Προς το περιεχόμενο

κουπονι - Samsung UE32D6500 32" 3D LED - 399e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους σας,

Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum σας αλλά βλέπωντας όλα αυτά τα σχόλια, ήθελα να πω και εγώ την εμπειρία μου. Από το εν λόγω ηλεκτρονικό κατάστημα είχα παραγγείλει όχι την τηλεόραση σας αλλά έναν εκτυπωτή φωτογραφιών, που μου είχαν πει ότι θα τον παραλάμβανα μέχρι 30/12. Προφανώς δεν τον παρέλαβα τότε ενώ προοριζόταν και για πρωτοχρονιάτικο δώρο. Απογοήτευσα και το άτομο για το οποίο προοριζόταν καθώς δεν κατάφερα ποτέ να πάρω άλλο δώρο καθώς ποτέ δεν με ενημέρωσαν ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Το πρώτο email που ζητούσε συγνώμη για την καθυστέρηση το πήρα 3/1 και έλεγε ότι θα παραλάβω το προϊόν μου σε μια βδομάδα. Και πάλι δεν το παρέλαβα και δεν μπορούσα καν να επικοινωνήσω μαζί τους. Στο goldendeals, από όπου είχα αγοράσει την προσφορά μου είπαν ότι δεν μπορούσα να πάρω τα λεφτά μου πίσω γιατί είχα λέει εξαργυρώσει το κουπόνι μου αφού είχα παραγγείλει το προϊόν. Για να μην πολυλογώ πέρασαν ακόμα 2 βδομάδες νεύρων, μηνυμάτων, άπειρων τηλεφωνημάτων και καθυστερήσεων και παρέλαβα το προϊόν μου τέλη Ιανουαρίου, ένα μήνα από την αρχική ημερομηνία παράδοσης. Στο email της 3/1 μου είχαν πει ότι θέλοντας να επανορθώσουν για τις καθυστερήσεις δίνουν δωροεπιταγή 50 ευρώ. Το σκέφτηκα πολύ πριν αποαφασίσω να ξανααγοράσω από το εν λόγω κατάστημα και ας ήταν δωρεάν γιατί δεν ήθελα να ξαναπεράσω την ίδια διαδικασία. Τελικά αποφάσισα να το χρησιμοποιήσω και παρήγγειλα ένα ακόμη προϊόν με παράδοση 3-4 ημέρες όπως έλεγε από το ίδιο το κατάστημα και όχι σε site προσφορών. Όπως μπορείτε να φανταστείτε πάλι δεν το παρέλαβα, και παίρνωντας τηλέφωνο (πάλι καλά πλέον έχουν τηλεφωνικό κέντρο), μου είπαν μέχρι τις 17/2 λόγω κακοκαιρίας. Τι δικαιολογία είναι αυτή τώρα; Αλλά προφανώς ούτε πάλι θα ήταν τα πράγματα τόσο εύκολα. Σε σημερινό τηλεφώνημα μου είπαν ότι τελικά μέχρι τις 24/ 2 θα το παραλάβω χωρίς όμως ποτέ να με ενημερώσουν για τις καθυστερήσεις. Και τις δυο φορές ήμουν εγώ αυτή που πήρε τηλέφωνο. Όλα αυτά μου λένε ότι το εν λόγω κατάστημα δεν είναι απάτη καθώς παρέλαβα ένα προϊόν από αυτούς αλλά ότι μπροστά στο βωμό του κέρδους δεν ενδιαφέρονται να ενημερώνουν τα site ότι δεν υπάρχουν διάθεσιμα προϊόντα ή να αναστείλλουν προσωρινά την πώληση συγκεκριμένων προϊόντων, καθώς ενδιαφέρονται σε πρώτη φάση να πάρουν τα λεφτά σου και κάποια στιγμή να σου στείλουν και το προϊόν. Δεν έχουν καν το φιλότιμο να είναι ειλικρινείς μαζί σου για την συνολική καθυστέρηση αλλά στο πάνε από βδομάδα σε βδομάδα και ταλαιπωρώντας σε χωρίς λόγο. Συγκεκριμένα είμαι απίστευτα απογοητευμένη από την εξυπηρέτηση τους και δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχουν οι εκπτώσεις και οι ενέργεις marketing που κάνουν αφού εν τέλει με την εξυπηρέτηση τους χάνουν τους πελάτες τους. Συγνώμη για το μεγάλο σχόλιο...

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μην γραφετε τους κωδικους σας....Με βαση οσα ειπε η φιλη απο πανω Μπορει καλιστα να προωθουν τους αριθμους οσων ειναι εδω (και αρα μπορουν να ακουστουν) και να αφηνουν για πιο μετα αλλους......Καλως η κακως πολλοι τους εδωσαν ομως αλλα οσοι δεν τοτε προτεινω να αφησετε να παει μονο του το θεμα ως τις 25.

Δημοσ.

Μόλις την σέταρα και ειναι γαμ.... Έκανα και χρηση των 3D γυαλιων και φαινεται super...Οπότε μην ανησυχείται πιστεύω ότι η ταλαιπωρία όλων μας σιγά σιγά τελειώνει...

Δημοσ.

παρέλαβα και εγώ το απόγευμα την τηλεώραση,γυαλιά 3D δεν υπάρχουν,μάλλον τα έστειλαν σε ενα άτομο σαν δώρο,η τα πήρε ο οδηγός ACS :))))

όλα καλά πάντος,αν και είχα αμφιβολίες στις πρώτες μέρες.

Δημοσ.

Μην γραφετε τους κωδικους σας....Με βαση οσα ειπε η φιλη απο πανω Μπορει καλιστα να προωθουν τους αριθμους οσων ειναι εδω (και αρα μπορουν να ακουστουν) και να αφηνουν για πιο μετα αλλους......Καλως η κακως πολλοι τους εδωσαν ομως αλλα οσοι δεν τοτε προτεινω να αφησετε να παει μονο του το θεμα ως τις 25.

Ελπίζω πραγματικά να μην ισχύει αυτό.

Δηλαδή όποιος είναι ευγενικός και περιμένει τη σειρά του τρώει γράψιμο??

Κα Πρεβεζάνου σας παρακαλώ να απαντήσετε..γιατί όλοι έχουμε κακό εαυτό αλλά είμαστε

και πολιτισμένοι και αυτό θα έπρεπε να το εκτιμάτε!!

Σχεδον ολοι που παρελαβαν εγιναν μελη μεσα στις τελευταιες 2 εβδομαδες......

Εσύ τελικά τη βρίσκεις να κάνεις πανικό!!

Ποιός ο λόγος?

Ναι εγώ γράφτηκα σήμερα γιατί τώρα είχα κάτι κοινό με όσους άλλους έχουν πάρει TV!!

Δημοσ.

Δεν εχει γυαλιά 3D μέσα στη συσκευασία, τα είχα παραγγείλει από ebay.uk .... Μη δημιουργηθεί κι άλλο θέμα εκτός της τηλεόρασης...κι ναι εγώ έκανα λογαριασμό τισ τελευταίες 2 εβδομάδες γιατί ακριβώς ανησυχούσα και ήθελα να ενημερωθώ αν κάποιος μπόρεσε να επικοιωνήσει με την εταιρία (που αρχικά οι γραμμές ήταν κατηλειμμένες και στα email δεν απαντούσαν)και εν συνεχεία αν κάποιος παρέλαβε...

Δημοσ.

Ελπίζω πραγματικά να μην ισχύει αυτό.

Δηλαδή όποιος είναι ευγενικός και περιμένει τη σειρά του τρώει γράψιμο??

Κα Πρεβεζάνου σας παρακαλώ να απαντήσετε..γιατί όλοι έχουμε κακό εαυτό αλλά είμαστε

και πολιτισμένοι και αυτό θα έπρεπε να το εκτιμάτε!!

Εσύ τελικά τη βρίσκεις να κάνεις πανικό!!

Ποιός ο λόγος?

Ναι εγώ γράφτηκα σήμερα γιατί τώρα είχα κάτι κοινό με όσους άλλους έχουν πάρει TV!!

Εσυ δεν το θεωρεις πιθανο ? Ηδη οσοι φωναξαν τις παρελαβαν πρωτοι πριν αρκετες μερες.......Και εχουμε και οσα λεει η κοπελα πιο πανω.....Δεν λεω οτι ισχυει κατι αλλα δεν λεω και οτι δεν ισχυει.

Και δεν σπερνω τον πανικο, τονιζω απλα το αυτονοητο. Το οτι εσυ μπορει να "ετυχε" και να γραφτηκες τωρα επειδη ηθελες να μαθεις τι γινεται δεν σημαινει πως το ιδιο ισχυει και για τους αλλους που γραφτηκαν τωρα.

Δημοσ.

Δεν "έτυχε" Salvation81. Γράφτηκα για αυτό ακριβώς!! Βλέπεις την ανησυχία την έχω κι εγώ...όπως όλοι!

Και για να καταλάβεις είναι η πρώτη φορά που γράφομαι σε forum!! Βλέπεις είναι και η πρώτη φορά που αγοράζω κάτι

τόσο ακριβό απο internet!! :D

Δημοσ.

Σχεδον ολοι που παρελαβαν εγιναν μελη μεσα στις τελευταιες 2 εβδομαδες......

Manosfp την εχεις παραγγειλει και εσυ ?

όχι,πλάκα έκανα!

την είδα έγκαιρα την προσφορά αλλά δεν... (άτιμη γυναίκα θα σε χωρίσω)

Θα πιάσω απο κοντά την συνφορουμίτισσα κ. Πρεβεζάνου μπας και μου στείλει στην ίδια τιμή την 40άρα!

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω την πώρωση σας για μια lcd-led τηλεόραση υπερεκτιμημένη που στα ίδια χρήματα ακόμη και της προσφοράς μπορεί να αγοράσει κάποιος μια panasonic plasma με ανώτερη ποιότητα εικόνας και μεγαλύτερη σε μέγεθος.Μπορεί να λείπουν τα internet και τα μπιχλιμπίδια αλλά πάνω από όλα στην tv μετράει η εικόνα. :rolleyes:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...