θα ειναι συνεπης...απο εκει και περα ομως θα εχουμε καθε λογο να γκρινιαζουμε και να λεμε πως "κατι τρεχει με τη μαιρη"... ελπιζω να μην χρειαστει να το κανουμε και να μεινουμε ολοι ικανοποιημενοι... Αν υποθέσουμε ότι υπάρχει λογική σε όλο αυτό, θα έπρεπε να τηρηθούν οι χρόνοι για τους οποίους είχαμε ενημερωθεί με την παραγγελία μας. Φυσικά και υπάρχει ανοχή στην καθυστέρηση, αλλά όχι και στην κοροϊδία.
Salvation81 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 καταρχην να ξαναπω πως δεν υπερασπιζομαι κανεναν απλα κουβεντα κανουμε... οσο αναφορα το ποτε θα παραλαβω το ειχα ψιλοκαταλαβει απο την αρχη...οποτε και γι αυτο ειμαι ακομα σχετικα cool,ναι μια ανυσηχια μικρη την εχω...αλλα ακομα δεν θα γκρινιαξω...αν ομως παει 25/2 τοτε θα θαψω θεους και δαιμονες... οσο για το χρονο αναμονης να σου πως οτι δεκεμβριο του 2010 εκανα μια αγορα απο κινα μεσω ebay κι επειδη επεσαν ολα μαζι (αλλαγη χρονου σε ολο τον υπολοιπο κοσμο και στα καπακια αλλαγη κινεζικου χρονου) εκανα να παραλαβω 2,5 μηνες... και τελευταιο συμβαν ενα ισοθερμικο απο αγγλια εκανε να μου ερθει 3 εβδομαδες πριν λιγο καιρο... φυσικα να εκφραζουμε τις ανυσηχιες μας αλλα να μην ειμαστε και υπερβολικοι... Μην τα μπερδευεις ομως φιλε μου.....Αλλο το να ευθυνεται για μια καθυστερηση το ταχυδρομειο και αλλο να ευθυνεται η ιδια η εταιρεια..... Να μου ελεγες πως τα παραγγειλες σημερα και στα απεσταλαν 2 εβδομαδες καθυστερημενα θα ελεγα οτι εχεις δικιο....Το τι συμβαινει ομως μετα αφοτου στα εχουν αποστειλει ειναι ασχετο με το καταστημα. Αν ηθελες γρηγορη παραδοση υπαρχει και το next day delivery που κοστιζει παρα πολυ φυσικα αλλα δεν περιμενεις καθολου.
kepagior Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Επειδη τυχαινει να ειμαι κ εγω επαγγελματιας καταλαβαινω ακριβως τι παιζεται με το συγκεκριμενο καταστημα οπως επαθα κ εγω εκανα τρελη διαφημιση με καλες τιμες (Στεγνοκαθαριστηριο) με αποτελεσμα να πεσει παρα πολυ δουλεια και εχασα τον μπουσουλα και υπερβολικο αγχος μαζι με αποτελεσμα να ψιλοκανω μερικες Π@Π@ΡΙΕΣ του τυπου δεν ειναι ετοιμο ελατε μεθαυριο!!!Τωρα βεβαια εχει στρωσει η κατασταση μου κατι τετοιο ψιλιαζομαι και με την κ.Μαιρη ετσι πιστευω απο αυτα που γραφει.
giannis_isavella Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μην τα μπερδευεις ομως φιλε μου.....Αλλο το να ευθυνεται για μια καθυστερηση το ταχυδρομειο και αλλο να ευθυνεται η ιδια η εταιρεια..... Να μου ελεγες πως τα παραγγειλες σημερα και στα απεσταλαν 2 εβδομαδες καθυστερημενα θα ελεγα οτι εχεις δικιο....Το τι συμβαινει ομως μετα αφοτου στα εχουν αποστειλει ειναι ασχετο με το καταστημα. Αν ηθελες γρηγορη παραδοση υπαρχει και το next day delivery που κοστιζει παρα πολυ φυσικα αλλα δεν περιμενεις καθολου. το θεμα ειναι πως για τους 2,5 μηνες κι εκει η εταιρια ευθυνοταν αλλα τελος παντων...η ουσια ειναι να πανε ολα καλα εδω και να εχουμε happy end...
maomao Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δεν θελω να ανυσηχησω κανεναν αλλα ζοχαδιαστηκα με την νεα μεταθεση παραλαβης και ηθελα να πω τον πονο μου καπου που ξερω οτι υπαρχουν ομοιοπαθουντες.Εντωμεταξυ απο τον ενθουσιασμο μου για την παραγγελια της τν που εκανα,το ειπα σε φιλους και γνωστους και οταν με ρωτανε πως ειναι η καινουρια τν και τους λεω πως δεν την εχω παρει ακομα με αγχωνουν ακομη περισσοτερο με αυτα που μου λενε.Τελος παντων πιστευω οτι θα υπαρξει happy end αλλα δεν ξερω πια αν αξιζει ολη αυτην την ταλαιπωρια η ολη διαδικασια...
GEORGIOS2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 μην ανησυχειτε,θα παραλαβετε ολοι,η τηλεοραση ειναι τελεια,μπορειτε να δειτε και δορυφορικα καναλια.,αν εχετε πιατο
kaizer690 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 μην ανησυχειτε,θα παραλαβετε ολοι,η τηλεοραση ειναι τελεια,μπορειτε να δειτε και δορυφορικα καναλια.,αν εχετε πιατο εκτος απο πιατο χρειαζετε και καρτα?η συνδεαιτε αμεσα με δικο της δεκτη sat?
Προτεινόμενες αναρτήσεις