Προς το περιεχόμενο

κουπονι - Samsung UE32D6500 32" 3D LED - 399e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ταλαιπωρία υπάρχει ναι όταν ζητάμε επιβεβαιώσεις με emails. Έχουν δίκιο όσοι λένε πως τρώμε πολύτιμο χρόνο από το πρόγραμμά τους.

Καθυστερήσεις ελπίζω να μην υπάρξουν και δεν εξαρτάται από εμάς αυτό πλέον, πίστεψέ με.

Ξεκινάμε μία νέα καλύτερη συνεργασία με το Deals365, με όρους που θα διευκολύνουν κατά πολύ τον αγοραστή (διότι θα υπάρχει και η δυνατότητα άτοκων δόσεων).

Ο προμηθευτής μας, μας έχει ήδη δώσει τιμές για μαζικές αγορές οι οποίες θα κάνουν τα 399€ της Samsung να μοιάζουν "μικρή" προσφορά απέναντι σ' αυτό που θα βγει σύντομα.

Σα δείγμα λέω πως θα βγει ένα 3D Set 40'' τηλεόρασης [smart tv φυσικά], με αντίστοιχο 3D Home Cinema, με 3D γυαλιά και επαγγελματική μηχανή Pop Corn σε τιμή απίστευτα ανταγωνιστική, με δυνατότητα πληρωμής έως περίπου 3-4 άτοκων δόσεων. Θα δώσουμε μόνο 100 τεμάχια, τα οποία ήδη έχουν δεσμευτεί και μας περιμένουν.

Επίσης όλοι οι αγοραστές της Samsung 32'', θα έχουν τη δυνατότητα για αγορά (μόνο μέσα από το website μας) αντίστοιχου 3D Home Cinema σε επίσης τρελλή τιμή με εκπτωτικό κουπόνι που θα τους αποσταλεί.

Όποιος καταφέρει να μαντέψει την τιμή της προσφοράς που θα βγει, θα την πάρει απλά δώρο! Παρεπιπτόντως η αρχική τιμή είναι περίπου 1.800€ με 2.000€ σύμφωνα με την ελληνική αγορά αυτή τη στιγμή.

Thank you,

M.

Λέω 799€ :rolleyes:

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είναι σίγουρο ότι όλοι όσοι έδωσαν ενδεικτικές τιμές, για την προσφορά που ανακοίνωσε η κ. Πρεβεζάνου, είχαν στο μυαλό τους ότι αφορά σε 4 διαφορετικά αντικείμενα και όχι μόνο στην τηλεόραση;

Δημοσ.

Είναι σίγουρο ότι όλοι όσοι έδωσαν ενδεικτικές τιμές, για την προσφορά που ανακοίνωσε η κ. Πρεβεζάνου, είχαν στο μυαλό τους ότι αφορά σε 4 διαφορετικά αντικείμενα και όχι μόνο στην τηλεόραση;

Η αλήθεια είναι πως όχι,

στην πρόβλεψη μου ξέχασα οτι είχε μέσα και μηχανή του ποπ-κορν :lol: !!!

Πάντως όντως σκέφτηκα εκ των υστέρων οτι είναι όντως λίγα! Αλλά δεν είναι σωστό να κάνω edit το προηγούμενο σχόλιο να αλλάξω την τιμή... Θα το κάνω όμως edit αφού πρώτα βγει η τιμή απο την κυρία Μαίρη ώστε να χω να λέω "το βρήκα, το βρήκα"!

Δημοσ.

Δίκιο έχεις αλλά τόσα μπορούμε να δώσουμε. Άντε, ας προσπαθήσουμε ξανά. 999 ευρώ ίσως;

Δημοσ.

Εγώ, αυτό που κατάλαβα είναι ότι, η πανέξυπνη (τουλάχιστον, στο marketing) κ. Πρεβεζάνου, κατάφερε με μια κίνηση (αναγγελία νέας ενδιαφέρουσας προσφοράς) να αναστρέψει το (δυσμενές γι' αυτήν) κλίμα που πήγαινε να δημιουργηθεί με τις καθυστερήσεις στις παραδόσεις της συγκεκριμένης τηλεόρασης (Samsung 32"), για τις οποίες αγωνιούν πολλά μέλη του forum, και μας "οδήγησε" να συζητάμε τη νέα προσφορά στο θέμα της Samsung 32".

Ας μην ξεχνάμε ότι εδώ συζητάμε την προσφορά της Samsung 32" και, τώρα πλέον, το χρόνο παράδοσης στους αγοραστές.

Δημοσ.

Προσωπικά θεωρώ τον "διαγωνισμό" ακόμη μία πρόχειρη προσπάθεια προώθησης και προβληματικής στρατηγικής. Ας μην ξεχνάμε και την ταυτόχρονη διαφήμιση του νέου συνεργάτη ;)

Αν πρόκειται όντως για διαγωνισμό, που είναι οι όροι συμμετοχής; Πως διασφαλίζεται η εγκυρότητά του;

Εμένα πάντως πιο πολύ με απομακρύνει από την προοπτική επαναληπτικής αγοράς, παρά με πείθει για τη σοβαρότητα της επιχείρησης. Ίσως βέβαια να είμαι περίεργος, αλλά θεωρώ ότι μια τέτοια κίνηση με προσβάλλει ως χρήστη του διαδικτύου και ως αγοραστή.

Δημοσ.

Το καθε μερα ηταν σχετικο και πηγαινε για γενικα ολα τα προιοντα, αν κοιταξεις ενα ηλεκτρονικο προιον τωρα και σε 20-30 μερες απο τωρα οι πιθανοτητες ειναι να εχει πεσει η τιμη του, ειδικα αν ειναι κοντα στο τελος ζωης

Άρα συμφωνούμε ότι τα ηλεκτρονικά στην Ελλάδα δεν φτηναίνουν μέρα με τη μέρα?

Ελπίζω ναι γιατί αρχίζω να ανησυχώ ότι ζω σε άλλη χώρα και δεν το ξέρω.

Στα υπόλοιπα μάλλον δεν απαντάς σε μένα γιατί δεν έχουν σχέση με την ερώτηση μου.

Δημοσ.

699 λεω και ελπιζω να ειναι χαμηλη γιατι δεν υπαρχουν κ πολλα χρηματα στις μερες μας.Επισης αν μπουν 4 ατοκες θα ειναι καλο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...