Προς το περιεχόμενο

κουπονι - Samsung UE32D6500 32" 3D LED - 399e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

+1 Καλα τα λες!!!! εδω υπαρχει χρηστης ο οποιος οπου δει προσφορα και δεν την εχει κερδισει "κραζει" οποιον τα καταφερε...τι να λεμε τωρα....

Συγνωμη για το Offtopic αλλα μετα απο τοσες σελιδες μολις διαβασα τα posts συγκεκριμενου χρηστη δεν αντεξα....

Ontopic ελπιζω σε καλες παραλαβες ολων σας ενω θελω να γραψω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Στην κοπελια απο το ηλεκτρονικο καταστηματα για την "αντοχη" και την υπομονη της σε αυτα που διαβαζει....και ΟΧΙ δεν την ξερω και ΟΧΙ δεν εχω παραγγειλει ΠΟΤΕ απο το "καταστημα" της!!! επισης να συμπληρωσω, οτι καταλαβαινω το αγχος οσων "παρηγγειλαν" διοτι οι μερες που ζουμε δεν ειναι και οι πιο "ηρεμες" και "απονηρευτες" αλλα και αυτο εχει ενα οριο απο την στιγμη που "εμφανιστηκε" αυτος (αυτη στην ουσια...)που επρεπε για να ηρεμησει τα "πραγματα" και καποιοι συνεχισατε να "χτυπατε"!!!!

Αυτο μπορεις να το εξηγησεις γιατι δεν ηξερα μεχρι τωρα οτι προκειται για κατι που κερδιζουν καποιοι και καποιοι οχι....

Ελπιζω φυσικα να μην αναφερεσαι σε μενα αλλα οκ :)

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εχεις δικιο.... κερδιζει...... πανω στα νευρα μου εγραψα λαθος λεξη...."προλαβαινει" επρεπε να γραψω... το διορθωνω..σε ευχαριστω για την παρατηρηση....οχι δεν αναφερομαι σε εσενα!!!!!

• Moderators
Δημοσ.

...

Η δημιουργια εντυπωσεων και οχι η αληθεια και η ουσια ειναι εδω ο σκοπος πολλων τελικα.

Στα pm το μονο που ειχες να πεις μετα απο πολλη σκεψη και ωρες, ηταν (περιφραστικα-δεν τα εχω αφου τα εχω σβησει λογω χωρου) "συγνωμη σε παρεξηγησα, οπως σε παρεξηγησαν και αλλοι", αλλα δημοσια ξεσπαθωνεις. Στα pm χανεις την μεγαλοψυχια σου, την διαθεση σου για κουβεντα, 2-3 λεξεις εβγαλες με πολυ κοπο, εδω δημοσια την ζητας απο αλλους και εχεις και ορεξη για αστειακια απαντωντας μου οταν απευθυνομαι σε αλλον, και περιμενεις να τα παρω σαν ενδειξη καλης θελησης η δεν ξερω ως τι αλλο, ωστε να αρχισουμε να γελαμε.

Εκανα πρωτος κινηση να λυθει η οποια παρεξηγηση πριν 10 μερες απλωνωντας (παροτι θιγμενος) εγω το χερι, μια "τσιγκουνικη" απαντηση λιγων λεξεων πηρα, κρατησες εκει (στο γνωστο δημοσιο μηνυμα) τα προσβλητικα σου σχολια και ζητας πραγματα απο τον αλλον δημοσια. :confused:

Τι φταινε οι υπολοιποι να διαβαζουν εδω τα "προσωπικα" μας; Γιατι αν ειχες κατι να πεις δεν το εκανες μεσω των pm;

Δημοσ.

Η δημιουργια εντυπωσεων και οχι η αληθεια και η ουσια ειναι εδω ο σκοπος πολλων τελικα.

Έχεις δίκιο, μόνο που εσύ από το 2006 εγγεγραμμένος έχεις 2552 μηνύματα και εγώ από το 2009 εγγεγραμμένος 41. Και τα 5 με εσένα .

Στα pm το μονο που ειχες να πεις μετα απο πολλη σκεψη και ωρες, ηταν (περιφραστικα-δεν τα εχω αφου τα εχω σβησει λογω χωρου) "συγνωμη σε παρεξηγησα, οπως σε παρεξηγησαν και αλλοι", αλλα δημοσια ξεσπαθωνεις. Στα pm χανεις την μεγαλοψυχια σου, την διαθεση σου για κουβεντα, 2-3 λεξεις εβγαλες με πολυ κοπο, εδω δημοσια την ζητας απο αλλους και εχεις και ορεξη για αστειακια απαντωντας μου οταν απευθυνομαι σε αλλον, και περιμενεις να τα παρω σαν ενδειξη καλης θελησης η δεν ξερω ως τι αλλο, ωστε να αρχισουμε να γελαμε.

Επειδή εγω το έχω, το παραθέτω: :rolleyes:

<< Άλλη εικόνα εντελώς δίνεις (η παίρνω) μέσα από τα δημόσια μηνύματα σου , και άλλη πήρα μέσα από το προσωπικό σου μήνυμα.

Εγώ ευχαρίστως να δεχθώ το λάθος μου , αλλά πολύ φοβάμαι ότι και πολύ άλλοι θα έχουν παρασυρθεί από τον τρόπο που αντιμετωπίζεις το θέμα μέσα από το forum.>>

Δεν ζήτησα ποτέ συγνώμη. απλά είπα οτι αναλαμβάνω την ευθύνη των λόγων μου, και ο κάθε ένας που θα μας διαβάσει ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

Εκανα πρωτος κινηση να λυθει η οποια παρεξηγηση πριν 10 μερες απλωνωντας (παροτι θιγμενος) εγω το χερι, μια "τσιγκουνικη" απαντηση λιγων λεξεων πηρα,

Πως είχα εγώ την εντύπωση ότι είπες ότι δεν απάντησα, και ότι περιμένεις ακόμα απάντηση???? :confused:

Τι φταινε οι υπολοιποι να διαβαζουν εδω τα "προσωπικα" μας; Γιατι αν ειχες κατι να πεις δεν το εκανες μεσω των pm;

Γιατί πολύ απλά , δημόσια με προκαλείς και μ΄ εκθέτεις

.

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα από ACS την 32άρα

Στειλε φωτοτυπια ταυτοτητας (επικυρωμενη), αποδεικτικο ΑΦΜ, φωτοτυπια λογαριασμου ΔΕΗ, φωτοτυπια αποδεικτικου της ACS και γραψε πανω στην τηλεοραση το ονομα σου με κοκκινο μαρκαδορο και βγαλτο μια φωτογραφια... μονο ετσι θα γινει αποδεκτη η δηλωση σου οτι παρελαβες!!!

:X :X :X

Δημοσ.

Στειλε φωτοτυπια ταυτοτητας (επικυρωμενη), αποδεικτικο ΑΦΜ, φωτοτυπια λογαριασμου ΔΕΗ, φωτοτυπια αποδεικτικου της ACS και γραψε πανω στην τηλεοραση το ονομα σου με κοκκινο μαρκαδορο και βγαλτο μια φωτογραφια... μονο ετσι θα γινει αποδεκτη η δηλωση σου οτι παρελαβες!!!

:X :X :X

να την ξεβιδώσεις από πίσω να δουμε ότι εχει panel

Δημοσ.

να την ξεβιδώσεις από πίσω να δουμε ότι εχει panel

Θα την έχω στην Ομόνοια για κοινή θέαση και πιστοποίηση όλο το απόγευμα. :-D :-D :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά την παραλαβή τηλεόρασης από τον seaman72, νομίζω ότι αξίζει να έχουμε μια ενημερωμένη λίστα:

Περιμένουμε την παράδοση σε άλλους δύο, ακόμη, σήμερα (δεν προλαβαίνω την ενημέρωση...)

1. 1239 seaman72 ...................................15/2 παρέλαβε

2. 1308 scoopmail1...................................παρέλαβε

3. 1397 apotos..........................................15/2

4. 1399 dfilipus.........................................15/2

5. 1404 THOMAS23..................................

6. 1408 GEORGIOS2012.............................14/2

7. 1435 maomao.......................................15/2

8. 1474 rufianos .......................................18/2

9. 1487 fipap33..........................................20/2

10. 1497 kkaras78.....................................18/2

11. 1499 Δημήτρης73...................................

12. 1504 Stalitsa7.......................................

13. 1509 valkyria_gr...................................17/2

14. 1513 kostis6844..................................20/2

15. 1519 giannis_isavella...........................18/2

16. 1568 eliassot.......................................21/2

17. 1569 kokotinos....................................21/2

18. 1579 moufas83...................................παρέλαβε

19. 1709 loupi..........................................17/2

20. 1715 odiblack....................................

21. 1742 m.a.r.i.o.s .................................17/2

22. 1920 kaizer690...................................20/2

23. ???? eXrhsot......................................21/2

24.???? a400..........................................18/2

25. ???? antb ..........................................

26. ???? aris_rey (έχει παραγγείλει??) .....

27. ???? ErrorWebIs ..............................25/2

Εάν υπάρχουν λάθη ή ελλείψεις, παρακαλώ να συμπληρωθούν.

ΥΓ1.  Ενημέρωση ως προς 1) τα παλαιά μέλη m.a.r.i.o.s, loupi, apotos,   eliassot, eXrhsot, rufianos, kkaras78, a400 και 2) τα νέα μέλη odiblack,   giannis_isavell,  kostis684, fipap33, kaizer690, kokotinos, antb μερικά από  τα οποία πήραν  ενημέρωση αποστολής ΜΕΤΑ από την εγγραφή τους στο forum.

ΥΓ2.  Παρακαλώ, και πάλι, τα άλλα δύο  (?) μέλη να αναφέρουν τον αριθμό   παραγγελίας για να ... ενημερωθεί σωστά  η λίστα ... 

ΥΓ3. Τρία (3) μέλη, από όσα έχουν δηλώσει την αγορά, περιμένουν ακόμη ενημέρωση για την ημερομηνία παραλαβής από την ACS.  

ΥΓ4. Το μέλος ErrorWebIs θα παραλάβει την επομένη της λήξης της προθεσμίας παράδοσης... για ευνόητους λόγους.

Λόγω βλάβης του τροφοδοτικού του υπολογιστή μου (τελικά κάηκε η μητρική !!!), προσπάθησα να επεξεργαστώ αυτό το μήνυμα με άλλο υπολογιστή, ο οποίος, όπως φαίνεται, δεν συνεργάζεται με τον κειμενογράφο του forum. Για το λόγο αυτό το διορθωμένο κείμενο παρουσιάζεται σε αυτή τη μορφή.

Θα επανέλθω, όμως.

17.2 Τώρα μόλις κατάφερα να διορθώσω το κείμενο αυτό, από τον ίδιο προβληματικό υπολογιστή, και να σβήσω όλες τα σύμβολα που υπήρχαν. Δεν μπορώ να κάνω μορφοποίηση από αυτόν, αλλά ... υπομονή, μέχρι να μου φέρουν τον δικό μου με νέα μητρική.

Επεξ/σία από makfil
Δημοσ.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσω ότι ήρθε η Samsung...θα σας ενημερώσω μόλις την ξεπακετάρω.... :)

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!Εγώ δεν έχω λάβει ακόμα τον κωδικό acs.Παρακόλουθώ όλες αυτές τις μέρες αυτά που γράφετε αλλά ήθελα να μείνω απ΄έξω γιατί γενικά είμαι ευκολόπιστη..και δεν πίστεψα ότι θα μας την "κάνει" η κ. Μαίρη!!

Τώρα όμως που αρχίζεται να πέρνεται ένας-ένας την τηλεόραση του και εγώ δεν έχω λάβει ούτε κάν το e-mail της παραλαβής με βάζετε σε υποψίες..!!! Εγώ είμαι τόσο καντέμο ή κάτι παίζει?

Δημοσ.

Πιστεύω ότι θα βοηθούσε και ο αριθμός παραγγελίας.

Αφού έχεις διαβάσει το thread από την αρχή, όπως λες, πρέπει να έχεις καταλάβει τον τρόπο που λειτουργεί το σύστημα ...

Άλλωστε, δεν είσαι η μόνη που δεν πήρε ειδοποίηση παραλαβής, υπάρχουν, ακόμη, άλλοι δύο ...

Δημοσ.

Κάνω λίγες μέρες υπομονή γιατί δεν θέλω να φανώ κακόπιστη...

Στο τηλέφωνο μου είπαν ότι θα λάβω e-mail. Τώρα τουλάχιστον σηκώνουν τα τηλέφωνα...!!!

Η υπομονή μου βέβαια αρχίζει να εξαντλείται...

Δημοσ.

Επαναλαμβάνω ότι, όπως έχει αποδειχθεί, η ιδιοκτήτρια του καταστήματος διαβάζει το thread αυτό.

Επομένως, πρέπει να αναγράψεις τον αριθμό παραγγελίας, για να το δει, ώστε να διευκολύνεις την προώθηση της παράδοσης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...