Προς το περιεχόμενο

κουπονι - Samsung UE32D6500 32" 3D LED - 399e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άρα συμφωνούμε ότι τα ηλεκτρονικά στην Ελλάδα δεν φτηναίνουν μέρα με τη μέρα?

Ελπίζω ναι γιατί αρχίζω να ανησυχώ ότι ζω σε άλλη χώρα και δεν το ξέρω.

Στα υπόλοιπα μάλλον δεν απαντάς σε μένα γιατί δεν έχουν σχέση με την ερώτηση μου.

Φιλε μου βλεπεις το δεντρο αλλα οχι το δασος. Εχεις δει ποτε πουθενα σε ολο τον κοσμο να αλλαζει ενα προιον τιμη καθε μερα ? Δεν κυριολεκτουσα, γενικο σχολιο ηταν. Σε 20-30-40 μερες ομως οι τιμες ειδικα στην περιοδο που διανυουμε αλλαζουν/πεφτουν κατακορυφα.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χμμ.. Κατακόρυφα ε?

Δώσε τότε ένα παράδειγμα ενός προϊόντος που έπεσε η τιμή του κατακόρυφα σε 1 μήνα.

Προσοχή: πτώση τιμής, όχι προσφορά.

Δημοσ.

Χμμ.. Κατακόρυφα ε?

Δώσε τότε ένα παράδειγμα ενός προϊόντος που έπεσε η τιμή του κατακόρυφα σε 1 μήνα.

Προσοχή: πτώση τιμής, Όχι προσφορά.

Απορώ, πως συνεχίζεις αυτή τη συζήτηση ...

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Και για να επανέλθουμε λίγο στο θέμα μας….!!Τηλεφώνησα στο In the box και μου είπαν ότι είχανε κάποια προβλήματα στις αποστολές

και θα παραλάβω από βδομάδα. Θα λάβω και σχετικό e-mail….!!Τα «πήρα» λίγο αλλά διάβασα παραπάνω ότι και σε κάποιους άλλους (που είχαν λάβει

και το e-mail)άλλαξαν oι ημερομηνίες αποστολής…άρα μάλλον υπάρχει πράγματι κάποιο πρόβλημα. Καλόπιστη? Ίσως αλλά όχι για πολύ ακόμα….

Εκτός αυτού δεν αντέχω να μην σχολιάσω και όλα τα από χθές νεώτερα γεγονότα…

Κ. Πρεβεζάνου,

Όπως λέει και ο makfil στο #445 είστε πανέξυπνη και φοβερή στο marketing!!! Γιατί δεν σκέφτεστε κάτι και για το θέμα των παραδόσεων???

Αν φτιάχνατε αυτό νομίζω ότι θα είχατε περισσότερη πελατεία και θα γινόσασταν πρώτο όνομα στην αγορά!!!

Γιατί συμφωνώ με τον manosfp στο #426 "Και, ταπεινή μου γνώμη, ο κόσμος δε θέλει δώρα. Θέλει τίμιες τιμές και ακόμα πιο τίμια αντιμετώπιση."

Αλλά κακά τα ψέματα μας ενδιαφέρει πολύ και η καλή τιμή αλλιώς κανένας μας δεν θα ψώνιζε από τα διάφορα deals!!!

Θέλω επίσης να σχολιάσω :

"Ξεκινάμε μία νέα καλύτερη συνεργασία με το Deals365, με όρους που θα διευκολύνουν κατά πολύ τον αγοραστή (διότι θα υπάρχει και η δυνατότητα άτοκων δόσεων)."

-Καλό ακούγεται το Deals365!!Μας το διαφημίσατε αλλά δεν θα το σχολιάσω αρνητικά γιατί μπορεί και να μας ενδιαφέρει λόγω δόσεων..!

"Επίσης όλοι οι αγοραστές της Samsung 32'', θα έχουν τη δυνατότητα για αγορά (μόνο μέσα από το website μας) αντίστοιχου 3D Home Cinema σε επίσης τρελλή τιμή με εκπτωτικό κουπόνι που θα τους αποσταλεί."

-Αυτό με ενδιαφέρει πραγματικά! Με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα παραλάβω κάποια στιγμή την τηλεόραση!!!! Μπορείτε να γίνεται πιο σαφής? Τι έκπτωση? Ποιο Home Cinema? Αν δεν έχετε αποφασίσει ακόμα

αιτούμαι για το Samsung HT-D7200 ή έστω το Samsung HT-D7100 (έχουν σύστημα ήχου 2,1 με ψευδο-surrond αλλά είναι ότι πρέπει για μικρά δωμάτια)!! Είναι και όμορφα!!! 

"Όποιος καταφέρει να μαντέψει την τιμή της προσφοράς που θα βγει, θα την πάρει απλά δώρο! Παρεπιπτόντως η αρχική τιμή είναι περίπου 1.800€ με 2.000€ σύμφωνα με την ελληνική αγορά αυτή τη στιγμή."

-Και φυσικά δεν θα με χάλαγε να πάρω δώρο!! Και φυσικά «τσίμπησα» στο δόλωμα που πετάξατε και θα κάνω μαντεψιά!!!!

980 ευρώ???

Αν δεν το πέτυχα δεν πειράζει μου αρκούν και τα λίγα για αυτό σας παρακαλώ να παραλάβουμε τις TV μας και οι υπόλοιποι ώστε να ξεχάσουμε το άγχος που μας δημιουργήσατε και να σκεφτούμε την επόμενη αγορά μας!!

Δημοσ.

Άντε φτιάξτε και fake λογαριασμούς να βάλουμε όλα τα ποσά!!!!

Ααααααχ όλοι κράζουμε (συμπεριλαμβανομένου εμού) αλλά μόλις πέσει το τυράκι γλύφουμε.....

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Χμμ.. Κατακόρυφα ε?

Προσοχή: πτώση τιμής, όχι προσφορά.

Δυστυχως οταν πεφτει μια τιμη κατακορυφα τα καταστηματα το βαφτιζουν σαν προσφορα, δεν το δικαιολογουν αλλιως.

Μην περιμενεις να ψαξω να σου βρω συγκεκριμενο προιον οταν σε αυτες τις σελιδες μπορεις να βρεις παρα παρα πολλα.

Δημοσ.

Λοιπον 400 η tv (entry level 3D) και 200 το homecinema (εδω μπορει να λεω πολλα) τωρα το ποπ κορν δε ξερω ποσο παει αλλα επειδη αλλο ειναι το selling point θα υποθεσω οτι ειναι "δωρο".

θα ελεγα 649 αλλα επειδη με προλαβαν λεω 625 να ειμαι "στη μεση".

να σημειωσω οτι δεν ενδιαφερομαι να την αγορασω (εκτος κι αν πετυχω την τιμη και ερθει δωρο) απλα λεω μια τιμη που για το inthebox θα δικαιολογουσε κατα τη γνωμη μου την παραπανω βαρυγδουπη δηλωση.

για να εβγαιναν (τροπος του λεγειν) τα δικα μου ματια με αυτο το πακετο θα το ηθελα ολο κατω απο 4 κατοσταρικα).

Δημοσ.

Τελικα καλα λενε οτι οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια.Δεν μπορει τοσοι πελατες τους να εχουν προβλημα χωρις λογο.Απο την Πεμπτη με πανε απο αυριο σε αυριο και τωρα τους ξανακαλεσα και με πηγαν 21.02 παραλαβη.Πες το ρε γαμωτο απο την αρχη οτι υπαρχει προβλημα παρα μου λενε αυριο και αυριο ελεος πια...

Δημοσ.

Επειδή έχουμε ξεφύγει από το βασικό θέμα συζήτησης, στις τελευταίες 3,5 σελίδες (και μετά την αντικατάσταση της καμμένης μητρικής στο pc μου), επαναφέρω την ενημερωμένη λίστα:

1. 1239 seaman72 ...................................15/2 παρέλαβε

2. 1308 scoopmail1...................................παρέλαβε

3. 1397 apotos..........................................15/2, 17/2

4. 1399 dfilipus.........................................15/2 παρέλαβε

5. 1404 THOMAS23..................................παρέλαβε

6. 1408 GEORGIOS2012.............................14/2 παρέλαβε

7. 1435 maomao.......................................15/2, 21/2

8. 1474 rufianos .......................................18/2

9. 1487 fipap33..........................................20/2

10. 1497 kkaras78.....................................18/2

11. 1499 Δημήτρης73...................................

12. 1501 a400..........................................18/2

13. 1504 Stalitsa7.......................................παρέλαβε

14. 1509 valkyria_gr...................................17/2

15. 1513 kostis6844..................................20/2

16. 1519 giannis_isavella...........................18/2, 20/2

17. 1568 eliassot.......................................21/2

18. 1569 kokotinos....................................21/2

19. 1579 moufas83...................................παρέλαβε

20. 1709 loupi..........................................17/2

21. 1706 zervis.........................................21/2?

22. 1715 odiblack....................................

23. 1742 m.a.r.i.o.s .................................17/2

24. 1920 kaizer690...................................20/2

25. ???? eXrhsot......................................21/2

26. ???? antb..........................................

27. ???? aris_rey (έχει παραγγείλει??) .....

28. ???? ErrorWebIs ..............................25/2

Εάν υπάρχουν λάθη ή ελλείψεις, παρακαλώ να συμπληρωθούν.

ΥΓ1. Ενημέρωση ως προς 1) τα παλαιά μέλη m.a.r.i.o.s, loupi, apotos, eliassot, eXrhsot, rufianos, kkaras78, a400, zervis και 2) τα νέα μέλη odiblack, giannis_isavell, kostis684, fipap33, kaizer690, kokotinos, antb μερικά από τα οποία πήραν ενημέρωση αποστολής ΜΕΤΑ από την εγγραφή τους στο forum.

ΥΓ2. Παρακαλώ, και πάλι, τα άλλα δύο (?) μέλη να αναφέρουν τον αριθμό παραγγελίας για να ... ενημερωθεί σωστά η λίστα ...

ΥΓ3. Τρία (3) μέλη, από όσα έχουν δηλώσει την αγορά, περιμένουν ακόμη ενημέρωση για την ημερομηνία παραλαβής από την ACS, και σε άλλα μέλη μεταφέρεται για αργότερα η ημερομηνία.

ΥΓ4. Το μέλος ErrorWebIs θα παραλάβει (???) την επομένη της λήξης της προθεσμίας παράδοσης...

Δημοσ.

Απο την αρχη παρακολουθω το θερντ τι πραγμα ειμαστε εμεις οι Ελληνες ρε Π@@ΣΤΗ μου τελειως ανυπομονος λαος και το μυαλο συνεχεια στο κακο θαρεις και εγινε κατι αν περιμενουμε 5-10 μερες!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...